Followers

Tuesday, June 20, 2017

Croatian -- Sheldan Nidle – 20. lipnja 2017.



Sheldan Nidle – 20. lipnja 2017

4 Cimi, 9 Kayab, 13 Caban

Dratzo! Sve i dalje napreduje na svoj način. Oni koji su zaduženi za sigurno prebrojavanje i pravilnu isporuku valuta sigurni su da će sve biti pravovremeno završeno. Jedino su kašnjenja uzrokovana odabranim metodama za završetak kompliciranih zadataka koji su im dodijeljeni. Uvjereni smo da se brojne procedure učinkovito obrađuju. Samo ostanite strpljivi i spremni da primite sredstva prosperiteta u pravom trenutku. Oni koji upravljaju programom obilja posvetili su se ne samo da završe RV i GCR nego i da uspostave američku NESARA Republiku.

Glavna masovna uhićenja čekaju formalnu objavu NESARA Republike. Do tada, glavni potencijalni uhićenik pažljivo se promatra i priprema se za ovo veliko djelo. Jedino što još trebamo napraviti je da se doista završe pozadinske isporuke i omogući da se ovaj čudesni proces završi kako je i planirano. Mi jednostavno pomažemo svima koji su sada dobili ove zadatke. Očekujemo završetak unutar određenog nebeskog rasporeda. Zato sve što vam je uistinu ostalo je da pomažete tim energijama i budete strpljivi s ovim golemim procesom! Hosana! Hosana!

Dok se ovaj složeni proces odvija dalje, suočavamo se s jednostavnim problemom. Radi se o prostranoj isporuci sredstava svima uključenima. Oni koji su zaduženi za to odmah su se suočili s načinom na koji su stari, zastarjeli bankarski sustavi postavljeni. Da se prebace tolike količine sredstava potrebno je napustiti stari SWIFT sustav i da banke promijene način na koji normalno rade. Još ništa nije napravljeno za trenutne potrebe koje su sada potrebne.

Kao što vidite, sada postoji novi financijski sustav u razvoju koji je sposoban rješavati probleme nastale zbog nove, prosperitetnije stvarnosti koja se javlja po cijelom svijetu. Ti novi zahtjevi trebaju da ovaj novi sustav bude rođen i korišten dok mi brojimo i isporučujemo ovaj prosperitet svima koji su bili dovoljno marljivi da dovedu ovaj novi sustav do njegovog punog potencijala. Zato znamo da je onome što leži pred nama predodređeno da bude spektakularno i neizmjerno zadovoljavajuće za vas. Dobrodošli u vašu novu stvarnost!

Namste! Mi smo vaši uzašli Majstori! Ono o čemu ćemo govoriti je neizvjesna sudbina iluminoida i njihovih prijatelja. Ti nitkovi znaju kako ih je Nebo probralo od Zemljinog čovječanstva. Njihova sudbina se polako spušta na njih. To je, kako oni kažu, da nitko o tome ne piše kući. Kao što smo ranije rekli, pojava Republike i vašeg prosperiteta je osigurana. Ono zbog čega je trebalo toliko vremena su čudna ograničenja i slični sadržaji neandertalske bankarske stvarnosti.

Unatoč svih zatečenih poteškoća, ostanite mirni, i božanski shvatite da ste božanski blagoslovljeni i stoga ćete na kraju primiti svoje svete blagoslove. Oni koji sada krivudaju putem kroz ovu močvaru znaju da vi osjećate duboko u svojim srcima da će vam doista biti isplaćene obećane financijske beskonačnosti. Budite toga sasvim svjesni i znajte da je stari poredak gotov i čeka svoju ogromnu sudbinu. Ne vjerujte ništa drugo. Vaša nova čudesna stvarnost je osigurala svoju nalik na Boga stvarnost!

Tisućljećima smo gledali kakao ovaj stari poredak bezobzirno upravlja vama. Ta vremena su završila, i kao što smo stalno naglašavali, očekuje ih neslavna sudbina. Zato ne brinite o ovim skandaloznima. Umjesto toga, budite mudri i pozitivni čekajući ogromna sredstva i nove vlade kao što vam je obećano. Nemojte biti uhvaćeni u posebnu dramu ovih grješnih grubijana. Budite više zaokupljeni slobodom vaše nove stvarnosti i time kako vam polako isporučujemo ove blagoslove.

Danas smo vas nastavili izvještavati o tome što se događa na ovoj dragocjenoj kugli. Uvijek budite svjesni onoga što leži pred vama i stoga pomognite svima u održavanju vaše čudesne energije! Shvatite da ćete uskoro dobiti najdragocjeniji dar. Znajte da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Web stranica: Planetary Activation Organization


Preveo: Fredi 

2 comments:

  1. Pozdrav,
    Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Victoria Salgado, renomirani privatni zajam zajmodavac otvorio financijsku priliku za sve kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Trebate li zajam? Potrebna vam je hitna sredstva za rješavanje problema u hitnim slučajevima? Ili vam je potreban zajam za brisanje dugova ili financiranje vašeg projekta? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Nemojte tražiti više jer to je vaša prilika da postignete svoje snove. Nudimo brze i pouzdane korisničke zajmove po kamatnoj stopi od 2% za ljude, tvrtke i društva bez obzira na narudžbu kupaca ili kreditnu povijest. Naši uvjeti i uvjeti jasni i vrlo razumljivi. Naše transakcije su 100% sigurne i zajamčene.

    Pošaljite nam e-poštu na: (victoriasalgadoloanfirm@gmail.com)

    ReplyDelete
  2. Moje ime je gospođa Rita iz SAD-a, dobila sam zajam od 30.000 dolara od Heartland Financial USA, Inc. u roku od 2 sata nakon što sam se prijavio. kontaktirajte ih Heartland Financial USA, Inc. putem e-pošte> (trustloan88@gmail.com) ili WhatsApp broja: 1-443-281-3404

    ReplyDelete

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN