Followers

Wednesday, April 25, 2012

24.04.2012
8 Ahau, 13 Kank`in, 8 Manik
.............

Dratzo! Vraćamo se! Bili smo obaviješteni da je nekoliko glavnih banaka u svijetu spremno za prijenos vlasništva i upravljanja. To je veliki prijenos financijske moći iz ruku mračnih u ruke onih od Svjetlosti, a to je rezultat nedavnih manevara Uzašlih Majstora. Osim toga, došlo je vrijeme za objedinjavanje sredstava koja su prvi put postavljena od Saint Germaine-a u ranom 18. stoljeću, i od Quan Yin-a u 7. stoljeću. Ove velike rezerve zlata i srebra su osnova za prenošenje bogatstva dalje u vaš svijet od nekoliko izabranih koji su potpuno opredijeljeni za stvaranje općeg blagostanja planeta. Ovaj će prijenos pratiti novi bankovni sustav koji će biti potpuno transparentan u svojim raznim transakcijama. Novo bankarstvo je utemeljeno na naredbi da banke budu božanski instrumenti svjetlosti. One će se koristiti za upravljanje raznim korporacijama (posebna partnerstva) na teret posebnih i privremenih mandata: za distribuciju tehnologija i srodnih usluga u korist zdravlja i dobrobiti vašeg globalnog stanovništva.

Naš udio u ovim početnim promjenama je da pratimo reakcije mračnih na ono što brzo postaje gotov čin. Bez obzira na to mračni i dalje nastavljaju u velikoj mjeri da prkose onom što se događa. Legitimnost mnogih promjena u samim temeljima vaše financijske i političke strukture vlasti ih zbunjuje, a njihova nevjerica se može vidjeti u načinu na koji reagiraju na brzinu i uspjeh kojim se ove promjene poduzimaju od strane naroda svijeta. Budući da su bili priviknuti na nesmetano „vladanje kokošinjcem“, oni ne mogu prihvatiti da svi njihovi napori za zadržavanje kontrole su nemoćni protiv zamaha koji nova stvarnost postiže u Europi, Aziji i Americi. Očita neminovnost promjena ih dovodi do panike, a u njihovom odnosu prema nama ima više poštovanja nego prije. Oni također mogu jasno vidjeti da je trenutak za njihovo uklanjanje iz dosad nepobjedivog bastiona vlasti spreman za početak. Ono što mi očekujemo je zeleno svjetlo od Neba, a to će nam biti dano svakog trenutka!


Uzašli Majstori zajedno sa svetim tajnim društvima susreli su se s našim osobljem za vezu za uspostavljanje novog sustava mreže vaših novih glavnih svjetskih banaka. Cilj je da se stave te banke pod novu upravu a zatim regionaliziraju u podružnice. Smanjenje opsega omogućit će novim reorganiziranim novim manjim bankama da igraju veću ulogu u upravljanju sredstvima prosperiteta koje će neki od vas uskoro primiti. Cilj je sustav personaliziranih i prijateljskih banaka koje mogu učinkovito poslužiti vašim individualnim potrebama. U isto vrijeme, nove skrivene tehnologije za Gajino i vaše izlječenje bit će uvedene, zajedno s prekvalificiranjem medicinskih stručnjaka koje će biti dostupne za zadovoljenje vaših zdravstvenih potreba. Mnogi od vas sada nepotrebno pate od neizlječivih bolesti i koje zahtijevaju korištenje tih uređaja za liječenje i vraćanje u vitalno zdravlje.

Druga bitna komponenta koja se mora uskladiti prije masovnog kontakta je uspostava novih vlada, a glavni aspekt ove jednadžbe je svaki od vas. Uvođenje blagostanja u vaše živote vas oslobađa, omogućujući vam da se bolje brinete o svojim osobnim interesima. Svaki od vaših izabranih zakonodavaca trebaju biti pretvoreni u sposobne i brižne javne službenike, podupirane od javne mreže nadzornih vijeća. Vaša će biti odgovornost da se ujedinite i formirate takve kolegije. S druge strane, svaka zajednica treba da prepozna vitalnu važnost pružanja jasnih smjernica nacionalnim razinama vlasti. Ova nadzorna aktivnost je praktično uvod u stvaranje vlastitog galaktičkog društva. Za nas, služenje našoj zajednici i zvjezdanim narodima je velika čast koju svako od nas obavlja savjesno, a mi osjećamo najvišu zahvalnost što imamo svoju ulogu u rješavanju problema našeg društva. Ovo zajedničko nastojanje uzima u obzir talente i sposobnosti svih nas, a zauzvrat naš oblik kolektivnog upravljanja priznaje svakom pojedincu njegov jedinstveni doprinos za sve.

Blagoslov! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Trenutno smo u završnoj fazi rekonstrukcije našeg neopozivog svjetskog povjerenja. Dokumenti za postizanje navedenog su izdani, a one banke i obitelji kojima je početno dan pristup ovim fondovima obaviješteni su da je stiglo vrijeme za nas da ih sakupimo i pripremimo za distribuciju. Istovremeno, mi smo se pozvali na naša zakonska fiduciarna prava kod brojnih glavnih korporativnih banaka. Ovi pravni dokumenti su osnova za sve nas za preuzimanje ovih institucija i reorganizirati ih u banke koje mogu služiti ljudima i pomoći im u očitovanju božanske volje na planetu Zemlji. Distribucija vaših fondova prosperiteta uskoro će se dogoditi. Na drugoj strani, naši suradnici su zaposleni dovršenjem legalnih dokumenata koji će ozakoniti masovna uhićenja glavnih vlada i njihovom zamjenom nizom određenih privremenih vlada.

Naši suradnici rade s Agarčanima i Galaktičkom Federacijom kako bi postigli prijenos upravljanja što je prije moguće. Mi pratimo pojedince koji su najzaslužniji za kontrolu mračnih na našem svijetu i imali smo mnogo razgovora s njima u svezi s pojavom Svjetla na ovom svijetu. Mi smo im savjetovali da se odreknu njihovih mračnih projekata i da s veseljem prihvate blagoslovljenu volju i uredbu s Neba. Naš cilj u ovim osobnim razgovorima je jednostavno da im pomognemo u prijelazu u Svjetlo. Mi smo ispitali njihove opcije prihvaćanja milosti Neba i na taj način omogućili da se sve dogodi po čudesnom proglasu Lorda Surea. Mi smo također jasno izložili alternativni scenarij njihovih uhićenja i kažnjavanja od strane onih društava koja su nekad tako bahato kontrolirali.

Naše božansko sestrinstvo i bratovština sa Svjetlom je oduševljenje zbog činjenice da početak rada za promjenu vašeg svijeta je u suštini dovršen. Mi sada pripremamo događaje koji će uslijediti, kako bi božanski raspored imao puni učinak u vašem svijetu. Svaki od nas svakodnevno blagoslivlja svakog od vas. Vi ćete ovdje izvesti prekrasno djelo: vašu promjenu u potpuno svjesna Bića Svjetlosti. Vaš svemir i obitelji Unutrašnje Zemlje su spremni da vam pomognu u očitovanju ovih čudesnih promjena. Okruženje potrebno za ovaj događaj će se uskoro očitovati. Koristite vaš ogromni napredak da pomognete sanirati Gaju, čišćenjem vaših mora i rijeka, vašeg zraka i zemlje. Poželite dobrodošlicu obiteljima koje dolaze iz daleka da vam pomognu. Vi se pripremate za doista očaravajuću avanturu. Ništa manje od Stvoritelja čeka vas! Dođe vrijeme da izaberete ovaj prsten i pridružite nam se da služimo Nebu i cijelom galaktičkom čovječanstvu!

Danas smo govorili o tome što se događa oko vašeg svijeta. Nikada više nemojte izgubiti iz vida činjenicu da vi niste sami. Oko vas je velika vojska posvećenih bića koja čine sve što je moguće da dovedu novu stvarnost u život. Zato budite ponosni, budite jaki, i iznad svega, učinite ono što ste zacrtali da učinite da pomognete naš zajednički, sveti uzrok. Znajte, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)
Prevoditelj: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN