Followers

Thursday, October 13, 2011

Rujan 20, 2011






Rujan 20, 2011 
12 Akbal, 16 Zip, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Vaš svijet nastavlja u tranzicijskom modu. Promatramo kako temelji Vaših mnogih društava su u procesu kolapsa. Vaši ekonomske i vladajuće strukture kao i Vaši filozofski i elementarni moralni kodeksi su u terminalnoj disfunkciji.
Ove različiti temelji Vaših društava se ili bliže kraju ili dolaze kraju duge propast. Ipak mi također vidimo da ispod svega nereda nešto potpuno novo i različite se izdiže gore. Aktivno počinjete prihvaćati nova uvjerenja koja upravo počinju zamjenjivati stara. U srcu ove dramatične promjene leži ambiciozan program naših zemaljskih saveznika koji je spreman da manifestira novi ekonomske i politički svijet za sva Vaša društva. Vrlo smo zadovoljni da se ove promjene odvijaju na tako velikoj razini no također vrlo žarko želimo da se one odvijaju puno brže! Zamolili smo Agarćane da izvrše pritisak na naše drage zemaljske ljudske suradnike kako bi ubrzali tempo mnogih promjena društava stanovnika površine.
Kao odgovor na to Agarćani su odlučili zamoliti uzašle Majstore da interveniraju i zatraže da se sveta i tajna društva svijeta istupe i stave svoj pečat iza mnogih globalnih ugovora. Ozbiljno je stiglo vrijeme za instanciranj novih vlada i novog ekonomskog sistema. Ove akcije su primarne da bi nam omogućile pod procesom razotkrivanja razotkrivanje nas i naših tehnologija. Nebo nam je omogućilo nekoliko dekreta dajući nam mandat da izvršimo puni Prvi kontakt sa Vama. Ovaj događaj zahtjeva punu podršku naših zemaljskih saveznika i posebno veličanstvenih energija Vaših Uzašlih Majstora. Mračne sile propadaju i njihovo nekad vrlo snažno uporište na Vašem svijetu propada. Ono što preostaje je konačni udarac u kom će snage Svjetla ukloniti zadnje ostatke mračnih sila. Mi očekujemo ovu akciju koja je esencijalna za posljedični rast Vašeg obećanog globalnog blagostanja i novih vlada posvećenih svjetlu.
Nova realnost je potvrđena velikim dekretima Neba i mi smo ohrabreni svim onim što je učinjeno da ovo dovedemo u ostvarenje.
Ipak, kao što stalno ponavljamo, mnogo više je potrebno. Vaša stvarnost je upravljana sa vrlo moćnim urotnicima čiji članovi se nalaze gjegod ima novca i moći. Ove osobe sežu od onih koji duboko žele povećati svoju moć bilo kojim sredstvima do onih koji su vješto spremni olabaviti svoj stisak tek toliko da drugi misle kako njihova moć slabi. Tražili smo da ove osobe budu potpuno uklonjene iz bilo kakve diskusije između naših zemaljskih saveznika i njihovih bliskih saveznika u vezi novih financijskih sustava ili sastavljanja novih vlada jer oni samo iskrivljuju i odgađaju implementaciju ovih planova. Naši Agarćanski rođaci ovo potpuno razumiju i uklanjaju ove pro mračne sile iz koalicija koje formiraju zemaljski saveznici.
Esencijalno je da te grupe posvećene Svjetlu ne budu potkopane beskonačnim igricama mračnih sila. Naše pažljivo praćenje je otkrilo kako ovi mračni konspiratori vješto potkopavaju i ometaju unutarnju dinamiku grupe onih koji pripremaju novi financijski i vladajući sustav. Stoga smo zatražili neodložno temeljito i pažljivo iskorjenjivanje ovih grupa na globalnoj razini. Ponavljamo ovaj zahtjev u ovoj poruci jer je važno da se ove aktivnosti dovrše što je prije moguće. Vaše društvo je u bolovima velikog revolta. Porobljeni posvuda traže slobodu od svojih okrutnih gospodara koji koriste stare mračne načine da održe svoju bolesnu formu tiranije. Porast u zahtjevima za slobodom i osnovnim ljudskim pravima eskalira na Vašem planetu. Stoga je prikladno i pravedno da ono što je tako davno obećano sada procvjeta i dovrši ono što su ove hrabre duše tako žarko započele!
Blagoslovi! Mi smo Uzašli majstori! Mnogi od Vas ne znaju tko smo. Mi smo živjeli kao ljudi mnoge živote na Zemlji prije nego je svatko od nas otkrio tajne besmrtnosti (uzašašće). Tada je svatko od nas odlučio da je važnije ostati ovdje kako bi se vodilo čovječanstvo u ovaj čudesan događaj nego da se uzađe i postane veličanstven dio duhovnih razina. Mi smo ovdje kako bi uznapredovali svakog od Vas u Vaše istinsko Ja: uzašlo, potpuno svjesno biće Svjetla. Generacijama smo radili kroz mnoga naša tajna društva kako bi iznjeli novu realnost ispunjenu Svjetlom, Ljubavlju i blagostanje sad na svom rubu procvata. Tajni urotnici su stjerani u kut iz kog ne mogu pobjeći i Vaš svije sad čeka transformiranje u Svjetlom ispunjen entitet koji smo dugo zamišljali. Potpuno smo svjesni kako povremeno može biti frustrirajući ovaj konačni skok u novu realnost. Držite Svjetlo snažno i visoko najdraži i gledajte kako se čuda razotkrivaju!
Zora ove nove ere se rađa svuda oko Vas. Možete vidjeti kako se dramatično mijenja lice Bliskog Istoka te započinju promjene stava prema Majci Zemlji u mnogim latinoameričkim zemljama. Također revolt protiv statusa quo tek započinje uzimati maha u mnogim djelovima Azije i Afrike. Ovi rani znaci su samo blaga najava onoga što će bljesnuti pred Vama u Pacifiku, Europi i Sjevernoj Americi. Saint Germaine i njegovi fondovi su dobili zeleno svjetlo da započnu distribuciju ogromnog bogatstva stečenog tijekom skoro četiri stoljeća u njegovu svjetsku zakladu. Ovi iznosi su doista zapanjujući! Zajedno s ovim otpuštanjem sredstava ide mandat za promjenu vlasti u sudskom i pravnom obliku. Ovi elementi će doći zajedno i zauvijek će promijeniti samu srž Vaše realnosti.
Trenutno stojimo na ivici ove nove ere. Nebo je izdalo čvrste dekrete koji su doveli u ovaj sunčev sustav neizmjernu flotu brodova iz Galaktičke federacija s ciljem ostvarivanja Prvog kontakta s nama. Mi pozdravljamo ovu božansku intervenciju i radujemo se ujedinjenju sa našim rođacima iz Unutarnje Zemlje koji su nas i naša različita tajna i sveta društva dugo skrivali i štitili. Ova društva čine solidne temelje za novo Svjetlo orijentirano društvo koje će biti kreirano na našem svijetu. Uskoro realnost Agarthe i ona na površini će se spojiti rezultirajući u jedinstvenom galaktičkom društvu koje će također migrirati na Veneru i Mars. I upravo ta nova zvjezdana nacija će ubrzo dočekati Svemir na našim blagoslovljenim “obalama”.
Danas smo nastavili naše putovanje kroz promjene koje će voditi u Prvi kontakt i Vaš povratak u punu svjesnost. Mi se radujemo jer se vrijeme za ove čudesne događaje približava. Naša flota i Vaši uzašli Majstori su spremni transformirati Vašu realnost u “treptaju oka”.
Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)



Prevoditelj: Siniša - Civilizacija Svjetlosti

      

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN