Followers

Thursday, November 17, 2011

15. studeni 2011


15. studeni 2011 
3 Cauac, 12 Xul, 8 Manik

Drazo! We return! Vrijeme se brzo urušava u mrežama vrijeme-prostor koje formiraju okvir vaše sadašnje realnosti. Rastuće nove energije teku u te mreže potresajući same temelje dugotrajne kontrole tamnih nad vama. Prije gotovo 13 tisuća godina, Gospodari Vremena i lokalni Elohimi su konstruirali te mreže kao privremenu mjeru da bi vam omogućili preživljavanje, a sada one brzo nestaju. Tamni to znaju pa ipak nastavljaju sa svojom bizarnom shemom da bi vas sve zadržali u svojim poljima tamne kontrole. Stiglo je vrijeme obračuna njihovih poremećenih aktivnosti i oslobođenja vašeg svijeta od njihovog sve slabijeg stiska. Ukoliko promotrite političke i ekonomske uvjete vašeg svijeta, možete vidjeti koliko je sve blizu sloma. Pratili smo čudne manevre te tamne smutnje i vidjeli koliko lako otuđuju svoje stalne fantazije od onoga što se sada manifestira kao stvarnost. Naši agartanski rođaci smatraju da je njihova najveća obaveza prema vama osloboditi površinu vašeg svijeta od tih trulih obmana, a mi smo ovdje da bismo potpuno poduprli taj neophodan zadatak!

Mi smo se, u vaše ime, konzultirali s onima koji su nestrpljivi sa pokretanjem procesa objavljivanja novih ekonomskih i političkih sustava koji će vas osloboditi od tiranije tamnih. Po tom pitanju su zaključeni razni zakonodavni dokumenti i prvi koraci novih ekonomskih sustava se pokreću od strane tih imućnih i duhovno orjentiranih grupa. Argantanci pomažu vašim Uzašlim Majstorima, koji su, kroz tisućljeća, sastavili globalnu mrežu koja omogućava svakoj od tih grupa komunikaciju jednih s drugima. Upravo sada, sav preliminarni posao za provođenje duhovne revolucije da bi vaša stvarnost prešla u Svjetlo, jest završen. Slijedeće faza je odstraniti nužne tamne vlade s vlasti i ustanoviti novu internacionalnu organizaciju posvećenu miru, slobodi, suradnji i, naravno, prosperitetu! Inicijalne protokole tih organizacija su potpisale većina vlada vašeg svijeta. Vrijeme je zrelo za akciju!

One veze koje su dodijeljene našim zemaljskim suradnicima izvještavaju da su procedure za osiguravanje sigurnosti na raznim područjima i neometano plaćane isporuka obavljene te uskoro očekujemo isporuke i, posljedično, promjene u vladama. Budući da će ovaj razvoj događaja biti prilično šokantan većini vašeg svijeta, organizirali smo prisutnost smirujućih energija tako da ta tranzicija bude što manje stresna. Naši zemaljski saveznici, pod vodstvom vaših Uzašlih Majstora, osposobljeni su transformirati vaš svijet u skladu s 'božanskom namjerom'. Ta namjera će katalizirati početak nove realnosti o kojoj pričamo. Prelazak vašeg svijeta iz tame u Svjetlo je veoma uzbudljiv, a ključan događaj u njemu igra razotkrivanje. U ovom trenutku, prema našim saznanjima, obavit ćemo niz naših vlastitih objava putem medija jednom kad i formalno bude objavljeno na vašem svijetu.

Namjeravamo vam se učiniti vidljivima tijekom dana jednom kad bude postavljena nova uprava. Jedan cilj te jasne vidljive prisutnosti jest naglasiti tamnima da nećemo tolerirati nikakve pokušaje diverzije. U istom tonu, pokrenuli smo nekoliko protumjera, a o kojima smo kratko izvijestili prošlog tjedna, da bi spriječili planove smutljivaca da se umiješaju u provođenje korisnih socijalnih programa koje će provoditi nove vlade. Postavljamo 'mjere zaštite' osmišljene da sasjeku te sheme ometanja u korijenu. Naši arartanski rođaci su uputili određene provjerene članove nove vlasti o našim namjerama osiguranja planova i mi promatramo svo osoblje novih vlada da bi se osigurali da nešto ne pođe po zlu prije, tijekom te nakon što preuzmu uzde moći. Mi želimo da nova uprava provede njihove socijalne programa što lakše jer jedino u pozitivnoj atmosferi razotrkivanje može biti prihvaćeno radosno i s odobravanjem.

Blagoslovljeni! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Javljamo vam se na ovaj dan s izvrsnim vijestima! Stiglo je vrijeme promjena u vašem svijetu! Uputili smo naša tajna društva da se krene prema isporuci i objavama! Čini se da vaš svijet funkcionira kao i obično, ali je istina da klizi u stupanj kaosa koji je uobičajen za vrijeme propasti. U tom Svjetlu, postaje neophodno ponuditi alternative takvoj katastrofi, ukoliko je uopće moguće, te iz tog razloga je naša ekipa s površine uzela više vremena potrebnog da se konstruira nove društvene, ekonomske i političke reforme vaših sadašnjih društava. Ti novi sustavi su spremni i potrebne su samo posljednje provjere prije nego može započeti velika duhovna revolucija. Diljem vašeg voljenog planeta odjekuju krici za slobodom, osobnim suverenitetom i prosperiteeom! Ti sveti zazivi će biti uslišani u najvećoj zamislivoj mjeri!

Gospodar Sure je odredio da će se vaš svijet osloboditi od tamnih i njihovih upornih poslušnika! Taj poziv je odjeknuo kroz Nebesa i potaknuo nas da zatražimo pomoć vaših duhovnih i galaktičkih sestara i braće. Ti mudri su pristigli u skupinama i čekaju naš konačni znak da bi uveli njihove odlučujuće energije u ovaj sveti sukob te vas sve oslobodili od grešnog stiska tamnih. To veliko, nebesko okupljanje ostvareno je samo da bi se iskoristile njegove raznolike i dalekosežne mogućnosti da bi se osigurao da vaše rastuće duhovne i fizičke promjene nisu podložne makinacijama slugu tamnih koji trenuno kontroliraju vaše živote. Tisućljećima smo bili uključeni u 'djelo čuvanja' koje je održavalo Svjetlo živim u određenoj mjeri u vašim životima, a sada je vrijeme da proširimo djelovanje i isključimo tamne iz moći i kontrole nad vama.

Kako se odvija konačan niz poteza protiv tamnih, ostajemo nepokolebljivi u stvaranju nove ralnosti koja će dovesti Svjetlo i božansku milost u živote vas sviju. Ono što se sada događa jest duboka transformacija u svjesnosti vaše realnosti koja gradi put da bi se vratila u punu svjesnost. To će rezultirati vašim ujedinjavanjem s neograničenim blagoslovima Neba. Doista, ista količina promjena se odvija diljem galaksije mijenjajući Mliječnu stazu u veliko svjetlo za taj aspekt fizikalnosti. Radujemo se da su nas sve naši napori, molitve i vodstvo doveli do ovog posebnog trenutka. Združimo se i pozdravimo naše duhovne i galakričke obitelji i slavimo početak istinski veličanstvene budućnosti za sve nas. Bog blagoslovio svakoga ponaosob!

Danas, nastavljamo s ovim porukama kojima je namjena održati vas na tragu velikih promjena koje su spremne transformirati vašu stvarnost. Naše flote i vaši Uzašli Mastori, kao i sva blagoslovljena Bića koja rade na povratku vašeg prekrasnog svijeta punoj svjesnosti, pružaju vam hvala od srca za sve što svaki dan podnosite. Kraj vašim poteškoćama je nadomak ruke! Znajte, dragi, da su neizmjerna Zaliha i vječni Prosperitet Nebesa doista vaši! I bi tako! Selamat Gajun! Selamat Ja! (sirijanski za Budite Jedno! Budite Radost!)Prevoditelj: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


 
      

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN