Followers

Tuesday, December 11, 2012

11:12:2012





4 Oc, 18 Yaxk'in, 9 Eb

Selamat Balik! Vratili smo se! Vaš svijet nastavlja dalje prema trenutku raspada mračnih i početka nove epohe. Mi svakodnevno primamo ohrabrujuća izvješća od naših posrednika koji nam javljaju da je nedavno napravljeni raspored sada na redu da se očituje. Oni koji vode mnoga sveta tajna društva na vašem svijetu zauzeti su pokretanjem nekolicine projekata prema određenoj točki kada mogu biti realizirani. Alternativne vremenske trake vaše stvarnosti urušavaju se po stopi koja vas ostavlja na jednom pozitivnom putu prognoziranom od Maya jako davno. Nove rešetke se također učvršćuju i guraju vašu ravan u odabranom smjeru. Vrijeme za seriju posebnih emitiranja se približava, i taj dan će vas formalno osloboditi zatvora mračnih u kom su vas držali desetljećima. Prva stvar će biti da primite potpuno objašnjenje u tim emitiranjima o novoj vladavini s novim dobronamjernim zakonima, i naravno, novim sveobuhvatnim blagostanjem i pratećim financijskim sustavom. Ove teme će se tada proširiti kako bi uključile istinu o vašoj nedavnoj povijesti i o onima koji su kontrolirali vaš svijet na takav sramotan način. Kad to bude učinjeno, može se krenuti s formalnom objavom razotkrivanja.

Naš dolazak će se ostvariti kada razne mjere poput NESARA vam budu objašnjene i pokrenute u praksi. To će zahtijevati izvjesno vrijeme da se upoznate sa svim novostima. Možda ćete trebati čuti objašnjenja tih stvari iznova i iznova kako bi se navikli na njih. Također ćete se trebati poslužiti internetom kako bi pristupili mnogim dokumentima koji objašnjavaju ove teme, tako da ih možete čitati u vaše slobodno vrijeme i da bolje shvatite što se događa na lokalnoj, regionalnoj i globalnoj razini. Vaš svijet će se mijenjati tako brzo da vam se može činiti da su informacije o nuklearnom arsenalu uistinu jako potrebne. Svaki od vas će morati razmišljati o mnoštvu stvari i raspraviti sa svojim bližnjima. Mi smo potpuno svjesni vaše potrebe da integrirate toliko mnogo novosti, te stoga u potpunosti podržavamo cjelovito i otvoreno objavljivanje svega što će se dogoditi u svijetu. Štoviše, takve ogromne promjene su samo početak! U toj fazi, vi tek počinjete shvaćati razmjere onoga što trebate međusobno raspraviti prije nego što mi stupimo na scenu. U toj točki mi ćemo neizbježno trebati vašu punu pozornost. I mi imamo mnoštvo informacija za podijeliti s vama, čak i prije nego što dođemo do pitanja masovnog prvog kontakta s vašim planetom.

Misija prvog kontakta je evoluirala u proces vašeg povratka u punu svijest, a to će trajati daleko duže nego što smo u početku bili upozoreni. Međutim, ova misija „dobrodošli kući“ je razlog zašto smo ovdje. Ovaj zadatak je prošao kroz šest velikih promjena prvobitnog smjera, ali njegov cilj se nikad nije promijenio. Mi smo posvećeni vašem ponovnom ujedinjenju s nama i integriranju vašeg svijeta u punu pet-dimenzionalnu stvarnost. Tijekom toga vi ćete se još jednom upoznati s vašom Agarčanskom obitelji, s kojom ćete stvoriti vašu novu zvjezdanu naciju. Također ćete sresti mnoge bestjelesne duše i bića koja čine stvarnost ovog sunčevog sustava. Vi ćete razmotriti mnoge stvari s tim mudracima i koristiti tu mudrost za izgradnju vašeg novog galaktičkog društva. Nebo nas uvjerava da to veliko obrazovanje koje ćete dobiti, pripremit će vas za vašu prvu veliku misiju, koja je pomaganje mnogim ne-humanoidnim društvima da postignu punu svjesnost. U tom nastojanju imat ćete mnogo mudrih pomoćnika.

Ne-humanoidne zvjezdane nacije u ovoj organizaciji s najvećim zadovoljstvom će vam pomoći u tome. Oni su već krenuli s onim za što ste se opredijelili da ćete završiti, tako da možete vidjeti da cijela operacija je uvjetovana vašim uspješnim povratkom u punu svijest. Možete nositi unutar sebe bezbroj RNK/DNK koji sada moraju biti pravilno aktivirani i ispravno ponovno poredani s naše strane. Ta nevjerojatna operacija bit će izvršena u našim svjetlosnim komorama. Ovi živi entiteti će raditi s vašim mentorima i njihovim nebeskim kolegama da vas doslovno rekonstituiraju kao potpuno svjesna bića. Nakon što ponovno dobijete svoje sposobnosti pune svijesti, vi ćete nam se pridružiti i početi vašu božansko služenje AEON-u. Imat ćete određene vrhunske kvalitete koji će vam omogućiti da lako i brzo skrenete ovu galaksiju prema svjetlu, te ju pripremite za slijedeći vijek postojanja. Još jednom, možete početi uviđati važnost onoga što leži pred vama. Mnogo se očekuje od onih kojima je mnogo dano!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo radosni i po nebeskoj milosti da vas upoznamo da su mnogi veličanstveni događaji spremni da se očituju. Ovo praznično vrijeme bit će ispunjeno brojnim specijalnim čudesima koja će predstavljati prve poteze da vas se oslobodi od mračne kabale (smutnje) i donese vam trajno blagostanje! Naši sveti suradnici naporno su radili kako bi završili zadatke za čije ostvarenje su bila potrebna desetljeća. Nije laka stvar okončati političku i gospodarsku konstrukciju stvarnosti koja je tako cjelovito regulirana od strane svemoćne, negativne grupe. U ovom posljednjem desetljeću mračna kabala dostigla je vrhunac kontrole, a ipak je sada u nestajanju. Mi se radujemo, i veselo očekujemo svete institucije koje će zamijeniti stare, i koje će vam ponovno vratiti vašu dragocjenu slobodu i suverenitet. To će biti popraćeno vašim povratkom u punu svijest i vašim ponovnim ujedinjenjem s vašom duhovnom i svemirskom obitelji. Beskrajno vas blagosiljamo u Ljubavi i Svjetlu Stvoritelja!

Ova nova stvarnost nije san! To je sasvim stvarno! Vidjeli smo što manifestacija tih događaja stvarno znači svima vama i kako im se unaprijed radujete. Ovi događaji su božanski blagoslov i odražavaju važnost uredbe izdane od AEON-a. Imate mnogo toga za uraditi, kao i svi mi! Mi smo blagoslovljeni s tajanstvenim znanjem koje nam je bilo povjereno tijekom tisućljeća, a mi ćemo sada pružiti ovo veliko učenje i mudrost čovječanstvu. To je knjiga uputa za sve koji putuju putem do pune svijesti i božanske besmrtnosti, a tijekom eona čuvali smo ih na sigurnom od mračnih i držali smo ih blizu našim srcima. Ubrzo nakon prvih najava, naši sveti suradnici će vas pripremiti za naše formalno pojavljivanje i opću seriju lekcija. One će vam biti prenesene telepatski, a također i preko interneta, radija i televizije.

Kao što naglašavamo, sve ovo je samo početak onoga što će biti otkriveno; na primjer, ogromna količina znanja bila je skrivana od vas od strane mračnih. Ono što će vam biti rečeno omogućit će vam da bolje shvatite istinu o onome što ćete biti svjedoci. Mračni su toliko manipulirali vašom stvarnošću da vi ne znate što je stvarno a što nije, i vi ste ogrezli u magli nedoumica. Mi smo došli da vam dostavimo sredstva da možete jasno razlučiti istinu o predstojećim informacijama, otkrivenjima i akcijama. Vrijeme je da snažno zakoračite u svjetlo i počnete poništavati ono što su mračni učinili da unište vaš svijet. Možete uzvratiti Gaji s vašim božanskim darovima prekrasne energije koja će ju vratiti natrag njenom punom potencijalu. Zajedno ćemo skovati sveti savez između sveg zemaljskog čovječanstva i velikih nebeskih bića koja nas sada vode natrag u Svjetlo!

Danas smo vam dali još poruka od Uzašlih Majstora i nas samih. Došlo je vrijeme da se dogode čudesne stvari. Dakle, budite spremni da koristite svoje znanje o ovim stvarima kako bi pomogli svojim prijateljima i obitelji u onome što se nalazi pred nama. Prvi kontakt je misija čije je vrijeme konačno došlo! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)


Kanal: Sheldan Nidle

Izvor: www.paoweb.com

Preveo s engleskog: Fredi


Prevoditelj: Fredi











No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN