Followers

Thursday, October 13, 2011

Rujan 13, 2011


Rujan 13, 2011 
5 Cib, 9 Zip, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Vaš svijet nastavlja u tranzicijskom modu između starog i prvih naznaka novog. Mnogi na Vašem svijetu koji su uključeni u implementiranje ovih promjena žele toliko očajno da svaka sitnica bude u redu. No u našim očima je važnije da jednostavno stvari idu naprijed te da se po potrebi vrše nužne korekcije. Naši zemaljski saveznici dobijaju neke korisne savjete o ovoj temi od naših Agarćanskih rođaka. Mi se brinemo da se inicijalna implementacija desi brzo i uspješno. Ono što se čini je doista jedinstveno u Vašoj bližoj povijesti, no ono što je ključno ovdje je znati kad djelovati a kad napustiti ono na čemu ste vrijedno radili. Naši timovi za vezu su uvjereni kako je stigao trenutak za ovu odvažnu akciju. Mi smo potpuno spremni i pripremljeni da povučemo poteze koji će manifestirati novi financijski sustav i mnoge nove prijelazne vlade. Ove nove vlade su nužan preduvjet za razotkrivanje. Upravo je razotkrivanje tako važno za uspješno dovršenje misije Prvog kontakta.
Razotkrivanje je formalna objava koja će se desiti s puno pompe jednom kada se objavi i izvrši restrukturna politika na financijskom, monetarnom i vladinom planu od strane prijelaznih vlada. Mi procjenjujemo ovu fazu na otprilike 10 do 14 dana. Jednom kad se ove stvari potpuno objasne i implementiraju ovi režimi mogu preći na temu razotkrivanja. Razotkrivanje zahtjeva oko dva do tri dana objava za javnost i otvorenih konferencija za novinare koje će održati nekoliko kabineta u novim vladama. Kao dio ove diskusije bit će otkriće postojanja Agarte. Vaša obitelj iz Unutarnje Zemlje će tada postati dio emisija za javnost koje namjeravamo realizirati nakon svršetka formalnog razotkrivanja. Ove emisije će predstaviti nas. Zatim će se proširiti na objašnjenje svih aspekata scenarija Prvog kontakta. Ovo će biti podržano i potvrđeno sa velikim preletima naših letjelica i sa nekoliko zajedničkih emisija od strane novih vlada i nas.
Nakon razotkrivanja i pratećih emisija za javnost mi namjeravamo ubrzati rad Vaših vlada u implementiranju različitih tehnologija. Plan nam je svih Vas opremiti sa replikatorom (uređaj koji besplatno i brzo molekularno sintetizira hranu, odjeću, potrepštine za svakodnevicu op.p.) te da dovršimo fazu raspodjele i treniranja unutar jednog mjeseca od početka ovog projekta. Faza vježbanja će uključiti posebne video materijale koji će popratiti ove uređaje. Nikakav drugi model programiranja osim ovih videa neće biti prikazan na Vašem TV-u dok god naši tehničari ne potvrde da ste u potpunosti slobodni u korištenju replikatora. Moramo biti vrlo sigurni da se ovim uređajim rukuje ispravno. Nesposobnost u razumijevanju operativnih parametara će rezultirati u oduzimanju uređaja jer se ova tehnologija Svjetla ne smije zloupotrebiti. Vrlo je važno provesti ovaj prvi korak u distribuciji tehnologije ispravno jer će on brzo biti praćen sa naprednijim konceptima i uređajima jednom kada posljedična odgovornost korištenja tehnologije Svjetla bude potpuno integrirana u Vaš kolektivni um.
Period odmah nakon Prvog kontakta je oko toga da mi upoznamo Vas i da Vi upoznate nas. Vaš svijet se priprema da prihvati novu realnost. Naša uloga u ovome je da pokažemo da ova nova realnost više ne isključuje Vaš svemir, Unutarnju Zemlju i nebeske obitelji. Bit će Vam dana mogućnost da se pripremite za nivo svijesti koji trenutno jedva možete zamisliti. Stoga mi imamo vrlo izazovan zadatak pred nama. Ovo je razlog zašto je dobro što prije krenuti s ovim procesom nego odugovlačiti neizbježno. Naši timovi za vezu su čvrsto predani ostvarenju ovog tranzicijskog perioda što je lakše moguće. Naši zemaljski saveznici imaju značajne resurse svojih Agarćanskih rođaka na svojoj strani. Svi mi žarko želimo da oprostite i zaboravite svoje isprazne brige i odvažno i sigurno zaplovite u ova uzbudljiva nova vremena u Vašoj povijesti! Tada ćete shvatiti da su povučeni završi potezi za punu svjesnost te da sve što ostaje je iskoristiti Vaš novi pogled na svijet da ostvari ovaj čudestan novi život za čovječanstvo Zemlje!
Blagoslovi! Mi smo Vaši uzašli majstori! Danas dolazimo s velikim novostima! Vrijeme da manifestirate svoju novu realnost je na nama! Naši suradnici su započeli konačnu proceduru koja će rezultirati otpuštanjem sredstava iz novčanih fondova. Ova operacija također vodi k novim vladama i posebnim izjavama za javnost od novog Američkog predsjednika što će ostvariti u život novi financijski i monetarni sustav. Novosti o valuta poduprtim plemenitim metalima signalizira početak monetarne stabilnosti za Američki dolar i aktiviranje košare valute koje će biti predvodnik za globalno blagostanje. Dodatak na ovo je naravno svjetski oprost duga. Ovi programi su samo početak mnogih drugi koji će institucionalizirati sredstva obećana od Neba. Vaša uloga u ovome je da podržite ovo širenje blagostanja kroz masovna iznose koji će Vam biti dostavljeni.
Ova gomila novca Vam je dana da sijete blagostanje u svom svijetu kako biste pomogli u protjerivanju glavnih izvora nestašice i ograničenja u Vašoj trenutnoj realnosti. Potičemo Vas da poslušate naše upute do zadnjeg slova i da donesete obilje svakome! Ovo će biti vrlo brz proces koji će dodatno biti ubrzan razotkrivanjem naše svemirske i obitelji Unutarnje zemlje. Zajedno s nebom i njegovim ogromnim realnostima, Galaktička federacija je glavni instrument promjene svjesti. Jednom kad budu riješeni Vaši materijalni problemi idući korak za Vas je korak u svjesnosti o jednoti sa svojom dragom braćom ljudima i formiranje unutarnje veze koja može uzdržavati Gaju i njene raznolike ekosustave. Čineći ovo Vi izrastate iz ograničene svjesti i počinjete prihvaćati svoje Uzašašće u punu svjesnost. U tom trenutku dostigli ste točku svoje metamorfoze.
Vaša metamorfoza je vrlo poseban Nebeski određen događaj. Davno u završnim danima Atlantide vršeni su eksperimenti koji su sveli čovječanstvo na današnje nivoe ograničene svjesti eventualno rezultirajući u grupi od 15.000 pojedinaca koji su istrenirani da postanu “ljubimci” (robovi ? op.p.) odabranog seta vladajućih klanova Atlantide. Ovaj projekt je prekinut sa kataklizmom koja je poslala ostatke njihovih domova na dno oceana. Vaši preci su držani u posebnom laboratoriju koji je po potrebi mogao funkcionirati kao veliki brod. I tako su oni preživjeli. U konačnici su ih Anunnaki razmjestili po planetu. Sada nakon 13 tisućljeća i poslije nekoliko globalnih katastrofa vi ste se razmnožili u skoro 7 milijardi i spremni ste se trijumfalno vratiti u svoje bivše ja i ponovno se ujediniti sa svojim davno izgubljenim galaktičkim rođacima.
Danas smo nastavili naše poruke koje Vas pripremaju za događaje koji vode u Prvi kontakt. Oni uključuju uvod u razotkrivanje i naše vlastite emisije gdje ćemo pričati o Prvom kontaktu. Nakon što sletimo raspored događaja prije Vaše metamorfoze će biti jako ubrzan.
Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)
Prevoditelj: Siniša - Civilizacija Svjetlosti

      

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN