Followers

Wednesday, May 18, 2016

Croatian - Sheldan Nidle 17.05.2016.



17. svibanj 2016


7 Imix, 14 Moan, 12 Manik




Dratzo! Ovo područje polako se mijenja. Prava Republika povezana s nijansama NESARA zakona polako se pojavljuje u Americi. Brojni pokušaji mračnih lažno proglašavaju da je takav režim osuđen na propast i da u konačnici neće uspjeti. U međuvremenu, sposobnost mračnih da lažu i usađuju te neistine gurnute su na stranu od strane svjetla. To je, među ostalim stvarima, privremeno usporilo napredovanje mnogih snaga svjetla. Mi, s mnogim našim suradnicima odvajamo ove zamršene gluposti. To omogućuje svjetlu da se vrati natrag na stazu. Dakle, mnoge sekcije svjetla opet mogu lako komunicirati jedne s drugima. Očekujemo da će ekstremni napredak omogućiti da ta sredstva idu dalje. Sve to nam označava zadnje načine kojima mračni ometaju pojavu nove vlade i pojavu novog novca. To, naravno, podrazumijeva da će nove bankarske organizacije morati usvojiti striktniji skup procedura i postaviti nova pravila za pokrivanje uspješnog uvođenja ovog novog zlatnog standarda. Te stvari sada su sređene i pripremaju se brojne nove procedure za primjenu na međunarodnoj razini. 



Konačne akcije odgađanja pokazuju nam koliko su lažljivi ovi posljednji podanici kabale. Ipak, njihove taktike osuđene su na propast. Mi smo uveli načine za pažljivo praćenje onoga što oni rade. Svatko od vas usvojio je opću vizualizaciju u vezi ove posljednje faze transformacije. Mi koristimo ove čudesne detaljne koncepte za izradu taktike za način kako sve to treba napraviti. Mračni čvrsto vjeruju da još uvijek mogu na neki način koristiti svoje posljednje smicalice koje bi im omogućile izlaz iz njihove trenutne pomutnje. To neće biti slučaj. Mi znamo što oni rade, i zašto. U pravom trenutku, možemo silom slomiti tu percepciju i omogućiti pojavu prave NESARA Republike. Posljednje bitke ideja biti će uspješne i onda novi dan može osvanuti za površinsko čovječanstvo! Do tada, ostaje nekoliko posljednjih operacija. Mi planiramo to odigrati i koristiti ono što pronađemo da uhitimo i izoliramo ono što je ostalo od ove nekad moćne kabale. Bliži se vrijeme da istinska vlast postane norma ovdje i da konačno budemo u mogućnosti da vam se obratimo. 



Poduzete mjere samo su primjer kako se provodi ova čudna "milo za drago" igra između svjetla i mraka. Tijekom nekoliko proteklih tjedana vidjeli smo kako to djeluje na vas. Mi gledamo kako pokušavate odgonetnuti kako se sve to odigrava i kada ćete napokon početi dobivati ta sredstva. Dopustite neočekivano. Igra mačke i miša je pri kraju. Sada već mračni doista shvaćaju da je samo pitanje nekoliko završnih poteza prije nego što je sve zaista izgubljeno. Ovo znači da mračnima slijedi mnogo uhićenja svih onih koji su igrali ovu igru na svojim najnižim razinama. Novac i zlato koje su ukrali biti će vraćeno nama. Federalne rezerve i njihove pristaše u Portoriku stjerane su u kut i prisiljene su prestati sa svojim nezakonitim aktivnostima. I mnogi drugi su isto tako na rubu uhićenja. Kao što smo rekli, ova ogavna igra je skoro gotova. Ostaje još samo nekoliko poteza. Za kabalu je najbolje da prekine svoje brojne izvedbe i dopusti nam da završimo cijelu ovu stvar. 



Kao što možete vidjeti, mnogo toga se događa po cijelom svijetu. Završne borbe s kabalom i njenim brojnim podanicima trenutno su svakodnevne. Važan dio ovog izvješća može se staviti u nekoliko jednostavnih fraza. Mračna kabala gubi a svjetlo je gotovo spremno da proglasi svoju pobjedu. Operacija traje duže nego što smo isprva željeli. Ipak, brojne naznake vaše pobjede ostaju. Trenutno, naši predstavnici u vašem svijetu su u jeku operacije globalnog čišćenja. Ova procedura se ostvaruje po stopi koja je osmišljena da se pošalju mračni i njihovi niži podanici na počinak. Bez obzira na preostale potencijalne komplikacije, znajte da su naši posrednici odlučni da završe i onda stabiliziraju bilo kakve potencijalne nevolje koje iskrsnu. Ove operacije su važne, ali one neće uzrokovati bilo kakva kašnjenja u procesu da vam damo novi financijski sustav i dobrodošlicu u vaše doba prosperiteta. Pred vama su nove vlade i dugo očekivano razotkrivanje. Ova vremena su doista nevjerojatna i ispunjena mnogim velikim događajima i nebeskim čudesima!



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Brojni naši suradnici marljivo završavaju preostale ključne stavke za slanje vaših blagoslova! Mračni i dalje vrše neke oblike manipulacije koje eventualno mogu uzrokovati neke nepredviđene zastoje. Dakle, važno je da nastavite raditi svoje dnevne vizualizacije. To, zajedno s našim, pomaže stvoriti polje koje olakšava izvršenje tih mnogih dodijeljenih zadataka. Svaki dan, Nebo dodaje svoje uredbe za ono što radimo. Ove božanske misli djeluju kao prijeko potreban back-up za ove operacije. Nebo, uz našu zajedničku pomoć, stvara novu stvarnost za sve nas. Ovo je prijelazno područje gdje možemo rasti u svijesti i, djeco moja, imate više mogućnosti da se prilagodite načinu na koji najbolje možete preživjeti. Ovaj proces vodi u vrijeme kada možemo biti zajedno i poželjeti dobrodošlicu vašim novim mentorima. U tom vremenu vi ćete također upoznati svoje žive pretke, Agarčane!



Kako postajete svjesniji, proces podizanja vaše svijesti može dovesti do povećanog osjećaja frustracije dok čekate neizbježno. Vaša povećana radoznalost za nas je divna. Ona mijenja vaše stare percepcije o ovom području. Zbog vaših novih energija, svijet ne izgleda pravi, a pozivi na ratove vas više ne inspiriraju. Oni koji su dugo vladali ovim svijetom više vas ne vide kao poslušne lutke, nego kao ljude na koje treba računati. To je jedan set znakova da ono što je nekad bilo normalno više to nije. Vi također imate bolje razumijevanje načina milosti. Nebo preklapa vaše molitve za novo područje. Ove promjene u vama su jako dobrodošle. Očekujte još više toga dok vaša svijest raste. Svatko od vas je eksperiment u postupku koji je Nebo doista počelo 1970-tih godina.



U to vrijeme, mračni su gotovo prouzročili da vaše Sunce postane nova i, u trenu, vas više ne bi bilo. Naši galaktički prijatelji i naši nebeski nadređeni zaustavili su ovaj događaj i omogućili vam da nastavite dalje. To je također viđeno kao velika preteča još jednog fenomena koji se proširio cijelom galaksijom. To je značilo da su velike promjene koje ste zahtjevali trebale početi u najkraćem mogućem roku. To je uzelo gotovo četiri desetljeća da jako preuredimo ovo područje i omogućimo sebi da vidimo koliko smo sve bliže formalne intervencije. Nama Majstorima je rečeno da, dok podanici mračnih ne budu poraženi, mi trebamo pruzeti više zaštitnički način rada. Dakle, postali smo više zapaženi u prošlih nekoliko godina. Vrlo smo blizu da dobijemo mogućnost da vas otvoreno podučavamo o nizu vitalnih tema. One će biti pomoć onome što ćete u početku saznati od nove NESARA vlade! Haleluja! Haleluja!



Danas, kao i obično, izvijestili smo vas o tome što se događa u vašem svijetu. Događaji sada signaliziraju da ste na rubu da primite brojna specijalna sredstva. Ona će biti preteča napretka koji će promijeniti ovu stvarnost! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)







Preveo: Fredi


29 comments:

  1. Da li vam je potreban kredit od bilo koje vrste? Nudimo kredite u rasponu od auto, hipoteka, poslovnih, osobnih ili nekretnina posudbi kod 3% kamatna stopa? Ljubazno se vratiti na obradu zahtjeva:
    Tvoje ime:______________________
    Vaša adresa:____________________
    Tvoja zemlja:____________________
    Tvoja okupacija:__________________
    Potrebno Iznos kredita: ______________
    Trajanje kredita: ____________________
    Mjesečni prihod:__________________
    Broj mobitela:________________
    Kontaktirajte nas putem ove e-pošte loanfastlimited@financier.com +18595543895

    ReplyDelete
  2. Mir na vas i obitelj, tražiš brzo duga ili kratkoročni kredit uz relativno niske kamatne stope? Nudimo poslovni kredit, osobni zajam, home kredit, auto kredit, studentski kredit, debt consolidation kredita e.t.c. bez obzira na rezultat, ako da nas kontaktirate za više informacija. E-mail: trust.quiries@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Podnijeti zahtjev za kredit brz i praktičan način da plati račune i nastavak financiranja vašeg projekta u najjeftiniji kamatnu stopu od 3% da nas kontaktirate danas putem: trustfunds804@outlook.com. Kredit je potreban ponudu kredita naš minimum 1.000,00 izbor posuđivanje novca, ja sam certificirani registracije i zajmodavci čitljiv, možete nas kontaktirati i danas, ako ste zainteresirani. Da se taj kredit, kontaktirajte me za više informacija o procesu kredita kao i uvjetima kredita i iznos kredita će biti prenesena na vas. Trebam vašu hitan odgovor ako ste zainteresirani

    ReplyDelete
  4. zdravo
    Vrlo smo uzbuđeni predstaviti vam ovaj novi pothvat koji je pošten, pouzdan, brz i vrlo učinkovit za liječenje vaših financijskih problema. Predstavljam financijsku instituciju koja u osnovi financira financijski instrument za zajam i hipoteke svih vrsta. Trebate hitni zajam za brisanje dugova ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Ne tražite dalje. kontaktirajte gđu GABRIELA NATALIJA MANDZUKIĆ, uglednog privatnog zajmodavca koji je otvorio financijsku priliku svima kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Mi dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% ljudima, tvrtkama i društvima na jasan i razumljiv način, uvjete i Uvjeti. : (mandzukicnatalijaloanfirm@gmail.com)

    ReplyDelete
  5. Zdravo,
    Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa CATHERINE JONES, renomirani privatni zajmodavac za zajmove, otvorila ekonomsku priliku za sve one kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Trebate li hitni zajam za brisanje dugova ili trebate kapitalni zajam kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jesu li banke i druge financijske institucije odbili? Ne tražite dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Dajemo osigurane zajmove po kamatnoj stopi od 2% pojedinaca, tvrtki i tvrtki na jasan i razumljiv način, odredbe i uvjete.
    Nije potrebno provjeriti kredit, 100% zajamčeno.

    Pošaljite nam e-poštu na: (CATHERINEJONEZLOANFIRM@GMAIL.COM)

    ReplyDelete
  6. Pozdrav,
    Ja sam gospođa Victoria Salgado privatni zajmodavac koji daje zajmove za životni vijek. Trebate hitni zajam za brisanje dugova ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Trebate konsolidaciju ili hipotekarni kredit? Ne tražite dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Posuđujemo sredstva ljudima kojima je potrebna financijska pomoć, koja imaju loše kreditne ili potrebne novce za plaćanje računa, da ulažu u poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij kako bih obavijestio javnost da pružamo pouzdanu pomoć i korisnike te ćemo vam biti spremni ponuditi zajam.
    Pošaljite nam e-poštu na: (victoriasalgadoloanfirm@gmail.com)

    ReplyDelete
  7. Zajmovi za sve vrste namjena
    Nudimo minimalni iznos od 5.000,00 eura do 10.000,00 eura do 20 milijuna eura
    Uz nisku kamatnu stopu od 2% zajma
    Razdoblje: do 25 godina ovisno o iznosu kredita koji vam je potreban.
    Kupci moraju biti
    preko 18 godina
    Ova je transakcija 100% sigurna za sve korisnike
    Za više informacija o bonusu molimo da nas kontaktirate putem e-maila:
    (Leonardodorafinance@gmail.com)

    ReplyDelete
  8. Jeste li u potrazi za financijskim izvorima s 2% kamatna stopa za novi stan, graditeljstvo,
    refinanciranje,
    Debt consolidation, osobni ili poslovni ciljevi? Mala ili velika ljestvica? Ovdje
    Otvorimo priliku

    Značajna stvarnost financijske kućanstva nudi financijske usluge kvalificiranoj osobi
    Osobe).

    * Maksimalni iznos koji smo posudili je 500.000.000,00 u svim valutama
    Valuta: američki dolar, europski i britanski (GBP) e.t.c

    Kontaktirajte nas putem e-maila: ..
    legitloanfirm322@GMAIL.COM

    globalfinance334@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Mislite li za dobivanje zajma? Ozbiljno vam je potreban hitan zajam za pokretanje vlastitog posla? Jeste li u dugu? Ovo je vaša prilika da postignete svoju želju, dajemo osobne zajmove, poslovne zajmove i korporativne zajmove i sve vrste kredita s 2% kamata za više informacija. Kontaktirajte nas putem e-maila (luciafernandazfinancial@gmail.com)
    WhatsApp nas sada na: +2348111503569 kako biste dobili svoj kredit danas

    ReplyDelete
  10. Jeste li zainteresirani za zajam? Mi nudimo sve vrste financijske pomoći svim pojedincima "poslovnim osobnim zajmom, investicijskim zajmom, kreditom za zajam za kreditiranje zajmova za home zajam i zajmom diljem svijeta, a kamatna stopa je 2% godišnje, a financijski smo savjetovali i za naše klijente. ako imate bilo kakav dobar projekt ili želite pokrenuti posao i trebate zajam da biste ga financirali odmah, kako bismo mogli razgovarati, potpisati ugovor, a zatim financirati vaš projekt ili posao za vas. Molimo, kontaktirajte nas danas za sve vaše financijske potrebe Kontaktirajte nas putem e-pošte: (fedrickpowerloanfirm926@gmail.com)

    ReplyDelete
  11. Zdravo,
    Moje ime je Christian Calvin
    Prije svega, pohvaljujem osjećaj sigurnosti, jer me ovdje varao online prije nego što me prijatelj koji je dobio zajam povezao s e-poštom: (oliviadaniel93@gmail.com)

    Nakon što sam poslala kopiju moje osobne iskaznice i detalja o mojem računu, moj je kredit odobren, bilo je nevjerojatno, pomislio sam da će biti isti kao i drugi, koji su uzeli moj novac i nikad više nisu čuli za njih, primio sam svoj kredit za oko sat vremena kasnije, "DA" pozvao sam moju banku da je na moj račun bio polog.

    Oni su pravi, sve što trebate učiniti jest slijediti upute i postupak prijave
     Društvo je dobro društvo, pomogle su mi kad sam imala potrebu za novcem, zato svjedočim o njihovim dobrim djelima .. molim vas kad konačno dobijete svoj zajam pobrinite se da obavijestite ljude o dobrom radu ove tvrtke , tako da neće pasti žrtvom u ruke lažnih i bezbožnih ljudi, koji se nazivaju korporativnim zajmodavcima, a oni samo obmanjuju i povećavaju bolove u ljudima.
    možete me kontaktirati putem gmail: (christiancalvin200@gmail.com) u slučaju da trebate dodatne informacije

    ReplyDelete
  12. Ovdje smo u Njemačkoj pa ravnomjerno ističete
    ispunite u obliku zajmova ispod

    Nudimo kredite za poslovne ili privatne potrebe, s stopom od 4%. Ako je tako, e-poštom sa sljedećim informacijama

    * Ime i prezime: .................................
    * Obavezna Veličina kredita: ..............
    * Duljina: ............................
    * Država: ......................................
    * Telefon: ...................................
    * Zanimanje: ................................
    * Mjesečni prihod: ........................
    Vaše zadovoljstvo i financijski uspjeh je naš cilj
    EMAIL :: elizabethmorganhelpss@gmail.com
    Budite brzi i nadam se da imate povjerenja

    ReplyDelete
  13. Pojedinačna ponuda zajma
    Trebate zajam za izgradnju, projekt nekretnina,
    Izradite vlastiti posao, povećajte svoju osobnu aktivnost, želite postići mnoge stvari, dostupni smo vam kako bismo vam mogli ponuditi
    Kredit se kreće od 3.000 do 30.000.000 za ozbiljne i iskrene ljude, s udjelom od 2% za osobe s problemima.
    Ako vam je potreban zajam, kontaktirajte nas za više informacija o uvjetima koje treba ispuniti.
    E-adresa: lopvictor559@gmail.com
    +33756823601
    društvena unicredit banka

    ReplyDelete
  14. Moje ime je gospođa Rita iz SAD-a, dobila sam zajam od 30.000 dolara od Heartland Financial USA, Inc. u roku od 2 sata nakon što sam se prijavio. kontaktirajte ih Heartland Financial USA, Inc. putem e-pošte> (trustloan88@gmail.com) ili WhatsApp broja: 1-443-281-3404

    ReplyDelete
  15. Moje ime je gospođa Rita iz SAD-a, dobila sam zajam od 30.000 dolara od Heartland Financial USA, Inc. u roku od 2 sata nakon što sam se prijavio. kontaktirajte ih Heartland Financial USA, Inc. putem e-pošte> (trustloan88@gmail.com) ili WhatsApp broja: 1-443-281-3404

    ReplyDelete
  16. Tražite li financijsku slobodu? Jeste li u dugovima, trebate li kredit za pokretanje novog posla? ili se financijski srušio, trebate li automobil ili kućni zajam? Da li zauvijek odbijate financiranje iz svoje banke? Želite li poboljšati svoje financije? Trebate li zajam za svoje račune? Ne tražite više, želimo Vam priliku za sve vrste kredita koje dobivate po vrlo povoljnim kamatnim stopama od 2% koje trebate za više informacija, kontaktirajte nas putem e-maila: tinyloancompany@gmail.com

    ReplyDelete
  17. HITNA PONUDA ZA ZAJMOVE, PRIJAVITE SE DANAS AKO POTREBNO TRENUTNO NARUČITE.
                      (Williamloans14@gmail.com)

      Vi ste dobrodošli u ovu tvrtku u ovoj tvrtki
    i poslovne kredite uz kamatnu stopu od samo 2%, nudimo zajam od
    $ 4,000 do $ 5,000,000 dolara,
      Ako trebate zajam za svoju tvrtku ili platiti svoje dugove, kontaktirajte nas što je prije moguće kako bismo obradili Vašu prijavnicu

    OBRAZAC ZA ZAHTJEV ZAJMOVA ISPUNITE I VRAĆAJTE ODMAH.

    1. Ime i prezime: _________________
    2. Telefonski broj: __________________
    3. Država: ___________________
    4. Spol: _____________________
    5. Zanimanje: _______________________
    6. Mjesečni prihod: ______________
    7. Potreban iznos zajma: ___________
    8. Trajanje: __________________
    9. Dob: _______________________

    Kontaktirajte naš ured s adresom ispod Email: williamloans14@gmail.com
    WhatsApp: +15186788475

    Pozdrav,
    Williams zajmovi.

    ReplyDelete
  18. Trebate li kredit? Ovdje je prilika za one koji su u financijskim problemima i koji za financijsko uzdizanje u svom životu, dajemo po vrlo razumnoj kamatnoj stopi, dajemo sve vrste zajmova duga, poslovni zajam, medicinski kredit, stambeni kredit, studentski kredit. itd. kako bi pomogli naciji od financijskog stresa. Naziv tvrtke: PLUTO CREDIT FINANCE HOME. Kontaktirajte nas danas putem
    E-pošta za financijsku pomoć: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +18474539904

    ReplyDelete
  19. Dobar dan,

      Nortion zajam savjetnik je ovdje kako bi bili sigurni da dobijete najbolji zajam za svoju tvrtku ili platiti račune. Samo odgovoriti na nekoliko jednostavnih pitanja i susret s uvjetima i odredbama.
      Kontaktirajte nas sada za kredit po stopi od 2,5% u svim zajmovima, to je jednostavno, brzo i osigurano

    Podaci za kontakt:

    EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com

    Broj telefona: +1 409 210 4274 (SAMO TEKST)

    Whatsapp: +1 409 210 4274

    FACEBOOK: Savjetnik za zajam Nortion

    TWITTER: @ortionloanC

    INSTAGRAM: nortion_loan_consultant

    Posao za zajam kojem možete vjerovati.

    ReplyDelete
  20. Već sam isprogramiranu i deklariranu ATM karticu povukao maksimalno 1000 dolara dnevno tijekom najviše 20 dana. Toliko sam sretan zbog toga jer sam prošli tjedan dobio moj i iskoristio sam ga za dobivanje 20.000 dolara. MR MIKE daje karticu samo kako bi pomogao siromašnima i potrebitima iako je ilegalno, ali to je nešto lijepo i nije poput drugih prijevara koji se pretvaraju da imaju prazne bankomatske kartice. I niko se ne uhvati kad koristi karticu. uzmi svoje od nje. Samo joj pošaljite e-mail blankatm156@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Već sam isprogramiranu i deklariranu ATM karticu povukao maksimalno 1000 dolara dnevno tijekom najviše 20 dana. Toliko sam sretan zbog toga jer sam prošli tjedan dobio moj i iskoristio sam ga za dobivanje 20.000 dolara. MR MIKE daje karticu samo kako bi pomogao siromašnima i potrebitima iako je ilegalno, ali to je nešto lijepo i nije poput drugih prijevara koji se pretvaraju da imaju prazne bankomatske kartice. I niko se ne uhvati kad koristi karticu. uzmi svoje od nje. Samo joj pošaljite e-mail blankatm156@gmail.com

    ReplyDelete
  22. Da li vam je potreban kredit za plaćanje računa? Trebate li lični ili komercijalni zajam? Trebate zajam za razne druge svrhe? Ako je odgovor da, molimo kontaktirajte nas danas na (loancreditinstitutions@gmail.com) radi posudbe. Nudimo najveći zajam od 20.000,00 do 2.000.000,00. Nudimo fiksnu kamatnu stopu na kredit @ 2 na 1-20 godina. Dajemo dva mjeseca grejs perioda prije početka mjesečne isplate. Dakle, ako ste zainteresirani za "dobijanje zajma putem e-maila" (loancreditinstitutions@gmail.com) ili Loancreditinstitutions@protonmail.com

    Obrazac za prijavu zajma: puno ime:

    država:
    status:
    Grad:
    Omar
    Broj modela:
    Broj telefona:
    Iznos zajma:
    Mjesecna zarada:
    Zanimanje:
    Period zajma:
    Namjena zajma:
    E-mail adresa:
    Jeste li se prijavili prije?

    ReplyDelete
  23. Da li vam je potreban kredit za plaćanje računa? Trebate li lični ili komercijalni zajam? Trebate zajam za razne druge svrhe? Ako je odgovor da, molimo kontaktirajte nas danas na (loancreditinstitutions@gmail.com) radi posudbe. Nudimo najveći zajam od 20.000,00 do 2.000.000,00. Nudimo fiksnu kamatnu stopu na kredit @ 2 na 1-20 godina. Dajemo dva mjeseca grejs perioda prije početka mjesečne isplate. Dakle, ako ste zainteresirani za "dobijanje zajma putem e-maila" (loancreditinstitutions@gmail.com) ili Loancreditinstitutions@protonmail.com

    Obrazac za prijavu zajma: puno ime:

    država:
    status:
    Grad:
    Omar
    Broj modela:
    Broj telefona:
    Iznos zajma:
    Mjesecna zarada:
    Zanimanje:
    Period zajma:
    Namjena zajma:
    E-mail adresa:
    Jeste li se prijavili prije?

    ReplyDelete
  24. Zdravo,

    Trebate li ugodan zajam za svoje zadovoljstvo? Nudimo zajam od domaće i inozemne banke za prihvatljive kamatne stope od 3%. Mi smo certificirani, pouzdani, pouzdani, efikasni, brzi i dinamični i radimo zajedno. dajemo dugoročni kredit od najviše 2 do 50 godina.

    Trebate li izravan, jednostavan i pristupačan zajam za plaćanje duga, pokretanje posla ili iz nekog drugog razloga? Ako je to slučaj, obratite nam se putem vašeg zahtjeva za kredit.

    Ova ponuda je za ozbiljne ljude.

    Ako vas zanima, kontaktirajte nas putem e-pošte: easyloanfirm2020@gmail.com


    Mi smo certificirani,
    pouzdan, pouzdan, učinkovit, brz i dinamičan.

    Lijepi Pozdrav,
    Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com



    Jednostavna i povoljna ponuda zajma

    ReplyDelete
  25. Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

    business? contact us now with your details to get a good

    Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

    Do you need Personal Finance?

    Business Cash Finance?

    Unsecured Finance

    Fast and Simple Finance?

    Quick Application Process?

    Finance. Services Rendered include,

    *Debt Consolidation Finance

    *Business Finance Services

    *Personal Finance services Help

    Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
    Call or add us on what's App +91-7428831341

    ReplyDelete

  26. Jeste li u bilo kakvom problemu s financijskim zajmom ili ste prije bili prevareni, trebaju li vam brzi zajmovi kako biste raščistili dugovanje i vratili se na posao po vrlo niskoj kamatnoj stopi? Ako je odgovor da, molimo kontaktirajte Emai: Honestloans@outlook.com
    Putem Whasappa: +1 (502) 219 6900

    ReplyDelete
  27. Prijavite se za svoj brzi i prikladni zajam uz kamatnu stopu od 3%. nudimo 24-satnu internetsku uslugu s 4-satnom dostavom kredita. kontaktirajte nas danas za kredit putem: e-mail: creditservice2020@hotmail.com ili WhatsApp: +44 752 064 7201

    ReplyDelete
  28. Emergency Cash Loans Hello Everybody, My name is Mrs. Phyllis Sue South. I live in UK London and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $350,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 2 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $350,000.00 U.S. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs. Phyllis Sue South that refer you to him. contact Dr. James Eric via email: financialserviceoffer876@gmail.com Whats-App +918929509036

    ReplyDelete
  29. Ja sam Ingrid, htjela bih podijeliti izvanredno svjedočanstvo o tome kako sam dobila 2,000.000 eura, ZAJAM kroz ELENA NINO kreditno ulaganje i sve vrste. ako ste zainteresirani za kredit kontaktirajte putem e-pošte: elenanino0007@gmail.com

    ReplyDelete

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN