Followers

Tuesday, May 12, 2015

Croatian - Sheldan Nidle 12.05.2015



Sheldan Nidle - 5. svibnja 2015


2 Eb, 10 Moan , 11 Ik



Selamat Balik! Dolazimo sada s više informacija o tome što se događa u vašem svijetu. Trenutno, ona povjerenstva kojima je dodijeljeno da izvedu razne komponente koje će svrgnuti mračnu kabalu s vlasti izvješćuju o uspjehu u provođenju svojih dužnosti. Kad smo prvi put masovno došli prije dva desetljeća, ovaj svijet je bio pod punom vlašću Anunakija i njihovih mračnih podanika. Razne ove grupe imale su velike resurse Ancharana pod svojom komandom. Do sredine prvog desetljeća, Ancharani i Anunaki su otišli. Podanici su iznenada raskidani. U tim teškim okolnostima došli su njihovi početni odgovori. Njihovi namjesnici upravo su tada lažirali američke izbore 2000-te godine, stvorili 9/11 i počeli ratove u Iraku i Afganistanu. To je bio njihov vrhunac. Od tada, njihova moć je počela slabiti i sada je praktično nestala. Naši zemaljski saveznici su gotovo spremni olakšati ih za njihova davno okupirana sjedala. Vi ćete to uskoro vidjeti i postat ćete svjesni koliko je dugo trajao taj proces. Ti hrabri pojedinci i grupe koji sada to rade su u stvari globalni heroji.



Te aktivnosti neće biti poznate sve dok završne akcije ne budu gotove. Dakle, važno je da svi budete svjesni onoga što se događa "iza scene". Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, mogućnost američke Federal Reserve Bank da radi pod punim imunitetom je završila. Isto tako, novčanice američkih Federalnih Rezervi (dolar) došle su pod sveopći napad, koji ih počinje potkopavati. Te novčanice će biti zamijenjene u vrlo bliskoj budućnosti posebnim novčanicama riznice SAD-a. Svjetski financijski sustav, koji će zamijeniti trenutni korumpirani sustav, brzo se premješta na mjesto među svjetskim središnjim bankama. Ovaj novi monetarni sustav biti će onaj u kojem će niz nacionalnih rezervi zamijeniti dolar. To će se dogoditi nakon revalorizacije brojnih ključnih valuta, što će zauzvrat prisiliti na globalni reset valuta. Te stvari se trenutno događaju i gotovo su spremne za objavu. Ove nove valute povezane su s globalnom potrebom financiranja razvoja infrastrukture i pojavom nove vlasti i svjetskim blagostanjem.



Te brojne promjene u vašim globalnim društvima samo su prvi korak u pripremi vaše rastuće svijesti za proširenje vaše stvarnosti. Većina vas je rođena u stvarnosti u kojoj su samo nekolicina njih posjedovala novac i vlast da mogu iskrivljavati stvarnost po svojoj volji. Ova vrsta vlasti treba biti nešto što je urođeno pravo svih. Sve o valutama i transformacijama banaka o čemu svakodnevno slušate doista pokazuje da je ova sadašnja stvarnost doista iskrivljena. Kao grupa, vama je potreban način za otklanjanje ove bizarne iskrivljenosti i da vratite ovu stvarnost u točku u kojoj može doći do stvarne promjene. To je ono čime se sada bave naši zemaljski saveznici. Kad se to dogodi, onda možete doista početi ubrzano mijenjati samu prirodu načina na koji ova stvarnost funkcionira. Za to vrijeme, mi i druga potpuno svjesna bića možemo intervenirati i osigurati način da vas se vrati vašim obiteljima na nebu i zvijezdama. Ovaj proces, naravno, podrazumijeva da onima koji sada "vladaju" treba oduzeti njihovo bogatstvo i poziciju vlasti nad vama.



U tom novom svijetu, vi ćete dovršiti svoju transformaciju svijesti. To je svijet bez novca, bankarstva ili potrebe da trebate tražiti da vas netko drugi usmjerava. Vi ćete biti vođeni iznutra vašom svijesti (vaši nebeski vodiči) i mudrošću, koju ćete steći jednostavno živeći svoj život s drugima. Ova kolektivna mudrost upravljana je u našoj stvarnosti s četiri društvena zakona. Ti zakoni nas vode da stalno pratimo kako komuniciramo s drugima i kako organski rastemo. Mi pronalazimo radost u vođenju naših života putem koji naglašava naše božansko služenje jednih drugima i daje nam mudru metodu da kolektivno riješimo bilo koji problem s kojim bi se naše društvo moglo suočiti. Fluidno upravljanje je način na koji se svako naše društvo može udružiti i zajedno služiti Svjetlu. Dakle, svatko od nas živi svoj život na način da iskazuje poštovanje Nebu i vidi sebe jednakog drugima. Mi učimo koliko smo istovremeno i pojedinci i veliki isprepleteni kolektiv.



Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Nebo nas je odredilo da postupno vodimo površinsko stanovništvo do pune svijesti. Nebo nas je upozorilo da će ovaj proces zahtijevati više od deset tisućljeća da bi se ostvario. Isprva nas je bilo vrlo malo. U osvit modernog doba, bilo nas je manje od sto. Došli smo zajedno kao grupa u božanskoj službi da koristimo naše sposobnosti da vam pomognemo, da vas utješimo i blagoslovimo. Uvijek smo bili pod božanskim vodstvom zemaljsko nebeske uprave čija je glavna svrha da blagoslovi i pomogne površinskom stanovništvu. Nebo je odredilo da će se ova misija uvelike ubrzati kada se Gaja približi trenutku vaše svete transformacije natrag u punu svijest. Do tada, trebali smo biti vaše blagoslovljene sluge i da budemo u mogućnosti pružiti vam načine da s punom vjerom nastavite svojim putem prema Svjetlu.



To služenje se nastavlja dok mi s ljubavlju i svjetlom, tješimo vas i vodimo prema vašoj božanskoj sudbini. Mračni, dok se to nije konačno promijenilo sredinom posljednjeg desetljeća 20-tog stoljeća, bili su odlučni da ugase one dijelove u vama koji bi omogućili ovu transformaciju. Naši napori u vaše ime spriječili su mračne da polažu pravo na vaše čovječanstvo kao još jednu od njihovih brojnih žrtava. Mi hvalimo svakog od vas zbog vaše snage i strpljivosti na velikoj pomoći nama u ovom zadatku. Zajedno, sada ćemo pobijediti mračne i ujediniti naše obitelji unutar Gaje i cijelog neba i ove galaksije. Zahvalni smo našoj svemirskoj obitelji na njihovom služenju ovoj stvari i za pruženo nam sklonište od strane Agarte. Ovo vrijeme je ono koje smo svi mi čekali. Mi ćemo prekinuti amneziju i razdvojenost koju su nam nametnuli mračni i njihovi zemaljski saveznici.  



Ulazite u vrijeme gdje su pozitivan stav i mnogo promišljenog strpljenja veliki blagoslov. Pogledajte u današnjicu i osjetite promjene koje vam Nebo daje. To su pripreme za ono što vaše tijelo i duša trebaju prihvatiti jer se ova stvarnost transformira u Svjetlo. Te promjene su dio onoga što sada vodi do novih realnosti. To je uvod u istinski povratak u vaše bivše uloge kao fizičkih anđela. Čovječanstvo stoga svakodnevno stiže do našeg kućnog praga u sklopu ovog blagoslovljenog procesa. Vrijeme velikog okupljanja i slavlja svakim danom sve je bliže. Mi vas blagoslivljamo što dopuštate ovaj prelijepi spektakl. Mi smo rasa ljudi koje su  "napravili" Atlantiđani i sada, mi ćemo se trijumfalno izdići iz katastrofe koju su nam nametnuli gnusnim nastojanjima mračni. Aleluja! Aleluja! 



Zajedno smo došli do samog ruba novog dana! Mi vas molimo da ostanete pozitivni i da shvatite koliko ste blizu kraja ove vrlo tragične stvarnosti. Mi vas molimo da prihvatite ovu poruku i koristite svoju unutarnju moć da učinite da se ova veličanstvena stvarnost manifestira i to upravo sada! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN