Followers

Wednesday, July 13, 2016

Croatian - Sheldan Nidle 05.07.2016

Sheldan Nidle - 5. srpnja 2016

5 Batz, 4 Kumku, 12 Manik

Selamat Jalwa! Manji problem u rasporedu izdavanja izazvao je blagi prekid u izdavanju sredstava. Početne isporuke su odgođene za poslije američkog Dana nezavisnosti, zbog sukoba između onih koji žele istinski brzu stazu i drugih koji žele prekomjerni oprez u tim pitanjima. Očekujemo da to obećava da će biti posljednje od takvih kašnjenja. Većina osnovnih financiranja već su u financijskom cjevovodu. Najteže prepreke su očišćene. Uvjereni smo da će se strogi raspored zadržati kad prva sredstva stignu na razna svoja odredišta. Cilj je da se ta sredstva koriste da se konačno prekine s preostalim točkama moći koje još uvijek drži mračna kabala. Stoga, buduća financiranja će se glatko nastaviti i ukloniti osjećaj frustracije koji mnogi od vas još uvijek imaju. Ovo je vrijeme da prosperitet i novi financijski sustav budu svima vama pokazani. Nova vlast će to nadgledati i stati na kraj pohlepnim autokratima koji su bili na vlasti posljednjih nekoliko stoljeća. Njihova uhićenja predstoje i, s njima, vrijeme je da se svi konačno raduju!

Ovaj proces, kao što smo rekli, trajao je predugo. Međutim, to je bilo obrazovanje za sve nas. Mi sada potpuno vjerujemo jedni drugima i namjeravamo vidjeti da cijeli ovaj projekt bude brzo završen. Mi molimo, dakle, za vaše strpljenje dok završavamo ove brojne isporuke i nadgledamo pojavu novog bankarskog i financijskog sustava. Tu je nedvojbeno nekoliko nepredviđenih petlji koje treba riješiti. U svakom slučaju, sve će se ostvariti i ova operacija je sigurna u konačni uspjeh. Ono što ostaje je da se preostali scenarij dogodi i da možete uživati u onome što je spremno da se pred vama očituje. Kad smo prvi put došli na ovu zemlju, vidjeli smo kako su vas Anunaki i njihovi mračni podanici kontrolirali. To vrijeme je pri kraju. Pred nama je trenutak kad možete slobodno disati i znati da je put do pune svijesti očišćen. Uskoro, moći ćemo se izravno obratiti i pripremiti vas za naš dolazak i, s njim, dolazak vaših mentora. Onda ćete vidjeti vaše kristalne svjetlosne komore u Agarti!

Kad se sva ova mračna bića očiste, onda je trenutak za vas da zablistate. Pokrenuta od NESARA sponzorirana nova vlast omogućit će vam da provedete razne vaše projekte. Koristite ovo posebno vrijeme da se ujedinite i počnete stvarati novi svijet, gdje strah i ograničenja više ne postoje. Koristite ovaj novostečeni mir da upoznate nove prijatelje i da budete u mogućnosti da radite sa sličnim projektima u cijelom ovom svijetu. U ovom svježem raspoloženju suradnje, Uzašli Majstori namjeravaju vam dati nekoliko lekcija o korijenima, povijesti i o tome što čeka površinsko čovječanstvo. Ovaj proces će se dalje unapređivati koji će ili brzo obnoviti ili izgraditi nove infrastrukture (ceste, kanalizacija i projekti za pročišćavanje vode, na primjer). Vidite ovo vrijeme kao kad se možete osjećati slobodno i da imate mogućnost da počnete obnavljati ovaj površinski svijet. Tu će također biti neoduzetih uređaja, koji mogu liječiti bolesti i poboljšati vaše zdravstveno stanje i vitalnost. Ovi uređaji mogu, također, očistiti preostale Gajine ekosustave i završiti sa katastrofama koje su rezultat miniranja, bušenja i drugih umjetno stvorenih napada na našu stvarnost.

Po našem mišljenju, ključ svega ovoga je trenutak masovnog slijetanja na vaše područje. Kad se oslobodite manipulacija i laži zbog kojih se krivo bojite nas, mi možemo završiti lekcije Majstora pokazujući vam odakle ste došli, omogućujući našim mentorima da započnu dijalog koji će ukinuti vašu ksenofobiju i upoznati vas s vašim rođacima iz Unutarnje Zemlje. Ovaj proces će biti još jedan korak unutarnjeg rasta koji će vam omogućiti da vidite kako su vas Atlantiđani promijenili i kako  će to uskoro biti preokrenuto. Vi ćete biti vraćeni, u kristalnim svjetlosnim komorama, u ono što ste bili prije tih tragičnih zadnjih dana u Atlantidi. Kad se to dogodi, dobit ćete potrebnu obuku da lako živite u ovom novo-preoblikovanom području. Zatim ćete se ujediniti i skovati novu zvjezdanu naciju. Vi ćete ponovno boraviti u šupljoj unutrašnjosti Marsa, Venere, Gaje, i Paxa. Vaš prvi božanski zadatak je da pomognete mnogima koji nemaju potpuno funkcionalno svjetlosno tijelo. Ovaj sveti zadatak je da se pomogne onima koji osjećaju bliskost s tim dugo mučenim dušama.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Oko vas, djeco moja, nalazi se svijet koji se brzo mijenja na bolje. U ovom transformirajućem području, vi rastete i, u vašoj viziji, stvarate novu, mnogo ljepšu stvarnost. Davno, bili ste stvoreni od onih na vlasti u Atlantidi koji su vas željeli kazniti zbog vaših pogleda na Atlantidu. Vaš pogled je bio da ono za što se Atlantida zauzimala je bilo apsolutno krivo. Vi ste u početku platili visoku cijenu za to i sada je nebo spremno da vas nagradi povratkom svakog od vas u punu svijest. Ovo čudesno stanje postojanja ne može biti precijenjeno. Ovo je vrijeme kad možete živjeti u jednoj stvarnosti i još uvijek slobodno komunicirati s drugima. To vam omogućuje i čudesni puni dio neba i da živite slobodno u fizikalnosti. Vi ste, zapravo, stanovnik svih stvarnosti. Ovo nevjerojatno stanje je ono što vas čeka nakon što izađete iz svoje svjetlosne komore i budete odgovarajuće obučeni s naše strane. Mi smo živjeli za to tisućljećima. Mi to rado pozdravljamo!

Vaše predviđanje i duboka želja da nam se pridružite dovela je vašu svemirsku obitelj u ovo sadašnje područje. To vam je postupno omogućilo da započnete proces koji vas udaljava od onoga što su vaši mračni gospodari željeli da postanete. Ti majstori vrijedni prijekora prekoračili su vrijeme koje im je dalo Nebo da vladaju. Mi smo bili umetnuti u ovu nečastivu mješavinu da spriječimo njihov uspjeh. Mračni su bili zaustavljeni i, iako su još uvijek moćni za vas, njihove sposobnosti se znatno smanjuju. Kako Nebo to duboko prožima sa svojim svetim dekretima, ovo područje se brzo pretvara u svjetlo. Vi ćete sada gledati kako se dugi niz nebeskih scenarija počinje manifestirati i mijenjati ovo mračno područje zauvijek. Mi smo blagoslovljeni onim što se događa. Budite svjesni ove božanske milosti i pripremite se kako bi mogli ostvariti svoje snove. Novi svijet je spreman da se pojavi pred vama!

Trebalo nam je puno budnosti i pozitivan fokus da svi dođemo do ove veličanstvene točke. Kako je ranije navedeno, ovo novo područje će biti vrijeme puno čuda. Stoga, budite spremni vidjeti sve to.  Početna financiranja su u tijeku u naši suradnici marljivo postavljaju zadnje detalje novog monetarnog i bankarskog  sustava. Njihova svrha je da pomogne u svijetu stvaranje blagostanja izvan vaših najdubljih vjerovanja. Sve što tražimo je da koristite svoje pozitivno razmišljanje i sposobnost da podržite jedni druge kako bi se osigurao pravodoban uspjeh. Spremni smo na poziv započeti proces obrazovanja koji će uvelike pomoći uspjehu vaših mentora. Mnogo je toga što ovdje treba učiniti. Vi, moja djeco, trebate sredstva i znanje za uspjeh. Vi ćete biti oni koji će napokon odstraniti mračne i poželjeti dobrodošlicu bićima svjetla, koja će biti nositelji vašeg novog područja svjetla. Haleluja! Haleluja! Haleluja!

Danas smo pružili napomene o tome što je u pripremi da se dogodi u ovom području. San koji ste nosili tako slavno kroz tisućljeća uskoro će postati stvaran. Koristite ovo početno razdoblje da ga proučite, i da budete dio nevjerojatnih čuda. Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)
Izvor: www.paoweb.com

Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN