Followers

Tuesday, January 5, 2010

January 5, 2010




12 Ahau, 3 Chen, 5 Caban

Selamat Jarin! Ulazimo u ovu novu godinu s mnogo zanimljivih stvari za relej za vas. Ovo je naša godina za kontakt! Činimo sve što je potrebno za donijeti prvi kontakt konferenciju i timovi marljivo rade kako bi ovo uspješan pothvat. Do sada smo regrutirali tri velike vlade da krenu na put za najave događaja. To je bitno za naš dobronamjeran prisutnost da službeno znate za nas. … u tijeku su naša nastojanja pomoći zemaljskim saveznicima u pripremi mnogih najava koje su slijediti. Sve u svemu nastojimo osigurati da svi mogući planovi uspiju jer se vrijeme do ostvarenja božanskog cilja ubrazno smanjuje. Agarthans, također, se pripremaju da vas prime i provode svoju metamorfozu u punom svijesti.

Naš medicinski timovi tvrde da je većina vas dosegla stadija gdje brzi skok do pune svijesti je lako izvodljiv. Oni koji nisu unutar tih parametara su dodijeljene nove medicinske timove čija svrha je da bi ovu grupu do standard većine. U međuvremenu, Majka Zemlja se počinje da mijenja mnogo brže one elemente na svoje površine koje su joj da se aktiviraju velike okrugle površine rekonfiguracije, a naši planetologists također su pregledavanje ono što se događa u vašem Sunčevom sustavu.

Vaša posljednja tamni “spletkar”, naravno, ima druge planove. Njihova manično oholost u prkoseći Svjetlo je smiješan tragikomedija! Vaš svijet sada je zapravo klizi iz ove ograničene 3-D stvarnosti i postaju nešto mnogo više u skladu s punoj svijesti, i ne postoji put u svemiru da se zaustavi ova transformacija božanskim! To je očito neko vrijeme i još tamno one ustraju u svojim tvrdoglavi otpor

U ovom trenutku, većina vas se pojavljuje i tjeskobe i radosti da je ova promjena u početku donosi. Vi ste u uskim bočnim ove nove stvarnosti i čekaju zaključenja. Sukob između nas i tamne strane u skrivanju UFO aktivnosti je sve očitiji. UFO sightings se povećava posvuda. Tajna borba između nas, kao što je otkrio što se dogodilo je na kraju 2009 u Norveškoj, Rusiji i Kini, je dostizanje medija naslovnicama u mnogim dijelovima vašeg svijeta. Vrijeme objave dolazi. Pozdravljamo ovaj i sve što ona povlači za sobom! Imajte na umu da je Prvi kontakt ultimativna promjena “IGRE” (našeg svijeta).

Mi smo tu da se ispuni božanskom poslanju. Premjestiti ćete se u područje koji sliči ono svoje pretke naziva “Dreamtime”. To je svijet u kojem postoje istovremeno i kao Duh i fizičko tijelo. Ona otvara nove vidike i dati darove i sposobnosti koje se sada smatraju nestvarno. To je stvarnost u kojoj živimo i znamo kako jednostavan posrijedi je to klizanje u taj novi svijet. Traumama i bolne okolnosti koje sada svakodnevno zasuti nestat će u trenu! Trenutno, te stvari će nastaviti vas gnjaviti a to je naš posao da bi vam pomogao da ovaj prijelaz na punu svijest što je prije moguće

Majka Zemlja slijedi njezin put preobrazbe. Mnogi dijelovi planeta prolaze kroz klimatske promjene koje su rezultat hiperaktivna Sunca; onečišćenje zraka, vode i zemljišta, te zagrijavanje površine od Majke Zemlje. Sve je to dio preduvjeta za promjenu. Vaša društvo je napustilo svoje odgovornosti za Majku Zemlju davno.

Vrijeme pred nama je okupljanje elemenata koji će formirati vaše novo globalno društvo. Ovo uključuje otkrivanje i stavljanju u uporabu širokog raspona potisnute tehnologija. Dugo ste bili zatvoren u tamnici laži i izmanipulirani u mraku vjerujući u znanosti i filozofiji koji uvelike ograničavaju vaše razumijevanje sebe i svoj svijet. Svaki Uzašlih Učitelj je pogledao ovaj pokrov iluzije i vidio kako se doista lažan sve to! Vi ste Duh u tjelesnosti neizmjerne besmrtnosti svjetla. Ti si neograničen! Naučiti vas da to shvatite i sprovedete je osnovni korak u rasti vaše svijesti. Mnogim društvima prije vaše je biralo da prihvate ovu Istinu, ili jednostavno nestalo ! Ovaj put, Nebo nas je dovelo kao mentora da vam pomognemo u svladavanju ovog temeljnog koraka vašeg rasta.

Stvarni pomak prema tim aspektima svijesti je, naravno, isljučivo na vama samima. Međutim, božanski plan, zajedno s veličanstvenim uredbama Gospodina Surea, nedvosmisleno pokazuje da ste predodređeni za uspjeh u sve ovo! Naša prisutnost je samo šećer na kraju. Bliskoj budućnost je vaš potez prema više svijesti, naš dolazak, i masivna, dobro zaslužen poraz sila mraka. Vaša realnost je sada spreman za promjenu. Naši su saveznici Zemlje uksoro okgrenuti ključ koji će omogućiti da se ovo desi. Namjera nam je otvoriti vrata da name se obratite putem dobivanje nekih većih vlada da vam ONI kažu, naše plemenito i dobronamjerne namjere. Približava se vrijeme našeg formalnog upoznavanja i za početak vašeg konačnog potez do pune svijesti. Zapravo neke zaista čudesne stvari će se dogoditi!

Danas smo vas objasnili što se događa oko vas. Prvi kontakt je u neposrednoj blizini! Nevjerojatne promjene na globalne stvarnosti također su blizu. Vaše nadolazeće bogatstvo je tek početak velike avanture u koje se sada spremate uključiti. Brže nego što mislite bit ćemo ujedinjeni i vi ćete postati u potpunosti svjesni! Radujmo se u spoznaji da se veliki plan Neba odvija pred nama! Znaj, Najdraži, u svom srcu da je neizmjerno bogatstvo i napredak uistinu tvoj! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian za budu jedno! I biti u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Prevoditelj: Siniša


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN