Followers

Wednesday, February 10, 2016

Croatian - Sheldan Nidle 09.02.2016



9. veljače 2016


2 Chicchan, 18 Yax, 12 Manik




Selamat Jalwa! Dobili smo dobre vijesti! Proces isporuke nastavlja se kretati naprijed. Kao i uvijek, ovaj proces postaje složeniji zbog činjenice da mračna kabala u potpunosti shvaća što se sada događa u ovom svijetu. Snage svjetla koriste oštrinu stečenu akcijama svojih saveznika i suradnika da prisile ovu kabalu da ode s vlasti. Davno, kad su njihovi gospodari Anunaki bili vladari ovog površinskog svijeta, takve aktivnosti kao što se danas odvijaju su bile, naravno, nemoguće. Ovi mračni oligarsi nisu računali na ono što su im donijele njihove brojne pogreške. Oni su na rubu velikog pada, koji će vam dati novo vrijeme ispunjeno slobodom, prosperitetom i sve većom odgovornošću za održavanje ovog uzvišenog sustava. Ova operacija će trajati dulje nego što se očekivalo. To je dijelom i zbog preostalih sposobnosti ovih demonskih vragova. Njihovo skoro uništenje navodi konačni kraj zataškavanja koje nas je zadržavalo u interakciji na planu koji smo prvotno željeli. Oni su koristili ovo prikrivanje za stvaranje tajne vlade, koja je gotovo porazila namjere Neba. 



Ova sila u početku je bila nešto što smo morali potajno prevladati kako bi se provele svete uredbe Neba. Bio je to najteži zadatak, jer nismo mogli koristiti brojne strategije koje smo mogli koristiti u mnogim prethodnim vanzemaljskim scenarijima protiv mračnih. Ovo vrijeme je bilo ono gdje većina vas nije u potpunosti shvatila zašto što smo ovdje i zašto smo došli u velikom broju. Stoga, morali smo pokrenuti brojne procese putem naših posrednika da pridobijemo one od svjetla koji su se dugo suprotstavljali taktikama mračnih. Mnoge te tajne organizacije nadgledali su vaši Uzašli Majstori koji su uglavnom boravili u području Unutarnje Zemlje Agarte. Agarčani su iskreno koristili svoj široki utjecaj kako bi nam omogućili da steknemo brojne povjerenike. To je bilo od vitalnog značenja u dovođenju nas u poziciju u kojoj smo danas. Zahvaljujemo se onima od svjetla koji su nam omogućili da dođemo ovdje i pokrenemo programe koji vas trenutno vode do velike pobjede. Uskoro vam se namjeravamo predstaviti, a onda vam objasniti kako ćete postati potpuno svjesni.



Sada se odvija proces za transformaciju načina na koji ova stvarnost funkcionira. Davno, ovo doba je bilo vlasništvo vrlo arogantne grupe poslušnika koji su rado prkosili svojim bivšim gospodarima. Ova zemaljska grupa u početku je bila u stanju preinačiti akcijski plan njihovih gospodara prije nego je ovaj plan vraćen samo prije jednog desetljeća. Trenutno gledate kako se u cijelom svijetu sheme ove poremećene oligarhije poražavaju. Tijekom tog vremena, snage svjetla održavale su dojam da ovo područje nije bilo u transformacijskom razdoblju. Ta kamuflaža je bila potrebna. Bilo je odlučeno da se završi tranzicija na način da se omogući mnogima da ne budu previše šokirani onim što se događa. To može mnogima omogućiti da postupno budu informirani o radikalnim promjenama koje trenutno čiste ovo područje. Dakle, vaša rastuća svijest stvara novu stvarnost i omogućit će vam da živite u dobu oslobođenom od kabalinog ugnjetavanja i laži. 



Kad nove vlade preuzmu vlast, stari načini konačno će otići na počinak. Oligarhija je osigurala da njihovi pravi gospodari, velike banke i velike multinacionalne kompanije uvijek budu favorizirane u odnosu na ljude. To su održavali zakoni koji su godišnje omogućavali njihovim bliskim prijateljima da ostvaruju sve veću dobit i napadaju one koji su željeli da se oslobode ovih sasvim ilegalnih pravila. Stalno su se izmišljale priče zbog čega je ova vlast stalno bila inhibirana zastojima i velikim stupnjem zaduženosti i "lažne potrošnje". Nova vlast će ukinuti ovu ludu igru i osloboditi vas od ovih spletkarskih lutkara. Ovi prevarantski oligarsi će biti kažnjeni i uhićeni svi oni koji su lagali, varali i manipulirali vama. Ovo novo vrijeme je i za pokretanje novog financijskog sustava, otkrivanje velikog broja zapljenjenih izuma i konačno za prekid desetljećima dugog NLO zataškavanja. Tada ćete uistinu biti slobodni, prosperitetni i daleko na veličanstvenom putu do pune svijesti! To će nam omogućiti da sletimo i da preuzmemo ulogu kao vaši mentori.



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Naši suradnici su sada u završnoj fazi vrlo složene operacije isporuke. Brojne specijalne institucije koje surađuju u ovom procesu iskomplicirale su ovaj postupak. Svjesni smo s koliko želje posljednji ostaci mračnih pokušavaju sabotirati ovo prebacivanje sredstava preko kontinenata i oceana. Unatoč ove i mnogih drugih teškoća, ova operacija je do sada bila u stanju ispuniti svoje dodijeljene zadatke. U slijedećih nekoliko tjedana očekujemo da ćemo biti u mogućnosti završiti sa svim tim i uspjeti uspostaviti nove vlasti. Zahvaljujemo se Nebu i brojnim njegovim pomagačima koji su s ljubavlju podržali ove napore. Zahvaljujemo se svakom od vas, također. Vi ste održavali opću pozitivnost, što uvelike pridonosi ovom božanskom naporu. Mi uvodimo novi prosvijetljeni način obavljanja stvari, koji će biti okvir vaše nove stvarnosti!



Ovaj vaš pozitivan napor je za svaku pohvalu. Mračni i njihove oligarhijske sluge položili su more fizičkih propasti uzduž i poprijeko ovog svijeta. Ipak, ovaj veliki ocean negativnosti nije ozbiljnije ugrozio vaše vizije i energije. Ova veličanstvena operacija blagoslovljeni je znak tko ste vi zapravo. Vaša rastuća razina svijesti užurbano ograničava mračne i pruža dokaze za to zašto će se ova nova era uskoro manifestirati. Svatko od vas pokazuje kako ova rastuća svijest zapečačuje sudbinu mračnih i njihovih slugu. Prije nekoliko desetljeća smatralo se da je ovaj božanski napor nemoguć. Sada, to je evidentno i postaje tendencija koja vodi svjetlo do čudesne pobjede! Sve to je zaista poseban niz događaja.



Vaša budućnost će biti ona u kojoj ćete ostvariti svoje veličanstvene ciljeve i vratiti ovaj sunčev sustav i galaksiju u svjetlo. Približava se vrijeme za neka doista čudesna događanja! To će nam omogućiti da se konačno slobodno pojavimo među vama. Zatim, vidjet ćete da svi ti veliki događaji neće samo donijeti vam slobodu, nego i ponovno otkrivanje vaše prave prošlosti i vaših korijena u mnogim svjetovima koji tvore naše svemirske obitelji. S ovim novim znanjem možete vidjeti zašto ste ovdje i proći vaše božanske dužnosti. Zajedno ćemo stvoriti najčudesniju zvjezdanu naciju i rado prihvatiti cijeli niz novih odgovornosti. U tome će biti velika transformacija i velika radost na cijelom Nebu! Vi ste doista blagoslovljeni i pripremate se za najsvetliji skup dužnosti. 



Danas smo nastavili s objašnjenima kako se ova sadašnja stvarnost transformira i priprema za novo područje. Mnoge naše nebeske i svemirske obitelji pomiću se blizu svog trijumfalnog velikog finala. To će uvelike promijeniti ovu stvarnost. Ostanite pozitivni i potpuno spremni za velike radosti koje su sada vrlo blizu manifestiranja. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN