Followers

Wednesday, October 3, 2012

02.10.2012






02 listopada, 2012 
12 Ahau, 8 Tzotz, 9 Eb

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju 


Dratzo! Danas dolazimo znajući da se mnoge velike stvari približavaju točki gdje mogu početi dobivati oblik pred vašim očima. Naša tajna sveta društva pomagana od naših zemaljskih saveznika naporno rade kako bi dovršili široki spektar aktivnosti koje će stvoriti zapanjujuću novu stvarnost za vas. Gledamo s puno veselja kako mnogi projekti dolaze do ostvarenja, znajući da su početak onoga što čini razotkrivanje mogućim. Namjeravamo iskoristiti ovu priliku da napravimo seriju objava kako bi vas informirali o ogromnoj svrsi onoga što je poduzeto da se Majka Zemlja i čovječanstvo dovedu do ove točke, i da detaljnije objasnimo mnoge promjene koje će biti proglašene od strane čelnika novih prelaznih vlada. Ove formalne izjave će oblikovati okvir uvođenja novih tehnologija, naše prve interakcije s vama, i osnovnog rasporeda onoga što će se događati neposredno prije i poslije nakon našeg masovnog slijetanja. Mi smo prilagodili sadržaj ovih emisija u svjetlu onoga što smo govorili s liderima vaših novih vlada, a stoga također promijeniti aspekte vremenske trake koju ćemo podijeliti sa vama. 


Važno nam je da naše interakcije od samog početka budu otvorene i dovoljno fleksibilne da se prilagode razboritim promjenama našeg rasporeda koje se smatraju potrebnim. Primarni razlog našeg dolaska ovdje je da budemo vaši mentori i da koristimo naše sposobnosti da bi vaš prijelaz u punu svijest bio što brži, glatkiji i razumljiviji. Pod ovom naredbom mi smo stalno prilagođavali našu misiju prema onome što je odlučeno da je božanski moguće. Naše osoblje za vezu stalno nas preplavljuje informacijama o vašim različitim skupinama svijesti i njihovim različitim, stalno promjenjivim programima. Mi tada koristimo te podatke da oblikujemo i preoblikujemo ciljeve naše zajedničke misije. Naš cilj je da vas pokrenemo prema punoj svijesti unutar božanskog plana postavljenog za vaš svijet od Lorda Surea i područja AEON-a. Ovo sveto područje je razlog koji stoji iza onoga što radimo. Božanski plan za ovo doba određuje prestanak zatočeništva za Majku Zemlju i vas od strane mračnih, i vašem zajedničkom povratku u punu svijest. 


Kad smo stigli ovdje u vašoj gregorijanskoj godini 1990, vi ste bili pod vlašću Anunakija i bili pod direktnim nadzorom njihovih podanika na planetu. Te skupine podanika kovali su zavjeru da krše uvjete propisane od strane Neba u pogledu njihove privremene kontrole nad ovom stvarnošću. Mi smo tada bili upozoreni od strane Neba da se naša misija ovdje provede prema smjernicama izdanim od strane Lord Surea, i bili smo apsolutno potpuno informirani o tome što su mračni namjeravali učiniti i kako to planiraju ostvariti. Sukladno tome, uspostavili smo komandno mjesto u vašem svijetu u Agarti i zamolili Agarčane da predlože optimalan plan djelovanja. Radeći zajedno, stvorili smo zajedničko zapovjedništvo i počeli se baviti brojnim skupinama koje su se bile obvezale da će vratiti ovaj svijet u Svjetlo. Ta komplicirana logistika ove kombinirane operacije značajno se promijenila s Primirjem od Anchara, i od tada mi smo proveli puno restrukturacija kako bi održali misiju unutar okvira obje božanske direktive i kontingenata na terenu. 

Ta višestruka restrukturiranja su nas uspješno dovela do danas. Najavljene naredbe u jednom nizu potpisanih ugovora blizu su ostvarenja a određene preostale završne pripreme su završene. Osoblje za vezu koje je pridruženo mnogim vitalnim mjestima i skupinama nas svakodnevno upoznaje stalnim dotokom informacija koje se koriste za procjenu što se može očekivati kad ove skupine budu postavljene u prelazne vlade. Želimo raditi s njima u harmoniji i pridonesemo s našim sposobnostima da pripremimo vaše područje za njegovo kratko zadnje putovanje prema punoj svijesti. Isto tako Agarčani namjeravaju koristiti njihove vlastite pojedince da vode nove lidere u višem obliku upravljanja i da pripreme sve vas za vaše nove odgovornosti. Naša je namjera da stvorimo jedno okruženje koje vas potiče da radosno istražujete uzbudljivi novi svijet koji Nebo tako milostivo otvara za vas. Došlo je vrijeme za jedan vrlo veliki skok u svijesti u jednu novu čudesnu stvarnost. 

Blagoslovi svima! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo vas obavijestiti da će se niz blagoslovljenih događaja uskoro manifestirati u ovoj stvarnosti! Jako davno su mračnima dane određene odgovornosti koje se tiču njihovih aktivnosti u tom području, što uključuje prepoznavanje kada vratiti ovaj ograničeni svijet natrag u Svjetlo. Ova odredba je bila potpuno zanemarena od strane smutnje i njihovih brojnih podanika po svijetu. To je razlog zašto je AEON doveo, iz njegovog veličanstvenog carstva, sedam velikih Serafima. Ovi moćnici su ovdje da orkestriraju preobrazbu ovog svijeta u svjetlost, i da uspostave ispravne događaje koji su, na neki način, zakasnili s manifestacijom božanskog plana za to područje. U skladu s time, ohrabreni smo da vratimo ono što je trebalo biti učinjeno kako bi se omogućilo našim suradnicima da dovrše promjene koje premještaju vašu stvarnost van iz stege stavljene na nju od strane smutnje. Trenutno, mračni stavljaju na scenu bujicu izmišljenih scenarija da zadrže njihovu moć u opadanju. 

Ova stega mračnih već popušta pod djelovanjem Serafima. Načini Neba su, prvo, milostivo čekati one koji su izabrali da nauče da njihovi bolesni načini ne mogu više ostati. Tada Nebo djeluje na takav način da se nedvosmisleno pokaže tim pojedincima da je doista vrijeme da napuste te razne «načine». To je sada učinjeno od strane onih od AEON-a. Mi smo se pripremili za svete udarce i opraštanja koja će slijediti. Osim toga, mnogi elementi iz Galaktičke Federacije djeluju u tandemu s tim najsvetijima. Došao je trenutak za novi dan u ovom području. Veliko Svjetlo Istine će biti bačeno na to mračno mjesto i jako potrebno čišćenje će se dogoditi! To je razlog zašto je ovdje veća radost u našim koracima i pojačavajuća pjesma u našim kolektivnim dušama. Ovaj put je početak mnogih stvari koje pozdravljaju Svjetlo u našoj novoj dimenziji.

Kako se pripremamo za ovu paradu događaja, mi radosno molimo Nebo i božanski plan koji su s toliko ljubavi dopustili ovom području da ponovno doživi krajnju radost pune svijesti. Božanstvo priprema razna sredstva koja će nam odvesti zlo koje je samo privremeno bačeno na naš put. Vrijeme je da vratimo naše energije i da osjetimo još jednom naš povratak svetoj službi kao jedan od niza fizičkih Anđela koji šire blagoslovljenu veličanstvenost Neba kroz cjelu fizikalnost. Ovo prekrasno stanje je nešto što niste doživjeli u više od trinaest tisućljeća. Vaša duša sada se vraća u svoje prirodno stanje, a zatim ćete u potpunosti znati blaženstvo koje je izravna veza s Nebom i vašom svetom lozom! Budite u radosti i velikom slavlju, moje kolege braćo i sestre, najvećeg intenziteta! 

Danas smo nastavili naš niz pomaka čiji je cilj da pomognu objasniti veliki pomak od mraka u svjetlo. Ovo sveto putovanje odvelo vas je kroz više inkarnacija. Jedna generacija je slijedila drugu, u velikoj žetvi koja će vam sada donijeti natrag u srce vaše duše besmrtnost. Budite u radosti, i spremni da prihvatite darove Neba! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!) 

Kanal: Sheldan Nidle 




Prevoditelj: Fredi



No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN