Followers

Tuesday, January 21, 2014

21.01.2014

21. siječnja 2014


 7 Cib, 19 Chen, 10 Caban




Selamat Jalwa! (Budite u vječnoj radosti!) Vratili smo se s prekrasnim vijestima! Mnogi naši zemaljski suradnici trenutno uhićuju one koji su dugo stajali kao prepreke na putu vašeg globalnog prosperiteta. Ti događaji su samo početak drugih, koji će vam donijeti najpotrebniju novu vlast. Ta nova vlast će uskoro biti najavljena. Kao prvo, postoji potreba za oslobađanjem fondova, globalni reset valuta i zvanična deklaracija o novim pravilima za svjetski bankarski sektor. Te stvari, zajedno s isporukom vaših fondova prosperiteta, signalizirati će početke novog sustava za sigurno rukovanje vašim novcem. Glavni nadglednik, naravno, će biti nova vlast. Mi smo pripremili seriju posebnih događaja koji će uskoro dovesti do propasti sadašnjeg financijskog sustava kojim upravlja nekoliko velikih banaka. Ove velike banke, pak, trenutno su instrumenti moći za nekoliko vrlo moćnih obitelji. Naši posrednici su u kontaktu s raznim pojedincima koji imaju pristup financijskim resursima i pravnim sredstvima, koji sada svrgavaju tu mračnu kabalu.





Što to znači za vas je, da borba vrlo snažnih muškaraca i žena mijenja prirodu načina kako su vaša brojna društva bila vođena doslovno tisućama godina. Mi imamo u tim savezima namjere da izvršimo transfer vlasti. Posljednji otpor ove mračne kabale događa se u upravnim odborima i na tajnim sastancima koji se održavaju diljem svijeta. Posljednji tragovi ove borbe je suzdržana akcija mračne kabale. Njihov embargo nastoji na neki način spriječiti objavljivanje pravog reseta globalne valute, blisko povezanim s povratkom na novi zlatni standard. Ovaj novi financijski sustav završava smrtni stisak koji je uspostavljen kada je Dumbarton Oaks ugovor, sponzoriran od Ujedinjenih Naroda, bio proglašen pri kraju Drugog svjetskog rata. Novi financijski sustav uzima u obzir nove financijske i monetarne potrebe vašeg svijeta koje očajnički trebate. To je ono što velika koalicija Svjetlosti sada manifestira.



Ovaj novi sustav priprema teren za nove vlade koje će napraviti mnoštvo najava, koje uključuju potpuno razotkrivanje našeg postojanja i galaktičkog društva iz Agarte. Namjeravamo iskoristiti ove najave da uspostavimo prvi kontakt koji se bliži i otvorimo komunikaciju s Agartom i vašim Uzašlim Majstorima. Ovo je vrijeme za Duh; vrijeme za nove načine. Akteri dugo čuvanih tajni, po svojoj volji isprepleteni tamom, trebaju vidjeti puno svjetlo dana! Vaši Uzašli Majstori rado su prihvatili zadatak javnog otkrivanja tih tajni. Biti će vam dane lekcije koje će vam dozvoliti da shvatite ono što će vam biti rečeno. Upravo sada, pripremaju se beskrajne internet stranice za vaše pomno čitanje. Te web stranice će biti vezane za poslužitelje koje ćemo mi nadgledati, a mnoštvo informacija će vam se prenijeti. Uzmite i apsorbirajte to. Zajedno s tim je ogromni prosperitetni program koji će ukinuti siromaštvo, beskućništvo i glad. Mi ćemo vam dovesti mentore kako bi vam se omogućilo da počnete dijaloge koji mogu promijeniti vaše stavove o ovoj stvarnosti i gdje ona vodi. Većina vas nije provela vrijeme na učenju pojedinosti o vašim pravim korijenima i što znači vaš rast u svijesti. Namjeravamo vam dati prijeko potreban rezonator. Svaki naš mentor ima početni zadatak da vam da veliku količinu informacija, a onda da vam pomogne da ih obradite. Imamo tehnologiju koja vam može omogućiti da vidite i doživite svoju prošlost, a to će vas pripremiti za povratak u punu svijest. Mi ćemo vam dati priliku da posjetite našu flotu i otkrijete što se očekuje od vas. Vaše područje je u tranziciji , a vi imate sposobnosti koje su vam potrebne da se brzo razvijete. Naši suradnici i Uzašli Majstori žele vam pomoći u primanju ovog velikog čuda koje će se napokon dogoditi.



Hosana! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s radosnim blagoslovljenim vijestima! Događaji se sada oblikuju kako bi prisilili one koji su dugo vladali nad vama da "crknu". Njihova snaga je bila arogantna vladavina i nepošteno stečeno bogatstvo koje su uživali tisućljećima. Za to vrijeme svi smo patili od njihove brutalne i mračne vladavine. Ovo razdoblje je završilo. Oni se i dalje hrane na koritu koje je postavljeno da ih se uhvati, jer njihova pohlepa ne pozna granice. Naši božanski suradnici su doveli većinu njih u vrlo beskompromisan položaj. Ostali su u zavjereničkom partnerstvu. Mnogi bezbožnici su dobrano prešli granice i postali su podložni uhićenjima, zapljeni njihovog bogatstva i javnom objavljivanju njihovih najogavnijih zločina protiv čovječnosti. U toj poziciji, ti mračni su podatni i lako ih možemo neelegantno pomesti u kantu za smeće povijesti! Suđenja koja će uslijediti su samo posljedice niza vrlo ružnih detalja. 



Glavni razlozi za duga kašnjenja je ono što smo upravo opisali. Te prepreke brzo blijede. Reset globalnih valuta, nova podloga od plemenitih metala i novi bankarski propisi sada se mogu manifestirati. To će biti samo preteče nove vlasti i dostava ogromnog prosperitetnog programa. Te stvari će nam dopustiti da vas počnemo podučavati o brojnim svetim temama, koje su dugo bile izvrtane i zadržavane od vas. Istina tada može biti u potpunosti otkrivena. Namjeravamo vam pokazati niz svetih istina koje će promijeniti vaša sadašnja uvjerenja o vašoj prošlosti, vašim korijenima i vašim svetim filozofijama. Ta mišljenja kojih se trenutno držite potrebno je revidirati. Te promjene su samo prvi koraci na vašem putu do istinske galaktičke svijesti. Ove istine u ruci će omogućiti da vaši galaktički drugovi budu dodani ovim objavama. 



Dugo ste se osjećali nelagodno zbog smrti, starenja, siromaštva i patnje. Postoji razlog za vašu unutarnju sumnju. Galaktički ljudi ne žive kao i vi. Oni uzađu nakon doista radosnog fizičkog života koji može trajati od stoljeća do tisućljeća. Mi smo sada uzašli, i na taj način, otkrili zašto je to tako. Mi namjeravamo koristiti te lekcije da odgovorimo na pitanja koja su vas dugo zbunjivala. Svako društvo je utjelovilo tradicije koje oslikavaju mračnu sliku za čovječanstvo. Duhovni život ne treba biti odvojen od vas smrću. Zapravo on će biti integriran u vama kroz punu svijest. Vaše dugo među-generacijsko putovanje kroz pogubne stvarnosti ograničene svijesti će biti promijenjeno. Ova sadašnja revolucija je duhovna i ona koja će vas vratiti natrag u ono što ste nekad bili. To će vas ujediniti s drugim fizičkim anđelima i nastaviti s odvijanjem Božanskog plana!



Danas smo nastavili s glavnim ciljem ovih novosti. Mi vam dajemo uvid u ono što se vama događa. Nadalje, imamo zadatak da vas pripremimo za prvi kontakt i povećamo u vama punu svijest. Na svim frontama, postignut je napredak i manifetacija naše misije sada se događa! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)



Izvor: www.paoweb.com 



Preveo: Fredi 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN