Followers

Tuesday, June 24, 2014

24.06.2014

24. lipnja 2014



5 Oc, 13 Kayab, 10 Caban



Selamat Balik! Došli smo k vama danas s dobrim vijestima! Mreža podanika mračnih se suočava s porazom. Svjetlo je došlo do zaključka da nije mudro dopustiti tim nitkovima da nastave dalje. Vlade koje ti podanici drže su totalno posvećene sprječavanju bezočnog financijskog poslovanja od sve većeg neuspjeha. Dakle, mnogo je mudrije smijeniti ove trutove s vlasti. Ključ za to je novi financijski sustav, koji je samo djelomično bio otkriven. Ovaj novi monetarni program će okončati bezvrijedni novac i izbrisati one središnje banke koje strogo podržavaju ovaj bezvrijedni sustav. Osim toga, novi novac s podlogom od plemenitih metala će najaviti razloge za proglašenje NESARA u Sjevernoj Americi i GESARA u cijelom svijetu. Nova će vlada biti privremena. Njezina svrha je postavljanje pozornice za globus ispunjen brojnim de jure vladama čija primarna zadaća je služenje svom narodu i utiranje puta za globalni prosperitet. Te vlade će objaviti tehnologije koje će pročistiti vaše vode, zrak i tlo od pomora proizvedenog destruktivnim industrijama mračnih.



Te vlade će omogućiti Uzašlim Majstorima da vam se izravno obrate i dopuste prekid desetljećima dugih NLO zataškavanja. Nadamo se da ćemo biti u mogućnosti da vam se obratimo i da vas pripremimo za prvi kontakt. Ovom svijetu se predugo lagalo o njegovim pravim korijenima i  vašem pravom podrijetlu. Vi ste bića koja potjeću od doseljenika poslanih prije oko 900.000 godina na Gaju zbog jednog najvažnijeg razloga da djeluju kao Gajini čuvari i, zajedno s kitovima, kako bi razni Gajini ekosustavi procvali. Taj glavni cilj je da vi to opet preuzmete, i koristite svoje velike sposobnosti za održavanje ove žive kugle i njezine mnoge i jedinstvene oblike života. Osim toga, vi ćete skovati veliku zvjezdanu naciju ispunjenu s čudesnim oblicima života i doista nevjerojatnim okruženjem. Vi ćete otkriti tajne o tome koliko je ovaj živi sunčev sustav bio otvoren, i koristiti tu mudrost da stvorite čuda i čudesa, da budete temelj trajnog galaktičkog mira i za konačnu transformaciju Anchara kontinuuma u svjetlo. 



Doista, prvi kontakt je velika razilazna točka vašeg društva. Prije, vi ste bili grupa bića ograničene svijesti koja su bila vođena globalnim savezom mračnih. Ova kabala će sada biti zamijenjena. Umjesto nje kontakt će stići i gurnuti vas da vas se dovede i gurne na sam rub transformacije o tome kako vi vidite sebe, svoj svijet, pa čak i kako ste duhovno začeli svoje korijene. Ova velika prekretnica će biti točka u kojoj se vi suočavate sa svojim uvjerenjima i počinjete prihvaćati radikalno novo. U tom međuprostoru vi ćete upoznati nas i otkriti kako ste ovdje došli. Sve to je samo uvod u ono što će se dogoditi kada kliznete u svoje svjetlosne komore. U tom trenutku sresti ćete svoje pravo sebstvo i otključati sposobnost da se brzo vratite u punu svijest u samo tri dana. Zadatak naših mentora je da dođu, sastanu se s vama i povedu vas na unutarnje putovanje, koje vodi do čarobnog trenutka kada ćete postići punu svijest. Njihov zadatak je onda da vas nauče bon-tonu potrenbog za uspješno kretanje ovom novom realnosti s punom svijesti.



Kao potpuno svjesna bića, rado ćete primiti razne točke Gajinog božanskog položaja upravnika. Te odgovornosti su zacrtane u brojnim životnim ugovorima, što je svatko od vas pristao, kada se budete slobodno kretali vašim Akaša zapisima. U tom svjetlu, vi ćete se posvetiti svojoj božanskoj službi za održanje i očuvanje svakog aspekta reintegrirane i potpuno svjesne Majke Zemlje. U ovom svetom zadatku, vi ćete se radosno pridružiti našoj braći Agarčanima i kitovima. Ovaj božanski savez će se također pridružiti drugima u ovom sunčevom sustavu kako bi skovali novu zvjezdanu naciju. Ta zvjezdana nacija će biti odraz prave božanske prirode Gaje. Tada će vam biti odana počast i primiti ćete specijalne zadatke za dovršetak transformacije ove galaksije u svjetlo. Biti ćete blagoslovljeni od svih nas i postati veliki centar za razne konferencije. Te konferencije će uključiti bića iz cijelog ovog sektora fizikalnosti. Vi doista imate najveličanstveniju sudbinu!!!



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Duh se preselio na Zemlju i donio nam najnevjerojatniji dar! Ovaj sveti dar je vaša sloboda i božanski prosperitet, koji vam omogućuje da započnete svoju završnu potragu. Ova potraga dovodi do pune svijesti, uzvišenog stanja koje vam omogućuje da se potpuno spojite s vašom duhovnom obitelji. Ima mnogo toga što trebate naučiti. Duh je skovao trenutak kada ćete otkriti kako se svi dokazi koje ste skupili uklapaju zajedno. Mi ćemo vam ukratko dati temelje da bolje shvatite što vam duh ima reći. To je temelj za obnovu vaših predodžbi o životu i pripremi vas za ono što će vam Nebo tako milostivo dati. Čak i sada, Nebo sastavlja svoje dokaze i priprema da vam predstavi čudesne stvari. Te stvari idu iznad blagoslova anđela. One idu do najviših mjesta u AEONU. Vi ste blaženo posebni i stoga donijeti će se veličanstvene uredbe da olakšaju vaš put do uspjeha!



Kad pogledate na upravu koja vam je dana, sjetim se ovog jednog blagoslova: "Idite djeco moja, i budite oni koji će vratiti ovoj Zemlji njezino prijašnje stanje slave." Vi ste ovdje da reformirate Zemlju i date joj razlog za veliko "preoblikovanje". To je nešto što je duboko i blagoslovljeno. Iskoristite ovaj oprost i pripremite se za božansku službu. Stvoritelj govori i šalje vam sredstva da opet postanete cjeloviti. Radujte se tome i znajte da vam je suđeno da opet postanete fizički anđeli. Vaše naizgled beskrajne godine lutanja ovom Zemljom kao oruđe mračnih su završene! Duh želi da postanete duhovno svjesni i sposobni razumjeti tko ste vi i zašto ste ovdje. To znanje je ključ razumijevanja zašto su mračni izgubili svoj stisak nad vama. Vi, blažena djeco, ste razlog masovnog preporoda ove zemlje, a vi, jedan od njezinih najvažnijih blagoslovljenih tema, spremni ste za prijelaz u punu svijest!



Puna svijest je nešto što su mračni prikrivali. Atlantidski svećenici i svećenice ukrali su vam je kao način da stvore spremnu rasu robova za svoje mračne gospodare. To što vam je bilo tako potajno oduzeto, sada će biti vraćeno. Taj proces će ponovno spojiti Majku Zemlju u jedinstvenu cjelinu i koristiti ovu kuglu za promijeniti i ponovno kolonizirati vodene planete ovog sunčevog sustava. Ova velika blagodat od Boga će omogućiti da postanete čuvari najljepše zvjezdane nacije. Naš nadzor će vas sretno voditi kako bi do toga došlo. Vaša božanska sudbina neraskidivo je vezana na našu. Bilo nam je dano ovo božansko stanje besmrtne radosti samo da djelujemo kao vaši gorući predvodnici. U tome, mi smo ovdje da vam omogućimo da rastete u svijesti i pomognete svojim bližnjima u velikom svrgavanju mračnih i njihovih odvratnih planova. Dakle, budite mudri, budite jaki i spremni za ono što se sada događa!



Danas je još jedan primjerak naših poruka vama. Ostanite spremni i pripravni da učinite ono što je duhovno potrebno za vašu slobodu. Veliki napredak i veliki pomak u ovoj stvarnosti je nad vama. Vaše duhovne i svemirske obitelji su ovdje, a oslobođenje će biti proglašeno u ovom području. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN