Followers

Wednesday, November 23, 2011

22.11.2011






22.11.2011 
10 Cimi, 19 Xul, 8 Manik

Drazo! Vraćamo se s više podataka o vašem svijetu i njegovoj božanskoj transformaciji. Kako se Gea sve više približava vašoj preobrazbi površinske realnosti, Agartanci koriste svoje mogućnosti da spriječe mračne od ikakvih nadanja da će se vratiti. Upravo su se sada Agartanci udružili s našim zemaljskim saveznicima, a općeniti plan je bio ostvariti prvi dio koji je podrazumijevao razoružanje ogromne mreže dubokih podzemnih baza godinama održavanim od raznih tajnih uprava. Ta glavna vojna akcija je sada postignuta. Mračni su izgubili desetine tisuća važnog osoblja te su im odbijene usluge većine njihovih egzotičnih znanstvenika istraživača i tehničara. Uprkos tome, tek su nedavna uhićenja osoblja srednje važnosti uzrokovala da su prosvjetljenici postali doista uspaničeni; znaju da je blizu i njihovo uhićenje. Oni koji su toliko dugo ‘upravljali’ vašem svijetom uviđaju da se brzo približava vrijeme kada će se svaki među njima morati suočiti s ogromnom masom ljutih građana kojima su nekad tako arogantno manipulirali. A strategija zaključivanja doista uključuje i te ‘kraljeve tame’.

Službene pravne agencije vašeg svijeta trenutno iščitavaju pravne spise koji vode k hapšenju tisuća pojedinaca koji su najtješnje povezani sa izopačenim shemama poslušnika mračnih. Te sheme su uključivale razaranje vašeg planeta te smanjenje svjetskog stanovništva za gotovo 90%. Ti brojni zločini protiv čovječanstva, vrlo detaljno opisanih zajedno sa desetinama tisuća svjedoka citiranih u tim dokumentima, čine pravne temelje za ta masovna uhićenja koja će se dogoditi u vrlo bliskoj budućnosti. Jednom završena, suđenja poput onih u Nunbergu mogu započeti. Bit će prenošena putem televizije. Pravda se mora izvršiti i mora biti transparentna i jednaka za sve. Nadalje, trebaju se objaviti puni razmjeri onoga što se događalo tijekom proteklih nekoliko desetljeća, a to zahtijeva oprezan pristup: jedno je jednostavno pokazati strahote aktivnosti mračnih, a posve je drugo učiniti to u kontekstu objašnjavanja čovječanstvu do koje mjere ste svaki ponaosob bili izmanipulirani od Annunakija i njihovih zemaljskih poslušnika.

To događaj će imati svrhu čišćenje karme, a to će vas pripremiti za izlaganje vašoj pravoj zemaljskoj povijesti i postaviti scenu za događaje koji će vas vratiti sretnim Geinim blagoslovima. Tisućljećima ste bili obmanuti od mračnih. Anunnaki i njihovi mračni zemaljski poslušnici su otkrili da vas je lako izmanipulirati; na primjer, vješto apelirajući na vašu ljubav prema pravednosti i općenito vašoj potrebi za dobrim i hrabrim vodstvom. Rezultat su neprekidni ratovi, kampanje mržnje, razvoj ‘religija’ osmišljenih da održe rat i mržnju u igri. Ta pažljivo usklađena strategija je djelovala poput čarolije da bi održala te tamne poslušnike na pozicijama moći. No, došlo je vrijeme da se razbije taj krug i da se otjelovi stvarnost osnovana na istini i, ponajviše, na božanskoj Ljubavi. Vi imate prirodnu, duboku brigu za svoje bližnje i predispoziciju za ujedinjavanje da bi ste riješili sve probleme u vašim zajednicama. Postoje metode kojima vas možemo podučiti koje bi vam omogućile rješavanje bilo kakvih poteškoća, svima na zadovoljstvo.

Vrijeme je da vam se pruži istina, činjenice i tehnologije koje će omogućiti vašim zajednicama da uspješno napreduju pod moćnim mačem Istine, Ljubavi, poniznosti i, naravno, božanske milosti. Dolazimo kao mentori u vaša društva u promjeni te svakome od vas, a to je odgovornost koju rado prihvaćamo. Znamo da ćete se nakon kratkog razdoblja priprema vratiti vašem prijašnjem stanju potpune svijesti te stoga gledamo na to vrijeme mentorstva kao na veličanstveni trenutak učenja. Naučit ćete mnoge stvari koje će vam isprva biti šokantne, ali to treba biti učinjeno. Prije gotovo 900.000 godina vi ste stigli na ovaj svijet potpuno svjesni i spremni preuzeti vaše odgovornosti u održavanju ovog najsvetijeg svijeta. Također ste se proširili na vanjske vodene svjetove i ujedinjeni stvorili veličanstvenu zvjezdanu naciju. Dolazi vrijeme da ponovite to prekrasno naslijeđe i još jednom stvorite veliku zvjezdanu naciju. Vaša agartanska braća čekaju na vaše ujedinjenje s njima te tako stiže vrijeme za akciju!

Blagoslovljeni! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Oko ovog prekrasnog vašeg svijeta oblikuje se veliki porast u svijesti. Oružje mračnih, policijska brutalnost pa čak i korštenje besramnih laži ne mogu zaustaviti ovo veliko buđenje. Taj rastući globalni pokret traži slobodu, osobnu suverenost i prosperitet za sve. Ne nasjeda na strašna upozorenja o monetarnom kolapsu ili prijetnje novih ratova koje neprestano odjekuju diljem vašeg planeta. Taj pokret je duhovan i traži mir i novu eru globalne suradnje. Iznimno smo impresionirani hrabrošću i upornošću sljedbenika. Oni su predodređeni postići svoje ciljeve! Podržavamo njihove vjerne napore primjenjujući sve jači pritisak da bi mračni poslušnici odstupili s njihovih pozicija moći. Uvjereni smo da se vrijeme za te akcije približava te da je pred vama pravo uzvišeno vrijeme za masivni pomak u vašoj realnosti!

Taj pomak je uveliko potpomognut količinom novih energija koje pritiču u sve većem broj u vaš svijet. Vaša stvarnost se raspada i sada se očajnički treba obnoviti u nešto posve drugačije nego što sada znate. Ta potreba za promjenom stvara velike zemljotrese koji su potresala vaša društva tijekom posljednjih pedesetak godina, a bit će ih i više ukoliko ne promjenite način na koji vaša društva ostvaruju interakciju s Geom. Ona visoko cijeni vaše namjere i žarko želi da na to nekako odgovorite. Ona zna da samo drastična promjena u upravljanju i općem stavu može donijeti tu toliko potrebnu promjenu. Ona vidi taj potencijal u vašoj rastućoj svijesti i srčano navija za vas. I mi vam želimo pobjedu i potpun, blag, ljubeći odnos sa Geom kao i s njezinom veličanstvenom duhovnom svitom!

Te nove energije pokreću novu stvarnost koja je posljednji udarac mračnima koji sve jasnije i jasnije uviđaju da su nadomak svog pada. Oni se bave tek održavanjem akcija čija učinkovitost svakim danom slabi. U tijeku su postupci kojima će biti stavljeni van moći, njihove štetne akcije izložene pod svjetlom javne kritike, a njih pred pravdu. Naša sveta udruženja imaju spremno osoblje da bi namjestili dužnosnike novih imenovanih uprava te sredstva da osiguraju njihov uspjeh. Ono što svi nastavljamo čekati jest uzvišeno pravo vrijeme izabrano za nas od Nebesa. To dolazeće vrijeme bit će veličanstven poklon čovječanstvu i prethodnica masovnim spuštanjima te punoj svjesnosti. To će biti uzbudljiva vremena! Od svih nas, šaljemo vam Blagoslove i božansku milost. Doba Svjetla je pred svima nama! Danas, izvjestili smo u našom razgovoru mnoge promjene koje se događaju diljem vašeg svijeta. One su tek početak onoga što ćete uskoro iskusiti. Radujemo se u svemu što se obznanjuje i nestrpljivo iščekujemo trenutak razotkrivanja te početak prvog kontakta. Znajte, dragi, da neograničene Zalihe vječnog Obilja Nebesa jesu doista vaše! I bi tako! Selamat Gajun! Selamat JA! (sirijanski za Budite Jedno! Budite u Radosti!)



Prevoditelj: Marijana - Civilizacija Svjetlosti


Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Romanian and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

      

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN