Followers

Tuesday, March 31, 2015

Croatian -- Sheldan Nidle: 31.03.201531. ožujka 2015


12 Oc, 8 Mac, 11 IkSelamat Balik! Došli smo s nekim vijestima u vezi postignutog napretka u izradi rasporeda za dostavu sredstava prosperiteta. Mnogo toga ovisi o dvije glavne odluke. Njih sada preispituju brojne drevne obitelji s obzirom na to kako će te ogromne isplate rješavati brojne banke uključene u sve veću mrežu za isporuku. Mnoge vlade su uključene u transfer tog novca do vas. Ovdje je važno napomenuti da je sigurnost tih sredstava jedan od glavnih razloga kašnjenja u posljednjih nekoliko godina. Vrlo je teško organizirati takav sustav ako su glavne agencije, koje su uključene u taj proces mrtvi skup nasuprot tako masivne razmjene sredstava. Ti zastoji su riješeni i novi sustav je privremeno uspostavljen. Ovaj sustav će se koristiti za testiranje jednog novijeg. Swift kodovi, ili kodovi "Društva za međunarodnu bankarsku financijsku telekomunikaciju" moraju se zamijeniti novim sustavom, koji je trenutno u razvoju. Taj sustav je povezan s novim kineskim AIIB (Asian Infrastructure Investment Bank), novom BRICS bankom plus mnoštvo banaka u Europi, Aziji, Oceaniji i u obje Amerike.

Tuesday, March 24, 2015

Croatian - Sheldan Nidle --24.03.2015


24. ožujka 2015


5 Akbal, 1 Mac, 11 IkSelamat Jarin! Dolazimo dok se vaša dragocjena Majka Zemlja njiše od velike količine energije koja joj se šalje od Neba. Ova energija je simbol potrebe, koju izražava Nebo, da Gaja riješi trenutne probleme s kojima se susreće Svjetlo. Trenutno, vi ste još uvijek na pragu velikih promjena. Istina, te promjene su prethodnica brojnih događaja, koji su spremni da se dogode. Te energije su trebale biti munje koje počinju široki krug kritičnih promjena. Vaš financijski sustav će biti početna točka ove promjene. Već, instrumenti za novi i pravedniji bankarski sustav su uvedeni. Te promjene se trenutno testiraju. Za sada, uspjeh izgleda osiguran. U međuvremenu, mnoge banke koje zadržavaju stari sustav prisiljene su prihvatiti novi. Brojni narodi Europe, Afrike, Azije i Amerikanci su se uskladili. Više takvih institucija diljem svijeta pada na liniju. Očekujemo da će još više banaka stvoriti doista čudesnu mrežu koja će učiniti da bankarstvo postane mnogo efikasnije i pravednije u cijelom svijetu. Te promjene, na kraju krajeva, zahtijevaju da se NESARA proglasi u Sjevernoj Americi. Snage sada rade prema tom cilju.

Tuesday, March 17, 2015

Croatian -- Sheldan Nidle:17.03.201517. ožujka 2015


11 Cib, 14 Ceh, 11 IkSelamat Jarin! Vraćamo se u radosti! Zemaljski saveznici koji su zaduženi da nadgledaju da međunarodni transfer novca teče ispravno i nepristrano spremni su da uskoro započnu s procesom koji će dovesti do distribucije vaših blagoslova. Oni vrše završno testiranje novog sustava. Ovaj sustav je povezan s globalnim resetom valuta. Uz to, ovaj proces će na kraju stvoriti uvjete u kojima zakon NESARA napokon može stupiti na snagu u Sjedinjenim Američkim Državama i na globalnoj razini. Nova uprava nam je najvažniji cilj. Vidjeli smo zataškavanje starog pro-kabalinog režima i globalnu kampanju dezinformacija o nama. Nova vlast će promijeniti ovu čudnu politiku u puno razotkrivanje. Ova politika će nam omogućiti da budemo otvoreniji u našim aktivnostima na svjetlu dana. Mi vam želimo pokazati da smo dobronamjerni. Tada možemo završiti projekte koji zahtijevaju da izvodimo manevre kako bi uklonili latentnu opasnost od zračenja iz Fukushime u vašim oceanima, zraku i vodi. Uz to, želimo se spustiti privremeno i provjeriti brojne Gajine čvorove rešetke. Moramo napraviti testove koje provode naši znanstvenici na brojnim mjestima diljem vašeg globusa.

Tuesday, March 10, 2015

Croatian - Sheldan Nidle 10.03.201510. ožujka 2015


4 Muluc, 7 Ceh, 11 IkSelamat Balik! Dolazimo donoseći vam velike novosti! Novi bankarski sustav o kojem smo govorili s vremena na vrijeme brzo postaje međunarodna stvarnost. U međuvremenu, slom američke vladajuće korporacije se nastavlja. Svjetske nacije mnogo više shvaćaju što ovaj predstojeći kolaps znači. Pojavljuje se novi ekonomski i financijski sustav koji stavlja SAD u rang s brojnim zemljama u Europi, Aziji i zapadnoj hemisferi. Ovaj novi skup stvarnosti konačno donosi kraj vrlo iskrivljenih stvarnosti koje su upravljale vašim svijetom tijekom šest desetljeća nakon Drugog svjetskog rata. Nova era se oblikuje, ona koja će označiti pojavu vladavine NESARA u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i cijelog niza novih vlada u Europi, Aziji, Africi i zapadnoj hemisferi. Vrhunac toga, u našem umu, je razotkrivanje. Tada, mi ćemo vam se lakše moći obratiti i omogućiti vam, konačno, da vidite naše brodove na vašem dnevnom nebu. Mi u potpunosti namjeravamo podržati globalne poruke vaših Uzašlih Majstora u mogućim otvorenim interakcijama s vašim Agarčanskim rođacima. Onda možete naučiti mnogo o sebi i vašoj istinskoj povijesti i porijeklu.

Tuesday, March 3, 2015

Croatian - Sheldan Nidle 03.03.2015


Sheldan Nidle - 3. ožujka 2015


10 Ik, 0 Ceh, 11 IkDratzo! Izlazimo s vijestima koje smo dugo čekali da vam ih kažemo! Energije za početak rasporeda isporuke konačno su u ruci. Ovaj proces je zahtijevao određeno božansko vrijeme da bi se završio. Naši zemaljski saveznici su sigurni da se svi programi isporuke mogu pokrenuti. Razni sustavi potrebni za ovo su spremni za pokretanje i novi međunarodni bankarski sustav spreman je vidjeti kako se isporuke događaju. Dakle, prvi potrebni korak da se ukloni stari poredak je spreman. Drugi koji su povezani s ovom linijom opskrbe isto su spremni za izvršenje svojih dužnosti. Vaše područje će započeti ogromnu transformaciju. Vaš prosperitet će zbog toga biti uskoro u vašim rukama. Ova razmjena sredstava brzo će stvoriti uvjete potrebne za pojavljivanje nove uprave. To će, pak, na kraju omogućiti formalno priznanje našeg postojanja. Sve ove razne akcije će vas konačno postaviti na puno brži put do pune svijesti. Mnoge taktike mračne kabale za odgađanje su gotove i mi smo jako sretni da vidimo prestanak njihovih odvratnih shema. Vi se približavate novoj prekretnici u vašem oslobađanju od tisućljeća ropstva!

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN