Followers

Thursday, October 13, 2011

Rujan 6, 2011






Rujan 6, 2011 
11 Muluc, 2 Zip, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se ponovno! Vaš svijet nastavlja da proživljava novu slobodu! Različite vlade koje su radile vrlo vrijedno da kreiraju novi globalni financijski sustav su zadovoljne. Američke federalne rezerve su efektivno zavedene pod sustav nove američke mreže banki riznica (American Treasury Bank system). Sve što je sad potrebno je niz objava za javnost od nove američke prijelazne vlade. Ključna komponenta ovog novog bankarskog sustava je svjetski sustav čvrste valute koji će konvertirati nelegalni i vrlo izmanipuliran fiat sistem u entitet koji može odražavati stvarne vrijednosti i da funkcionira kao istinski medij razmjene. Važno je da znate kako će Vaš svijet samo kratko zadržati sustav utemeljen na fizičkom mediju razmjene kako bi uspio reflektirati veliko bogatstvo koje je spremno da Vas sve uvede u val slobode i luksuza. Ovo blagostanje će imati za posljedicu kreiranje mosta u društvo bez novca dozvoljavajući naglo širenej tehnologije koja će zamijeniti potrebu za novcem i pripremiti Vas za stvarnost pune svjesnosti koju ćete uskoro nasljediti. Ovo je stvarnost u kojoj mi postojimo.
Vaše blagostanje će omogućiti naglo širenje novih tehnologija diljem Vašeg planeta. Neki od njih će zamijeniti trgovine i supermarkete kao primarne izvore nabave Vaše hrane i odjeće. Štoviše, priroda ovih tehnologija će drastično preoblikovati način kako Vaša ekonomija funkcionira čineći suvišnim trenutni sustav razmjene dobara i usluga preko velikih udaljenosti.
Jednom kad se spustimo namjeravamo započeti Vašu edukaciju u svim stvarima koje se tiču pune svjesnosti počevši s time kako da se odnosite prema drugim živim bićima u Vašem okolišu. Nadalje dat ćemo Vam direktno iskustvo prirode Vaše buduće uloge kao čuvara Gaje (Zemlje op.p.).
Gaja treba veliku pomoć u očuvanju mnogih aspekata i utočišta svojih globalnih ekosustava i želi da Vi kao pojedinci i kao kolektiv naučite kako najbolje joj možete pomoću u ovome. Mi ćemo biti Vaši mentori upoznavajući Vas s onim što trebate znati i zatim dozvoljavajući Vam da to izvršite. Ovo je samo preliminarni korak prije nego uđete u realnost pune svjesnosti.
Razotkrivanje predstavlja idući veliki korak jednom kad novi financijski sustav bude uspostavljen i potpuno objašnjen svijetu.
Glavna funkcija ovog novog financijskog sustava jest da ugradi univerzalni oprost duga u nova bankovna pravila i regulacije. I zajedno da ovi čine temelje za otpuštanje sredstava iz novčanih fondova. Otvorenost novog bankovnog sustava kombinirana sa novim valutama predstavlja novu infrastrukturu za Vaše novo blagostanje čineći mogućim da doda razotkrivanje u kompletan paket.
Ovi nadolazeći događaji će proširiti ono što je Vaše društvo sposobno učiniti. U tom smislu mi namjeravamo predstaviti našu tehnologiju i spojiti je s onim uređajima do kojih su Vaše vlade došle u posjed već desetljećima. Priroda ovih uređaja će Vas dovesti Vaše osobno iskustvo na potpuno drugo viđenje realnosti upoznavajući Vas sa konceptima koji će Vas sigurno odvesti u punu svjesnost. Kroz ove opipljive metode namjeravamo Vas upoznati sa mudrošću Neba i zvjezda.
Kao i uvijek Vaš razvoj u savršene galaktičke građane je naša glavna briga. U skladu s tim Vaši Agarćanski rođaci su sastavili nastavni plan koji bi željeli da mi provedemo s Vama. Oni bi željeli da vi steknete određenu perspektivu. Ista će biti demonstrirana kroz seriju dokazanih primjera odmah nakon što budu svršena masovna spuštanja. Također su zahtjevali da mi obučimo Vaše osobne mentore u implikacije ovog kompleksnog programa. Mi smo se složili i nakon što su Vaši mentori proveli neko vrijeme sa svojim Agarćanskim rođacima postignut je generalni konsenzus kako su ove vježbe doista važne za Vaš ukupni program obuke. Oni uključuju da postanete još svjesniji Vaših suptilnih interakcija sa Gajom. Ove dnevne komunikacije mogu biti iskorištene da objasne stvarnu prirodu i funkcioniranje Vaših životnih energija i mogu demonstrirati realnost Vaše konstantne uloge skrbnika za Gaju (Zemlju op.p.). Također ovaj program može objasniti nekoliko stvari oko Vaše transformacije u punu svjesnost.
Blagoslovi! Mi smo uzašli majstori! Velika revolucija u duhu, svjesnosti i slobodi se odvija na Vašem svijetu. Ova potreba za transformacijom je vodila padu vlada na Bliskom Istoku, pozivima za novi ekonomski sustav u Latinskoj Americi i dizanje glasa u Africi za pravdu i slobodu za svih. Ovaj jasni poziv je dokaz vjetrova promjene koji vladaju kao nezaustavljiva pješčana oluja kroz Vaš svijet. Ova potreba za promjenom je sad spremna da se manifestira i ona započinje sa “plimom” dolaska sredstava sponzoriranih od St.Germaine fondova. Ovi fondovi će biti popraćeni sa promjenom u vladama nekoliko glavnih nacija i serijom izjava za javnost što će voditi u globalni oprost duga. Ove izjave za javnost će također pojasniti novi sustava valuta utemeljenih na plemenitim metalima i novom otvorenijem globalnom financijskom i bankarskom sustavu.
Naša namjera je da iskoristimo novi financijski sustav da podrži Saint Germaine fondove. Iznimno je važno da novci koji budu dani Svjetlu budu distribuirani unutar sustava koji potiče genioznost i razmišljanje “van klišea”. Gaja (Zemlja op.p.) traži da istražite Vaše duhovne i resurse nove svjesnosti. Kako ih počnete koristiti podijelite ih s drugima. Trebat ćete podršku u ovim stvarima.
Ukratko velika redistribucija bogatstva će osigurati da Vi i oni koji su u savezništvu s Vama imate takav resurs. Ova ogromna sredstva stoje na raspolaganju kako bi se financirali centri, izlječivali Vaši najmiliji te iznjeli i stvorile sve vrste čudesnih izuma i ideja. Ta sredstva mogu također financirati one koji žele podržati Božansko i pomoći onim programima koje provode predani pobornici Galaktičke federacije svjetlosti.
Mi vidimo ove koncentrične krugove Svjetla kako se šire da bi se povezali širom svjeta kreirajući temelje za izradu Vašeg globalnog galaktičkog društva i eventualno spajanje sa galaktičkim društvom koje već postoji u Unutarnjoj Zemlji. Agarćani su čekali milenijima da pomognu u kreiranju ovog sunčevog sustva u novu zvjezdanu naciju koja će biti visoko poštovana kada bude formalno primljena u Galaktičku federaciju kao punopravni član. Vaša budućnost je da budete mentori za skoro polovinu ove galaksije dok se kreće prema svom trenutku prihvaćanja pune svjesnosti. Davno, Nebo nam je reklo kako ovaj svijet ima vrlo posebno mjesto u evoluciji svjesti Mlječne galaksije. Dio našeg duhovnog zadatka je bio da štitimo i vodimo čovječanstvo prema ovoj veličanstvenoj budućnosti. Sada dolazi vrijeme da se razotkrije i da zajedno iskusimo manifestiranje ovog proročanstva.
Danas smo govorili o onome što se zbiva Vama i Vašoj realnosti. Posvuda se rađa svjetla budućnost između “bodljikavih kopriva” koje su zasadile tajne vlade. Mračna sumornost ovog svijeta koji su stvorili tajne vlade bit će zamjenjen briljantnošću i ljepotom Svjetla! Zajedno smo doista nepobjedivi!
Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)



Prevoditelj: Siniša - Civilizacija Svjetlosti
 

      

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN