Followers

Wednesday, June 22, 2016

Croatian - Sheldan Nidle 21.06.2016



21. lipnja 2016

Selasmat Jalwa! Mnogi nevjerojatni događaji su se konačno počeli događati. Oni koji pripremaju vaše blagoslove gotovo su spremni da ih razdjele. Oni koji će ukloniti američku vladu također rade na promjeni od de facto režima do prave de jure republike. Ova promjena je da se sruše Federalne Rezerve i okonča ratoborno djelovanje Amerike tijekom protekla tri desetljeća. Kako je ranije navedeno, trebalo je mnogo više vremena nego što se na početku mislilo. Ovo područje je napokon potpuno suglasno da se ovo područje oslobodi mračne kabale i brojnih njenih podanika. Vladavina mračnih od oko 13 tisuća godina gotovo da je završila. Svi od mnogih koncepata za koje ste mislili da su normalni spremni su da se uklone i zamijene s novim setom percepcija temeljenih na istini i na maršu povijesti na vašem površinskom svijetu. Ovaj proces će potrajati malo duže, jer morate napustiti uvjerenja koja su vas dugo oblikovala. Dakle, mi smo produžili trenutke između jednog seta lekcija vaših majstore i slijedećeg. Vi ste ljudi koji ste predugo duboko vjerovali lažima koje su vam dali mračni. Posljednji korak koji trebate napraviti i koristiti su zamjene koje su vam dali vaši majstori!

Te promjene će vam omogućiti da se obilje ispravno koristi. Sadašnji koncept novca će konačno nestati iz vašeg svakodnevnog domašaja. Nije lako biti iznenada bombardiran ogromnim novim setom istina. Vi ste bili pod vlašću podanika mračnih bezbroj stoljeća. Naš zadatak je da pomognemo Uzašlim Majstorima da vas uvedu u sasvim drugačiji način života. Znamo iz naših prethodnih iskustava da takva drastična promjena zahtijeva vrijeme da bi probavili i oporavili se od niza uznemirujućih globalnih šokova. Agarčani su nas stalno upoznavali o tome kako će ovaj ogromni set znanja djelovati na vas. Dakle, vrlo je važno da koristite ovo novo znanje malo po malo. Kad se više naviknete na nove načine, njihova početna neobičnost može postupno nestati. Jednom kad počnete prihvaćati ove istine, novi stil života može početi. Gledajte na ovo kao da ste konačno u stanju stvoriti život koji je poput malih cvjetova lotosa koji plutaju zajedno u istinskom i rastućem skladu. Ovaj novi sklad će omogućiti slobodnu i prosperitetnu novu stvarnost!

Ovo novo okruženje sada se razvija. Svugdje, svježi način obavljanja stvari se udomaćuje. Ideje na koje se obično gledalo kao vrlo nevjerojatne brzo postaju norma. Nije lako tako brzo promijeniti se kao što vi to sada radite. Ova mijenjajuća stvarnost je nešto što je pravi znak onoga što leži pred vama. Ovo područje je izgrađeno na pretpostavkama koje sada svi doživljavaju. Moramo vidjeti što radite da procijenite ovu površinsku stvarnost. Upravo sada, događaji koji se događaju pokazuju kako se ovaj sustav raspada zbog sveg pritiska s kojim se susreće. Politička i ekonomska stvarnost povećavaju tu razinu pritiska i trenutno iskrivljuju način svakog aspekta na koji ovo područje funkcionira. Ovo sve veće rasulo pokazuje koliko ste blizu ogromnih promjena u svim dijelovima ove stvarnosti. Dakle, novi ekonomski i politički sustav je nadohvat ruke. Ove nove komponente biti će navjestitelji potpuno novog sustava koji će omogućiti slobodnije i prosperitetnije financijske i režimske promjene.

Što to zapravo znači? To znači da će biti postavljene nove granice a stare ugrožene, a zatim zamijenjene. Svaki element je jednostavno način da se promijeni ostatak do točke bez povratka. Mi smo ovdje kako bi predsjedavali ovome ako to osigurava da ste spremni za prvi kontakt. To je naš najvažniji cilj. Mi smo ovdje da vam budemo mentori i, s drugima, da vas vratimo u stanje pune svijesti. Ovaj proces je ogroman jer ste još daleko od spremnosti da dostignete svijest potrebnu za uspjeh. Samo kroz božansku intervenciju Neba to je još moguće. Nebo nam je dalo božji plan, koji će vam omogućiti da se transformirate. Ova operacija je ona u kojoj ćete otpustiti ovu sadašnju stvarnost i s radošću stvoriti novu. Mi ćemo koristiti Agartu kao mjesto gdje će vaša prva poigravanja s tamom biti ispravljena. U tom smislu, dobit ćete svetu mudrost a onda će se od vas zahtijevati da je koristite kako bi pretvorili u radost preostalu tamu u ovoj galaksiji. To je veliki zadatak koji nas najviše inspirira u našem radu s vama!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Novija vremena bila su blagoslov jer nam je milost Neba omogućila da vidimo značajan napredak na mnogim područjima. Novi financijski sustav sada je proradio u svijetu po opsegu i svojim brojnim petljama. Isto vrijedi za novu vlast. To je spremno za objavljivanje i Federalne Rezerve će postati povijest. Svi ovi događaji dijelom su zbog vaših pozitivnih stavova i vašeg predviđanja nove, transformirane stvarnosti. Zajedno, mi osiguravamo energetske rešetke za ovu manifestirajuću stvarnost. Te operacije će vam dovesti mnoge pojedince koje prije niste poznavali. Ta čudesna bića slijede vaše vodstvo i rade na tome da ovo područje brzo promijeni oblik. Mi uživamo u ovim nebeskim djelima koja nam omogućuju da postanemo fizički i pruže nam zadovoljstvo da budemo dio ovog novog područja. U neposrednom trenutku, sve što ste sanjali biti će izneseno pred vas. Prihvatite tu darežljivost i dobrodošlicu u ove nove čudesne energije!

Ovi događaji su samo početak! Vi se pripremate za najčudesniji set čuda. Mračne vlade će nestati i biti će zamijenjene svjetlom i dolaskom naših duhovnih i svemirskih obitelji. Ove velike promjene su prvi dio programa koji će obilježiti naš formalni povratak i masovna slijetanja vaših budućih mentora. Ovaj proces će nam omogućiti da vas pozdravimo i istovremeno će nam omogućiti da vam prenesemo neke početne mudrosti. Vrlo davno kada su Atlantiđani otišli, Gaja je odjednom bila prisiljena da u velikoj mjeri smanji energije njenog površinskog područja. Ona je to učinila prije oko 13 tisuća godina. Sada je vrijeme da se podignu te energije do razine njihovih bivših frekvencija. Ova operacija je gotovo spremna za završnu fazu. Do tada, mi namjeravamo koristiti nače sposobnosti da vam pomognemo na tom putu natrag da saznate tko vi uistinu jeste.

Ovo dolazeće vrijeme je, dakle, prilika za mnoga velika nova iskustva. Naš zadatak je da koristimo svoje sposobnosti kako bi vas vodili, s milošću i lukavstvom, do vaše nove razine. Ova operacija je duboko složena a ipak savršeno jednostavna. Često mnogi očekuju od nas da koristimo naše sposobnosti kako bi vam ublažili ono što vam se događa. Mi to radimo i pripremamo vas za još mnogo složenije situacije. Vi ćeteprevladati neke nove susrete s bogatstvom i s pravim značenjem onoga što je čovjek sada. Vi ste grupa koja se počinje sretati s nečim što niste znali da postoji. Ova sve veća neobičnost priprema se da stvori još više neobičnih iskustava. To su preteče događaja koji su na putu za Unutarnju Zemlju. Naša misija je da budemo s vama, zajedno, da stvorimo predivnu budućnost! Najbolje tek dolazi!

Današnji dan smo proveli na našem tjednom zadatku da vas informiramo o tome što se događa u svijetu. Ova stvarnost se svakodnevno mijenja, sve više i više. Ostanite pozitivni i budite spremni da informirate druge o onome što se događa, lokalno i u vašem svijetu. Znajte najdraži, da su neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)

Izvor: www.paoweb.com


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN