Followers

Thursday, October 13, 2011

Listopad 4, 2011






Listopad 4, 2011 
13 Caban, 10 Tzotz, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Vaš svijet se hitro kreće ka magičnoj točki gdje će oni koji su na vlasti otkriti kako doista “središte neće izdržati” (da citiramo jednog od Vaših pjesnika) te da je nemilosrdna obrana zemaljskih saveznika je napokon dostigla dugo očekivanu točku loma. Njihov idući korak je pregovaranje od predaji. Nekoliko zadnjih tjedana je svjedočilo kako su suradnici tajnih vlada štampali novac iz zraka. Sada ovaj nevjerojatan teatar će se krahirati jer praktički više nema manevarskog prostora. Režimi koji su ih ili javno ili tajno podupirali se sada klimaju i nekoliko njihovog ključnog osoblja tajno traže način da izađu iz svega. Njima je pokazano kako ovo učiniti. Cilj nam je uhititi one pojedince koji čine upravu ove globalne organizacije koju mi zovemo tajna vlada. Njihovo uhićenje koje omogućuje postavljanje nove vlasti je također glavni cilj naših zemaljskih saveznika. Na sreću ovo je sad spremno postati blagoslovljena realnost! Još samo par koraka preostaje prije nego možemo cijelu ovu stvar dovršiti.
Kako se naše snage približavaju tajnoj vladi ova organizacija, kao i uvijek, priprema neke pakosti u zadnjem trenutku čiji je cilj izazvati ozbiljan međunarodni incident koji će uzrokovati daljnje odgađanje neizbježnoga. Mračne sile već sad dobro znaju da “migoljenjem” neće isposlovati svoj put iz trenutne dileme i sve šta sad mogu činiti je pokušati spriječiti potonuće svojih velikih projekata.
Balansiranje na ivici rata je njihova očajni zanat i ovakva politika je njihova glavna sila. Mi ih nadgledamo dok stvaraju razne vrste incidenata i događaja da bi izazvali nered na Bliskom Istoku, Europi i Latinskoj Americi. Sve ovo je u konačnici osuđeno na propast, no svejedno oni će pokušati kreirati neka sredstva da izbjegnu neizbježan rezultat. Bez obzira na sve makinacije i izbjegavanja, trenutak kojeg se mračne sile boje je tu. “Igre” se smiruju i vrijeme je za mračne sile da odustanu i prepuste našim Zemaljskim saveznicima da preuzmu stvari.
Ovo rušenje tajne vlade je trenutno naš glavni cilj. Mračne sile i njihovi mnogi suradnici su predugo stajali na putu i raspodjele sredstava iz fondova i transfera vlasti. Naši timovi za vezu zajedno sa odabranim osobljem iz Agarthe vode juriš da ovo bude gotovo i to brzo. Oštetili smo van mogućnosti popravka mnoge njihove najvažnije sjeverno američke podzemne baze i njima pridružen tunelski sustav. Sabotirali smo niz planova namjenjenih pustošenju Sjeverne amerike i kao rezultat onemogućili Vaše zakonito preuzimanje vlasti. Idući korak nije samo da ih se izolira i onemogući upotreba njihovih egzotičnih oružja već da se uhiti dovoljan broj njihovih dužnosnika kako ne bi ostalo mjesta sumnji u njihovoj glavi kako je kraj tu. Sve sada konvergira njihovoj predaji i dostavi sredstava što vodi postavljanju nove vlade. Izjave za javnost će tada signalizirati novi početak za Vaš svijet!
Ova nova realnost dozvoljava razotkrivanje i Vaš povratak u punu svjesnost. Vi se nalazite usred nezaustavljive duhovne evolucije koje stvara nove vlade, novi financijski sustav i neograničeno blagostanje. Od vitalne je važnosti završiti Vaše tisućljetno staru ksenofobiju i dozvoliti razotkrivanje. Sposobnost sila koje diktiraju kako Vaš svijet funkcionira je efektivno propao. Bit će implementiran novi način “kako se stvari rade”. On će odražavati Vašu rastuću odlučnost za jedinstvo i slobodnu i otvorenu razmjenu novih ideja i koncepata. Ovo će biti prvi istraživački koraci prema čudima suverenosti galaktičkog društva. Vaši mentori će Vas voditi u skladu sa savjetima Vaših nebeskih duhovnih čuvara. Vratit ćete se u stanju bića koje ste morali napustiti u antiknim Atlantidskim vremenima kroz proces ponovnog rađanja u punu svjesnost. Vrijeme je da Vas pozdravimo kao ono što Vi istinski jeste i u realnost u koju Vi istinski pripadate. Balik kasi da! (Sirijanski za Dobro došao Putniče!)
Blagoslovi, mi smo Vaši uzašli majstori! Trenutno, Vaš svijet se priprema za doista veličanstven događaj! Ljudsko društvo je tisućljećima bilo pod nemilosrdnom rukom ili Anunnakija ili njegovih slugu. Čovječanstvo nije nikad okusilo osobnu suverenost i unutarnju slobodu koju je uživalo na Atlantidi. Ovo će se sad promijeniti! U mnogim djelovima svijeta su se zbili incidenti koji pripremaju pozornicu za veliki skok za čovječanstvo. Ubrzo zbit će se događaji koji će opustiti nakon dugog čekanja tisućljetnu vladavinu mračnih sila. Ovakav razvoj je direktan rezultat posebnih dogovora koji su prvo potpisani u Europi u proljeće i zatim supotpisani od strane više od 180 nacija. Tada je bilo obilje odvažnih događaja ovog ljeta koji su imali za posljedicu gašenje mnogih podzemnih objekata od mračnih sila i njihovih veznih tunela. Ove akcije su vodile uhićenju desetina tisuća njihovih dužnosnika.
Uhićenja sada idu brzo uz zapovjedni lanac prema onima koji su dugo vodili mračne sile na kratkoj uzici. Njihovo konačno uhićenje će lansirati novu eru za čovječanstvo u kojoj će legije Svjetla voditi Vaš svijet natrag u punu svjesnost. Prva misija božanskih uputa Uzašlih majstora i njihovih ljudskih suradnika je bila voditi put u masovno Uzašašće. Drugim rječima trijumfalni povratak za svih Vas u ono što ste istinski trebali biti: fizički anđeli koji izvršavaju Božanski plan u fizikalnosti. Mi smo nadgledali i vrijedno radili da bi ostvarili svoju svetu svrhu. Vrijeme za to je sada stiglo. U nizu velikih skokova osmišljenih od strane Neba i pomognuto od naših nebeskih i svemirskih obitelji ponovno ćete postati veličanstvena Bića koja Vi istinski i jeste!
Nebo je planiralo ovu veličanstvenu metamorfozu kroz dugo vrijeme. Vaš zaron u mračnu realnost je bio planiran no sa specifičnim ciljem na umu koji je sad dostignut. Tijekom Vaše mračne odiseje mnogo ste naučili. Ova mudrost će biti upotrebljena kako bi se dovršila konverzija ove galaksije iz mraka u Svjetlo! Na mnogo načina, naš zajednički rad je tek započeo. Prije mnogo eona mi uzašli majstori smo započeli putovanje da bi poveli čovječanstvo natrag u Svjetlo i na misiju Ljubavi za ovu cijelu galaksiju. S početka napredak je bio spor. Prepreke su bile mnoge i put k Svjetlu se činio praktički nemoguć. Ipak, Ljubav i njena posljedična božanska milost su nas osnažile da postignemo doista veličanstveni trijumf! Ono što sad preostaje je omogućiti prvi kontakt i izvršiti završne nužne korake prije nego puna svjesnost postane naša zajednička realnost.
Danas smo objasnili ono što se zbiva na Vašem svijetu. Sada ste vrlo blizu da vidite manifestiranje nove realnosti. Ovo ne znači samo novu vlast, nove financije, monetarne i ekonomske sustave nego i obilno blagostanje za svih. I to sve samo za početak!
Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)



Prevoditelj: Siniša - Civilizacija Svjetlosti

      

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN