Followers

Wednesday, May 2, 2012

01.05.2012






1. travanj 2012
1 Kimi, 19 Kank`in, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Vaše područje i dalje pokazuje mnogo nemira. Agenti mračne smutnje pomno prate kako agencije raznih velikih vlada vode pripreme uhićenja i procesuiranja istaknutih ljudi u vladi i financijama, te po odborima u privatnom sektoru njihovih ekonomija. Ovaj proces dolazi do točke gdje se uskoro može očekivati početak golemog ciklusa uhićenja. Mračni svim silama se trude da pometu ovaj proces pod tepih, ali nisu u mogućnosti da to učine. Niz dalekosežnih retencionih prava službeno pritišće mnoge središnje i privatne banke koje su se u prošlosti šepurile epitetom „prevelike da bi propale“. Ove financijsko-uslužne korporacije spremno i opetovano su kršile mnoge zakone namijenjene da uređuju međunarodnu trgovinu, a kao najgori prijestupnik je američka Federal Reserve Bank. Ove privatne korporacije su bile kolovođa mnogih zloglasnih shema koje su ugrožavale same temelje dobrobiti vašeg svijeta. To je razlog zašto se ova posebna institucija prva ukida, koja će biti praćena u brzom slijedu klizištima poslovnih kolega urotnika.

Ove institucionalne reorganizacije i uhićenja su samo vrh piramide. Nakon njih će uslijediti nove vlade, isporuka blaga i niz, što može biti za vas, šokantnih najava. To će se baviti oprostom duga, novim bankovnim i financijskim sustavom, i radikalnim novim politikama koje će dovesti do mira u svijetu, općeg razoružanja, i do kraja destruktivnih manipulacija u vašem svijetu. Nova vlast namjerava reformirati rad svog zakonodavstva i cijelog pristupa izbornog procesa. Nadalje, pokretanje sveopće suverenosti potpuno će promijeniti način na koji se vlada obraća građanima. Te promjene će također imati ključnu ulogu u ubrzavanju poticaja za vaš povratak u punu svjesnost i pristojnoj interakciji s Gajom. Agarčani žele početi otvoreniju razmjenu s vama kad te određene mjere budu osigurane. Onda će biti vremena za pripremu javnosti za ogromne transformacije koje će donijeti uvođenje vaših oduzetih tehnologija, i uvesti sve vas do vaših korijena na drugim svjetovima.


Razotkrivanje namjerava biti uvod u predmet naše božanske kontakt misije s vama. Osjećamo da će naše ponovno spajanje s vama zahtijevati prijenos velike količine informacija o raznolikim temama. U biti, taj proces će morati ispraviti mnoge povijesne grube laži i iskrivljena vjerovanja kojima su vas hranili mračni tijekom mnogih tisućljeća, a mnoga vaša tajna društva će istupiti naprijed kako bi pomogli s tim učenjima. Ova učenja će biti pravo pristupa za ono što će vam donijeti vaši Uzašli Majstori. Ovi muškarci i žene u Duhu žele da vi prvo iskusite i time bolje razumijete različite duhovne zapovijedi prije njihovog formalnog pojavljivanja širom vašeg svijeta. Vi ste vrlo posebna Bića koja su bila podvrgnuta velikom testu vatre i ruku mračnih, i ta bolna patnja kroz stoljeća skovala vas je u vojsku velike duhovne vrijednosti! Vi božanski ratnici koristite vaše znanje iz prve ruke da transformirate bivše mračne populacije u ovoj galaksiji i pretvorite ovaj sektor fizikalnosti u Svjetlost! Među mnogim stvarima, razvođe razotkrivanja otvara ustave za posve drugačije razumijevanje vašeg božanskog identiteta i njegovog sinergijskog odnosa prema Gaji. Fizikalnost postoji na brojnim razinama, kao i Nebo. Vi ste duša-dijete za oboje, i vaš međuovisni odnos s majkom zemljom ilustrira unutarnju vezu između to dvoje. Naše mentorstvo vama će razjasniti mnoge razine na kojima se vaše bogosluženje može odigravati i to će vam omogućiti da izaberete vaš vlastiti jedinstveni put. Nebo podrazumijeva da vi u ovom trenutku ne razumijete u potpunosti implikacije pune svijesti. Naša radost će biti da prenesemo znanje, a zatim da vas pustimo da odlučite koji ćete put izabrati s Gajom, i zapravo s ostatkom ovog obećavajuće osmišljenog sunčevog sustava. Takvo otvaranje sposobnosti sretnog slučajnog otkrivanja stvara neku vrstu magije, koja je rođena kao zvjezdana nacija, i kako se krećete u vašu budućnost, jasno ćete vidjeti mudrost o kojoj mi govorimo.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo s više blagoslovljenih vijesti. Približava se vrijeme za naše suradnike da počnu masovna uhićenja. Prethodna faza je još uvijek u tijeku, u kojoj dodatna količina inkriminirajućih dokaza dolazi na vidjelo zahvaljujući sve većem širenju mreže anketa raznih međunarodnih policijskih agencija. Baš kao što je Nebo proglasilo, mi promatramo koliko se brzo raspetljava sveobuhvatna mreža kontrole mračnih. Broj ličnosti uključenih u velike malverzacije je doista zapanjujući, i vidimo blagoslovljenu ruku božanske pravde kako pomaže našim suradnicima da prikupe apsolutno brdo dokaza. Povrh toga, mnoge osobe uhićene u posljednjih mjesec dana dale su tragove i navele imena. Postoje dosjei o cijelom gornjem ešalonu mračne smutnje, a to će uskoro dovesti do njihovog masovnog uhićenja. Nesavladiva sila mračnih koja je vladala nad vama tisućljećima sada po kratkom postupku isparava, i vaša sloboda brzo se približava!

Ove blagoslovljene vijesti su tek početak. Institucije koje će se reformirati uključuju mnoge velike međunarodne banke koje imaju retenciono pravo nad njima. Pod tim se smatra ili da ih prisile na stečaj ili da ih natjeraju da prihvate novu upravu. Ova nova uprava će biti odobrena od strane naših suradnika, a tada će novi financijski sustav biti spreman za globalnu manifestaciju. Naši suradnici su nas također obavijestili da su prototipovi i okviri za novu globalnu ekonomsku politiku već počeli davati učinke u nekim zemljama. Ove zemlje slijede određene preporuke koje mogu postići njihovu ekonomsku slobodu od stalne prijetnje mračne smutnje. Njihovi uspjesi su dokaz da se ovaj novi ekonomski sustav temelji na stvarnosti. Naši suradnici su sasvim spremni, u pravom božanskom trenutku, da podijele ovaj model sa cijelim svijetom.

Prijenos vlasti također ostvaruje velike korake. Različite stranke koje žarko žele da promijene lice svijeta su nam se pridružile. Trenutno, mračna smutnja je uporna u planiranju brojnih vojnih avantura ali to će biti zaustavljeno od naše galaktičke obitelji zajedno s vojskama nekoliko zapadnih zemalja sklonim ovim potezima. Došlo je vrijeme da se oslobode vlade onih koji bi koristili njihovu vojsku nepromišljeno. Doba ratova je završeno, pa tako one vlade koje potiču ovu ludost treba ukloniti. Razni ugovori o ovom kraju su sada na snazi i kreću čvrsto povezani koraci s mnogim agencijama za provedbu zakona i tužiteljskim agencijama koje su blizu uhićenja onih primarno odgovornih za ova ratoborna ponašanja. Uskoro će nova vlast pružiti mir, blagostanje i globalnu suradnju!

Danas smo razgovarali o događajima koji će uskoro promijeniti vaš svijet. Učinjen je veliki napredak, dokazi prikupljeni, i organizacija postavljena na mjesto. Vrijeme za akciju velikih razmjera nam se približava. Blagoslovite sve nas, i neka se ti božanski zaređeni događaji ostvare! Vrijeme vaše slobode je blizu! Znajte, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)







Prevoditelj: Fredi




No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN