Followers

Tuesday, May 30, 2017

Croatian -- Sheldan Nidle – 23. svibnja 2017.Sheldan Nidle – 23. svibnja 2017.

6 Chicchan, 8 Pax, 13 Caban

Dratzo! Kao i do sada, novac se postupno kreće naprijed. Kako ovaj planet nastavlja na oprezniji način, teško je da se sve to odvija tako brzo kao što bismo željeli. Doista, ništarije i lupeži su posvuda. Međutim, imajte na umu da ima onih koji su jako sposobni da osiguraju i garantiraju sigurnost svake pošiljke. Sadašnje procedure su stoga nepotrebne. Zato tražimo da se metode koje smo tako ljubazno predložili strogo poštuju.

Kad se to dogodi, uvjereni smo da se sadašnja situacija brzo može popraviti. Trenutno, načini primjene proširuju ovaj platni sustav na još sporiju metodu nego što se može zamisliti. Razumijemo, kako je ranije spomenuto, da je mračna kabala još uvijek u stanju zadržati tragove moći. Sada je potrebno ubrzati cikluse uhićenja kabale i jednostavno izbrisati njih i njihov nelegalni USA, INC s vlasti. Uistinu postoje ogromne količine zlata i drugih plemenitih metala da se osigura brzo pokoravanje kako bi se okončala ova tužna stvarnost i umjesto toga uspostavio NESARA i njegova čudesna zastava!

Učinimo to što je brže moguće tako da možemo ukloniti sve pojedine sporazume koji trenutno kvare poslove. Glavna svrha svega toga koja se nastavila sve do ovog trenutka bila je jednostavno da se osigura da se na neki način pobijede mračni i da se dobro ponovno vrati. Istina je da su mračni bili posvuda. Pa brzo ih pohvatajmo i izolirajmo od javnosti. Mi smo spremni kao i prije kako bismo ovaj proces proveli tako brzo koliko nam dozvoljava naša tehnologija.

Ovo što mi govorimo je za sve one koji su uključeni u to da brzo uspostave NESARA i njegovu čudesnu republiku. Kako smo ranije spomenuli, predugo traje dovršenje prvog dijela božanske misije. Mi smo na usluzi vama da postignete mnogo brže uvođenje sadašnjeg sustava isporuke. Bitno je, kako kaže stara izreka: idite dalje s tim. Radimo zajedno, u sigurnosti, i u poznatoj radosti da se sve to može doista postići na brz i siguran način. Na početku, svrha svega ovoga je bila da se uspješno izoliraju mračni. U tom duhu novopronađene vjernosti istupimo i završimo to mnogo brže!

Blagoslovi! Mi smo vaši uzašli Majstori! Veliki darovi Neba konačno se spremaju da vas blagoslove. Uzmite ovaj prosperitet i slijedite svoje snove tako da svatko od vas može ostvariti svoje strasti. Dok to nastavljate, sjetite se zašto to radite i pomažite jedni drugima da postignete svoje svete ciljeve.

Ono što božanski radite prava je mjera kako možete ispuniti svoj potencijal. Mi smo sigurni da ste napravili opću skicu kako doista želite ispuniti svoj dugo čuvani san. Naša namjera je da pomognemo svima koji su radili na ovom projektu s dobrim namjerama i akcijama. Nije lako raditi u ovom području, pogotovo ako nemate dobro skiciran plan koji sjedi duboko u vama i zaštićen u vašim mislima. Razvijte ovaj skup pametnih misli i znajte u svom srcu da gdje je to moguće, mi Majstori možemo biti pozvani da vam pomognemo manifestirati ono što će pomoći čovječanstvu i ovom stalno promjenjivom području.

Kao što je spomenuto na početku, vi ste sasvim blizu trenutka da primite vaše nebeske blagoslove. Odvojite si sada vrijeme da iskreno formulirate što je zaista potrebno učiniti. Započnite u određenom početku u svom umu vidjeti što vam prvo treba tako da možete započeti svoj projekt. Predvidite sve mogućnosti. Kao što je navedeno, mi vam možemo pomoći. Pozovite nas ako je potrebno i nastavite s ovim blagoslovljenim projektom da pomognete čovječanstvu. Na taj način, možete saznati više o sebi u tom procesu. Blagoslivljamo svakog od vas i samo tražimo da pažljivo slušate taj unutarnji glas koji vas vodi. Aleluja! Aleluja!

Danas smo nastavili izvještavati što se događa diljem ove prekrasne kugle. Prije nego što djelujete, idite u sebe i počnite s dobronamjernim i dobro planiranim akcijama. Jer zahvaljujući vama, ovaj svijet uskoro može biti prebačen u novu čudesnu stvarnost! Znajte da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: FrediNo comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN