Followers

Thursday, June 14, 2012

12.06.2012





12. lipnja 2012 
13 Etznab, 11 Moan, 8 Manik

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju 

Selamat Balik! Vraćamo se! Mi smo završili posljednju potrebnu razinu pravnih dokumenata. Mnogo je toga službeno podneseno i naši pravni timovi su zauzeti prikupljanjem dokumentacije za nekoliko posljednjih podnesaka. Također se svakog dana sastajemo s budućim likovima privremenih vlada i završavamo protokole koje će timovi za uhićenja slijediti. Razni socijalni programi koje će privremene vlade pokrenuti trebaju biti propraćeni opsežnim prikupljanjem detaljnih datoteka u vrijeme prvih najava tih vlada. Ove dokumente je pripremilo naše osoblje i bit će učitano u zemaljske poslužiteljske sustave kako bi bili dostupni kada je to potrebno. Naše obrambene snage su izvršavale svoju ulogu u postupku, i mi pozorno pratimo vojne snage smutnje i spremni smo da ih neutraliziramo kada tako bude naređeno od naših posrednika. Početni napad može se pokrenuti samo kad nam Nebo da signal za start. Očekujemo da će se ovo dogoditi vrlo brzo. 


Lideri vaših svjetskih tajnih društava osiguravaju novi financijski sustav i pripremaju se da obavijeste nove vlade da javno objave o općem oprostu duga i robnih rezervi, čvrstom valutnom sustavu. Ovaj aspekt je zapravo spreman za pokretanje, i samo nekoliko stavki u posljednjem trenutku odgađa završetak ovog projekta. Mi posvećujemo veliku pozornost na aktivnosti smutnje a također i na tekuće nestašluke koji su tajno naručeni od vaših glavnih vlada. Oni koji su vladali vašim područjem tako arogantno su u stanju panike koja raste iz dana u dan. Naređene akcije od ovih „lidera“ su namijenjene da izazovu lančanu reakciju kako bi znatno izazvale stvaranje kaosa oko planeta. Sve se to mora održati na prihvatljivoj razini. Rekli smo našim obrambenim brodovima da ne interveniraju, osim ako je to apsolutno neophodno. Mi samo promatramo i izvješćujemo o tome što se događa u najkritičnijim mjestima vašeg svijeta. 

Drugačiji aspekt ovih operacija je rad s grupama pod vodstvom Uzašlih Majstora. Oni su oduševljeni i žude za tim da počnu širiti duhovne istine koje su naučili tijekom tisućljeća. Oni su svjesni da su te svete činjenice u suprotnosti s brojnim vašim vjerskim sustavima i osjećamo da one ne mogu biti pokrenute sve dok se ne dogodi razotkrivanje. Mi u potpunosti namjeravamo da pomognemo ovim svetim društvima da donesu ove prekrasne informacije, jer one pripremaju pozornicu za niz objava koje će objaviti Uzašli Majstori. Štoviše, to će nam konačno omogućiti, također, da započnemo niz edukativnih emitiranja o istinskoj povijesti Zemlje. Ove rane rasprave u početku vas mogu zbuniti; ipak, one su uvod u cijeli niz razgovora koji će vam omogućiti da dobijete doticaj s vašim istinskim korijenima prošlosti. To će vas vjerojatno iznenaditi, ali ne duge staze mi smo uvjereni da će vam istina donijeti radost. To će biti pozitivni dokaz da je pred vama sasvim novo doba! 

Ove dolazeće promjene su ono za čim je svaki od vas duboko čeznuo. Čak su i smutljivci intuitivno shvatili što će se dogoditi. To je samo njihov strah opterećen svjetonadzorom koji ih je učinio tako prestrašenim u svezi ove promjene. To je jednostavno samo vrijeme koje je bilo prorokovano stoljećima od svake veće religije i tradicije na vašem svijetu. To je zlatno vrijeme koje doživljavate, i to je razlog naše prisutnosti ovdje, kao što smo ranije spominjali! Logistika onoga što je pripremljeno je složena, ali bit stvari je prilično jednostavna. Stari, mračni načini vaših globalnih društava odjednom će nestati i bit će zamijenjeni nečim razumnim i zdravim. Nadali smo se da će sve to biti uvedeno desetljeće i pol prije, ali promjenljivi uvjeti na planetu Zemlji zahtijevaju određenu fleksibilnost. Ova nagla obnova vaše stvarnosti je bitan pripremni korak koji vodi do velikog događaja našeg masovnog prizemljenja. To će vas postaviti na autocestu pune svijesti. To će vas dovesti do Unutrašnje Zemlje i vaše metamorfoze u potpuno svjesna bića svjetlosti. 

Blagoslov, najdraži! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas smo došli s više dobrih vijesti! Naši suradnici su na završetku završnih koraka prema vašoj globalnoj slobodi. Provedba niza naloženih uhićenja mnogih glavnih državnih i korporacijskih lidera signalizirat će izlazak vašeg svijeta iz nemoralne vladavine mračnih. Nova vlast i globalna ekonomija slomit će leđa vladajućoj strukturi koja je dominirala vašim svijetom skoro 13 tisućljeća. Ovo je vrijeme izabrano od Neba za novu epohu koja će voditi u veliko Svjetlo Duha i blagoslovit nas milošću koja je slobodna od svih ropstava i velikih prijevara mračnih i njihovih arogantnih mezimaca. Radujemo se da je ovo božansko djelovanje nad nama i da je novo zlatno doba stiglo da povede sve vas naprijed u punu svijest. Možemo se konačno otvoreno sastati sa vama i izravno vam prenijeti svetu mudrost stoljeća. 

Vaše preseljenje u slobodu bit će radostan trenutak! Mnogi će pratiti događaje koji će donijeti blagostanje i obilje odavno proricano od Neba. Vaša će stvarnost postati velika učionica koja omogućuje da saznate o svom svijetu, fizikalnosti, i Duhu. To božansko znanje je tek početak jednog obrazovanja koje će vas pripremiti za vaš novi život kao potpuno svjesnog bića. Naš sveti zadatak je da vas vodimo i da vam pružimo savjetovanje i mentorstvo da biste mogli ostvariti brojne ciljeve koje ste sami postavili prije nego što ste se rodili u ovom području. Vaši mnogi nebeski vodiči pomažu nam u ovom zadatku i omogućuju vam da ostatak života provedete u radosti i dubokom miru. Kad konačno uzađete iz ovog života, vaših postignuća će biti mnogo. Svijet će se isto tako preobraziti i vratiti se svojoj prirodnoj 5-D stvarnosti. 

Majka Zemlja je veliko biće. Njen duh nas obavija i vodi još od rođenja. Mi odajemo počast njenoj ljepoti i njenoj mudrosti. Mi smo prošli velike svete putove ovog svijeta i imali smo privilegiju moliti i meditirati na mnogim mjestima moći na ovom planetu. Mi smo sretni zbog onog što smo učinili i što smo naučili kroz stoljeća. Majka Zemlja je strog učitelj. Ona potpuno razumije što vam je potrebno, i koristi svoje goleme talente pomažući vam u postizanju onoga što trebate da biste ispunili svoje veličanstvene i svete misije. Zahvaljujući njenom površinskom svijetu i njenim unutrašnjim gradovima mi smo naučili sve o Duhu, o pravednosti, o pravom značenju hrabrosti. Zbog toga smo vječno zahvalni za mudrost koju nam je Majka Zemlja dala. Uskoro će ove velike radosti biti podijeljene sa svima vama! 

Danas smo nastavili s našim porukama. Došli smo ovdje s velikom radošću i dubokom odlučnosti da završimo, božanski, ono što je Nebo odredilo za ovo najsvetije nebesko tijelo. Vrlo brzo, mi ćemo se spustiti na Zemlju i odvesti vas do završnih koraka do pune svijesti! Znajte, dragi moji, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!) 

Kanal: Sheldan Nidle 
Izvor: www.paoweb.com



Prevoditelj: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN