Followers

Tuesday, May 14, 2013

14.03.2013


14. 05. 2013


2 Kan, 12 Moan, 9 Eb

Dratzo! Vratili smo se da vam kažemo više toga. Nadolazeće promjene u vašoj stvarnosti su bitne jer one potvrđuju veliki pomak u svijesti kroz koji prolazite. Svaki aspekt vas suptilno se mijenja, počevši s pomicanjem konfiguracije vašeg RNA/DNK. Neki od vas su izloženi vrlo ubrzanim promjenama dok drugi prolaze blaže promjene koje zahtijevaju minimum tjelesne nelagode. Oni koji danas doživljavaju manje neugode su na rasporedu da se presele u izražajnije simptome uzašašća u ranim ljetnim mjesecima. Ukratko, svi vi ste se promijenili u tempu i vrsti promjena navedenih u vašem osobnom životnom ugovoru. Međutim, opća razina nelagode je programirana od Neba da se poveća tijekom ljetnih mjeseci. Ovo ljeto obilježava vrlo poseban trenutak u vašoj povijesti: razotkrivanje je u središtu našeg cjelokupnog planiranja i mi žarko želimo da se ovaj uvjet službeno najavi. To nam omogućuje da vam se izravno obratimo i da počnemo planirati slijedeće korake u vašem povratku u punu svijest.

Kao što smo prije spomenuli, formalno razotkrivanje je ogromno razvođe za čovječanstvo. To dijeli vašu nedavnu povijest na pred- i post- kontaktno razdoblje. U jednom ogromnom skoku, razotkrivanje završava vaše društveno vjerovanje u vašu biološku nadmoć i jedinstvenost, i vi postajete povezani s legijama drugih koji obitavaju u ovoj prostranoj galaksiji i zapravo u fizikalnosti. Ovaj trenutak otkrovenja također vam pokazuje tko ste nekad bili i tko ćete opet postati. To baca u vjetar svaki koncept vas kao ograničenih bića, i vi se probijate u potpuno novi pogled na svijet koji zauvijek mijenja vašu percepciju o tome što je „moguće“, bacajući novo svjetlo na vaše pojmove značenja života: religije, znanosti, povijesti, filozofije, antropologije, ukratko, sve vaše kulturne tvorevine i tradicije. Svaki od vas će doći u koštac s mnoštvom pitanja, osobnih ili planetarnih, a ta pitanja će trebati odgovore, uključujući odakle potičete kao pojedinac i kao društvo. Ovo zaranjanje u čudesni novi svijet zahtijevat će vodiče i učitelje, a to je gdje mi ulazimo. Prva nova skupina s kojom ćete doći u kontakt bit će Agarčani i oni će vas pokrenuti niz put do pune svijesti.

Agarčani ostvaruju nevjerojatnu važnost onoga što trebaju učiniti. Radeći s Uzašlim Majstorima oni će početi prenositi ogromnu količinu znanja koje je držano skriveno od vas. To će vas vjerojatno uplašiti čak i dok vas prosvjetljuje, i tako to mora biti nježno otkrivanje i u atmosferi odgoja i suosjećanja. Uzašli Majstori će donijeti svoja vlastita učenja i koristit će njihove svete službe da blagoslove sve nas, i u božanskoj milosti presele vas u okruženje mira, sloge, i obilja. Njihovi sveti talenti bit će suštinski za vas. Cjelokupni vaš koncept o tome je vaša stvarnost strukturirana da dođete pod istragu. Trebat će vam uvjeravanja kao i istina. Trebat će vam njegovanje i liječenje kao i objašnjenja o tome kako stvari stvarno rade u vašem novom svijetu. Sve ovo novo obrazovanje bit će duhovno po prirodi (kao što, uostalom, sve je duhovno) i da će vas brzo pripremiti za prvi kontakt. To predstavlja pozornicu za naš dolazak i brzo pokretanje prema punoj svijesti. Radeći u zajedništvu, svi mi namjeravamo da vas napravimo ugodnim i radosnim u vašoj novoj stvarnosti.

Čim se vrata širom otvore prije nego što otkrijete uzbudljive nove vidike, znajte da ćete imati puno pomoći dostupne u svim područjima. Transformacije vas, vaših društava, i vašeg planeta su božanski odlučene i zahtijevat će mnoštvo informacija. Trebat će vam puno unutrašnjeg rada s kojim vam možemo pomoći. Ali većina ovoga bit će dole do vaših vlastitih unutrašnjih razmišljanja pomognutih od strane vaših nebeskih skrbnika. Božanski cilj ovdje je da budete pripremljeni za povratak u područje koje ste ostavili za sobom prije gotovo 13 tisućljeća. To je poveliki izazov! Ipak, Nebo je vrlo uvjereno u vašu sposobnost da to učinite, i ako vam je potrebno da budete brže fokusirani na to da to učinite tako brzo. To je zato što ono zna nešto što ste vi u velikoj mjeri zaboravili: unutar svakog od vas leži uspavan veliki kapacitet koji je bio uglavnom demontiran od strane mračnih i to je ono što će vam vaš unutrašnji rad obnoviti. Ako se povežete unatrag s ovim naprednim stanjem postojanja koje je vaše pravo stečeno rođenjem, vi ćete postati sve sposobniji da shvatite ono što je sve puna svijest. I u tom smislu mi smo spremni da vratimo vaše božansko naslijeđe vama.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo u ovom trenutku s porukom nade i radosti! Prije više od 13 tisućljeća, površinska zajednica Zemlje bila je uronjena u tamu i obavijena strahom i neznanjem koje je obilježilo vaše putovanje kroz ograničenu svijest. Mračna kabala, koja je prvo dobila svoje instrukcije od čudnog kruga lica sa zajedničkim interesom koji su sebe zvali Anunaki, koji su vladali naizgled napuštenim područjem. Ovi izvršitelji sudbine dobili su poseban oprost od Neba da gospodare nad vama tih 13 tisućljeća, nakon čega svjetlo vas je trebalo vratiti u vaše prirodno potpuno svjesno stanje. Onima koji su pokazali odlučnost da se vrate u punu svijest prije vremena, Nebo je postavilo vijugav međugeneracijski put do tog cilja. To je putovanje koje smo izabrali uzeti. Njegove velike agonije, međutim, rezultirale su u beskrajnoj radosti i dubokoj želji za božansku službu. Opskrbljeni s takvim iskustvom iz prve ruke, mi ćemo vas voditi duž vašeg blagoslovljenog puta do pune svijesti.

Naše vođenje ukorijenjeno je u ljubavi i naše dužnosti odišu blaženim načinima Neba. Vi ćete napredovati natrag u punu svijest u fazama, kroz duhovno i fizičko iskustvo koje kulminira s vašom svetom transformacijom u Agarti. Tu, vi ćete završiti proces koji je počeo kada su se Agarčani i mi manifestirali u vašem području. Doista, mnogi od nas danas žive među vama inkognito. Agarčani se kreću slobodno i lako među vama jer su malo promijenili svoju veličinu i izgled, tako da izgledaju kao i vi. Oni obavljaju sve vrste poslova, uče na sveučilištima, pa čak ima i zanimanja u kojima vas savjetuju u vašem svakodnevnom životu. Mi, s druge strane, imamo tendenciju da radimo posao koji je religiozan po prirodi, ili da podučavamo vjeru i moral. U svakom slučaju, mi smo među vama!

Kao Uzašli Majstori, mi se također možemo pojaviti iznenada onima koji nas trebaju i izbezumljenima s ciljem da ih dovedemo natrag na put morala i radosti, jačajući njihovu želju za dovršetkom njihovog puta u punu svijest. To je zadatak koji nas najviše raduje. Mi smo nakon svega ovdje da osiguramo milost, nadu, i riješimo da nastavite na ovom blagoslovljenom putu. Jedna je stvar biti među vama i učiti kako se vi nosite; to je sasvim nešto drugo da zapravo igramo ulogu pomažući vam da ustrajete u daljnjem napredovanju na vašem putu. Ono zašto vas pripremamo da učinite je nešto što smo davno mi učinili kada smo uspješno prešli u naše sadašnje stanje krajnje radosti! Sada ćete i vi uskoro imati posebnu privilegiju da postanete besmrtna, potpuno svjesna bića svjetlosti. To čudo je otvoreno za vas jer, poput nas, vi ste jednom bili takva bića nekad davno u danima Lemurije. Hosanna u Najvišem za svih!

Danas smo vam donijeli još jednu poruku. Približava se vrijeme velikog pomaka i velike promjene u vašoj stvarnosti! Vi se brzo krećete u veliko transformacijsko svjetlo. To svjetlo je prorokovano od Stvoritelja i implementirano od Nebeskih velikih životnih tokova i od Galaktičke Federacije svjetlosti! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)




Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN