Followers

Thursday, October 13, 2011

Kolovoz 28, 2011






Kolovoz 28, 2011 
4 Ik, 15 Uo, 8 Manik

Dratzo!
Vraćamo se! Vaš svijet napokon počinje osjećati efekte velikih promjena koje će srušiti glavne vlade i ponovno uspostaviti Vaša neprikosnovena prava. Ova masivna transformacija rezultira u odašiljanju šok valova kroz Vašu globalnu mrežu burzi i čineći Vaše glavne vlade da izmjene ključne elemente svojih vanjskih politika. Ove promjene brzo sustižu tajne vlade čak dok se Iluminati tajno sastaju da odluče kako reagirati na ono što će uskoro objelodaniti. Naši agarćanski rođaci su osigurali posebne časnike za vezu da
nadgledaju i izvjeste ove mračne sile kako je njihovo vrijeme na vlasti svršeno i da je blizak trenutak velike smjene.
Dogovori da se prebaci financijska odgovornost sa SAD-ovih federalnih rezervi na nove Banke riznice se upravo izvršava. Dodatno,
implementacija novog monetarnog sustava čvrste valute je u završnom procesu. Ovaj novi sistem vraća monetarnu politiku ljudima i
vraća ovaj svijet na zdravu i istinsku ekonomsku razmjenu. Svejedno ovo će samo zagrebati površinu promjena koje će se zbiti!
Glavni element uključuje povratak vlasti ljudima. Tijekom stoljeća, vlade su favorizirale one koji su imali vrijeme ili novac
da razviju “posebne odnose” sa članovima zakonodavne ili izvršne vlasti. Ovi posebni odnosi su uništili vlade i moraju biti rastvoreni. Naši zemaljski saveznici su kreirali odjeljenje koji treba iznaći rješenje za ovu fundamentalnu dilemu u modernom vladanju.
Tražili smo da nove prijelazne vlade odmah implementiraju one stavke koje je predložilo ovo odjeljenje. Ovi su sad uključeni u sporazume koji su službeno potpisani prije par mjeseci od strane preko 160 nacija. Naša želja je vidjeti Vaše vlade u stanju da mogu
saslušati i zatim izglasavati zakone s kojima će se složiti velika većina njihova stanovništva. Era vladavine nekolicine i za nekolicinu mora se hitro svršiti. Ovo predstavlja ključni korak prema tome kako galaktičko društvo funkcionira po pitanju vladavine.
Uhićenja i dolazeća suđenja ovim tajnim vladama će biti učinjeno kako bi dalo važnu poantu. Svjetlo mora propisno adresirati karmu koju su mračne sile stvorile od kraja drugog svjetskog rata. Ovaj rat je svjedočio izrastanju Iluminatskih fakcija u SAD-u dok je Europa zauzela položaj promatrača u interakcijama između Anunnaki-a i američke tajne vlade. Ovakva situacija je ohrabrila ove američke fakcije da se odupru svojim vanzemaljskim gospodarima kad su ovi otišli (sredinom 1990-ih je potpisan mirovni ugovor Anunnakija sa Galak.fed.svj.). Nadalje oni su odbili savjet da prate njihov primjer te da dozvole onim pojedincima koji traže povratak Svjetla da im se da vlast. Ovakvo ponašanje je stvorilo čvrsti otpor i rezultiralo u poteškoćama koje su tek sad uspješno razrješene. Upravo je ovo prolongirano “petljanje” kreiralo karmu koju će nadolazeća suđenja ukloniti. Novi prijelazni režimi će pogurati Vaše realnost u pravom smjeru – onome koji vodi u Razotkrivanje i putu pune svjesnosti za Gaju (Zemlja op.p.) i svakog od Vas!
Razotkrivanje će, kao što smo Vas često izvještavali, biti odlučna prekretnica u Vašoj povijesti. Nakon njega, Vaš svijet će biti otvoren čudesima ove galaksije. Naučit ćete o svojim korijenima u različitim područjima galaksije i o velikom ljudskom kontingentu unutar Galaktičke federacije Svjetlosti. Kako postanete bolje upoznati u ovim stvarima, tada možete biti upoznati s drugim bićima koja stvaraju veliki diverzitet koji čini Mlječnu galaksiju. Savjetuje se da ove informacije primate postupno te na taj način se pripremite za ogromnu količinu podataka koje Vam moramo prenjeti. U jednom potezu bit ćete transformirani iz ksenofobičnih Bića koji se boje nepoznatog u one koji pozdravljaju svoju raznoliku spiritualnu, svemirsku i obitelji Unutarnje Zemlje. Naši “dosjei” o Vama jasno pokazuju da je većina Vas duboko radoznala o istini o tome tko ste Vi uistinu i zašto smo mi ovdje. Mi namjeravamo odgovoriti na ova pitanja i zatim započeti široku i sveobuhvatnu diskusije među nama koja će brzo pripremiti teren za Vaš povratak u punu svjesnost.
Blagoslovi! Mi smo Vaši uzašli Majstori! Dolazimo Vas danas izvjestiti da vrijeme za dostavu Vaših sredstava stiže (projekt NESARA op.p. – dostava novčanih sredstava iz starih St.Germain fondova). Mračne sile su učinile sve što su mogle da odgode neizbježno. Naši suradnici su dovršili svoje pripreme i trenutak je na nama da razotkrijemo Vašu novu realnost! Svjedočili smo kako naši Agarćanski prijatelji pobjeđuju mnoge planove koji su bili dizajnirani da produlje njihovu vladavinu. Mi se pripremamo za Prvi kontakt i čudesne izjave za javnost koje će sljediti. Za to vrijeme oni koji su zaduženi za preuzmu položaje u Vašim različitim privremenim vldama su spremni preuzeti položaje. Prve izjave za javnost koje će oni izvršiti će adresirati one mjere koje su potrebne da Vas prevedu iz trenutnog stanja kaosa u radosnu realnost koja Vas očekuje. Ova nova realnost je Vaša veličanstvena sudbina! Tada ćemo se svi zajedno moći sresti i slaviti povratak Vašeg svijeta u Svjetlo u svojoj punoj slavi!
Ono što želimo je da se prisjetite mudrosti samoiscjeljivanja i načina za prosvjetljenje. Prije puno vremena, mi smo uzašli i započeli naše putovanje kao božanski pregovarači između Neba i Zemlje. Podučavali smo naše spiritualne discipline i opisivali veliki dan kada će se Nebo spustiti na Zemlju i pretvoriti svijet mraka natrag u Svjetlo. Ovaj magični trenutak je sada tu! Vi se ste štićenici i primatelji Kreatorove beskrajne milosti. Znamo kako ćete Vi primiti ova nova učenja Učitelja sa velikom Ljubavi i božanskom zahvalnošću. Svi smo pripremili svoje sljedbenike za ovo i u beskrajnoj smo radosti oko onoga što Vam možemo sada reći. Mnogi misteriji koje smo mi naučili mogu sada biti prikazani i objašnjeni. Mi namjeravamo ovo sada učiniti i iznjeti s nama mnoga vijeća i redove koji čine naše dijeljene božanske loze.
Ostatak putovanja će biti lagan za bilo koju osobu koja prihvaća put u Uzašašće sa Ljubavlju i milosrđem. Volite jedni druge duboko na način kako volite sebe. Postanite svjesni kako se suptilno Vaša realnost mjenja. Svakog trenutka veliki blagoslov sa Neba lagano podiže frekvenciju Vašeg svijeta čineći da se mijenja i postane ono čime je Božanstvo zaljeva. Realnosti su kao voda. Kada kombinirate Ljubav sa božanskom namjerom u Vašim blagoslovima to mijenja svojstva vode i čak njen sastav. Isto vrijedi za realnost u kojoj živimo. Kako se realnost preoblikuje sa Vašom kolektivnom Ljubavi i božanskim namjerama počinje se brzo transformirati u nešto prikladnije za povratak u punu svjesnost. To se upravo zbiva i Vi se neumoljivo na brzom liniji za punu svjesnost. Namaste!
Danas smo raspravili zbivanja na Vašem svijetu. Nekoliko događaja je spremno za manifestiranje koji će doslovno morfirati Vašu realnost i koji će dati veliki poticaj tranziciji Vaše političke domene i otvaranju Božanskom. Velika duhovna katarza je spremna podići Vaš svijet i odvesti Vas natrag u Svjetlo!
Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)



Prevoditelj: Siniša - Civilizacija Svjetlosti

      

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN