Followers

Tuesday, May 27, 2014

27.05.2014

27. svibnja 2014



3 Ix, 5 Pax, 10 Caban



Selamat Jalwa! (Budite u vječnoj radosti!) Veliki niz događaja sada se javlja oko svijeta! Ti događaji označavaju početke određenih kritičnih projekata koji će vam donijeti slobodu, suverenitet, prosperitet i novu vlast. Naši posrednici izvješćuju da nekoliko grupa, koje čine naši zemaljski saveznici, idu da zbace mračnu kabalu i njezine sluge s vlasti. Uključena u te projekte su sredstva za eksponencijalno širenje  mreže običajnog prava od nacije do nacije, i projekte, koji povezuju ovu mrežu u sredstvo za uspostavu novih vlada oko vašeg svijeta. Projekti prosperiteta također pripremaju sustave isporuke koji će biti osnova za proglašenje da NESARA stupa na snagu. Dok se ti događaji spremaju da izbiju na površinu, mi se spremamo da zaustavimo međunarodnu zavjeru raspršivanja "chemtrailsa" koja se provodi gotovo svakodnevno. Agarčanski posrednici su također zauzeti informiranjem raznih liderskih grupa mračne kabale da će njihovi odvratni ciljevi završiti masovnim uhićenjima.



Bitno je spasiti Gaju od svakodnevnih nasrtaja nebrojenih kompanija površinskih ljudi koje nastoje iskoristiti mnoge njezine resurse. Ovi zemaljski resursi su zaista resursi za mnoge stvari koje pomažu u održavanju njezinih brojnih i raznovrsnih ekosustava. Naši znanstvenici svakodnevno prate ta kretanja, te čine sve što mogu kako bi održali stupanj stabilnosti. Postoji prirodni mehanizam dan od Neba koji omogućuje Gaji da učini vađenje tih resursa sve težim i težim. To je uzrok koji stoji iza mnogih rudarskih i građevinskih katastrofa, koji se pojavljuju s vremena na vrijeme na vašem svijetu. Uvođenje brojnih danas zaplijenjenih tehnologija može uvelike smanjiti mogućnosti takvih katastrofa. Mračna kabala inzistira na održavanju procesa da najavljivanje tih tehnologija može lako otkloniti. To je jedan od razloga svrgavanja ovih mračnih s vlasti. Dodana tim nesrećama je ogromna pohlepa i arogancija ove mračne oligarhije. 



Kad uklonimo ovu mračnu postavku opakih poslušnika s vlasti, također trebamo pokrenuti vašu vlastitu transformaciju. Nebo ima vrlo detaljan vremenski raspored onoga što će se dogoditi. Gaja mora završiti niz prethodnih promjena prije nego što možemo početi s našim masovnim slijetanjima. Dakle, mi pomažemo Gaji i radimo s njom kako bi sveli na najmanju mjeru ono što će se dogoditi. Kako vaši geolozi i meteorolozi nagađaju, morsko dno treba se nastaviti podizati, i dogoditi će se velike promjene u vašim uobičajenim uzorcima. Te promjene pripremaju Gajinu površinu za ogromni niz radnji koje će preoblikovati njezine kontinente, promijeniti njezine oceane i uspostaviti načine u atmosferi za novi niz slojeva antičkog nebeskog svoda. Gaja je prethodno bila drevno mjesto sa samo povremenim poremećajima. Ovi poremećaji su bila vremena kada su bili uvedeni novi ekosustavi i kada su nove vrste dobile razdoblje dominacije. Ta razdoblja uglavnom su trajala stotinama milijuna godina. Vi ste došli kad se takva promjena nedavno dogodila.



Ova površina je imala više kontinenata i manjih oceana. Postojala je opća ravnoteža. Vaši preci su to shvaćali i prvo su koristili svoje eterično stanje svijesti kako bi se prilagodili ovom području. Kasnije su istražili Unutarnju Zemlju i odmah su shvatili da je njihovo skrbništvo prošireno na oba područja. Više stotina tisuća godina Lemurci su dobrodušno bili u mogućnosti nadgledati Gaju i njezine brojne ekosustave. Pritom, Lemurci su pozdravili nove koloniste i počeli osnivati mrežu zemalja, i provoditi svoju upravu s ljubavlju, milošću i božanskom mudrošću. Priče su pričane svakoj novoj generaciji, koje su zauzvrat dodavale ovome sve više povijesti. Duga veza s Gajom je očuvala njezin jedinstveni lanac različitih oblika života. Taj spokoj je bio prekinut iznenadnom akcijom Atlantiđana. Te akcije su potopile Lemuriju, odsjekle Agartu od Gajinog površinskog područja i učinile da Atlantida bude dominirajuća zemlja na Gajinom površinskom području! Vaše dugo, mračno doba je počelo!



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Mi gledamo na vašu stvarnost i znamo u svojim srcima da je velika transformacija u tijeku. Naša sveta braća su zauzeta stvaranjem uvjeta da se mračni gurnu s vlasti. Te promjene uvode u novu epohu. Ova epoha sadrži završni dio vašeg blagoslovljenog putovanja u punu svijest. Mi smo dio posebnog tima poslanog da sada pripremi svakog od vas za ovu novu stvarnost. Naš aspekt ovog projekta je da vas pripremimo za ono što je rečeno od strane našeg božanskog svemira i duhovnih obitelji. Anunaki i njihovi zemaljski podanici proizveli su priče koje su postale temelj bilo za vjerske ili znanstvene mitove koji opisuju kako ste bili ostavljeni u ograničenoj svijesti i kako je šok od smrti korišten da vas se kontrolira. Svako prethodno zlatno doba je bilo, u stvarnosti, izvor priča o tome kako ste iznenada zaronili u strahote ograničene svijesti.



Najveći strahovi i traume koje su slijedile omogućile su vašim vladarima da s vama postupaju tako omalovažavajuće. Nakon gotovo 13.000 godina, vi sada spremno i lako prihvaćate mnoge od tih priča. Te poluistine treba iznijeti na svjetlo dana i objasniti ih na originalan i istinit način. Izvorno, vi ste bili potpuno svjesna bića koja su odbila dopustiti mračnima da kontroliraju zakone drevne Atlantide. U njihovoj pobuni, oni su svi zajedno prevareni i poslani u proces koji je pretvorio vaše pretke u vođene amnezijom, osobe s ograničenom sviješću. Na taj način, vaša "anđeoska krila" bila su doslovno podrezana. Stavljeni ste na krivudavu cestu s puno strašnih prepreka da bi povratili svoj status kao potpuno svjesna bića. Nebo je odlučilo dopustiti Anunakijima da vas kontroliraju odreženo vrijeme. Uvjeti za to su bili vrlo pažljivo postavljeni.



Upravo sada, Anunaki imaju bezbroj mitova i legendi ostavljenih za sobom, a koje su dali svojim mračnim podanicima. Naša braća stižu sa svetim blagoslovom Neba i s misijom u pravo božansko vrijeme da vas oslobode ropstva i vrate vas u punu svijest. U pravom životu, Nebo nam je dalo sredstva za osvajanje ovih prepreka i dostizanje nebeskog uzašašća. U ovoj punoj svijesti, prihvatili smo se potrebe da vas vodimo, savjetujemo i učimo svakog od vas o tome što se događa. Ovo je vrijeme brzog prelaska. To je kada počinjete shvaćati da ono što je sadašnja "norma" je samo nastavak načina na koji ste bili vješto prevareni i kontrolirani. Ovo će sada sretno završiti i, s tim krajem, dolazi velika transformacija i dobrodošlo ujedinjenje s ostatkom čovječanstva. To je vrijeme za slobodu, prosperitet i nove vlade! Vi niste sami!



Danas, kao i uvijek, nastavili smo našu misiju da vas informiramo i pripremimo vas za pojavljivanje nove epohe. One u kojoj mračni više nisu dominantni. U prihvaćanju vaše duhovne i svemirske braće, budite radosni i spremni da otkrijete mnoge stvari koje vas lako mogu šokirati. Pogledajte ovo veliko svjetlo. Ostavljamo vas u radosti i vječnom duhu Svemogućeg! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN