Followers

Thursday, October 13, 2011

Listopad 11,2011






Listopad 11,2011 
13 Caban, 10 Tzotz, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Vaš svijet se hitro kreće u svršetak borbe između zemaljskih saveznika i tajne vlade. Trenutno Agarćani pomažu nekolicini Vaših različitih nacionalnih vojnih postrojbi da onemoguće ogromnu globalnu mrežu podzemnih tunela i baza koje su okupirali članovi tajne vlade od kraja 1950-ih. Iz ovih baza je su oni planirali pokrenuti završni napad koji bi pretvorio Vaš dragocjeni dom (Zemlju op.p.) u stravićan zatvorski planet kojim bi upravljali najviša klasa ove organizacije.



Drago nam je što možemo izvjestiti da je ovaj podmukli cilj “torpediran” sa ovim zajedničkim operacijama. Ono što ostaje je dovršiti nekoliko sitnica i mnoga uhićenja.Tada će ostati samo konačni završni akt ovog trijumfalnog događaja za tajna, sveta društva koja djeluju pod nadzorom Vaših uzašlih majstora i onih nacija i ostalih grupa koje su se pridružile formalnim ugovorima sa našim zemaljskim saveznicima. Ovi konačni akti su pravni akti koje će ustoličiti mnoge nove prijelazne vlade kao i aktivaciju programa raspodjele dobara.



Novi financijski sustav je spreman i očekuje formalnu predaju ove tajne vlade. Ovo će se zbiti kada vojni i diplomatski manevri naših Zemaljskih saveznika budu dovršeni. Za to vrijeme, mračne snage panično traže način da izbjegnu svoju brzo približavajuću propast. Njihovo glavno središte operacija ostaje US korporacija sa stožerom u Washington D.C. Mi smo u pregovorima sa nekoliko grupa koje nam se žele pridružiti da srušimo ovaj nelegalni režim. Dok govorimo u provedbi su strategije za ostvarenje ovog cilja. U međuvremenu stari financijski sustav se nastavlja raspadati diljem svijeta. Naši nebeski savjetnici trenutno pregledavaju niz opcija koje bi nam dozvolile veći stupanj uplitanja u zbivanja na Vašem svijetu i tako omogućili brže razrješenje gore opisanih ciljeva. Sa tajnom vladom još uvijek na slobodi vrlo smo pažljivi o mogućoj šteti koja bi Vas mogla zadesiti. Svatko od Vas je dragocjen i ne smije se petljati osim ako Vaši nebeski čuvari ne dozvole takve promjene u Vašem životnom ugovoru ( inkarnacijski ugovor kojeg duša sa savjetnicima formira prije inkarnacije sa ciljevima koje želi ostvariti op.p.).



Dok očekujemo naše nove upute nadgledamo kako naši agarćanski rođaci pripremaju pozornicu za razotkrivanje. Svaki dan nova grupa nacija se pridružuje pokretu za poraz SAD-ovih federalnih rezervi i njegovih saveznika, tajne vlade. Zajedno ove dvije organizacije upravljaju ovim svijetom zadnjih par desetljeća. Ovo će sad svršiti i pad federalnih rezervi SAD-a je blizak. Trenutni raspad globalne ekonomije je većim dijelom rezultat akcija federalnih rezervi SAD-a i njegovih nebrojenih financijskih saveznika. Pobuna, javna i tajna im uskraćuje zadnje resurse koji su im na raspolaganju. Dok ova institucija slabi u svom utjecaju novi financijski sustav počinje biti aktivan. Ovaj novi sistem je već sad “pritisnuo” većinu banaka da prihvate tzv. pravila Basel III o transparentnosti i počinje redirekciju načina kako se sredstva preusmjeravaju iz banke u banku. Idući korak je ukloniti dolar od Federalnih rezervi SAD-a (naime oni prodaju svoje dolare vladi SAD-a op.p.) iz njegove vladajuće pozicije.



Na drugim frontovima, raste pritisak na korporacijski SAD i njegove najbliže saveznike da odstupe sa vlasti. Nove vlade utemeljene na osnovnim konstitucionalnim i običajnim pravima su spremni preuzeti vlast. Ovo je tekući proces koji će osigurati široko pojasne serije promjena vlada prisiljavajući na masovne ostavke svih onih koji su dugo bili sudionici u mnogim ilegalnim vladama Vašeg svijeta. Kao dio ovoga režim u SAD-u je pod ogromnim pritiskom da odstupi i preda svoje ovlasti novoj grupi koja je predana uspostavi mnogih konstitutivnih prava koje je taj režim i njegovi prethodnici birokratski uklonili. Također stiglo je vrijeme da se SAD-e vrate svom običajnom pravu i politici orijentiranoj ljudima i da se svrši da epohom ilegalnog vojnog i diplomatskog avanturizma. Nova vlast je predana ponovnoj uspostavi diplomatske i međunarodne suradnje i da dozvoli raspodjelu univerzalnog blagostanja širom Vašeg svijeta.



Blagoslovi! Mi smo Vaši uzašli Majstori! Realnost koju vi nastanjujete je izgrađena na močvari straha! Nova realnost je utemeljena na božanskoj ljubavi! Pogledajte u svoje srce najdraži i osjetite rastuću ljubav koja Vam je poslana sa aktualnim dekretom Neba. Mračne sile vide povišene razine ljubavi i on reagira poticanjem mržnje, nemira i razdvojenosti koja je napajala ovu realnost do nedavno. Pozivamo Vas sve da upotrebite svoju ljubav i rastuću intuitivnu pronicljivost kako biste vidjeli kroz zadnje muljaže mračnih sila i kako biste osnažili božansku ljubav koja transformira Vaš svijet. Zajedno možemo upotrijebiti ovu svetu energiju kako bi pomogli Nebu u kreiranju Vaše nove realnosti. Nikad nemojte zaboraviti, najdraži, da ste Vi sukreatori ove nove realnosti. Opunomoćite se i manifestirajte sa Nebom ovu veličanstvenu realnost koja počinje dobijati oblik. Vi ste veliki mađioničari i Vaše udružene sposobnost mogu oblikovati vrlo nebeski svijet!



Agarćani i naša tajna, sveta društva su povećali razinu uništenja labirinta podzemne mreže tunela i baza. Mračne sile su namjeravale upotrebiti ovu mrežu da lansiraju seriju masivnih napada na Vaša društva s ciljem kreiranja zatvorskog svijeta u kom bi oni vladali “željeznom” rukom. Ova namjera je sada prošlost. U svom razvoju je brzo rastući pokret koji uklanja mračne sile i njegovo uvrnuto razmišljanje. Kako mračne sile slabe stisak još uvijek kontrolirani glavni mediji omalovažavaju buđenje ljudi. Mnogo događaja će se desiti skoro i mi smo zauzeti raščišćavanjem malih detalja prije naše dobro zaslužene pobjede. Bez obzira na rastući broj uhićenja mračne sile nastavljaju sa beskorisnim spletkarenjem koje na kraju jedino njima može štetiti. Dobro je ukloniti ove opasne persone izvan “pogona” prije nego se poduzmu posljednji koraci.



Naši suradnici pripremaju postavljanje nove vlade. Prvi korak je masovna svjetska dostava sredstava iz St.Germain fondova. Sadržaj prvi izjava za javnost je dovršen. Pripremamo se da najavimo i postavimo novi financijski sustav. Sve je spremno za pokret. Sve što ostaje je zadnja operacija kako bi se osigurala propast tajne vlade. Razotkrivanje će biti glavna točka ovih novih vlada u njihovom gustom rasporedu, no zapamtite kako je sve ovo samo jedan korak, iako veliki, na putu prema Uzašašću. Nebo je duboko predano Vašem uspjehu i povratku Gaje njenom prijašnjem iskonskom stanju. Sve ovo će biti hitro izvršeno jednom kada budete prebačeni u Vaše sigurno “nebo”, ili na svemirske brodove ili u kristalne gradove Unutarnje Zemlje. Sve je pripremljeno za Vaše Uzašašće!



Danas smo raspravili kako se Vaš svijet priprema za Uzašašće. Od početka Vaše “šetnje” u ograničenu svjesnost, Vaši uzašli Majstori su Vas sigurno vodili i čuvali za ova trenutna vremena. Sada ćete naučiti kako niste sami i kako ogromna i srdačna duhovna i svemirska obitelj su ovdje da Vas vode i savjetuju natrag u punu svjesnost.



Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)



Prevoditelj: Siniša - Civilizacija Svjetlosti

      

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN