Followers

Tuesday, April 30, 2013

30.04.2013


30. travnja 2013


30.04.2013

1 Oc, 18 Kank'in, 9 Eb

Selamat Balik! Evo nas opet! Svugdje, vaš svijet se tiho kreće prema svojoj božanskoj preobrazbi. Nebo se nastavlja pripremati za sveti trenutak kada će nova stvarnost biti proglašena, službeno. Agarta se također priprema za ovaj trenutak podsjećajući brojne površinske operativce da pripreme otkriti javnosti tko uistinu oni jesu. Mnogi naši timovi za vezu, također, pripremaju se objelodaniti posao koji obavljaju kako bi doveli do ostvarenja vaše nove stvarnosti. Mi također radimo s mnogim Uzašlim Majstorima kako bi svako od njihovih tajnih svetih društava predstavili javnosti. Približava se jedinstveni trenutak kada ćete moći doznati kako to da je cijeli svijet bio u stanju da se tako brzo prebaci na novi način lokalnog, regionalnog, i nacionalnog upravljanja. Ova promjena će uslijediti brzo serijom posebnih službenih najava, a ubrzo nakon toga poticanjem nekoliko jedinstvenih društvenih službi, upravljanih od glasnogovornika tih istih svetih društava. Ti programi će biti vaši prvi službeni uvid u ono što će doći. Nova stvarnost će se roditi, što će uključiti službene najave prvog kontakta i naše dobronamjerne prisutnosti.

Mi trenutno postavljamo više ovlaštenog osoblja na vaš svijet i oni će tijesno surađivati s Agarčanima. Važno je da iznesemo činjenicu da je geofizički sustav vašeg zavičajnog svijeta zapravo daleko drugačiji nego što mnogi od vas vjeruju. Dok budete apsorbirali ove nove činjenice i prateće nove odnose koje one donose, značenje za vaše živote o aktivnostima svetih tajnih društava postat će vam mnogo jasnije. Počinjanjem shvaćanja sustava vaše stvarnosti i prisutnosti Agarčana može vas pripremiti za ono što slijedi. Mi iz Galaktičke Federacije ovdje smo prvenstveno da vas pripremimo za vaš povratak u punu svijest, i zato je važno da naše uvođenje u vaš svijet bude ne samo službeno, nego i pridržavanje pravila zapovijedi božanskog zakona. Vaše povjerenje u nas je najvažnije! Nakon što dobijemo vaše povjerenje, bit ćemo u mogućnosti postaviti scenu kako bi vas pripremili na svim nivoima za vaša tri dana metamorfoze u vašim individualnim svjetlosnim komorama. Imamo mnogo načina nastave koji će vam omogućiti da shvatite sve aspekte onoga što je uključeno u vaš povratak u punu svijest, i mi smo spremni da pređemo sve to zajedno s vama, korak po korak, i odgovorimo na sva vaša pitanja i nedoumice.

Vaš povratak u punu svijest je nešto što je Nebo naredilo za sve vas. Površinskom stanovništvu Gaje uvijek je bilo suđeno da se vrati u ovo blagoslovljeno stanje postojanja čim vašoj stvarnosti bude dano zeleno svijetlo za izdizanje iz sadašnje tame. Vaše neobično stanje ograničenja odobreno je samo na privremenoj osnovi nakon potonuća Atlantide i kada su njeni potpuno svjesni stanovnici pobjegli ka zvijezdama. Rezultirajuće brze promjene u površinskom energetskom sustavu prisiljavaju Majku Zemlju da promijeni svoju svakodnevnu stvarnost. Na vrhuncu toga, Anunaki su odlučili nastaniti se u vašem sunčevom sustavu i pregovarali su s Nebom za božanski oprost. To je odobreno, a donesen je raspored i uvjeti dok to traje. Vi ste nakon toga imenovani od vaših nebeskih administratora da budete prototipovi ograničene svijesti s ciljem da zatim budete sposobni pomoći djeci Anchara da u budućnosti također postignu isto božansko stanje postojanja. To je kako ste započeli dugi boravak u zemlji sjenki, a sada to dolazi do svog predodređenog kraja.

Vaše ponovno pojavljivanje kao potpuno svjesnih bića pruža nam način da skrenemo ovu galaksiju ka Svjetlu. Vaš prvi zadatak u tom nastojanju će biti da organizirate kontinuiranu suradnju s bivšim zvjezdanim nacijama Ancharova Saveza kao i da koristite vaše dobre položaje da pomognete mnogim potpuno svjesnim bićima, koja su sada članovi Galaktičke Federacije, za skladnu međusobnu suradnju. Cilj toga je da se konačno stvori područje pune svijesti koje emitira najfiniju svjetlost. Kada to novo područje poprimi svoj oblik, vi ćete zasjati i dobit ćete najviša priznanja za ostvarenje vašeg velikog i svetog zadatka! Vaš zavičajni svijet postat će centar pokreta koji se već proširio na više od 50.000 galaksija, a to je tek samo početak. Vi ćete biti slavljeni a vaša postignuća slavljena na Nebu i u fizikalnosti. Vaše ime će se izgovarati u fizikalnosti, a vaša slavna povijest će biti obznanjena svakom biću u službi svjetlosti. Uistinu, vi ćete biti katapultirani u svjetlo da stvorite najupečatljivije vrijeme za vašu novu zvjezdanu naciju.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s blagoslovljenom porukom ljubavi, svjetlosti, i istine! Vaše područje sada se kreće od tame koja je njime zavladala u zadnjih 13 desetljeća. Tijekom tog vremena svatko od nas je uspješno prošao kroz razna iskušenja i nevolje koja su nas dovele do samog portala uzašašća. Nakon što smo prošli taj prag, uzdigli smo se u područje Neba i u apsolutnu radost koja je božanska služba. Ono što je tako izuzetno je da je Nebo dalo svakom od vas božanski oprost, sveto sredstvo za brzo i lako postizanje toga: naime, vaše posebno stvorene svjetlosne komore: ovo najviše božansko djelo će vam osigurati jedinstveni put u besmrtnost. Na taj način možete se vratiti fizičkom anđeostvu i vašim bitnim služenjima na božanskom planu. Mi vas blagosiljamo i oplakujemo Hosane do uzvišenja za milost i milosrđe koje ste pokazali.

Došao je trenutak kad vas Nebo može odvesti do svetog, fizičkog života punog radosti, čuda, i blagoslova za svakog od vas. Mi, također, pripremamo se za našu božansku službu, koja je da objasnimo pogreške koje su mračni natovarili na vas u mnogim tim tisućama godina. Oprost za vaš povratak u punu svijest je još jedan pokazatelj za ono što ste uistinu stvoreni da postanete. Unutar svakog od vas sjedi božanski učitelj imenovan od Vrhovnog Stvoritelja da vas moralno vodi u svete istine Neba i Zemlje. To unutrašnje vodstvo je eksternalizirano vašom potrebom za vanjskim vodičem kad ste pali u ograničenu svijest i tako izgubili vašu povezanost s Božanskim. Sada dolazi vrijeme za uskrsnuće ovih   svetih mentora u vama. Netko to zove Višim Ja, dok drugi to povezuju s Ja Jesam prisutnosti. U svakom slučaju, pogledajte unutar sebe, blagoslovljena srca. Ono što ćete naći je majstor istine i poštenja, koji vas može opskrbiti, dan za danom, s nepogrješivim smjernicama za sve situacije.

Naredni dani će biti obilježeni serijom neobičnih događaja koji će manifestirati vaše novo područje. U tim porukama mi ćemo vas snabdjeti kontekstom kako bi vam omogućili da shvatite da ono što će se dogoditi nije neka vrsta spasenja, nego prirodni slijed prorokovanih događaja da vas odvedu u novu zemlju ispunjenu blagostanjem i ljubavi! Predugo ste živjeli u svijetu laži, sumnji i otuđenosti. Sada potpuno suprotna stvarnost se razvija pred vama! Ne budite u nevjerici ili nepovjerenju u prihvaćanju osnova prirodnog življenja. Vaša sloboda i osobni suverenitet su božanski darovi darovani vam kad ste po prvi put bili osmišljeni. Budite još jednom blažena djeca koja su otvorena da prime svoju božansku dobrotu, i spremni pomoći svojim bližnjima kako bi se ovo blagostanje proširilo po cijelom svijetu. Koristite svoje talente i svoju ljubav za stvaranje novog područja darovanog vam od nebeskih domaćina. Vrijeme velikih radosti je stiglo!

Danas smo razgovarali o tome što se događa oko vašeg svijeta. Također smo vas podsjetili da je prvi kontakt gotovo nad vama. Svaki dan letimo u misijama po cijelom vašem svijetu koje nas pripremaju za trenutak našeg slijetanja. Kao što vas vaš unutrašnji duh savjetuje o punoj svijesti, tako vas mi podsjećamo o onome što naše mentorstvo pruža. Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)




Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN