Followers

Wednesday, July 18, 2012

17.07.2012







17. srpanj 2012
13 Akbal, 16 Kumku, 8 Manik



Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju 



Dratzo! Ovdje smo! Dolazimo s dobrim vijestima za sve! Proces vašeg vraćanja u vašu suverenost počeo je dostizati točku ostvarenja. Mi koristimo tehnologiju koja rezultira kolapsom mračnih i njihovog imperija, i mi u potpunosti očekujemo da ćemo biti u mogućnosti da ih uklonimo s njihovih pozicija nestajuće moći. Rastuća Libor kriza je znak da sadašnji gospodarski sustavi ne mogu više funkcionirati, jer su oni sada općenito priznali da su pokvareni do srži. Novi sustav kom se može vjerovati mora se provesti, i to brzo. Ovaj zaključak sada preferira većina vaših ekonomista. Čak i trezvena glasila tiska pozivaju za pozamašna uhićenja nitkova koji su svjesno doveli do ovog financijskog debakla. Sadašnji sustav je otvoreno pokazao svoju ruku, i kako kriza prerasta u globalni nered, to brzo može dovesti mračne do propasti. Ovaj rasplet će nam omogućiti da krenemo naprijed, čisteći smutljivce s puta s nedavno dobivenim posebnim sudskim nalozima, i tako dovršiti prelazak na potpuno novi gospodarski sustav. 


Većina onih koji su potpisali niz sporazuma u Europi prije gotovo dvije godine su zabrinuti zbog stavljanja vašeg svijeta na nove financijske temelje. „Prevelike da bi propale“ banke su u točki masovnih stečaja i mnoge banke u Europskoj Uniji su prilično nestabilne. Euro je blizu kolapsa, a isto vrijedi za američki dolar. Poznato je da se Federalne Rezerve dime. Nagomilavanje globalnog duga je tako golemo da prijeti iznenadni svjetski monetarni krah, potencijalno gurajući svijet u nerješivu financijsku propast. Jedino preostalo rješenje je novi monetarni sustav koji, poput naprednog koncepta NESARA, donosi opći oprost duga kao dio cjelovitog novog skupa bankovne i fiskalne politike. To će najaviti nove vlade, koje će se uklopiti u smrt raspadajućeg starog poretka. Ostavke i uhićenja će se dogoditi uz službene najave proglašenja novog blagostanja, „NLO“ razotkrivanje, i predstavljanje novih tehnologija na globalnoj razini. 



Ovaj izvanredan razvoj brzo će biti prihvaćen jer će priroda i svrha nove stvarnosti biti u potpunosti objašnjena svijetu. Ovaj miran prijelaz na novo bit će popraćen detaljnim prikazom kako je vaš svijet bio varan i manipuliran od strane umreženee globalne skupine koja je bila, do nedavno, kontrolirana od vanzemaljske goleme moći i sposobnosti. Kompleksna priča o Anunaki i njihovo uplitanje s vama bit će ispričana, a tada će biti dopunjena s nama. Mi namjeravamo da vam otkrijemo pravu povijest o tome što se dogodilo na vašem svijetu od kraja Drugog svjetskog rata. Iako ove informacije mogu biti šokantne za mnoge od vas, svrha toga je da vam se pruži obrazovanje koje je bitno za nadolazeće promjene u čuda pune svijesti. Ostala područja znanja koja su bitna za vas su činjenice o tome tko ste vi, i što vas sada očekuje, prema božanskom planu. Dakle, ništa manje do zlatnog doba sada je nad vama! 


Kad budemo u mogućnosti da stupimo u bliskiji kontakt s vama, počet ćemo našu vlastitu seriju najava, koje će vam predstaviti nadolazeći prvi kontakt i vaše rođake iz unutrašnje Zemlje. Namjera nam je da vas upoznamo s osobljem Galaktičke Federacije u mnogim područjima stručnosti, koje će vas odvesti do flote naših brodova i pokazati vam tehnologiju žive svjetlosti koja upravlja njima. Želimo napraviti raspored putovanja koja će vam omogućiti da doživite te tehnologije, a to će nam pomoći da je distribuiramo na globalnoj razini. Svjetlosna tehnologija djeluje pomoću telepatije, a vi ćete ubrzo biti u mogućnosti da ponovno steknete tu sposobnost jer je to dio vašeg originalne naravi (prije nego što su Anunaki postavili ograničavajuće sustave vjerovanja koji su obeshrabrili vaše više sposobnosti). Doista, ove tehnologije po svojoj prirodi, mogu stimulirati vaše skrivene sposobnosti i omogućiti vam da otkrijete cijeli novi sustav vjerovanja o prirodi stvarnosti i prirodi svijesti. Nevjerojatan svijet se otvara pred vama, otkrivajući istinu o vašim iznenađujućim talentima i sposobnostima! 


Mi smo vaši Uzašli Majstori! Blagoslov svima! Dolazimo s posebnim porukama od naših suradnika i nas. Vaš svijet se vrti oko loših vijesti koje se objavljuju iz svakog kutka vašeg svijeta kako mnoge sheme smutnje dolaze na vidjelo. Trikovi sa kamatnim stopama je samo zadnje razgolićenje neobuzdanog kriminaliteta korištenog od tih bankara za stjecanje što je više moguće dobiti iz njihovog poslovanja. Te i druge nezakonite prakse počinju da izlaze, ne samo kao stvari objavljene na internetu, već kao dokazane kriminalne aktivnosti, objavljene u mnogim prestižnim financijskim novinama. Ove objave su dodatni poticaj za sve više rastući zamah koji će vrlo brzo pomoći postizanje naših božanskih ciljeva. Dani tih ništarija su izbrojani, jer obračun se mora napraviti i novi i iskreni financijski sustav mora biti proveden. Naši suradnici pripremaju da stave ove egoistične pojedince tamo gdje ne mogu više raditi štetu.


Oni u tajnim svetim društvima, čiji su životi bili u opasnosti od mračnih jer su se u tajnosti trudili da uspostave novi bankarski sustav, sada su više nego spremni da prebace ove smutljivce na posebna mjesta zatočeništva. Naša galaktička obitelj je pristala da ih stavi u izolaciju gdje oni mogu razmisliti i shvatiti grozote koje su stvorili svima vama. Ovdje, kao što priliči novoj epohi prema kojoj se krećete, važno je zapamtiti da je opraštanje blagoslovljen odgovor prema onima koji postanu istinski pokajnici za svoja nedjela. Doista, kajanje je jedini pravi put za te bankare, a mi im namjeravamo pružiti mogućnost da povrate božansku ravnotežu u blaženoj samoći. Svaki od nas je jednak u slijeđenju životnog puta, a svatko posjeduje ono što je nužno za istinske promjene. Mi želimo da svatko shvati da je ova izolacija jedna prilika da vide da imaju izbor pred sobom; da i oni mogu slijediti put do Božanstvenosti. 


Kao što možete vidjeti, mnogo se radi kako bi se pripremio vaš svijet za ogromne promjene, vodeći vas do velikog događaja vašeg povratka u punu svijest. Usput će biti razotkrivanje i brojne najave koje će odvažno promijeniti vaš svijet koji sada poznate. Mi također, gledamo prema naprijed provodeći našu božansku službu na otvoreniji način jer imamo mnoštvo informacija koje trebamo podijeliti sa vama. Naše služenje vama počet će širokim rasponom učenja koje će vas pripremiti za punu svijest i koja će uključivati niz iscjeljenja koja će pokazati golemu moć kojom vas je Stvoritelj obdario. Puna svijest dolazi sa svetim odgovornostima koje ćete shvatiti i cijeniti. Svatko od vas posjeduje gotovo bezgranični potencijal koji će vam uskoro biti predstavljen! 


Danas smo vam donijeli još jednu poruku. Ove riječi označavaju početak niza događaja koji će uskoro biti pred vama. Pozdravljamo sve što je Stvoritelj odredio za nas! Došlo je vrijeme da bude objavljena naša prisutnost i za manifestaciju zadivljujućih događaja jer će oni brzo dovesti do vašeg povratka u punu svijest! Znajte, dragi moji, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!) 


Kanal: Sheldan Nidle


Prevoditelj: Fredi











No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN