Followers

Tuesday, April 27, 2010

27.travnja 2010


Update Sheldan Nidle za duhovne hijerarhije i galaktički Federacije




27.travnja 2010
7 Eb, 15 Kank'in, 5 Caban


Selamat Jarin! Vraćamo se ponovno raspraviti o tome što se dešava u vašem svijetu. Konačna faza pokušaja vaše tajne svjetske vlade da spriječi neizbježne događaje se privodi kraju. Zauzeti smo izradom prijedloga koji će činiti prve ugovore između novih prelaznih vlada i ovog tima za Prvi kontakt. U procesu smo odabir osoblja koje nas najbolje može predstaviti na ovim inicijalnim sastancima. Služimo se znanjem stečenim tijekom vremena da sastavimo trodijelni proces koji će omogućiti ovim novim vladama da formalno priznaju našu prisutnost. Nakon što je ovo učinjeno, namjeravamo provesti naše vlastite izjave za javnost kako biste znali tko smo i zašto smo ovdje. Nakon toga prvi kontakt će se moći nastaviti u opuštenijem ozračju. Želimo vam dati niz tehnologija koje će predstavljati prirodni nastavak na naprave (glavne vlade svijeta su navodno već desetljećima u kontaktu i dobile su od vanzemaljskih civilizacija neke tehnologije i uređaje no nisu ih podijelili s javnošću) s kojima će vas upoznati vaše prijelazne vlade. Tajni projekti vaših tajnih vlada su pod odredbama dvostranog ugovora dobili određeni broj uređaja od članova bivšeg Ankara saveza (bivši savez vanzemaljskih civilizacija koji su navodno stupili u kontakt sa glavnim vladama svijeta nakon II sv.rata) Ove tehnologije mogu jednostavno transformirati način kako vaše znanosti i njihovi zastarjeli koncepti objašnjavaju vašu realnost.


U stvari, vaš svijet je značajno ograničen njihovim (znanstvenim op.p.) objavama o tome što je moguće i što nije. Ove antikne granice u gledištima moraju biti proširene da obuhvate pojmove kao što su tamna energija i tamna materija, kao i šira gledišta na ono što čini “fizičko” i “duhovno”. Kad započnete integrirati ove nove koncepte u svoj pogled na svijet, postat ćete sposobni zabavljati se idejama koje su se prije činiče fantastičnima. Tek tada će naša tehnologija početi imati smisla za vas. Mi živimo u vrlo različitoj stvarnosti od vaše i željeli bismo da iskusite djelić naše realnosti. Ovo će vam omogućiti da usporedite oba svijeta i otkrijete kako se jednostavno možete priviknuti na tu novu realnost. Također s dobrodošlicom ćete biti u stanju prihvatiti sve što vam imamo za ponuditi. Naša tehnologija činit će prvi most podrške između nas. Drugi most podrške bit će vaša rastuća svijesnost. Svijesnost je jako važna. Veza između naših alata i nas se ostvaruje putem telepatije, telekineze i zajedničke suradnje (više entiteta ? op.p.).


Iz naše perspektive ne postoji stvarna granica između nas i naše tehnologije. Bilo da je uređaj brod, prijevozno sredstvo, replikator, svi su oni živi entiteti koji ujedinjuju svoj potencijal percepcije zajedno s našim kako bi kreirali nešto. To može biti putovanje kroz univerzum, izum posebne sprave za olakšati život ili večera! Ključ je u tome da otpustite svoje sadašnje stanovište kako postoji živa i neživa stanja. Vaš planet i vaše Sunce su živi! Kako napredujete u znanosti nanotehnologije, nanobiologije i umjetne inteligencije, nove definicije svijesnosti će sigurno isplivati. Ono što mi činimo je da demonstriramo ove koncepte kako biste pojmili njihov potencijal. Upotreba tehnologije kao što je naša temelji se na vašoj, još nerazvijenoj, vezi um-svijest.Naša uloga je da stavimo u prvi plan ovu sada latentnu sposobnost u vama, jer ona predstavlja jedan od kamena temeljaca na vašem putu natrag u punu svijesnost. Tada kad spojite ovu tehnologiju (sliku svijeta? op.p.) s našom nešto predivno će se desiti.


Vježbanje kako upravljati našim uređajima ima efekt jačanja polja vaše životne sile. Mnogi uređaji koje su vaše tajne vlade dobile u posjed ili izradili reverznim inženjeringom imaju isti efekat. Kako postajte profinjeni u njihovoj upotrebi postat ćete svjesni da posjedujete dosta skrivenih talenata koje smo mi nagovještavali. Ovi talenti su ostaci vašeg bivšeg stanja potpune svijesti. Stoga jednom kad (ponovno op.p.) krenete ovim putem neće vam biti moguće izbjeći činjenicu da ste vi mnogo značajnija Bića nego što sada mislite. Mi smo se suzdržali od otvorenog prikazivanja ovih tehnologija u javnosti do sada. Da bismo to učinili etički ispravno te da bi na bilo koji način moglo biti korisno za vas bilo je potrebno miroljubivo i konstruktivno okruženje.


Ovo je odgovor zašto čekamo dok vaše nove vlade evoluiraju društva u točku van rata i agresije. Jednom kad se uspostavi međunarodna suradnja, mi možemo pružiti pregršt tehnologija koje će uspostaviti parametre nove duhovne znanosti za vas. Rađanje ove nove znanosti učinit će da vidite vašu stvarnost u sasvim drugome svijetlu. Duhovna znanost vodi vas u svijet koji ostavlja iza sebe razlike koje vas okružuju.


Promatrat će te iznova koncept svjesnosti i vaša potraga za istinom uzet će dublje značenje. Ovo iznenadno širenje percepcije vodi vas bliže našoj vlastitoj. Počet ćete shvaćati važnost jedinstva sa cijelom Kreacijom i važnost osobne samostalnosti. Također počinjat ćete shvaćati zašto Prvi kontakt igra tako središnju ulogu u vašem povratku u punu svijest. Mi smo ovdje da vas upoznamo sa mogućnostima od kojih će vam stati dah i da vam pomognemo da ih ostvarite. Prvi kontakt je stoga katalizator (okidač op.p.) koji će vam omogućiti da povratite svoj puni potencijal i dovedete vaše globalno društvo u zdravo stanje. Odatle vaš svijet se može glatko transformirati u funkcionalno galaktičko društvo.


Galaktičko društvo je savršeno stvaralačko okruženje za potpuno svjesne pojedince. Ono omogućuje strukture koje vam pomažu da otkrijete tko ste i da u potpunosti razvijete svoje potencijale. Potiče se kreativna riješenja društvenih problema i motivira njihove članove da učine proboje u dostizanju svoje životne svrhe. Ono potiče smislenu interakciju sa vašim planetarnim skrbnicima (planetarnom duhovnom hijerarhijom op.p.) kao i sa vašim unutarnjim duhovnim dužnostima. Ova vrsta društva donosi veliku osobnu, kreativnu satisfakciju dok u isto vrijeme pruža prepoznavanje i priznanje koje kreira tople međuljudske odnose grupnog jedinstva.


Galaktičko društvo dnevno slavi našu individualnost jednako kao i naše dužnosti i odgovornosti prema fizičkim, duhovnim stvarnostima te jednih prema drugima. U ovoj radosnoj mreži uzajamne brige otkrivamo naše istinske identitete i naše jedinstvene putove u prosvjetljenje. Razotkrivanje istina svačijeg životnog puta je temelj galaktičkog društva. Ovdje se nalazi mir koji ohrabruje kreativnost i promiče zračeću dobrobit. Također ste okruženi stvarnim izobiljem unutarnje i vanjske podrške. Mi uživamo u našim ritualima i korisnom vremenu provedenom sa našim duhovnim i fizičkim savjetnicima. Živimo duge, korisne živote od tisuću godina i više, a na njihovom kraju, mi odlazimo kao Svijetlost u posebnim svečanostima zajedno s našim duhovnim savjetnicima. Prije nego odemo razmotrimo naše živote mnogo puta kako bi razumjeli kako su oni povezani s mnogim našim prijašnjim životima.


Ovo ukazuje trebamo li se pripremiti za iduće živote, i ako je tako, kad i gdje. Nakon svečanosti “prelaska” odlazimo na mjesta Svijetla i preuzimamo novi set dužnosti prema Stvoritelju i nama samima, što nas pak priprema za živote koji su tek pred nama. Za nas, djetinjstvo je sveto. Mi održavamo našu djecu u koljevci podrške koji ih njeguje i potiče rano razvijanje njihovih talenata i osobnosti. Mi snažno podržavamo snagu Ljubavi i ohrabrenja. Naša djeca su okružena onima kojima razumiju važnost odgajanja.


Ona se kupaju u beskrajnom oceanu znanja i mudrosti u kom ih se potiče da se praćakaju kako hoće, svaki u skladu sa svojim unutarnjim usmjerenjem. Svi talenti su prihvaćeni i slavljeni od strane zajednice koja ih okružuje. Svi članovi te zajednice su de facto rođaci svakog djeteta i rado se odazivaju na suradnju s njim kad zatreba. Na taj način svako dijete odrasta sa zdravim usmjerenjem da se individualno izrazi i služi zajednici i Kreatoru. Mi smo ponosni no ipak skromni da proglasimo božansku službu našom najvećom radošću! Danas, smo se dotakli nekih aspekata čudesnog svijeta galaktičkog društva. Dolazimo vam u božanstvenoj službi kao učitelji i vaša voljena svemirska obitelj. Nebo i vaša milosrdna duhovna obitelj su ujedinjeni u ovome. Mi se radujemo sa velikim entuzijazmom proslavama koje će označiti naše ponovno ujedinjenje.


Znajte, voljeni, u svom srcu srca da su neizmjerno Obilje i beskrajno blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedan! i Budi u Radosti!


Prevoditelj: Siniša -
Civilizacija Svjetlosti




Galactic Federation by SHELDAN NIDLE


www.galacticchannelings.com - All languages stated above









Tuesday, April 13, 2010

13.travanj 2010


Update Sheldan Nidle za duhovne hijerarhije i galaktički Federacije



13.travanj 2010
6 Etznab, 1 Kank'in, 5 Caban


Javljamo se ponovno da prodiskutiramo s Vama o vašem svijetu. Trenutno, naši zemaljski saveznici nastavljaju s procesom potkopavanja trenutnog bankarskog sustava. Od početaka frakcionalnog bankarstva (temeljem pologa od 100 kuna jedne stranke bankama je dozvoljeno posuditi i do desetak puta više izmišljenog novca) u ranim 1810-ima, tajna vlada (međunarodna tajna organizirana skupina na pozicijama moći u raznim državama svijeta koja pokušava usmjeravati svjetske prilike u svoje pohlepne i pogubne svrhe po čovječanstvo) je uspjela polako uspostaviti kontrolu nad međunarodnim bankarskim sustavom.


Ovaj sustav kao i državni upravaljač monetarnih interesa vašeg svijeta. Protivnička ekipa ovog procesa je grupa prosvjetljenih koji vide rastuće neravnopravnosti izazvane ovim sistemima i traže načina da to promijene. U zadnjih par desetljeća ukazala se prilika za veliku reformu ovog sustava. Očajni uvjeti koji pritišću vaše svijetske ekonomije predstavljaju snažnu potrebu da se ove reforme provedu što prije. Svjedočili smo kako je vaša pohlepna i arogantna tajna vlada spletkama uspijevala izbjeći da se bavi ovim (trenutnim op.p.) stanjem, no taj zadatak se ipak ispostavio za njega većim zalogajem nego što je on to očekivao. Velika grupa okorjelih profitera je napala članove tajne vlade sa divljačkom osvetom za koju se ne može reći drugo no da se radi o vrsti kanibalističkog ispada.


Dok se nastavlja ovaj gnjevno sebični proces, tajna vlada neumitno tone do svoje propasti. Svijet gleda dok ova groteskna izvedba dostiže samo dno. Za to vrijeme, naša intervencija podržava aktivnosti naših Zemaljskih saveznika. Vaš svijet ograničenog stupnja svijesti upravljan je novcem i moći u kom je osigurano da su funkcije zajednice podčinjene hiru bogatih. Ova simbiotska veza se sada mora brzo okončati. Naši Zemaljski saveznici ovo znaju i razumiju te su sklopili cijeli niz ugovora između različitih moćnih država i naših saveznika. Ove “rijetke ptice” (saveznici op.a.) shvaćaju kako je važno kreirati situaciju u kojoj su “stari načini” stavljeni na iskušenje kako bi se konačno mogli odbaciti. Ove strategije se približavaju ispunjenju svojih ciljeva. Mnogi na vašem svijetu su istinski frustrirani činjenicom da je dozvoljeno da stvari dođu do ovakvog stanja.


Mi suosjećamo i provodimo vlastite planove da ubrzamo već uvelike zakašnjeli kraj funkcioniranja svijeta na ove stare načine. Vaša postojeća stara realnost se vidno ruši pod kombiniranim pritiskom aktivnosti jednih i drugih – tajne vlade i Zemaljskih saveznika. Dok se odvija ova čudna operacija, Majka Zemlja nas upozorava da drastično ubrzamo naš raspored za prvi kontakt. Nedavni porast potresa vrijednosti sedam i više na Richterovoj skali je jasno upozorenje na to što Ona ima u arsenalu, kao što je i nivo izumiranja mnogih ugroženih vrsta biljaka i životinja Za to vrijeme, topljenje ledenjaka u sjevernoj hemisferi se nesmanjeno nastavlja. Južni pol je privremeno druga priča; ovdje, milioni ljudi su pogođeni velikom rupom u ozonskom omotaču. Mi smo radili na popravku ove rupe zbog čega se Antarktički ledenjaci u stvari ponovno povećavaju.


Naš idući zadatak je pružiti sličnu podršku Arktičkoj ozonskoj rupi, no Majka Zemlja smatra ovu zadaću kao manji popravak. Mali pomak u otklonu zemljine osi od osi rotacije koja je iznosila 23.5 stupnjeva usljed Čileanskog potresa je najava onoga što Majka Zemlja ima u planu. Mi se često sastajemo sa našim zemaljskim saveznicima kako bi raspravili ove vitalne teme te smo započeli seriju razgovora sa vodećim zemaljskim vladama. Vaša ekosfera se ubrzano mijenja i Majka Zemlja želi da napustite njenu površinu i zauzmete nove domove u 5-dimenzionalnom svijetu Unutarnje Zemlje. Sjetite se da je Zemlja, kao i sve ostale zvijezde i planeti šuplja. Unutar nje je čarobni svijet ispunjen prirodnim znamenitostima, zvukovima i ugodnim mirisima koji će vas zaprepastiti! Da bi vas doveli dolje moramo dovršiti zadatak dan od Neba i povratiti vas u punu svijest. Ovo nije jednostavan zadatak kad vaše vlade spletkare sa mračnim silama da vas onemoguće u vašoj sudbini. Nebo nas uvjerava svaki dan kako se ovaj cilj bezpogovorno mora izvršiti i kako je nadolazeći period vrijeme kad će se velika promjena desiti.


Sastavili smo tim koji blisko surađuje sa Duhovnom hijerarhijom vašeg planeta. U vezi vas smo dogovorili konkretan plan akcija. Zamolili smo svoje zemaljske saveznike da ubrzaju postupke za rušenje tajne vlade. Za to vrijeme pripremamo posebni plan za ubrzavanje vaše transformacije koristeći Svijetlosnu Komoru u potpuno svijesna bića. Ovi različiti planovi su trenutno pod temeljitim razmatranjem od strane našeg Stožera i kompletne flote. Nekoliko atmosferskih flota trenutno pregrupiramo. Također pozivamo na uključenje u aktivnosti našu obitelj u Agarthi (navodna napredna ljudska civilizacija koja živi u unutrašnjosti Zemlje od pamtivijeka) u razradi i aktiviranju nekoliko scenarija.


Moramo vas mirno i hitro prebaciti u Unutrašnjost Zemlje. Ondje su pripremljene posebne zone u kojima postoji nekoliko kristalnih gradova konstruiranih za vas. Ovdje ćete naći prostore za život i Komore Svijetla gdje trebati proći proces transformacije u bića potpune svijesti. Pripremljen je nastavni program koji će vas poučavati moralno etičnom kodeksu. Ovaj ćete morati poznavati kada postanete potpuno svijesni. Kad postignete zadovoljavajući nivo znanja i prihvatite svoje novo stanje bit ćete spremni postati dio galaktičkog društva. Inicijalno živjet ćete unutar tipične Agartske društvene komune gdje možete slobodno raspravljati o tome što vidite i doživljavate. Ovo razdoblje prilagodbe će se dešavati dok Majka Zemlja rekonstruira vaš bivši dom na površini. Ova neizmjerna rekonstrukcija će se desiti nakon što sva živa bića budu evakuirana sa lica Zemlje. Nakon što se uspostavi novi zemljovid na površini zemlje, kompletan novi EKO (biljni, životinjski, mineralni svijet) sustav će biti predstavljen. Majka Zemlja želi uspostaviti na površini značajno raznovrsniju i puno prijateljskije zone života. Njena nova kopna, mora i nebo bit će obitavalište mnogih novih bića i biljki. Jedine umjetne strukture bit će mala posebna sela postavljene na glavnim točkama površine. Ondje ćete vi, kao novi čuvari Majke Zemlje održavati raznovrsnost živog svijeta u ravnoteži koristeći svečanosti, plesove i (svečanim) pjesmama.


Očekuje se također da pomognete pjesmom i svečanostima svojim saveznicima Kitovima (navodno su Kitovi prva inteligentna i nekad u prapovijesti humanoidna civilizacija koja je nastanila mora u svrhu održavanja fine prirodne ravnoteže – biologija nas uči da je većina kitova, uključujući dupine, inteligenta, biljojedna, komunikativna vrsta koja doista prozvodi neobične melodije – postoje naznake da su Egipćani komunicirali s dupinima) Zajedno s njima slavit ćete Majku Zemlju i biti odgovorni za blagostanje svih živih bića na ovom najposebnijem od mnogih svijetova. Ova zajednička aktivnost sa kitovima će vam pokazati koliko je lako surađivati sa svojom humanoidnom braćom (kitovima op.p.) kao i sa ostalim senzibilnim Bićima kako biste zajedno očuvali prirodnu ravnotežu planeta i upoznali Božanski plan. Kao potpuno svijesna bića preuzet ćete ulogu fizičkog Anđela i iskoristiti svoje sposobnosti kako biste učinili svoj planet istinskim rajem za sva živuća bića voljenog i brižnog Kreatora. Društvo koje ćete stvoriti će njegovati svakog pojedinca. Vaše galaktičko društvo će biti sposobno kreativno riješiti svaki izazov na koji naiđe. Kao ljudi ovog planeta bit ćete poznati po vašoj sposobnosti da razumijete najteže prepoznatljive nijanse ograničene svijesti.


Ovaj talent omogućit će vam da u bliskoj budućnosti pomognete mnogim (civilizacijama) trenutno ograničene svijesti (kao što su ljudi sada) da se uzdignu u Svijetlo, donoseći vam tako čudesnu slavu. Sadašnjost je vrijeme velikog meteža i opasnosti po vaše društvo. Gledajte na to kao preteču velike svijetske promjene. Vaš svijet se ubrzano kreće prema Prvom kontaktu (sa humanoidnim vanzemaljskim civilizacijama) a Nebo čini sve da čudesno transformira vaše živote. Na sreću, ovo je također vrijeme kad će tajna vlada kapitulirati, kad će istina o mnogim stvarima napokon biti otkrivena i kad će svanuti novi dan mira i blagostanja. Novo izobilje i novi financijski sustav očekuju trenutak da se razotkriju. Ovo se neće desiti negdje tamo na nebu već ovdje pred vama kako stari načini polako ali sigurno propadaju. Cijenite svoj boravak u ovim čudnim i posebnim vremenima i pokušajte ne biti nestrpljivi. Mi dolazimo a naši zemaljski saveznici su skoro spremni prosuti svoja velika iznenađenja na vas! Danas, smo nastavili sa raspravom o tome što nestaje sa vašeg svijeta. Namjeravamo vas vidjeti vrlo vrlo skoro! Naše letjelice su u položaju da učine sve što je potrebno da vas približe magičnom momentu koji se zove puna svijesnost. Vrijeme ispunjenja želja će se napokon ostvariti. Znajte, bližnji, u svom srcu srca da su neizmjerni izvor Dobra i vječnog blagostanja doista namjenjeni vama! Neka tako bude! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! Budi u Radosti!)


Prevoditelj: Siniša -
Civilizacija Svjetlosti




Galactic Federation by SHELDAN NIDLE


www.galacticchannelings.com - All languages stated above









INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN