Followers

Tuesday, September 21, 2010

21. rujna 2010


Update Sheldan Nidle za duhovne hijerarhije i galaktički Federacije




21. rujna 2010
12 Cauac, 17 Zip, 7 Ik


Selamat Balik! Vraćamo se s novim vijestima za vas. Trenutno su u tijeku važni pregovori sa vođama tajnih vlada na različitim mjestima vašeg svijeta. Ovi tajni sastanci krče put za tranziciju nekoliko važnih vlada. Istovremeno oni (zaduženi op.p.) koji proučavaju promjenjive uvjete vaše ekonomije naslućuju da bi se ekonomska katastrofa, slična onoj 2008. , mogla desiti ove jeseni. Ovi strašne prognoze su imale uznemirujući utjecaj na uprave tržišta glavnih svjetskih burza, obveznica i roba posebno zato što su glavne banke nisu obnovile od tih burnih dana (2008. op.p.). Količina neprijavljenog duga je porasla stotinjak puta ili više. Ove teškoće progone strukture vlasti tajnih vlada te se čini kako nema nikakve druge opcije osim direktnog transfera vlasti na zemaljske saveznike. Ipak oni su neodlučni da odustanu i prihvate uvjete koje im nudi Svijetlo. Ovo je trenutno kritična situacija u koju smo mi u potpunosti uključeni. Prijenos vlasti mora biti učinjen brzo i to moraju učiniti tajne vlade.


Ulazimo u ove pregovore znajući u potpunosti što se očekuje od nas. Ne samo da je crni predugo na vlasti no on ostaje arogantan do te mjere da bude izuzet od snošenja posljedica svojih zločinačkih djela. Siromaštvo i bolesti se šire diljem planeta. Borba za puko preživljavanje za veliku većinu svjetske populacije se produbila u prošlom desetljeću bez obzira na dostupnost bogatstva toliko velikog da bi moglo riješiti probleme svih na jednostavan način. Opet, ne samo da pripadnici tajnih vlada “sjede” na ovom velikom obilju no oni također onemogućuju distribuciju još jednog jako obilnog fonda koji pripada zemaljskim saveznicima. Sve ovo se mora postaviti ispravno odmah zbog čega smo mi inicirali ove pregovore za tajnim vladama. Mi ne želimo da nas vi vidite na bilo koji način osim kao dobronamjernike koji žele osigurati da se ostvare nužne promjene u vašim vladama i vašoj ekonomiji. Naša briga je kako manjina vaše populacije čvrsto vjeruje u koncept “zlih osvajača iz svemira”. Ova iluzija je učvršćena vašim masovnim medijima još od kasnih tridesetih godina.


Postoje i drugi direktniji načini da se osigura puno poštovanje Neba i njegovih zahtjeva od strane tajnih vlada. Mi posjedujemo tehnologiju kako bismo jednostavno proveli ove dogovore. Naravno mi ne želimo otkriti svoju prisutnost dok god tako nešto nije potrebno. U svom tajnom arsenalu tajne vlade posjeduju nekoliko tipova tehnologije koja je namjerno držana primitivnom od strane njihovih bivših vanzemaljskih saveznika. Mi smo postali povlašteni na ovu informaciju onog trenutka kad su se ti saveznici odlučili preći na stranu Svjetla 1995.godine. Arhanđel Mihael nam je u to vrijeme dao uvid u nekoliko svetih dekreta (od strane Neba ? op.p.) koji su stavljeni u upotrebu diljem ove galaksije tijekom 1995. Iste je ispoštovao galaktički vođa (savez ? op.p.) Anchara (koji je do 1995. bio glavni vanzemaljski saveznik tajnih vlada op.p.) što je vodilo do galaktičkog ugovora između bivšeg saveza Anchara i Galaktičke federacije Svijetla. Iz ovog ugovora “isplivala” je ogromna količin informacija o onome što je Anchara dostavila vašim tajnim vladama. Sve to predstavlja vrlo naprednu tehnologiju u odnosu na ono što se koristi u javnosti. Ipak to je također vrlo primitivno u usporedbi s našom. Ova saznanja daju nam prednost koju mi namjeravamo iskoristiti sa dozvolom Neba. Trenutni tijek stvari poprima točku gdje je naša intervencija nužna.


No prvo malo uvoda: Galaktička federacija je intervenirala u vašim zbivanjima tijekom zadnjih 13 tisuća godina čineći anti-intervencionističke sumnje iz mnogih kutova vašeg društva uvelike irelevantne. Ono što nas čini da se zamislimo je gore spomenuta (anti-vanzemaljska op.p.) propaganda koja je “progutala” mnoge od vas. Kao kontrast tome razmotrite događaje koji se odvijaju oko vas: velika transformacija onoga što ste vi je očito na putu. Ista je pokrenuta od strane Neba kako bi Vas vratila u punu svjesnost. Mi smo ovdje samo da pomognemo u izvršenju te Božanske volje.


Oni koji se protive Božanskoj volji su tajne vlade koje kontroliraju mnoge vaše službene vlade, ekonomiju i vaše glavne filozofije. Također oni koriste veliko bogatstvo i moć da manipuliraju vašim vjerovanjima i kreiraju društva koja očekuju vaše odobravanje. U suprotnosti s ovim su Svjetlu orijentirane grupe koje mi podržavamo. Sada je pred nama ključan korak da utječemo na uspješni prijenos moći. Anunnaki, kao naš savjetnik od 1995. , o temama koje se tiču tajnih vlada , je predložio nekoliko pravaca za akcije. Tajne vlade su odbacile Anunnakijevo nagovaranje 1995. da se pridruže Svjetlu jer je ova lupeška grupa smatrala kako to nije u njenom najboljem interesu. Nebo je eksplicite tražilo da ih Anunnaki ne smije ubiti već omogućiti finiji način “trasformacije”. Od tada, pod vodstvom Neba, smo pokušali različite pristupe kako bi transformirali ove nevaljalce, no kao što vidite nismo uspjeli. Oni prijete izazvati paniku među vama ako mi razotkrijemo naše brodove koristeći staru priču o “Osvajačima iz svemira!”! Iscrpivši sve diplomatske avenije Nebo je dozvolilo upotrebu još direktnijih kreativnih rješenja koje namjeravamo upotrebiti čim trenutni pregovori budu dovršeni.


Okolnosti ovog (budućeg ? op.p.) prvog kontakta su bili jedinstveni i teški od njegovog začetka u ranim devedesetima. U normalnim okolnostima, mi dozvoljavamo našim znanstvenim i istraživačkim flotama da uđu u mod prvog kontakta samo ukoliko je određeni broj preduvjeta ispunjen. Kad je sirijansko regionalno vijeće galaktičke federacije naložilo ostvarenje prvog kontakta s vama nijedan od ovih preduvjeta nije postojao. U stvari većina zvjezdanih nacija se protivila toj operaciji. Upravo je odluka Neba nadglasala odluku vijeća. Upravo stoga je složen tim za prvi kontakt od mješavine izvornih 50 ljudskih zvjezdanih nacija koje su kolonizirale Lemuriju prije nekih 900,000 godina. Ovo je bila simbolična gesta proglašena od Neba koju smo mi ispoštovali. Mnoge od zvjezdanih nacija koje će biti uključene u ovu misiju nisu čak ni članovi odgovarajućeg regionalnog vijeća galaktičke federacije. Zbog svega toga nalazimo se u neprijatnoj situaciji koja uključuje više konfliktnih strana: s jedne strane, Nebo svakodnevno proglašava pravo na vašu slobodu i nezavisnost dok oni koji su na vlasti nemaju nikakav problem s time da ubiju svakog od vas kako bi ostali na vlasti. S druge strane mi imamo mandat za izvršiti proglas Neba i čini se da (razvoj stvari op.p.) iziskuje nasilan kraj “tamnih” bića (tajnih vlada i njihovih poslušnika op.p.) Nebo nas uvjerava kako je tako nešto moguće, nužno i morat će biti učinjeno vrlo, vrlo brzo. A zatim se moramo pozabaviti dubokom dobro dirigiranom ksenofobijom (od vanzemaljaca ? op.p.) koja zahtijeva čišćenje. Naši vlastiti operativci i vaši rođaci u Agarti (unutarnja Zemlja) govore nam da dok god takav postupak provedemo kao sveti čin ostvarenja ( “nadanja čovječanstva” ? op.p deliverance eng.) to ćete vi dobro prihvatiti. Novi plan za uklanjanje tajnih vlada sa vlasti je potreban i mi imamo rješenje!


Tehnologija se može koristiti da vara i kontrolira populaciju no isto tako može upotrebljena da značajno unaprijedi opće blagostanje svih. Vaše društvo očito ilustrira ovu dihotomiju dok dostiže svoju kritičnu točku kolapsa. Došao je trenutak u kom ćete ili promjeniti smjer i preživjeti ili započeti naglo poniranje prema istrebljenju. Vi (zemljani op.p.) posjedujete tajnu tehnologiju koja može promijeniti vaš svijet preko noći no oni koji vas kontroliraju neće dozvoliti da se ona iskoristi za dobro. Nebo pak traži drugačiji pristup. Stoga na nama je da odstranimo one koji su predani prevenciji vašeg preživljavanja a način za ovo napraviti je spreman i čeka. Budite spremni probuditi se jedno jutro u prilično bliskoj budućnosti kako biste otkrili da se desilo nešto predivno!


Danas smo prodiskutirali svježu prošlost i razmotrili neke kompleksnosti ove misije. Ova misija je jedinstvena i izazovna no predodređena da bude veliki uspjeh! Vi ste u modu “pune brzine” povrata u punu svjesnost i ujedinjenjem sa rođacima svoje unutarnje Zemlje i obitelji univerzuma. Slavna budućnost započinje! Znajte najdraži u dubini srca svog srca kako su neizmjerno blagostanje i neprekinuta dobrobit Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za budi Jedno! i budi u Radosti!)


Prevoditelj: Siniša -
Civilizacija Svjetlosti




Galactic Federation by SHELDAN NIDLE


www.galacticchannelings.com - All languages stated above









No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN