Followers

Wednesday, July 15, 2015

Croatian - Sheldan Nidle 14.07.2015



Sheldan Nidle - 14. srpnja 2015


13 men, 13 Kumku, 11 Ik



Selamat Jalwa! (Budite u vječnoj radosti!) Došli smo danas s više vijesti o onome što se događa oko vas. Složeni proces uspostave novog financijskog sustava kreće se naprijed svojim tempom. BRICS Razvojna banka posluje i otvorena je za posao kao i kineska AIIB. To su samo počeci onoga što dolazi. Operacije potrebne za uspostavu revalorizacije globalnih valuta (GCR) također su spremne za otkrivanje. Potrebne predradnje su isporuka sredstava prosperiteta u cijelom svijetu. O ovom procesu sada raspravljaju naši zemaljski suradnici i mi. To bi trebalo početi nakon brojnih početnih humanirtarnih fondova koji su uspješno isplaćeni. Ova procedura se lijepo kreće i očekujemo da uskoro vidite neke rezultate. Osim toga, mi trenutno osmišljavamo način na koji da interveniramo kada je to potrebno. Mi smo već potajno slijedili nekoliko transfera sredstava i otkrili kako možemo, ako je potrebno, osigurati uspješne isporuke. Kabala je, u stvari, došla do kraja svog vremena da i dalje odgađa ishod očekivan od Neba.



Ovi prvi koraci prema blagostanju i novoj vlasti su bitni za cjelokupni plan donijet prije nekoliko mjeseci od strane naših zemaljskih saveznika i nas. Ova operacija će doista spriječiti nezakonite i skrivene načine na koje ovaj globalni financijski sustav funkcionira. Ne može se tolerirati ovaj spori način reformiranja ovog starog visoko manipuliranog financijskog sustava. Trenutno pregledavamo i raspravljamo o nizu načina da se ulovi u klopku kabala i uspostavi novi sustav. Kabala je planirala niz sastanaka da se djelomično ublaže neke od sadašnjih grešaka sustava. Ovo dodatno krpljenje ostaje neprihvatljivo. Stoga je potrebno istražiti kako se ovaj na dugu vođeni sustav može zamijeniti. Američki de facto režim je uporan da nekako sačuva ovaj kriminalni sustav i koristi svoju moć za zastrašivanje potencijalnih protivnika. Ova pozicija slabi dok ovaj naizgled slijepi režim zuri u svoju blisku budućnost i vidi koliko je doista katastrofalna ova besmislena politika. Tu je sada pokret da se pomete ovaj grozni režim s puta.



Kao što možete vidjeti, mi počinjemo poduzimati aktivniju ulogu. Naši zemaljski saveznici zadržali su stav da je ova revolucija bila strogo u njihovoj nadležnosti. Ova tiha revolucija se događa jer smo spriječili kabalu od pokretanja globalnog "sloma" snaga otpora. To je omogućilo mnogim koalicijama svjetla da nastave s brojnim pismenim izjavama, koje omogućuju akcije koje se tek sada počinju manifestirati. Naša pozicija u svakom trenutku je da predstavljamo veće dobro. Savez s našim zemaljskim obiteljima i raznih posvećenih pojedinaca bila je začinjena s nekom vrstom frakcionaštva koje je bilo prožeto potrebom za ograničenjima u tome kako naši zemaljski saveznici pristupaju svakom pitanju. Do sada, održavali smo relativno neutralnu poziciju kako ćemo nastaviti. Nebo nas je poučilo da postavimo neke rokove. To namjeravamo učiniti. Brojne isporuke se događaju. Namjeravamo ih vidjeti uspješno isporučene. Trebalo je više vremena za pravilan raspored koji uredno svi izvršavaju. Naš cilj je da napravimo ono što je potrebno da se brzo pomaknemo naprijed prema glavnom scenariju slijetanja. 



Prošli put smo ukratko razgovarali o vašoj drevnoj povijesti. U početku, to je bila standardna kolonijalna procedura Galaktičke Federacije. Uskladili smo globalnu ekologiju, uspostavili prebivalište u unutarnjoj Zemlji i pripremili se za preseljenje ljudske populacije u ovo nedavno završeno područje Unutarnje Zemlje. Razlika je bila da su tu bili Atlantiđani. Zvjezdana nacija s Plejada bila je dugo centar mnogih faza galaktičkih ratova. Drugi je bio pojas Oriona. Veći okršaji su se dogodili na ova dva mjesta. Mnogi od izvornih Atlantidskih kolonista bili su oni koji su usvojili čudan način rješavanja određenih problema s mračnim Ancharanima. Oni su na neki način surađivali s mračnima. Ova metodologija bila je uvelike u suprotnosti s planom koji su osmislila naša globalna vijeća. Ovo je došlo do vrhunca kada su Atlantiđani odlučili zahtijevati dominaciju nad površinskim područjem. Ovaj iznenadni neopravdani napad prisilio je globalna vijeća da emigriraju u Unutarnju Zemlju. Dakle, vi ste se pomirili da živite u ovom nezgodnom položaju prilagodbe nijansama ovih površinskih područja.



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo do vas na kraju velike milošću ispunjene bitke između onih koji žele promijeniti samu bit ovog sada mračnog područja. Bilo je mnogo rasprava o tome koji će biti redosljed u vezi s uvođenjem glavnih fondova prosperiteta. Dodano tome je vremenski raspored tako zvanih RV-fondova, prvenstveno iz Iraka i Vijetnama. Razne ove strategije su pregledane i rezultat je postignut. Ovaj proces će biti objavljen u narednim tjednima. Mi čekamo s radošću da vidimo rezultate tih akcija. Naša svemirska braća sada su više nego ikada spremna da nam pomognu u postavljanju vremenskih rokova za ove događaje. Mi namjeravamo iskoristiti vaš čudesni pozitivni fokus kako bi se osiguralo da se ovi jako potrebni događaji doista dogode u skladu s ovim novim vremenskim rasporedom. Mi smo blagoslovljeni i najsretniji da je Nebo nastavilo pomicati te velike pakete prosperiteta prema isporuci svakom od vas. Mi se puno zahvaljujemo svima koji su posvetili svoje živote presvetim događajima! 



U ranim danima ovog sadašnjeg vremena, gledali smo kako su Anunaki stvorili veliku poplavu, a zatim se voda polako povlačila. Ono što je ostalo bilo je strašno vrijeme u kojem je većina čovječanstva nestala. Onih nekoliko koji su preživjeli bili su spori u obnovi. Anunaki su došli i počeli podučavati ove preživjele o tome kako najbolje obnoviti. Otišle su velike mreže putem kojih je čovječanstvo razgovaralo međusobno i s Anunakijima. Bila je potrebna osobna obnova. Anunaki su sišli dolje i potvrdili svoje "vlasništvo" nad čovječanstvom. Mi, blagoslovljeni, smo se oduprli. To je bio početak mnogih tisućljeća duhovnih sukoba. Postupno, naš duhovni broj se povećao. Međutim, mračni i mnogi njihovi podanici ostali su dominantni. Rečeno nam je da je naš zadatak bio da vodimo i umirimo čovječanstvo. Bilo je vrijeme da se dođe tamo gdje će rastuće svjetlo biti pobjednik! Taj trenutak je konačno došao!



Stojimo u ovom trenutku i osjećamo se blagoslovljeni od Neba. Svijet se počinje mijenjati. Mnogi znakovi čine vidljivim da je ova velika promjena srećom blizu. Fokusirajte se, najdraži, na ovo oslobođeje! Snage su na poslu da promjene ovaj globus. Muke mračnih se nastavljaju. Svjetlo vam se čini da je samo tračak. U stvari, to je blagoslovljena lampa Svemoćnog, koja će biti podešena na maksimum. Stvari koje će to osigurati se formiraju. Vrijeme mračnih na ovoj vrlo posebnoj kugli završava. Trenutak za veliku intervenciju dolazi. Vaše svemirske i duhovne obitelji su ovdje. One svakodnevno kruže oko vašeg svijeta. Ovo je blagoslovljeni trenutak prije nego mračni budu bačeni daleko od nas. To najmilostivije razdvajanje osigurava vam vašu slobodu i vaš prosperitet. Stoga budite spremni da se radujete i osjetite ovaj veličanstveni osjećaj slobode. Haleluja! Haleluja!



Danas smo proveli vrijeme s našim kratkim pregledom onoga što se događa na ovom svijetu. Dolazi vrijeme za veliku promjenu koja će vas gurnuti, s ljubavlju u novo područje. Brojni događaji i dalje se potajno događaju, koji će zauvijek promijeniti ovo područje i ujediniti vas s vašom obitelji iz Unutarnje Zemlje (Agarte). 

Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN