Followers

Tuesday, October 23, 2012

23.10.2012






23. listopada 2012
7 Imix, 9 Tzek, 9 Eb

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju

Dratzo! Vraćamo se! Događaji na kojima su naši časni saveznici radili tijekom stoljeća, sada će se dogoditi i koji će zauvijek promijeniti vaš svijet. Struktura vlasti koja upravlja vašim svijetom urušava se unutar sebe kako središnjica više ne može održavati sve zajedno. Mračna kabala (smutnja) plašila se tog trenutka otkad su ih Anunaki napustili, pri čemu su ti vanzemaljci zahtijevali da njihovi podanici na planetu vrate upravljanje vašom stvarnosti Svjetlu. Na ovu preporuku Anunakija stavila je veto značajno velika skupina koju sačinjavaju podanici mračnih na planetu; njihovi lideri su bili krajnje nesposobni da dosegnu motiv zbog kog im je to bilo traženo, bez bilo kakvog razloga na svijetu, da se odreknu onoga što je za njih bio krvotok: vlast. Vlast je praktično sve ono što oni znaju. Pod okriljem njihovih bivših vanzemaljskih vladara, podanici su bezobzirno vladali Zemljom i njenim površinskim čovječanstvom gotovo 13 milenija. Sada se od njih traži da napuste, doslovno, prijestolje! Za mračne je to bilo nezamislivo! I nečuveno! Nitko, pa čak ni njihovi bivši gospodari, da će ih odvojiti od jedne stvari koja im je dala njihov vlastiti identitet: njihovu «prirodnu» superiornost. To je formiralo srž njihovog postojanja. I za gotovo 17 godina oni su se borili da održe svijet kakav oni jedino poznaju. Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju


U međuvremenu, naši sveti saveznici su zatražili da koristimo naše napredne metode pregovaranja kako bi spriječili da ova sada nesretna mračna bića stvore još jedan svjetski rat kao sredstvo zadržavanja njihovog statusa vaših vladara bez premca. Ovi pojedinci se osjećaju jako loše otkad im je naređeno da odu. Međutim, niz događaja i lanac dokumenata su napokon spremni da ostvare ono najpotrebnije – njihovo uklanjanje. Došlo je vrijeme za završni «nalet» za svrgavanje mračnih sa vlasti. Tada namjeravamo omogućiti našim saveznicima da privedu i sude onima koji su vas tako dugo nemilosrdno kontrolirali, i strahovi koji su toliko dugo određivali vaše živote mogu konačno biti stavljeni na stranu. Oslobođeni tih okova vi ćete biti u mogućnosti da radosno priznate naše postojanje i počnete stvarati društvo koje podupire dobro i dobronamjernost umjesto pohlepu i manipulaciju. Vaše nove vlade će olakšati put do pune svijesti. Prvo, uvođenjem općeg blagostanja i završetkom ratova! To neće biti tako lako ostvariti jer vaš svijet je bio manipuliran tisućljećima kako bi gledao na konkurenciju, mržnju i ratove kao neizbježne komponente postojanja!

Ovi načini državanja vas razdvojenim trebaju biti transformirani u suradnju, mir i ljubav. Vi ćete ostvariti i biti u mogućnosti ispuniti vaše najdublje potrebe za radosnim i kreativnim životom. Mi smo ovdje, u ovom božanskom trenutku, kako bi se ujedinili sa vama, i počeli neka bitna osobna učenja sa svakim od vas kao uvjet za vaš povratak u punu svijest. Dio ovoga će biti vaše uvođenje u veliku Knjigu: Knjigu Razumijevanja. To je kompilacija kojoj je doprinijela svaka zvjezdana nacija od vremena kada je prvi put kolonizirala vaš svijet. Svaka knjiga sadrži ogromnu količinu mudrosti o čovječnosti i fizikalnosti, i to je u suštini divovski sažetak povijesti i galaktičke antropologije. Namjeravamo da vas pokrenemo s radovima prikupljenim na Marsu, Veneri i Zemlji u vrijeme kada se Anchara Savez napravio razoran napad na vaš sunčev sustav prije milijun godina. Povijest Agarte i knjiga kojom počinje vaša nova zvjezdana nacija bit će dodana cjelini, čineći cjelovitu kroniku vaše zapanjujuće odiseje i o tome tko vi doista jeste!

Vi ste čudesna bića koja su se inkarnirala u ovom vremenu kako bi doveli ovdje novu stvarnost, a u skladu s ovim Nebom koje je bilo vrlo strogo u vezi toga kome je bilo dopušteno da se utjelovi ovdje u ovom vremenu. To je razlog zašto smo mi došli iz tolike daljine da pomognemo, unatoč činjenici da vaš svijet uskraćuje bilo koji od uobičajenih uvjeta za prvi kontakt. Nebo nas je pozvalo ovdje da upotrijebimo naše flote, u božanski određenom vremenu, da vas oslobodimo od vaših neposlušnih vladara. Kada se Anchara pridružio Svjetlu u određeno vrijeme, površinsko čovječanstvo Zemlje se trebalo premjestiti u Svjetlo. Ali, kako je ranije spomenuto, ti pozivi mračnima od Neba su bili nepoželjni za zemaljske podanike mračnih, kojima nije ni na pamet padalo da se odreknu svoje nezasitne ovisnosti o vlasti. Rezultat je ova misija prvog kontakta. Kad su naše flote došle ovdje, mi smo pretvorili vaš sunčev sustav u ogromno «parkiralište» i strpljivo čekali božanski znak na akciju. Ova veoma moćna uredba je konačno dozvolila da odjekne Nebom i u fizikalnosti i na taj znak budnice će sigurno biti odgovoreno! Ovo je trenutak kada će vaša sloboda biti osigurana!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo s dobrim vijestima! Naši posvećeni suradnici su dostigli stupanj kada se mnogi njihovi projekti mogu očitovati! No, prvo, najdraži, moramo vas početi izvješćivati o nekim istinama vaših sadašnjih postavki. Mračna kabala je planirala prije desetak godina da pokrene seriju događaja osmišljenih da dovedu do raznih ratova i konačno do globalne situacije da vas trajno porobe. Tada bi bili ostvareni uvjeti za drastično smanjenje sadašnje svjetske populacije na manje od 600 milijuna. Tim bi se brojkama upravljalo serijom pošasti. Ovaj užasavajući plan bio je izbjegnut aktivnostima naših suradnika od vremena 11. rujna 2001. Naši posvećeni na Nebu su došli i koristili svoje sposobnosti kako bi spriječili da se ovaj užas potpuno sprovede. Sada ste na pragu slobode i mi smo spremni da pokrenemo događaje koji će vam donijeti blagostanje i punu svijest.

Blagostanje je prirodno stanje na Nebu i u fizikalnosti. Ali, na vašem svijetu, vi ste gledali kako mračni koriste svoju moć da preokrenu ovo prirodno stanje naopako, stvarajući siromaštvo, neznanje i mržnju diljem svijeta. Ti uvedeni uvjeti bili su korišteni da bi se prikrilo tko ste vi. Vi ste rasli u ovom neprirodnom, umjetnom stanju i, ne znajući drugo, počeli ste vjerovati da je sve što vidite oko vas prirodno. Nema ništa dalje od istine! Život u ovom svemiru je iznimno bogat i sve je povezano. Vi ste dio veličanstvenog jedinstva – stanja koje je Stvoritelj proširio kroz mnoga područja uključujući fizikalnost. Kad uzađete, ovo veličanstveno stanje jedinstva postaje iskustvena osnova iz koje vi mislite i djelujete. To jedinstvo je duše-pokretačka melodija koja teče kroz svaku vašu stanicu, rađajući neprestani osjećaj radosti. Radost vas prožima i postaje izvor ostalih pjesama koje dovode vaše veselje do sve većih visina.

Nebo vas priprema za «brzu cestu» do pune svijesti koja nas pošteđuje mnogih života kako bi nas odvelo da postignemo naše sadašnje sveto stanje. Nebo je odredilo mnogo oprosta za vas, što vam omogućuje da koristite individualni stroj, koji uklanja mnoge epigenetske blokade i ponovno plete jako rastresanje DNK provedeno nad vama u prošlosti. To vam omogućuje da se lako premjestite u vaše božansko-Ja stanje. Ovaj milostivi čin je određen u ugovoru života koji sada imate. Vi ćete postati svjesni tih ugovora kada ova brza operacija uzašašća bude završena. Toliko toga leži pred vama, uključujući početak vaše velike Knjige Razumijevanja za vašu novu zvjezdanu naciju. Mi ćemo biti uz vas tijekom svega ovoga, jer mi smo ovdje, nakon svega, da koristimo našu kolektivnu mudrost iz brojnih zemaljskih života kako bi vas uveli u vašu božansku službu dok vi obavljate svoj dio premještajući cijelu ovu galaksiju u Svjetlo.

Danas smo pregledali što se događa u vašem svijetu. Dolaze veliki događaji koji brzo mogu promijeniti vašu stvarnost. Ova transformacija će vam donijeti radost i prijeko potrebne odgovore na vaše molitve za promjenu načina na koji djeluje vaš svijet. Budite dobro raspoloženi i pripremite se za novi i radostan svijet! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Izvor: www.paoweb.com

Prevoditelj: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN