Followers

Tuesday, July 9, 2013

09.07.2013

9. srpnja 2013

6 Ahau, 8 Kumku, 9 Eb

Dratzo! Vraćamo se s više informacija za vas. Vaša stvarnost se mijenja! Mračni kabalisti paničare i traže sve očajnije načine za rješenje njihovih rastućih dilema. Kao što smo mnogo puta isticali, za njih ne postoji način da se izvuku iz njihove pogoršane situacije koristeći njihove stare pogrešne metode. Svjetlo je neodoljivo u procesu preuzimanja ovog područja i sigurnom vraćanju na njegov blagotvoran smjer. Ovaj smjer je dosad doveo do niza odluka koje dopuštaju raznim snagama svjetla da pripreme novi financijski sustav i nove vlade za narode površinske Zemlje. Gaja je vrlo zadovoljna onim što je postignuto. Vaši Uzašli Majstori su potpomognuti od strane skupina pojedinaca posvećenih zbacivanju mračnih s vlasti i uspostavljanju nove epohe za sve. Slijedeća faza uključuje niz proglasa koji omogućavaju novim valutama sa zlatnom podlogom da formalno okončaju doba papirnatog novca i da okončaju mehanizam tranše osmišljen da pomogne nekima da akumuliraju ogromno bogatstvo preko leđa mnogih. To je, međutim, samo jedna od brojnih reformi koje su ugrađene unutar novog financijskog sustava.

Novi financijski sustav je osnovni razlog za osiguranje općeg prosperiteta i razbijanje zaleđa privatnih bankarskih kartela. Na vašem svijetu, uvijek je bilo onih koji koriste banke za prikupljanje velikog bogatstva za sebe i njegovo stavljajnje u ruke nekolicine favoriziranih. To sada završava i pretvara se u sustav koji stvara bogatstvo za sve. Ovaj novi sustav brzo će vas odvesti izvan vaših sadašnjih teorija o fizičkom svemiru i vaših ograničavajućih filozofija prošlosti, i aktivno dokazati univerzalni zakon obilja donoseći bogatstvo svakome na vašem planetu. Na taj način, to će stvoriti potpuno novu stvarnost koja nema potrebu za novcem kao takvim. To će brzo postati društvo bez novca, na temelju tehnologija koje će učiniti proizvodnju i uzgoj zastarjelim, mijenjajući tako pravu prirodu toga kako sami sebe definirate. Kad se budete premjestili izvan vašeg sadašnjeg načina života radeći za preživljavanje, vaš opis posla i vaš platni razred će prestati da vas definira. Onda, tko ste vi uistinu duboko unutar sebe, zajedno s vašim neiskorištenim talentima, možete doći do izražaja, gradeći društvo gdje svatko postaje sveto biće, poštovano jednostavno zato što je ono što doista jeste.

Društvene maske koje morate nositi i dileme koje vas sada opterećuju bit će razriješene, a kad se to dogodi istinski i prekrasni Vi može se pojaviti. Ovo novo prekrasno biće i sveti svijet na kojem živite privući će vašu pozornost, dovodeći do razumijevanja univerzalnog jedinstva. Svi vi imate život i vještinu da pristupite čudima koja vam se predstavljaju sa svakim danom. To je prava "valuta". Dok međusobno djelujete u ovom novom svjetlu, vi ćete doživjeti život na novi način, učeći kako održavati njega i nevjerojatnu duhovnu energiju koja dotiče u sve što vi jeste i u sve što radite. Sada ste na putu prema punoj svijesti! Sva galaktička društva prihvaćaju četiri sveta zakona, dana fizičkim anđelima od Neba. Ti aspekti učtivosti istražuju se svakog dana od svakog pojedinca i njegovih savjetnika. Nebo i spoj fizikalnosti, iskivaju stvarnost koja poprima punu mjeru svačijih sposobnosti i povezanosti s Duhom. Iz ovog spajanja dolazi organska metoda organizacije koju zovemo "fluidna dinamika grupe". U njoj su sadržana načela koja čine temeljne strukture naših galaktičkih društava.

Dio naše misije je da vas to nauči na vrlo koristan i praktičan način. Prvi korak je da ponovno steknete prirodni osjećaj sebe. To je bilo izgubljeno kada ste postali obavijeni neobičnim strukturama vaših sadašnjih mračnih društava koje su vas dovele do toga da se osjećate sami i izgubljeni u njima. Taj čudni način bivstvovanja i osjećaji će biti promijenjeni, koristeći puno blagih rasprava koje vas ponovno vraćaju do toga tko ste vi bili stvoreni da budete. Mnogi od vas moraju tumarati okolo da bi preživjeli, odabirući posao koji ne izražava pravog vas, i to je posao vaših osobnih mentora da vas vode s ljubavlju kako bi pronašli svoje pravo Ja. Tu, vaši Uzašli Majstori mogu doći na svoje učeći vas načinima da pogledate unutar sebe i otpustite negativno samoosuđivanje ugrađeno u vas od strane vaših mračnih majstora kako bi vas kontrolirali. Naš cilj je da vas oslobodimo, tako da možete ponovno otkriti to unutarnje Ja, bitnog prethodnika vašeg povratka u vašu izvornu svrhu: punu svijest. Ovo božansko stanje sa sobom donosi ogromna otkrića o Nebu i povijesti vaše nebeske loze, i ponovno upoznavanje vas s razlozima zašto ste izabrali određenu skupinu u kojoj ste rođeni.

Namaste! Mi vas blagosiljamo, najdraži! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Veliki veo svjetlosti sada okružuje naš voljeni svijet. Svjetlo se spušta, donoseći sa sobom vedre blagoslove od srca AEON-a! Dugo spominjani događaji moraju se ostvariti i ova sveta zemlja će vidjeti  kako se novi način ostvaruje na njoj. Zajednički blagosiljamo ovaj veliki događaj i pripremamo se za naše pokazivanje vama. U preostalom kratkom vremenu, mnogo prekrasnih stvari će se dogoditi. Ovaj mjesec srpanj je kada je bila proglašena sloboda Amerike i Francuske, pa tako će sada ovaj mjesec pozdraviti novo rođenje slobode. Naša sveta društva su usred procesa koji će zakonski stati na kraj privatnim korporacijama koje upravljaju vašim svijetom već stoljećima. Njihovo se vrijeme počelo skraćivati kada je njihova golema škrtost prekoračila čak i granice samoodržanja! Njihov kolaps postaje pitanje vremena, zajedno s njihovim arogantnim prezirom nove stvarnosti koja pruža slobodu i prosperitet za sve!

Nebeski blagoslovi su stalni, božanski dar, koji ispunjavaju ovo područje s ljubavlju, i rastućom svijesti. Svjetlo nam je povjerilo zadatak da dođemo i da vas naučimo kako ojačati vaš duh i proširiti vaše znanje o nebu i vašem dalekom porijeklu. Priča je davno počela u Vega sunčevom sustavu i uključuje rasu vodenih ljudi i veliki dar koji im je poslan od galaktičkih hijerarhija. Ovo darivanje pune svijesti podiglo je naše pretke u Svjetlo i njegove svete uzroke. I tako je počela migracija koja nas je na kraju dovela ovdje prije oko 900.000 godina. došli smo sa željama Zemljine hijerarhije i započeli putovanje koje nam je oduzelo, a zatim vratilo, punu svijest. To je suština istinite sage koju vam u cijelosti namjeravamo objasniti, zajedno s mnogim njenim duhovnim aspektima i kontekstima.

Puno toga trebamo razjasniti u okviru ove priče. Najvažniji je razlog zašto smo se vratili, privremeno, u ograničenu svijest, i zašto i kako ćete se sada vratiti, lako i brzo, opet u punu svijest. Za divljenje je to da nam je trebalo mnogo života i puno odricanja i mukotrpnog vježbanja u prošlosti kako bi se postigla puna svijest. To nas je opskrbilo znanjem iz prve ruke koje je sada srž našeg podučavanja vas. Predstojeća prijelazna faza je potrebna za otkrivanje mračnih zapleta vaše percepcije i njeno dovođenje u čisto nebesko svjetlo. Naša bolna iskušenja mraka mogu učiniti teškim za neke od nas da puste i dopuste ovaj novi način ulijevanja i filtriranja mnoštva naših misli. Zapamtite da vas ova transformacija vašeg područja priprema za vaš povratak u punu svijest, a naš je cilj da vas vodimo u to i onda nadgledamo što god nam Nebo odredi! Hosana Stvoritelju svih nas!

Danas smo nastavili našu poruku o transformacijama koje se sada događaju u cijeloj ovoj stvarnosti. Došlo je za nas vrijeme da skandiramo i slavimo vaše oslobođenje! Carstvo smrti i oskudice bit će premješteno u carstvo ljubavi, svjetla i blagostanja! Epohu ispunjenu slobodom, osobnim suverenitetom, i besmrtnosti! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budite jedan! i Budite u radosti!)

Izvor: paoweb.com


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN