Followers

Tuesday, February 7, 2012

07.02.2012
  7. veljača 2012Dratzo! Vraćamo se! Došli smo vam reći da su Zemaljska tajna društva vrlo blizu uspjeha. Obje istočne i zapadne grane ovih društava nedavno su potpisale niz dokumenata koji potvrđuju da mračni više nemaju pristup u svezi vođenja svjetskih financija. A mnogo manje dobre pojedinosti ostaju valjane i trenutno se rješavaju. To znači da mračni više nisu nepremostiva prepreka za promjene, i Svjetlo, u potpunosti uzlazno, sada diktira što će se dogoditi u vašem svijetu. Vidimo kako se mnoga tajna sveta društva savjetuju sa Uzašlim Majstorima s obzirom na vremenski raspored vaših slijedećih koraka do pune svjesnosti. Vaša sadašnja stvarnost će biti izbrisana u skladu s božanskim odredbama donesenim od Neba, i ova neminovnost prisiljava mračne da konačno uvide da je otpor besmislen. Ipak, svaki taj pojedinac je još uvijek prožet oblikom ludila koje teži ka jednom nametnutom, vanjskom obliku štovanja. Vrijeme je za sve da shvate da je potreban novi način odnosa i funkcioniranja stvarnosti.Svjetlo je odredilo raspored odlučen godinama prije od Gajine Duhovne Hijerarhije. Ove odredbe naglašavaju potrebu redefiniranja odnosa između površinskog čovječanstva i Gajinih ekosustava. Ovo radikalno preispitivanje ljudskog pristupa Majci prirodi će početi nakon što nove vlade budu uspostavljene. Tisuće izuma će biti pušteni koji će očistiti Zemlju, vodu i zrak, i rješavanje energetske krize skovane tijekom prošlog stoljeća pohlepom mračnih i bezumnim iskorištavanjem vašeg okoliša. Također ćete sudjelovati u činjenicama o vašoj povijesti što će vas vjerojatno razbjesniti. Molimo vas da odredite vašim novim vladama da privedu pravdi i osude bivše miljenike mračnih, jer vaš novi zadatak je da preuzmete vaše blagostanje i nove tehnologije i pretvorite vaš svijet u nešto doista veličanstveno što će donijeti veseli osmjeh Majci Zemlji! Kao što vaša izreka kaže, dobra stara vremena su tek početak! To uključuje puno objavljivanje prvog kontakta i dobronamjernu prirodu ove flote.

Naša flota prvog kontakta prati sav taj napredak i savjetuje naše zemaljske saveznike i tajna sveta društva Uzašlih Majstora da je božanski raspored na mjestu. Nebo nas je ovlastilo da izravno pomognemo ono što se sada događa na ovom planetu. Kao što je gore navedeno, mračni znaju da je njihova moć velikim dijelom prošla, i skoro jedina njihova preostala aktivnost je da provociraju i sabotiraju kako bi mnogima poremetili slobodu kretanja po svijetu. Tu je i velika zavjera da se napadne Iran, što je planirano za kraj zime-rano proljeće ove godine. Mi budno pratimo trupe koje su određene za pokretanje ovog kukavičkog napada kao konačni cilj prkosa prema Svjetlu. Također nadziremo hapšenja službenika zaduženih za preostale podzemne baze i upućujemo ih u iste objekte koji su se koristili za smještaj njihovih bivših zaposlenika. Ovi pojedinci su ispitani kako bi se utvrdila priroda i opseg njihovih zločina.

Sve u svemu, naša misija ovdje je prerasla u nešto opsežnije od puke „galaktičke opcije“. Mi nadgledamo promjene vašeg cjelokupnog globalnog društva od stiska mračnih do kooperativne mreže kultura na temelju slobode i izobilja. Kao što možete vidjeti, to je velika obveza. Naše osoblje za vezu mora osigurati ispravan slijed koraka, počevši od masovnog pokazivanja do novog globalnog financijskog sustava koji će biti u potpunosti podržan od globalnog saveza novih prelaznih vlada. Tajna sveta društva Istoka i Zapada započela su ovaj veliki prvi korak, naime, preuzimanje nekoliko velikih financijskih korporacija, a tome će uslijediti obilje isporuka i početak promjene vlasti. To je sve spremno za pokretanje. Mi usko surađujemo s našim Zemaljskim posrednicima u postavljanju novih vlada, a zatim ćemo objaviti mnoge inovativne i zapanjujuće promjene globalne stvarnosti. Očekujte da ćete čuti objavu nečeg predivnog uskoro!

Blagoslovi, Dragi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Mnogi su događaji spremni za pokretanje. Naši suradnici mnogo rade s ključnim pojedincima u planiranju prijelaza vašeg dilemama ispunjenog svijeta u jedan svijet dražesnih rješenja za sve vaše hitne potrebe. To zahtijeva mnogo predanih duša koje su, poput nas, odlučne da provedu ove promjene, počevši korak po korak, s mnogo pritvaranja i uspostavljanja mnogih privremenih vlada. Potonji će trebati potporu i zaštitu svojih pravnih sustava i oni se približavaju crti kako smo govorili. S ovim prvim koracima u mjestu, mi pripremamo detalje slijedećih stavki u našem rokovniku. Oni koji su bili izabrani na čelo svojih prelaznih vlada pripremaju svoje javne objave, nakon kojih će uslijediti niz smjernica koje će promijeniti samu bit svijeta kakav ste uvijek poznavali. Naše svemirske i iz Unutarnje Zemlje obitelji pružaju potrebnu zaštitu oko svega što će se dogoditi, a također da nas savjetuju o tome što se može učiniti da se svi skladno pokrenu naprijed u punu svijest. Dostupna je nova tehnologija koja će povećati blagostanje i slobodu koja će ispuniti vaše živote. Bit će vam predstavljen široki program, koji pokriva sve aspekte vaših života i podiže vas u doba mira i blagostanja bez presedana. Ratovi će završiti i novi oblik čovjekoljubivog upravljanja bit će visoko potican. Mi ćemo vam se predstaviti, i molimo vas da se pridržavate osnovnog moralnog ponašanja podržavajući slobodu i suverenitet svakog pojedinca. Molimo vas da poštujemo jedni druge, u božanskoj službi, i dozvolite nam da zajedno uklonimo uznemirujuće količine onečišćenja koje kaljaju vaš sveti dom, Majku Zemlju.

Postoje velika, sakralna učenja koja je potrebno širiti među vama. Zajedno, možemo uzeti ove neprorijeđene, univerzalne Istine i primijeniti ih u cijelom vašem svijetu. Mnoge od vaših religijskih knjiga i dokumenata su bili prepisivani, i u tom vrlo prorijeđenom obliku su korišteni od strane bogatih i moćnih da razbiju zajednice i da okrenu jedan narod protiv drugog. Vrijeme je da se izliječe ove pukotine i da se stvori osjećaj globalne zajednice. Jedinstvo je naše istinsko stanje postojanja. Mi smo sveta vozila Stvoritelja! Dopustite nam da zajedno iskoristimo naše ogromne sposobnosti za Ljubav i Svjetlost i da pokažemo ljepotu koja leži u nama. Vrijeme je da blagostanje i univerzalan sklad zasjaju! Vrijeme da svatko uloži svoje jedinstvene talente i uvide. Dopustite toj veličanstvenoj energiji da osvijetli ovaj završni krug vašeg putovanja natrag u punu svjesnost. Pokažimo Nebu što ste vi sposobni!

Danas smo nastavili s našom diskusijom o vašoj tranziciji do pune svjesnosti. Vaša lokalna Duhovna Hijerarhija, narodi Unutarnje Zemlje i Galaktičke Federacije Svjetlosti svi zajedno učestvuju u ovoj operaciji. Trenutak prvog kontakta se približava. Dopustite nam da dočekamo trenutak i proslavimo u veselju vaš povratak na put pune svjesnosti. Znajte, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Izvor: www.paoveb.com

Preveo sa engleskog: FrediPrevoditelj: Marijana - Civilizacija SvjetlostiDear Readers,

  We are looking for new translators English-Korean,  English-Hungarian, English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages 
 and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN