Followers

Thursday, October 13, 2011

Srpanj 26, 2011






Srpanj 26, 2011 
4 Batz, 9 Pax, 7 Ik

Dratzo! Nova godina sviće! Pozdravljamo je i slavimo njeno rođenje sa ovom današnjom porukom! Oko Vas počinje se buditi nova realnost proglašavajući Vam kako niste sami. Vaše svemirske i duhovne obitelji su stigle i okupirane su promjenama Vašeg svijeta. Mračne vlade započinju svoje nestajanje čak dok se novi monetarni sustav priprema za hitar ulazak u povoljnom trenutku.

Promatrali smo mnoge od Vas kako pate i prešutno se slažu sa naizgled vječnom i iluzornom moći mračnih sila. Ovaj lažni svijet je spreman spustiti svoju ogromnu zavjesu i konačno razotkriti čudesnu istinu. Isto tako mi smo spremni Vama se razotkriti i pomoći Vam kako biste otpustili jednu od velikih prevara Vaše znanosti koja je da je Vaš planet čvrsta sfera. U stvari on je šupalj! Ova laž treperi povrh ostalih koje kažu kako ste sami i da je život u Vašoj realnosti jedinstveno čudo.
Ovo je također naravno laž. Doista sve temeljne percepcije kojima ste “hranjeni” od Vašeg rođenja bit će odbačene kao još jedna od mnogih laži koje su Vas doslovno držale u mraku.

Ove laži koje ste “progutali” od rođenja su davno stvorene kao istine koje se prenose sa jedne generacije na drugu. Lomljenje ovoga lanca neistina oslobađa od spona koje je prve stvorio Anunnaki i njegovi poslušnici kako bi Vam oduzeo Vašu moć i zadržao nepravedno stečene dobiti ukradene od Vas prije približno 13 milenijuma. Ograničena svjesnost pomiče Vas od Vašeg suverenog bića u biće ispunjeno sumnjama. Postajete spremni otpustiti ono što ne razumijete u zamjenu za sigurnost koja će smiriti Vaše unutarnje sumnje i naizgled Vam omogućava da nastavite sa svojim životom. Iduća stvar koja Vas “strahom” tjera u prihvaćanje ovog dogovora je smrt. Potpuno svjesna bića ne umiru. U pravom božanstvenom trenutuku oni jednostavne uzilaze. Ova cijela nova realnost smrti je nešto što Vaši davni preci u početku nisu mogli razumjeti. Zbunilo ih je i ostavilo u vrlo “strašnom” stanju. Anunnaki je iskoristio ovaj strah i njegov uspjeh je hitro vodio svijetu u kom sada živite.

Primjenjujući uspjeh koji je polučila zloupotreba (koncepta op.p.) “smrti” Anunnaki je zatim stvorio potrebu ljudi da obožavaju besmrtne “Bogove”. Ova realnost je u konačnici vodila u ratove, različite religije i nelogične mržnje koje su razdvojile čovječanstvo tijekom zadnjih 8000 godina. Anunnaki je manipulirao Vama i prisilio svoje poslušnike da primjene taktike koje su samo proširile ove fabricirane percepcije. Kao rezultat toga, vi ste uzamčeni, u društvima koja uglavnom služe bogatim i moćnim o trošku siromašnih i potlačenih masa. Ovakav mrak je stvorio realnost koja je frustrirala svih i ostavila samo nekolicinu odabranih koji iskorištavaju nepravedno stečeno bogatstvo i moć koju im je dao Anunnaki. Ova realnost je sada u aktivnom povlačenju dok Svjetlo kuje svoj put naprijed sa svojim kompleksnim planovima da opsežno restruktuira Vašu neprosvijećenu realnost u svijet okupan u slatkim, čistim zrakama Svjetla. Bit ćete otpušteni iz ove lažne i sjenovite realnosti i sa pomoći Neba prebačeni u svijet gdje možete opet se pretvoriti u potpuno svjesna Bića Svjetla!
U ovoj novoj realnosti Vi preuzimate svoju poziciju kao istinski nezavisnog Bića. Vi ste u konstantnom kontaktu sa svojim duhovnim vijećem i sa svojom zajednicom. Vama je ovo kontinuirano stanje znanja je normalno. U punoj svijesti postižete svoju najvišu svrhu sa svojim životnim ugovorom i u mogućnosti ste riješiti bilo koje stvari preostale iz prošlih života.

Nadalje možete blisko surađivati sa različitim Duhovnim hijerarhijama Vašeg sunčevog sistema održavajući svaki planet i Vaše Sunce u skoro savršenom stanju u kom Vi i Vaši najbliži se možete kolektivno manifestirati dozvoljavajući životu da napreduje kroz Vaš sunčev sistem! Vaša misija leži u ispunjavanju Vašeg životnog ugovora i u širenju Svjetla širom Vaše zvjezdane nacije, ove galaksije i naravno fizikalnosti. Vi djelite ovaj sveti rad sa vašom obitelji, klanom (šira obitelj do 64 osobe op.p.) i Vašom zvjezdanom nacijom. Svatko od Vas će shvatiti neizmjernu radost koju Vam ovaj rad svakodnevno donosi. Mi smo ovdje kako bi Vas savjetovali u ovome i da Vas promatramo kako cvatete u bića koja Vi istinski jeste!
Blagoslovi! Mi smo Vaši uzašli Majstori! Dolazimo danas s nekim vijestima koje se tiču događaja koji se odvijaju na Vašem svijetu. Red stvari koji je dominirao Vašim svijetom kroz milenijume je započeo implodirati. Različiti dogovori na koje su ove mračne sile nedavno prisilno pristale su postali upitni. Sada je ovaj stari sustav razapet u tome kako da implementira ove različite ugovore.

Rezultirajuća konfuzija je kreirala nekoliko frakcija unutar ovih tajnih vlada koje žele otvoriti novi krug pregovora. Ovakav pristup je neprihvatljiv našim suradnicima koji su zamolili Galaktičku federaciju da im demonstrira potrebu da se ovi ugovori odmah realiziraju. Ugovori podrazumijevaju da će biti rođen novi globalni ekonomski i politički sustav. Mračne sile žele sačuvati nešto od postojeće ekonomske i političke realnosti. Sadašnje vrijeme je stoga zadnji mogući trenutak prije nego javno bude objavljena formalna objava nove realnosti, koja uključuje razotkrivanje, i to svi budu svečano proveli!

Promatrali smo kako su mračne sile tijekom zadnjih 13 milenijuma manifestirale politike kako bi uništile Svjetlo i formalno osporavali Vaša neosporiva prava suverenih bića. Ovaj trenutak nije po ničemu iznimka. Kolebljivost nekoliko tajnih vlada da potpišu ugovore koji će svršiti njihovu legitimnost je jednostavno nastavak njihovog dubokog vjerovanja u njihovo pravo da se održe na vlasti. Naša galaktička i braća iz Unutarnje Zemlje su snažno istupili naprijed i objasnili u vrlo neposrednim terminima da ovo mora svršiti sada! Trenutno mi pomažemo Nebu u manifestiranju rešetke nove realnosti. Ovaj zadatak je dovršen i mi koristimo ove čudesne energije Svjetla koje zrače iz ovih novih rešetki da ubrzaju ovu veliku transformaciju koju svi Vi sad očekujete. Vrijeme vladavine mračnih sila je na kraju! Novo doba Svjetla se sada manifestira za Gaju i njenu djecu.

Upravo prolazite kroz konačne grandiozne faze Vaše transformacije. U prošlosti ovaj sveti zadatak bi bio proveden samo nakon mnogo života provedenih pripremajući fizičko i duhovno tijelo pojedinca za veliku integraciju. Jednom kad je ovaj trenutak stigao mogli ste na sebe privući ogromnu količinu znanja i mudrosti koje ste prikupili. Svatko od nas prošao je kroz ove posebne preliminarne faze prije nego nam je garantirana besmrtnost. Duh zna kada ste doista spremni za ovaj božanski dar i kako možete steći najveću korist od njega. Trenutno Vi se pripremate za ono što je nama trebalo tako dugo za postići. Nebo Vam je dozvolilo milost u obliku korištenja posebnih Svjetlosnih komora koje trebaju dovršiti ovaj sveti zadatak samo u nekoliko dana. Ova transformacija će se zbiti u jednako tako svetom prostoru – kristalnim gradovima Agarte (Unutarnje Zemlje).

Danas smo raspravili nešto od onoga što se zbiva u Vašem svijetu. Ova poruka je prezentirana na sličan način mnogo puta prije. Mi činimo ovo kako bi pripremili Vašu viziju i omogućili Vam bazu za Vašu osobnu duhovnu vizualizacijsku praksu. Približava se vrijeme kada će svanuti nova era za Majku Zemlju!

Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)

 

Prevoditelj: Siniša - Civilizacija Svjetlosti

      

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN