Followers

Tuesday, July 20, 2010

20.srpnja 2010


Update Sheldan Nidle za duhovne hijerarhije i galaktički Federacije




20.srpnja 2010
13 Cib, 19 Kumku, 5 Caban


Selamat Jarin! Tu smo ponovno da donesemo nove vijesti! Upravo sad se trenutne poteškoće koje utječu na europski bankarski sistem nastavljaju produbljavati. Ove teškoće su samo vrh ledenog brijega ono što će doći. Velika količina derivata i ostalih monetarnih instrumenata dolaze na naplatu a nije na vidiku nikakav financijski lijek za štetu koju će to prouzročiti. Slične situacije se “kuhaju” i u drugim dijelovima svjetovima. Tajne vlade počinju shvaćati da postojeća taktika laganja o ovim stvarima više neće funkcionirati te moraju smisliti nove laži i to brzo. Za to vrijeme Zemaljski saveznici čekaju trenutak da “voda dođe do grla” kako bi mogli provesti zaključni potez u manifestiranju novog financijskog sustava. Dodatno, započinje se urušavati još jedno uporište tajne vlade – međunarodni tok novca. Euro, dolar i yen su u nevoljama. Scenariji (valutnog?) “sudnjeg dana” su veću pokrenuti u Kini, Indiji i na Bliskom istoku. Nešto će morati popustiti a to će biti upravo smjena dogovora postignutih ugovorima znanim kao “Dumbarton Oaks treaty”. Novi sustav mora biti implementiran sada! Ovome se oštro protive tajne vlade. Pregovori između SAD i nekoliko svjetskih središnjih banaka su potvrdili kako je ovo (smjena ugovora) jedina prava opcija.


Reorganizacija dolara je potez koji SAD odbija javno razmotriti; privatno, je druga priča. Američki dolar i američka “Federal reserve bank” (FRB) trebaju brzi oslonac, jer dolar trenutno pluta po vrijednosti određenom od strane bankrotirane FRB. Ovo pritišće Europu i Japan da zatraže reorganizaciju europskog Eura i japanskog Yena unutar nove monetarne jednadžbe. Ova jednadžba uključuje valutu poduprtu plemenitim metalima i nove standarde međunarodnog kodeksa u bankarskoj industriji. SAD-u i Wall Street bankarima ovo je najgorča pilula za progutati. Kako se kriza pogoršava, naši zemaljski saveznici nastavljaju objašnjavati tajnoj vladi da je najbolje rješenje dopustiti ulazak u međunarodnu arenu novog financijskog sustava sponzoriranog i vođenog od strane naših zemaljskih saveznika. Ovo je otrovna pilula za koju se tajna vlada boji da će je morati progutati. No on ipak nastavlja činiti sve što može da izbjegne sve što vodi njegovoj smrtnoj kazni, iako ubrzano ovo postaje neizbježno.


Pritisak javnog mijenja iz većine svjetskih nacija ostavlja vlade Zapada u dilemi. Bilo kakvi slabašni znakovi rasta brzo tonu. Svaka “razvijena” nacija se susreće sa preprekama uzrokovanim nezaposlenošću, (nedostatkom ? op.p.) potrošačkog povjerenja ili slabošću svoje valute što sve upućuje kako sustav pokazuje znakove skorog kolapsa. Čuli smo mnoge eksperte u vašem svijetu koji otvoreno govore o “trećem” ekonomskom krahu. Takvi govori čine poslušnike postojećeg sustava nelagodnima jer čine scenarij otrovne pilule sve izvjesnijim. Dotada, naši zemaljski saveznici pokušavaju naći načine za kompenziranje problema u ovomoe starom financijskom sustavu. Njihov cilj je nametnuti novi financijski sustava i ukloniti vlade koje podržavaju stari tj. SAD-ov korporativni režim koji se jako trudi očuvati ovaj “Dumbarton Oaks” sustav od kolapsa. Ovo sve dostiže odlučujuću točku kako “brod” SAD-ove korpokracija “pušta vodu” na sve strane i vidi ogromni plimni val duga kako se ruši na njegovu opasnu poziciju. Kraj američkog dolara je blizu!


Vaše društvo ima još jedan odlučujući faktor s kojim se mora nositi : priroda (Gaja)! Razvoj vašeg društva zadnjih 200 godina je kreirao ekspanziju koja je uništila sve oko sebe. Ovo je postao neprirodni mjehur koji je prije ili kasnije morao puknuti. Prvi nagovještaj ovoga je pružio ekološki pokret sedamdesetih godina 20.stoljeća koji nas je osvjestio na činjenicu kako se neki od vas bude da prepoznaju neizmjernu važnost prirode. Majka Zemlja je strašno ranjena gubitkom svojih dolina, močvara i otvorenih prostora neprestanim širenjeme vašeg društva. Sad žanjete ono što ste tako neoprezno sijali: Priroda umire. Biodiverzitet – tako nužan za blagostanje vašeg svijeta, je na kritičnoj točki. Ako bude izgubljen, vaše društvo će također stradati. No oni koji upravljaju vašim svijetom izgleda ne mogu shvatiti nužne promjene. Ova krajna nezainteresiranost istih (za ova pitanja) tjera naše zemaljske saveznike da ih uklone s vlasti.


Trenutno stanje sukova tajne vlade i zemaljskih saveznika sliči na kraj iscrpljujuće utrke uzbrdo: obje strane su iscrpljene, no naši zemaljski saveznici su čini se dobili novi vjetar u leđa koji će ih provesti prve kroz cilj! Ipak, tajna vlada još uvijek nije spremna priznati poraz i njeni poslušnici nastavljaju spremati planove da bi odgodili neizbježno. Naši zemaljski saveznici održavaju svoju prednost no nedostaju im načini da izvrše nokaut udarac. No nekoliko nadolazećih događaja imaju potencijal da kreiraju takvo stanje. Istinska “Ahilova peta” tajne vlade je torpedirani monetarni sistem koji stoji na svojim zadnjim nogama. Kad on kolabira, ostalo se može jedino urušiti samo na sebe. U rezultirajućem vakumu, novi financijski sustav će izrasti neometano, dovodeći novu vrstu vlasti. Ova nova vlast će reorganizirati kako svijet funkcionira i označiti će kraj trenutne žalosne linije pseudo vlasti.


Prakticiranje vlasti u vašem svijetu mora prigrliti u potpunosti neupitna prava neovisnosti svakog građanina. Ova prava predstavljaju temelje galaktičkog društva. U američkoj deklaraciji o neovisnosti uzašli majstori su pokušali provesti ova prava i zatražili vladu koja će biti sposobna prakticirati ove principe. Saint Germaine je čvrsto namjeravao da Amerika (SAD op.p.) bude svjetionik i predstavnik ovih aksioma. Stoga je sramota što je dozvoljeno opstanak ropstvo kao zamjena za ujedinjenje sa južnim državama. Unatoč ovome, ovaj dokument ostaje snažna izjava u korist osobne nezavisnosti i ulozi vlasti u očuvanju iste. Osamnaesto stoljeće je tek počelo svjedočiti ovaj novi koncept vlasti no dodatne “nijanse” su bile potrebne kako bi isti postao doista uspješan.


Ideja koja je ostala van mentalnog dohvata onima koji su petljali po teorijama i praksama vladanja je bio problem kreiranja moćnog entiteta sa dovoljno kritičnosti spram sebe i motivacije da obrani građani od nevolja koje prijete njihovim prirodnim pravima. Inicijalni koncept (tog entiteta op.p.) je bio republika. Ovo je jednostavno mogla biti labava konfederacija. Alternativno mogla je biti jedna (država ? op.p.) koja se sastoji od središnjih tijela sa određenim moćima koje joj omogućuje arbitražu unutar labave konfederacije suverenih država. Svaka država bi trebala biti zaštitnik prava svakog građanina. Tada je primarno pitanje bilo kako će ovo biti ozakonjeno i provedeno u praksi. Do danas ova dilema nije rješena. Povišenje svjesti je nedavno ovo nerješeno pitanje podiglo u fokus, jer su stoljećima stara kršenja prava sada postala neprihvatljiva probuđenom čovječanstvu.


Ono što je sada dodano u ovaj miks je obećanje blagostanja. Univerzalno blagostanje može distribuirati moć kroz društvo no ovo isto tako povlači važnost educiranja svakoga o istinama koje ih okružuju. Obrazovni sustav koji dezinformira i ružne manipulacije masovnih medija su potakli u javnosti želju za pristupom novim i istinitim informacijama koje će im pomoći da rješe niz hitnih, globalnih prijetnji. Mi namjeravamo u potpunosti podržati ove potrebu dajući informacije o vašem i našem društvu. Kako se krećete prema punoj svjesti temeljni koncept osobnog suvereniteta ulazi u fokus. Tada, u atmosferi otvorene diskusije, možete odlučiti kako najbolje usmjeriti vaše globalno društvo ka svojoj svjetloj budućnosti. Danas smo se dotakli napretka koji je napravljen na nizu područja. Privukli smo vašu pažnju na neka temeljna pitanja koja će nadamo se stimulirati vaš uspavani osjećaj (osobne op.p.) neovisnosti. Približava se vrijeme da vaše društvo napreduje ispred trenutnog okvira i postane prototip za vaše novo galaktičko društvo.


Znajte najdraži, u svom srcu srca da je neograničeno blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! ( Sirijanski za Budi Jedno! i budi u Sreći! )


Prevoditelj: Siniša -

Civilizacija Svjetlosti



Galactic Federation by SHELDAN NIDLE
www.galacticchannelings.com - All languages stated above

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN