Followers

Wednesday, March 9, 2016

Croatian - Sheldan Nidle 08.03.2016



8. ožujka 2016



4 Ben, 6 Ceh, 11 Manik





Dratzo! Razni pokazatelji nam pokazuju da su početna humanitarna sredstva raspoređena na odgovarajuće račune u Europi i Sjevernoj Americi. Ta sredstva su prvi kolovođa koji će nam biti predstavljen. Ona pokazuju sposobnost da velike količine sredstava prođu preko tih predložaka u stvari postoji. Mi u potpunosti očekujemo da će ova sredstva dokazati da je željezna zavjesa kabale uspješno probijena. Sljedeća stvar koja će se dogoditi je konačna raspodjela na više pojedinačnih računa. To će biti signal našim saveznicima da pokrenu složeni proces završetka financiranja prosperiteta. To će inicirati pojavu NESARA na globalnoj razini. U Aziji i Africi, brojni virtualni infrastrukturni projekti tada će biti financirani i pokrenuti. To će označiti početak velikog globalnog skupa projekata za okončanje brige oko čiste vode i odgovarajuće zdravstvene skrbi u mnogim ruralnim područjima. Povrh toga, vaš svijet treba uspostaviti načine za nadziranje tih velikih financijskih projekata. Mreža manjih operatera "sazrele zajednice" će se u potpunosti koristiti.




Ovaj "malo je lijepo" pristup je taj koji se dokazao kao učinkovit tijekom proteklih pet godina u Africi i Aziji, kao i u Americi. Ovaj postupak treba proširiti nakon što novi financijski sustav bude u potpunosti operativan. Naši zemaljski saveznici razvili su načine da lako distribuiraju ove vitalne projekte u takozvanom trećem svijetu. Ovo je prostor u kojem živi većina čovječanstva i koji zahtijeva najviše pažnje. Dakle, glavna dilema je kako početi uspješno transformirati ono što je bilo najviše zanemarivani dio vašeg svijeta. Osim toga, ova regija je tradicionalno mjesto gdje se događa većina zlostavljanja Zemlje. Kad budemo slobodni da putujemo vašim nebom, namjeravamo ispraviti ovu zlouporabu prirodnih resursa s našom tehnologijom. Ova složena regija je glavno područje prirodnih katastrofa koje se događaju svakodnevno u vašem lijepom svijetu. Nakon što se to ispravi, sadašnji ciklus izumiranja može se zvanično ispraviti. U tom vremenu, opadajuće energije vašeg gravitacionog polja mogu biti preusmjerene!




Dok vi počinjete izlaziti iz doslovno tisućljetnog dužničkog ropstva, Gaja također može izaći iz tisućljetnog iskorištavanja. Gaja, tijekom dugog vremenskog razdoblja bila je podijeljeni globus između njenog unutarnjeg i vanjskog sebstva. Gaja želi ubrzati proces velikog okupljanja između te dvije polovice. Sain Germaine i Quan Yin osigurali su sredstva za rast svijesti uz pomoć Neba. Taj unutarnji rast je u kombinaciji s nizom promjena na vašim čakrama i i mnogim vašim živčanim sustavima. To je u kombinaciji s nizom promjena vaše stvarnosti. Ove brojne promjene zauzvrat se reflektiraju u onome što Gaja sada radi ovom površinskom području. U stvari, unutarnje područje Agarte širi se izvan tog površinskog područja. Ono što je potrebno je velika nadogradnja u frekvencijama vašeg područja. Tako, dok vi rastete u svijesti, Gaja istovremeno povećava vibracijsku brzinu vaše stvarnosti. To vam je omogućilo da rastete i da prihvatite stvari koje su prethodno bile uvelike omalovažavane od strane ove površinske populacije. Također nam je omogućeno da prihvatite da mi postojimo i da su Uzašli Majstori doista stvarni.




Svi ovi elementi su srž promjene stvarnosti koj će promijeniti vaš svijet donoseći vam obilje i novi financijski sustav i vladajući savez. Ovi događaji će skovati novu stvarnost koja će stvoriti novog "vas", i smjestiti će vas unutar ove nove stvarnosti. Vaša Agarčanska obitelj i naši posrednici marljivo rade kako bi osigurali da se sve to događa što je brže moguće. Ova zajednička operacija sada dostiže vrhunac, jer drevne obitelji i zainteresirane kraljevske obitelji blisko surađuju sa svojim savjetnicima, Uzašlim Majstorima. Ova sveta koalicija treba se boriti s mračnom oligarhijom koja doista ne može zamisliti svijet bez moći, bogatstva i prestiža. Njihova dilema samo je usporila neizbježno. Dakle, bilo je početnih kašnjenja, koja su spojila neke brige i strepnju drevnih obitelji jer su se koristile nove procedure kako bi se osiguralo da velika količina financiranja bude uspješno provedena. Ipak, ovi elementi nove stvarnosti sada su stavljeni na svoje mjesto.




Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Mnogi od vas ne izgledaju mnogo izvan starenja i smrti. Mi Majstori smo živjeli izvan tih činjenica tisućljećima. Naš primarni zadatak je da jednostavno nadgledamo čovječanstvo korištenjem milosrđa i milosti. Ovaj božanski skup zadataka je da vas stalno savjetujemo o tome kako da živite vaš život na najbolji način. Trenutno, Nebo i mnogi vaši anđeli čuvari također vas mijenjaju. To vas priprema za vaše živo uzašašće u to da ponovno budete fizički anđeli. Dakle, naša misija je da nadziremo ove promjene, također. Vi dobro radite. Ipak, ovi događaji vam donose neke teške trenutke. Mi to olakšavamo intervenirajući kada je to potrebno uz korištenje božanske milosti. Svaki od vas ima više načina na koje vaš život može funkcionirati na najbolji način. Mi uzimamo te propisane alternative i tkamo ih u srce ovog života. Radeći tako, vi se krećete s minimalnim teškoćama do praga vašeg obećanog povratka u fizičko anđeostvo.




Kao što znate do sada, svaki Uzašli Majstor je prošao tranziciju koristeći specijalnu ceremoniju kojoj je presjedalo Nebo. U stvari, vi se krećete prema istom. Samo u ovom slučaju to će biti specijalna kristalna svjetlosna komora. To će konačno preokrenuti ono što su Atlantiđani učinili prije gotovo 13 tisuća godina kad ste bili izbačeni iz laboratorija da bi vas onda dobro čuvali. Ovaj nagli čin ostavio vas je otvorene za teške manipulacije Anunakija. Sve te ludosti sada se polako preokreću. Mi Uzašli Majstori nadgledamo te promjene i osiguravamo da odgovarajući ishod, kad tako proizlazi iz vašeg životnog ugovora, može biti uspješno ostvaren. Naučit ćete brojne činjenice i ostvariti čuda jer ste blizu svete točke u vremenu za ovu veliku transformaciju. Naše svemirske obitelji spremne su prihvatiti vaš puni povratak u svjetlo i imaju nove dužnosti koje trebate ostvariti!




Ti sveti zadaci koje su uspostavile ove svemirske obitelji i Nebo prvo će vas provesti kroz raznjašnjavanje vaših paradigmi novca i bogatstva, a onda vas gledati kako se vraćate u potpuno usavršene čuvare zemlje. Ovaj božanski proces će se odvijati u mnogo faza jer to je daleko od onoga što znate. Svrha ove i drugih faza koje dolaze je da promijenite svoje unutarnje jezgre percepcije. Ono što Nebo radi je da vas odmakne od ograničene svijesti i pripremi vas da radosno primite brojne nove mantije. Do sada, ova operacija je uspješna i vi počinjete preuzimati brojne nove svjesne odgovornosti. Dok rastete u njima vi prihvaćate izmijenjeno područje. To je dio vaše svečanosti pretvorbe. Svaka godina približava vas ovim događajima koji su predodređeni da vam omoguće da doslovno nosite nove i veličanstvene plašteve. Vi čudesno napredujete! Puno ljubavi i veliko Aleluja svima vama!




Danas, mnogo toga se može reći i radovati se tome. Kao ljudi, vi se krećete prema vašem velikom uzašašću sa stilom. Te stvari koje su stvorile neka kašnjenja u posljednjem trenutku su gotova i prošla. Naši saveznici u Unutarnjoj Zemlji, u svemiru i na Nebu su s nama. Ovo je početak najveličanstvenijeg vremena za cijelo čovječanstvo! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)









Preveo: Fredi


2 comments:

  1. JA je dobio moj već programiran ATM karticu za
    povući najviše 50.000 $ dnevno u trajanju od najviše 30
    dana. Tako sam sretna zbog toga, jer sam dobio moji prošli tjedan
    i ja sam ga koristiti da biste dobili $ 100.000. MR oznaka Wesley je odavanje karticu samo da pomogne siromašnima i potrebitima. on je također savjet nam pomoći potrebitima oko nas kad smo dobili karticu tako da će Bog održati blagoslov svima nama. dobiti tvoj od njega. Samo mu poslati e-mail
    na wesleymarkhackers@gmail.com

    ReplyDelete

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN