Followers

Tuesday, January 22, 2013


22. siječnja 2013

7 Eb, 0 Yax, 9 Eb

Dratzo! Vratili smo se! Vaš svijet je još uvijek uhvaćen u jednom stanju između stvarnosti  dok Nebo priprema da signalizira toliko očekivano zeleno svijetlo. Mi smo oformili specijalne timove za vezu koji će pratiti ono što će se uskoro dogoditi. Predstojeće najave vaših novih vlada označit će kraj jedne duge ere kontrole mračnih, tijekom koje ratovi, ekonomska previranja, i drugi rasprostranjeni oblici nesklada karakteriziraju uspone i padove brojnih režima za vrijeme ovih starih oblika vladanja. To će zamijeniti jedna privremena uprava koja će pripremiti put jednoj legalno izabranoj upravi i postavljanje novih pravila i zakonom određenih operativnih standarda od vaših prvih de jure vlada. Sadržani unutar novih pravila su novi financijski i monetarni sustavi temeljeni na čvrstoj valuti, otvorenim pravilima bankarstva, i ukidanju velikih multiservisnih bankovnih konglomerata. Nadalje, otvorit će se put za formalnu najavu razotkrivanja, i mnoge odredbe NESARA bit će uvedene i primijenjene. To će uspostaviti novi odnos između pojedinaca i njihovih nacionalnih vlada.

Novi bankarski sustav okončat će dugo razdoblje dužničkog ropstva. Na njegovo mjesto će doći sustav koji poštuje vaše osnovne slobode i suverenitet. To zahtijeva zakone bez nedostataka dizajniranih da štite vaš suverenitet, ukidanje jednostranih političkih stranaka, i podupiranje rasta jednog obrazovanog i odgovornog biračkog tijela. Svaki član ovog biračkog tijela je pojedinac koji treba naučiti izraziti svoja mišljenja na temelju opsežnog proučavanja problema u svijetu oko njih. Vlade, do sada, obmanjivale su biračko tijelo i koristile pažljivo iskrivljenu retoriku osmišljenu da zakamufliraju aktivnosti u kojima su zapravo bile angažirane. U stvari, istinu je trebalo sakriti od javnosti na bilo koji mogući način. Sada, vi ćete osobno biti učesnici u administrativnim operativnim postupcima. Vaše nove vlade bit će izgrađene na povjerenju, i na preduvjetu da se izabrani dužnosnici drže pod brižnom paskom dijela javnosti. Vaš najmoćniji alat će biti svojstvena transparentnost ugrađena u novim pravilima, a to zahtijeva vaš angažman kao nadzornika i savjetnika. To je potpuno novi odnos u odgovornosti, onaj koji obilježava početak vaše uzbudljive šetnje do galaktičkog društva.

Jedna od najvažnijih odgovornosti ovih novih vlada je razotkrivanje. Ovaj jedinstveni čin otvara linije komunikacije s Agartom, vašim Uzašlim Majstorima, i naravno nama.  S ovom najavom vaš se svijet otvara! A oni koji su dugo bdjeli nad vama sada mogu otvoreno istupiti. Kao što možete zamisliti, mi željno očekujemo taj poseban trenutak. Napokon možemo vam objasniti što je to prvi kontakt, i predstaviti vam naše posvećene skupine na tom putovanju do pune svijesti. Nitko od vas nema bilo kakvu predstavu o vašem unutrašnjem potencijalu. Doista, svatko od vas je opterećen inhibiranim uvjerenjima ukorijenjenim u vama još od djetinjstva. Naši mentori se unaprijed vesele da će vam pomoći da se preselite izvan tih ograničenih poimanja stvarnosti i da će vas naučiti tko vi zapravo jeste. Nakon što ove osnovne stvari budu riješene, vi ćete proširiti vaše učenje uključivanjem istine o vašoj novijoj povijesti, a ovdje možete pronaći stvari koje će vas razljutiti. Međutim, važno je imati na umu da nikada niste sami, i da će biti poduzete mjere za ispravljanje situacije i događaja koji su uzrok vaših nevolja.

Vrijeme koje dolazi je vrijeme blagostanja, radosti i skladne suradnje. Mir će zamijeniti rat, a opće razoružanje će okončati brige zbog masovnog nasilja. Kako vaša svijest bude rasla, osjetit ćete potrebu za istinsko zajedništvo i ponovno uspostavljanje časne interakcije između ljudi i vlade. To zahtijeva promjenu utemeljenu na zamjetnom integritetu obiju strana. Trenutno u vašem svijetu prihvaćeno obnašanje vlasti mora biti opće unaprijeđeno. Podjele će biti zamijenjene jedinstvom; prepirke suradnjom; a predrasude prihvaćanjem. Takvi ideali su tako često zagovarani u prošlosti, a sada će biti ostvareni i primjenjivani od svih. Jedan od naših zadataka je da u tome pomognemo zajedno s uvođenjem tehnologija koje mogu podići vaše komunikacijske sustave na slijedeću, sigurniju razinu. Dok otvarate vašu svijest i počinjete se osjećati mnogo sigurnije u svom životu, vi ćete biti skloni istraživanju novih načina razmišljanja i bića koja su više usklađena s novim razinama svijesti preplavit će vaša društva.


Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Upravo sada gledamo naše suradnike koji željno čekaju da Nebo zasvira sveti rog i započne novu eru za čovječanstvo. Mračni, unatoč bezbrojnih shema da odgode stvari, nisu u stanju spriječiti zemaljska sveta društva od izvršenja njima dodijeljenih zadataka. Nova vlada, također, je uspostavljena, spremna da preuzme vlast kada te svete note budu zazvučale. Mi blagosiljamo Nebo što je premjestilo svakoga do točke gdje oni podižu svoju svijest  o tome koliko je nova epoha doista blizu. Mi smo spremni da čujemo mnogo različitih najava koje će staviti naše svete pothvate u pokret. Naš udio u ovoj blagoslovljenoj misiji je da vas vodimo do onih božanskih istina koje su tobože „izgubljene“ tijekom tisućljeća. Ta učenja će biti vjesnici ostalima koja će osvijetliti vaš put do pune svijesti.

Nova vlada će proglasiti vaše oslobođenje od mnogih oblika nezakonitog ropstva nametnutog vam od strane podanika mračne kabale. Porobljavanje i onesposobljavanje populacije bila je glavna komponenta duga gospodarstava, koja je stvorila malu, ultra-bogatu klasu čije je postojanje ovisilo o potpunoj prešutnoj suglasnosti svih vas. Ti naturalizirani građani tame imali su veliku moć, ali to nije ništa u usporedbi s onom od Neba i njegovim velikim Svjetlom! Sadašnja manifestacija svjetla će promijeniti vašu stvarnost i stvoriti novu, božanstvenu. Nebo je postavilo određeno vrijeme, na temelju kretanja fizikalnosti i božanske precesije ovog sunčevog sustava. Ova sveta točka je sasvim blizu i uskoro veliki trenutak će se dogoditi! Tada će ova veličanstvena živa kugla svjedočiti velikom čudu i sveto svjetlo neba će plesati po njoj i promijeniti sve!

Ovaj božanski sjaj će donijeti novu epohu čovječanstvu. Vi ćete se ponovno upoznati s lijepim područjima vaše Agarte  i svemirskim obiteljima. Velika loza Neba će se pojaviti i proglasiti velike istine svima. A to će biti samo početak! Imat ćete toliko toga za naučiti od nas i od vaših svemirskih obitelji. Mnoge istine će biti podučavane o vašim korijenima i o prirodi vaše svete službe Nebu. Razmislite o ovim novim realnostima, osjetite njihov odjek u vama, i omogućite im da vas nadahnu kako bi se pripremili za povratak u punu svijest. U stvari, vi ćete ponovno zaslužiti vaša anđeoska krila. Kao fizički anđeli, vi ćete preuzeti čitav niz novih odgovornosti, a naš zadatak će biti da vas naučimo i da vam budemo mentori u mnogim stvarima koje će postaviti temelje vaše božanske službe. Naša je dužnost da budemo vaši voljeni nadzornici dok vas pripremamo za ono što je pred vama.

Danas smo vam dali još jednu poruku kako bi unaprijedili vaše razumijevanje o tome što je učinjeno da vas se izvuče iz mračnih područja i vrati u svjetlo. Stvoritelj se raduje zbog onoga što se događa i svete uredbe AEON-a su spremne da promijene vašu stvarnost zauvijek! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi Jedno! Budi u Radosti!)


Kanal: Sheldan Nidle


Preveo s engleskog: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN