Followers

Tuesday, February 24, 2015

Croatian - Sheldan Nidle -- 24.02.2015



24. veljače 2015



3 Men, 13 Zac, 11 Ik



Selamat Balik! Dolazimo noseći dobre vijesti! Proces slabljenja velikog utjecaja mračnih se nastavlja. Svjetlo putem odgovarajućih molitvi i božanskim akcijama vrlo je blizu uklanjanja preostalih prepreka koje su postavili Anunaki prije mnogo tisućljeća. Niz ovih božanskih akcija osloboditi će brojne fondove i omogućiti da budu velikodušno isporučeni. Agarčani imaju ključeve za posebne recitale i uredbe stvorene upravo za ovu svrhu. Ove radnje mogu se izvršiti samo onda kad bude pravi božanski trenutak. Ovaj pravi trenutak je sada. Dakle, Nebo nalaže kada i kako provesti ove završne radnje. Gaja je dostigla točku na svom putovanju kada se takva nepropustiva sredstva mogu uspješno primijeniti. Naši posrednici tako rade s onima od svjetlosti koji su davno izabrani da obave taj najsvetiji zadatak. Ovo vrijeme je doista posebno i svi potrebni radovi su izvršeni. Nebo je izabralo emisare koji vam donose ove božanske tekstove. Njihove akcije će vratiti matrice ove stvarnosti i omogućiti mnoge događaje koji trebaju pokrenuti ovu stvarnosti prema manifestaciji početka vaše slobode i velikog prosperiteta.



U ovom novom okruženju, vi ćete se najprije sresti s vašim Agarčanskim rođacima. Dugo razdvajanje koje je počelo uništenjem Lemurije prije nekih 25.000 godina formalno će završiti. Vi ćete doznati o svojim precima i saznati da ste doista posebni vanzemaljci na površini Gajinog svijeta. Nakon što naučite novu geografiju, vaše misli o tome tko je Gaja otići će novim smjerovima. Te promjene u vašoj percepciji postati će mnogo povoljnije vrijeme da se pojavimo pred vama. U biti, vi ste živjeli u jednoj sasvim velikoj godini, i sada s tom mudrošću u ruci spremni ste krenuti ispočetka. NESARA je samo jedan od mnogih alata koji će vas pobuditi da ponovno vratite svoju punosvjesnu stvarnost. Gaja će iskoristiti vaš trenutak obnavljanja u kristalnim svjetlosnim komorama da ponovno ujedini svoje stvarnosti površinskog i unutarnjeg svijeta. To ujedinjenje će vratiti njezinu površinu u novo i netaknuto stanje. Tada, smrtonosna dvojnost površine će se pretvoriti u onu gdje fauna i flora koegzistiraju. Svijet primitivne i otvorene atmosfere će se promijeniti u onaj gdje su dva nebeska svoda opet u funkciji.



Kao što možete zamisliti, ova nova stvarnost dolazi s mnoštvom novih odgovornosti. Vi ćete se pridružiti svojim rođacima iz Unutarnje Zemlje i stvoriti novu upravu. Ovaj model će se proširiti diljem ovog sunčevog sustava, dok stvarate svoju novu zvjezdanu naciju. Ovoj novoj zvjezdanoj naciji dan je mandat od Neba da pomogne bivšim Ancharan državama da ostvare svoju želju da postanu potpuno svjesna bića svjetlosti. Osim toga, kao dio ove božanske misije, vi ćete pomoći u reformi brojnih njihovih zvjezdanih nacija. Ova misija će na kraju kliznuti u onu u kojoj ćete uspješno pomoći u ispunjavanju jedne od  početnih svrha ove organizacije, da se donese mir i ujedini ova velika galaksija. Ova velika misija će pomoći u pretvorbi vaše zvjezdane nacije u jednu od najcjenjenijih. Međutim, vi također imate misiju da radite na dovođenju što više galaksija na okup. Trenutno postoji preko 10.000 obližnjih galaksija koje tvore veliko jedinstvo jednih s drugima. Naša zajednička misija je da širimo mir i Sjetlo u fizikalnosti. Mi ćemo se pridružiti drugima u provedbi božanskog plana Stvoritelja (Velike kreativne sile).



Kad se preselite u prvo manifestirano vrijeme promjena, uvijek budite spremni za nove spoznaje i prenesenu mudrost. Imajte na umu da jako davno, kada ste bili prisiljeni na ograničenu svijest, vama se lagalo i bili ste manipulirani prvo od strane Atlantiđana a onda i od Anunakija. Vi trebate istunu dok se pripremate za novu stvarnost. Ova galaksija je široka, za vas ogromnih razmjera. Ipak, ona ima božanski poredak, koji vi trebate upoznati. Svi od nas to prepoznajemo i iskreno želimo da vam objasnimo vaše pravo porijeklo i povijest. Nakon što budete potpuno svjesni, savjetujemo vam da proučite svoje Akasha zapise i da konačno možete dobiti kompletno saznanje gdje se nalazite u ovoj čudesnoj kreaciji. Ova mudrost zajedno s onom koju vam pružaju vaša brojna iskustva može se dodati vašoj osobnoj "Knjizi razumijevanja". Koristite ovu stečenu mudrost da vas vodi i da budete spremni surađivati s drugima kako bi kreativno riješili sve probleme koji se mogu pojaviti u vašoj zvjezdanoj naciji. Doista, vi ste na početku najčudesnijeg novog života!



Blagoslovi! Mi smo vaši uzašli Majstori! Mnogi veličanstveni događaji spremaju se za manifestaciju! Naši suradnici su najsretniji zbog događaja koji su konačno spremni da se dogode. Mračni su se dugo ponosili svojom sposobnošću da drže razne naše isporuke pod omotačem. To je doista posljednja stvar koju njihovi podanici mogu nastaviti raditi. Ovaj niz kašnjenja će završiti kada Svjetlo dobije potrebne dokumente da zaključi ovu dilemu. Dakle, razni projekti dugo nedostajućih sredstava uskoro mogu početi s pravim početkom. To je slučaj sa sredstvima prosperiteta. Niz preliminarnih isporuka je završen. Međutim, bila je obveza naših pomagača da se zaustave, i uskoro ovaj komplicirani proces opet može početi.Završetak ovog procesa je osmišljen da zamijeni sadašnju vlast i omogući vam da stanete na kraj dugoj povijesti globalnog dužničkog ropstva. Ovaj proces ne samo da će vam donijeti prosperitet, nego i kraj diskriminirajućeg i nepravednog oporezivanja.



Ono najvažnije u ovom trenutku je da iskoristite ova financijska sredstva za ostvarenje vaših snova i da učinite ovo područje boljim mjestom za život. Mnogo toga je potrebno napraviti. Namjeravamo iskoristiti naša skorašnja podučavanja, ne samo da povećamo vaše znanje, nego da vam damo brojne uvide u to kako možete poboljšati svoj život. Najvažnija stvar je kako bolje razumjeti kako ste došli ovamo i kako , kao kolektiv, da se pripremite za novu stvarnost. Ovo područje doista je mračno i tek počinje da se sjaji. Svake sekunde svakog dana, Nebo vam šalje blagoslove. Koristite ovo mnoštvo blagoslova i uredbi da unaprijedite viziju onoga što želite učiniti. Budite inspirirani za rad s drugima i naučite se na višu razinu stvaranja društva ispunjenog ljubavlju i od boga vođenih odgovornosti. Koristite ovaj smisao svrhe da skujete velike planove za promjenu ovog svijeta na bolje.



Jako davno, došli smo iz udaljenih zemalja da pomognemo ovom planetarnom sustavu i da s ljubavlju pružimo opće skrbništvo toliko potrebno ovom svijetu. Mi blagoslivljamo naša zajednička iskustva i uzimamo to kao mudrost, koju ćemo koristiti da napravimo ovu Zemlju pravim rajem. Vi ste blizu prelaska na sposobnosti koje zrcale nas same. Naš proces je da vas vodimo i, u mudroj milosti, nježno vas dovedemo do novog područja. Mi smo bili izabrani za ovaj zadatak samo zato što smo živjeli brojne živote. Ti životi su nam ukazali na ono što ćemo na kraju postati. Isto tako vaši nebeski vodiči sada usmjeravaju svakog od vas u svetom smjeru. Mi im pomažemo i pokrenuli smo programe da stvorimo temelje ovog novog područja. Stoga vas molimo da stalno gledate unutar sebe i koristite te uvide da vas vode na putu do vaših snova. Zapamtite, ljubav i svjetlo su sve što postoji! Haleluja! Haleluja! Haleluja!



Danas smo vas nastavili uvjeravati da su dobre vijesti iza ugla! Uskoro, ovo područje će se promijeniti. Do tada često može izgledati kao ista stara priča. Zato ostanite pozitivni i fokusirani, iako se može činiti da nema ništa novo. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization





Preveo: Fredi

1 comment:

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN