Followers

Tuesday, October 27, 2015

Croatian - Sheldan Nidle 27.10.2015



27. listopada 2015


13 Cauac, 13 Tzec, 12 Manik



Dratzo! Završni sastanci su u tijeku. Napravljen je raspored jer su brojni ugovori omogućili opće oslobađanje sredstava i sami početak formalnog prebacivanja od kabale do svjetla. Ove operacije će omogućiti da se nova stvarnost počne manifestirati. Kako je prošlog tjedna navedeno, novi financijski sustav je gotov i postupno će se usklađivati. Oni koji su zaduženi za posebne mjere sigurnosti za nove republike uvjereni su da ovi dugo vremena tajni entiteti konačno mogu biti odgovarajuće najavljeni. Ovaj proces se događa samo zato da damo do znanja da se programi Neba oslanjaju na formiranje nove vlasti i na kraj uporabe lako manipulirajućeg fiat novca. Dakle, doći će do globalnog blagostanja koje će se temeljiti na resetiranju valuta u cijelom svijetu i još mnogo važnije, na novcu koji ima stvarnu vrijednost. To jest, novac koji ima za podlogu plemenite metale. To je u najboljem slučaju privremena mjera, jer novac će ubrzo nestati kad se pojavi procesor i druge srodne tehnologije. Ovi uređaji će se zasnivati na zemaljskoj tehnologiji i tehnologijama Federacije. Ulazite u vrijeme povećane svijesti i znanja da niste sami. 



Nove vlade će se zasnivati na pretvaranju dužničkog ropstva u oslobođenje. Što to zapravo znači? To podrazumijeva da ste prešli cijeli niz osnovnih percepcija koje su Anunaki i njihovi podanici ugradili u vas prije mnogo tisućljeća. Postigli ste slobodu i ostavljate za sobom koncept oskudice i osjećaja da ste beskorisni. Uspješni muškarci i žene stavljaju se iznad ovih uvjerenja. Vi ćete uzeti ovaj glavni set predodžbi koje će promijeniti način kako razmišljate i kako vidite ovu staru stvarnost. Ovaj napredak će se usidriti u vama. Prava osobnost uspješne osobe odjednom će pojaviti. Pomiješano s tim je velika doza poniznosti i potreba da pomažete jedni drugima. Vi ćete vidjeti ovo područje u potpuno novom svjetlu! Vidjet ćete važnost istinske zajednice. Ova zajednica će biti globalna i pomoći će u procesu osiguranja da se u ovom novom području koje se formira prestane zagađivati zrak, voda i tlo. Ovaj novi svijet će se radosno povezati sa Gajom i mnogim aspektima vaše galaktičke ljudske obitelji. 



Kao što možete vidjeti, ovo prosperitetno novo područje formirati će brojne nove izlaze da izrazi svoje milosrđe i pokaže svoju milost. Vi ste u ovom prekrasnom modusu da se uzdignete iznad novca i da potpuno razumijete što ste vi. Doba preživljavanja i "svak za sebe" s tim će završiti. Ta veličanstvena bića će se vratiti u punu svijest. Mi gledamo kako koristite ovu rastuću svijest da spriječite rat, slažete vladu da vam bolje služi i razvija vašu vjeru u ekologiju. Ove predradnje su samo početak onoga za što je vaš kolektiv sposoban. Kad mnogi ovi fondovi postanu dostupni, vi ćete ih upotrijebiti da pomognete jedni drugima koristeći centre za liječenje, izradu velikih projekata infrastrukture i kolektivnog "pas čuvar" pristupa vlasti. To je pojava velikog osjećaja u vama da živite u "doličnom području" ispunjenom radošću, slobodom i čvrstim setom ustavnih zaštita koje osiguravaju vaša neotuđiva prava. U ovoj transformaciji ćemo vam pomoći mi i Uzašli Majstori. 



Ove promjene u vašoj svijesti uvelike su potpomognute energijama koje Nebo dovodi ovdje u sve većem i većem broju. Ove energije mijenjaju hormonalnu strukturu vašeg fizičkog sustava na vrlo suptilan način. To omogućuje ove promjene, koje podižu vašu svijest i stvaraju u vama nove percepcije nove stvarnosti i svega u njoj. Vi ste se pripremili da izađete iz ovog djetinjstva (ovog 3-D područja) i polako napredujete do samih rubova vašeg novog 5-D područja. Ovdje, trebate svoje vlastite kristalne svjetlosne komore da završite ovaj postupak. Mi u Galaktičkoj Federaciji to nadgledamo zajedno s vašim anđelima fizičkog tijela. Ova procedura će dostići slijedeću kritičnu fazu kako budete izloženi posebnom blagostanju stvorenom da vam se omogući da promijenite način na koji percipirate ovu stvarnost. Ovaj porast blagostanja će potaknuti nove vlade a s time i novo rođenje vaših prirodnih prava. To će signalizirati naš dolazak. Biti će to novo vrijeme za preliminarni uvod u vašu pravu povijest i dolazak vaših novih odgovornosti!!!



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Današnji dan označava prekretnicu u borbi površinskog čovječanstva protiv mračnih. Nebo vam je dalo put do pune svijesti. Danas, vi ste izbrisali prvi sukob u vašem sporom ali stalnom maršu. Prema postizanju tog cilja, referentna točka se konačno može primijetiti. Podanici Anunakija predali su svoju vlast vama. Dakle, prvi koraci prema prijeko potrebnom blagostanju sada su postignuti! Osim toga, Nebo je ovlastilo razne svoje anđele čuvare da pripreme drugi set fizičkih promjena, koje će završiti prvu od mnogih faza koje vas pripremaju za punu svijest. Ova završna faza postavlja sidrišta novih čakri i mijenja način na koji vaš meridijanski sustav u vašem fizičkom tijelu funkcionira. Rečeno nam je da ova temeljna faza je slijedeća koja vodi do one u kojoj treba konsolidirati više vaših eteričnih slojeva. To će pratiti medicinski timovi i mi.



Tražimo da u zamjenu za ono što vam se događa ostanete pozitivni i kad god vam zatreba pomoć potražite nas. Mi smo ovdje da osiguramo milost i da vam pomognemo da naučite praštati u takvim teškim situacijama. Moramo vidjeti sebe kao duhovnu zajednicu koja se okuplja da bi pomogli jedni drugima u ovim sadašnjim vremenima. Draga djeco, vi ste posebni i prolazite kroz najneobičnije postupke koje je Nebo pokrenulo prije nekoliko desetljeća. Ovaj sveti proces će se nastaviti i završiti će nakon što budete uspješno prošli kroz čudesne finese kristalnih svjetlosnih komora. Prije više od 15 tisućljeća, atlantidsko svećenstvo je u početku izvelo prvi od mnogih odvratnih pokusa nad vama. Ova grupa legendarnih žena i muškaraca namjeravala je spriječiti raspad njihovog društva i željela je steći naklonost svojih mračnih drugova. Ishod su bili neobični eksperimenti na vašim precima. 



Mi vas molimo da ostanete pozitivni. U vrlo bliskoj budućnosti namjeravamo proširiti ono što smo vam upravo rekli. Naša zajednička povijest je tapiserija koju treba lagano odmotavati. Naš cilj je da vas vodimo do punog razumijevanja o tome kako ste postali bića s ograničenom svijesti i da vam na razumljiv način objasnimo kako ste se vratili u vaše bivše stanje. Svatko od nas je živio, kao i vi, mnoge živote u tihom očaju. Milost nam je dala način da nakon tih života imamo obred koji nas je vratio u naše stanje besmrtnosti. To stanje je došlo zato što Nebo želi da koristimo milost i snagu ljubavi da vas vodimo. Nebo je željelo da predstavljamo Božansko jer, po njegovom svetom sudu, mi smo živjeli mnoge duhovno primjerene živote. Dakle, bili smo transformirani kroz svete obrede i postali Uzašli Majstori. Bili smo poslani u duhovna "vježbališta" i pričali o našoj božanskoj službi.



Danas smo nastavili s našim porukama. Ova poruka govori o radosti i o spoznaji da se prošlo preko jedne važne prekretnice. Vi ste sada mnogo bliže vašem svetom cilju vraćanja u vaš prijašnji status fizičkih anđela. Ovo putovanje je sada spremno da doda više ispunjavajućih zapleta. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)




Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN