Followers

Tuesday, May 10, 2016

Croatian - Sheldan Nidle 10.05.2016


10. svibanj 2016


13 Ix, 7 Moan, 12 Manik




Dratzo! Mnogo toga se sada događa iza kulisa. Glavne pristaše mračnih umiru. Bivša arogancija ove grupe čovječanstva brzo blijedi i zamjenjuje je osjećaj da je njihova duga vladavina zaista gotova. Na njenom mjestu biti će doba svjetla i iznenadna pojava njihove bivše brige, Gajinog površinskog čovječanstva! Povjesničari iz Agartinih unutarnjih dubina sada dokumentiraju vaše penjanje na vlast s puno pompe. Čak i vaši Uzašli Majstori su sretni zbog onoga što se trenutno događa. Dok su za vas frustrirajuća, ovo su vremena kad vam je konačno omogućeno da odbacite okove bespomoćnosti i počnete rezimirati svoje bivše živote. Ove mogućnosti su nas dovele do vaših obala s misijom ispunjenom s puno nade i velike unutarnje radosti. To je ta nebeska operacija koja omogućuje mnogim Uzašlim Majstorima da vam se uskoro obrate i okončaju manipulaciju činjenicama koje su utjelovili Anunaki i njihovi bivši podanici. Neposredno vrijeme, osim toga, biti će prvi veliki predznak ovog novog doba svjetla. 



Budite svjesni povećanja znakova koji upućuju na naše novo doba rastuće moći. Skriveni diljem vašeg svijeta su spomenici koji govore o drugačijoj prošlosti nego što danas mislite da je istina. Mračni su rekli svojim slugama da skriju te dokaze i da koriste svoje brojne sposobnosti da vas uvjere u jedan drugi niz velikih laži kako bi se prikrile ove velike istine. Vidjeli smo kako su tim vješto baratali dobro poučeni podanici. Ipak, istine su ostale na mjestima gdje su ih Agarčani isto tako spretno ostavili prije mnogo tisuća godina. Njihovo postojanje je ukazivalo na brojne drevne tekstove, i novije ezoterične radove koji opisuju ono što su te stvari zapravo bile. Mračni su koristili svoje moći da ubiju mnoge astrologe i da mnoge prisile da šute o onome što znaju. Ove skrivene istine uskoro će prasnuti van i pomoći Uzašlim Majstorima u njihovim velikim objavama. Cilj ove nekad skrivene mudrosti je da objasni tko i što ste vi uistinu!



Ovo je doba u kojem će tajne prošlosti postati javne informacije za sve. Kad se takozvano Zlatno doba ozbiljno pogleda, postaje očito da su brojne trenutno nepoznate civilizacije bile ključ onoga što se tada dogodilo. U stvari, mnogi istraživači tih drevnih vremena opisuju ove različite elemente jednostavno kao "nulte civilizacije". Mnogo toga je otkriveno o tim drevnim mjestima - nevjerojatnim mjestima gdje su najupečatljiviji pothvati u društvu prvo počeli. Brojni vaši arheolozi vide da je to bilo prije od 8.000 do 15.000 godina. Ovo stavlja ova mjesta između kraja takozvanog ledenog doba i doba biblijskog globalnog potopa. Sve ovo spominjemo da bi to povezali s mnogim mitovima i legendama koje, čini se, potvrđuju činjenice o tim drevnim mjestima. Namjeravamo u potpunosti iskoristiti te činjenice da objasnimo veze između vaših predaka i nas. Ta mjesta su bila amalgam energija između Anunaki gospodara i njihovih kasnijih pokušaja da stvore društvo gdje biste bili na milost i nemilost tih mrakom nadahnutih polubogova.



Naš početni cilj je bio da promatramo i zapisujemo za budućnost ono što se zapravo dogodilo. To je trebao biti jedan izvrstan bukvar za nove Uzašle Majstore. Veliki dio vaše povijesti od vremena uništenja Atlantide i kasnijeg razdoblja od oko tisuću godina je uglavnom nezabilježen. Ipak, Nebo je sačuvalo Akasha zapise. Sve to će se koristiti kako bi vam se dao poseban set povijesti kako bi bolje shvatili vaš jedinstveni odnos s Gajom i Agarčanima. Svatko od vas ima zapise duše koje trebate pregledati vaši mentori i vi. Morate potpuno poznavati veze između svakog života i tih drevnih vremena. To je razlog zašto će dijalog između vas i vašeg mentora trajati mjesecima kako bi se to postiglo. Mnogi drugi faktori će također biti pokriveni. Mi vidimo ove razmjene kao sredstvo da otkrijete brojne nerješene energije s kojima trebate raspolagati, i da biste se mogli pripremiti za preseljenje u vaše osobne kristalne svjetlosne komore. Možete početi vidjeti zašto će to biti uzbudljivi trenuci za sve vas!



Hosana! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo k vama s vrlo svečanim zavjetom. Zajedno, stvorimo svijet ispunjen ljubavlju, svjetlom, a posebno prosperitetom. Često je čovječanstvo pogrešno govorilo da su najsvjetliji ciljevi nemogući. Na ovaj dan, naši veličanstveni suradnici oslobodili su ogromnu količinu sredstava. Neka ta sredstva lako prođu sve moguće prepreke, koje će ih svakako čekati. Neka taj novac bude preteča velikog beskrajnog "doba svjetla". Neka ona također budu donositelji jedne epohe koja će donijeti ovoj velikoj kugli promjenu u načinu kako će biti organizirana. Neka svaka "ekozona" i svaka vrsta bude s ljubavlju povezana s Gajom i sa svakim od vas. Osjetite ovu svetu interakciju u svakoj duhovnoj jezgri i neka ta energija bude temelj novog pogleda na svijet. Primite ove božanske stvari k srcu i budite u jedinstvu jedni s drugima. Neka svaki otkucaj ovog novog kolektivnog srca odzvanja cijelim ovim dijelom fizičke kreacije. Haleluja! Haleluja!



Budite u stanju slobodno se prepustiti vašem novom svijetu. Duboko naučite kako te misli prožimaju svaki aspekt onoga što ste vi doista. Ovo područje izvorno je bilo sveto svjetlo ljubavi doneseno energijama vašeg osnutka Majka/Otac sebstva. Ova Majka učinila je to prije gotovo 850.000 yearona (duhovna godina iste dužine). Sjedimo, draga djeco, u samom podnožju tih najveličanstvenijih vremena. Mi ćemo se magijom Neba masovno vratiti razlogu kad smo prvi put došli na ove prekrasne zemlje. Ovaj solarni sustav je božanski tester onoga što ćete ostvariti uz našu pomoć. Zajedno, neki nevjerojatni događaji će se pokrenuti u velikoj radosti diljem ove stvarnosti. Vi imate u rukama cijeli niz bezbrojnih mogućnosti. One će trenutno biti izvučene i čudesna obećanja će napokon biti osmišljena! To će vas dovesti do ujedinjenja s vašim bajkovitim rođacima, Agarčanima!



Vi ste dio čovječanstva koje se rasteže kroz cijelu ovu galaksiju i nalazi se u mjestima u mnogim drugim dijelovima fizikalnosti. Vi ćete se duhovno ujediniti s tim energijama dok nastavljate obećano skrbništvo nad ovim solarnim sustavom. Nebo nas poučava kako postupiti . Koristite ono što se sada događa kao pokretač da napravite sebe duhovno i božanstveno moćnim. Dovedite svoje čudesno svjetlo u ovaj zadatak. Budite u stanju uzeti svoje darove i preobraziti opet ovo veliko područje u ono što smo prvi put zajedno otkrili prije nekih 700.000 yearona. Vi ste veliki ljudi koji su bili gurnuti na krivulju učenja prosvjetljenja i ovo vrijeme razvoja sada će se pretvoriti u vrijeme božanskih djela. Vi, kao i mi, ste fizički anđeli velikog i milog Stvoritelja. Ova najsvetija misija bila je stavljena na čekanje dok se zajedno ne transformiramo. Budite u ljubavi i svjetlu zauvijek! Znajte u svom srcu kako ove veličanstvene energije duše teku beskrajno kroz vas! Budite u ljubavi, dragi moji!



Danas ste pročitali mnoge stvari o tome tko ste vi uistinu i gdje se nalazite u vašoj velikoj evoluciji. Budite sposobni uzeti ovo novo sveznanje i primijeniti ga na ovo područje i na sebe. Mnogo se očekuje od vas, i mnogo vam se daje, u ljubavi i svjetlu. Neka ovaj trenutak i njegovi darovi budu početak vašeg povratka u svjetlo! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)






Preveo: Fredi


1 comment:

  1. "Pozdrav svima
    LEONARDO DORA Posuditeljica je ovdje i trenutačno pruža kredite za svoje božićne blagdane i sve vrste događaja u prosincu i zajmove za početak nove godine. Trebate hitan zajam za povrat svoje dugove ili trebate zajam za home kapital kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jeste li odbili banke i druge financijske agencije? Trebate konsolidaciju ili hipotekarni zajam?
    Ovdje smo kako bismo vam pružili sve financijske poteškoće koje posuđuju novac ljudima kojima je potrebna financijska pomoć, koja ima loše kreditne ili potrebna sredstva za plaćanje računa i ulaganje u poslovne subjekte uz nisku kamatnu stopu od 2%. Naš zajam kreće se od $ 5,000 do $ 50, 000,000,00 dolara i platiti nam u eurima. pesos i bilo koju drugu valutu po vašem izboru.

    Kontaktirajte nas danas putem e-pošte; (leonardodorafinance@gmail.com) da se prijave.

    ReplyDelete

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN