Followers

Tuesday, December 25, 2012


5 Kan, 12 Mol, 9 Eb


Dratzo! Vratili smo se! U vrijeme ovih praznika pripremamo seriju konačnih iznenađenja za mračne koja će označiti kraj našeg razdoblja čekanja. Programi naših svetih saveznika za očitovanje vaše nove stvarnosti mogu početi. Mnogo se toga dogodilo proteklih nekoliko mjeseci što nam konačno može omogućiti da počnemo sa završnim potezima prema novoj vlasti i formalnoj najavi razotkrivanja. Ovdje je važno napomenuti da će nam razotkrivanje omogućiti da vam se izravno obratimo po prvi put. Jednom kad budemo mogli govoriti izravno s vama, namjeravamo se pozabaviti raznim vitalnim temama od samog početka. Vašim svijetom tisućljećima je upravljala grupa ultra bogatih i vrlo moćnih muškaraca i žena čija su jedina briga bili oni sami sebi. Sada je vrijeme da vaši interesi budu u potpunosti zastupljeni i mi to namjeravamo osigurati! Vašim sadašnjim ekonomskim i socijalnim preprekama moraju se najzad pozabaviti oni koji će preuzeti kormila vaših novih vlada i novih financijskih institucija. Vi također morate biti obaviješteni što se događalo tijekom posljednjih desetljeća kako bi se spriječilo da se sve to ne očituje kako je prvobitno planirano.

Kao što znate, mnogi članovi mračnih su kontrolirali glavne svjetske vlade tisućljećima. Svakom režimu je dan popis zadanih odgovornosti kojih se oni moraju pridržavati radi kontrole u bilo kojoj situaciji. Štoviše, svaki lider ima upravitelja čiji je zadatak osigurati da se vladama „dani“ rasporedi marljivo provode. U glavnom, ovo je stvorilo ponašanje koje osigurava moć podanicima mračnih; međutim, ono što će se dogoditi dovest će do kratkog spoja ove samoodržive zatvorene petlje. Nova vlast će ponovno uspostaviti vašu zasluženu moć od koje ste nesvjesno odustali još od rođenja. Ova božanska prava biti će vam vraćena i mi vas preklinjemo da ih sa strogošću i radošću primijenite! Nova vlast i financijski sustav će okončati ratna previranja i tjeskobne nestašice. Koristite ove skorašnje aktivnosti za nastavak vašeg treninga svijesti i da osigurate da se vaše lokalne i regionalne vlasti brinu o vašim željama i da budu transparentne u svojim odnosima s vama. Bitno je da bude uspostavljena jaka veza između vas koja se temelji na otvorenosti, ne na slijepom vjerovanju ili opsjednutosti vlašću. To su vaši prvi koraci u primjeni odgovornosti nerazdvojivih od galaktičkog društva.

Galaktičko društvo kuje vezu između vas i svi elementi koji čine ovo posve uključeno, svestrano društvo, i tako vi morate početi da promatrate društvo kao jednu interaktivnu cjelinu čiji ste vi vitalni dio. Njegova suština je jedinstvo svijesti, a u međuvremenu prije nego što postanete potpuno svjesni, možete koristiti svoju intuiciju za interakciju s tim prethodnicima vlada na naglašen i inovativan način. Vrlo brzo možete početi uviđati kakav snažan i kreativni utjecaj imate na vaše društvo. Ipak, mi imamo jedno upozorenje za vas: budite u ljubavi svjesni jedni drugih, i koristite svoju ljubav i velikodušnost da vas vode u vašim akcijama. Naučite se ponašati jedni prema drugima s novim shvaćanjem. Naši mentori će vam biti pri ruci da vas savjetuju kad bude potrebno i da vas upute u te sasvim nove načine, jer ćete vjerojatno pronaći toliko novosti ponekad zbunjujućih u početku. Vaši mentori mogu vidjeti vaše namjere i savjetovati vas o vašim najviše održivim opcijama. Dok napredujete, naći ćete niz pitanja koja će se pojavljivati i koja će oblikovati vaše shvaćanje vaše uloge u novom, mnogo svjesnijem društvu.

Naš cilj je da vas pripremimo za punu svijest. Nakon što preokrenete cikluse rata, razaranja i mržnje, možete istražiti bezbroj načina da provedete suradnju i ljubav za dobrobit svih. To je nekako „težak zadatak“ jer su vaša društva pretrpana preprekama svake vrste i opisa, od kojih mnoge smatrate neizbježnim, a koje to nisu. Vi ste se pitali za pokretanje naprijed i obratno baš o svemu s čime ste rasli, s ciljem stvaranja temelja za vaše galaktičko društvo. To je doista ogroman obrazovni projekt i vi možete početi shvaćati potrebu da imate mentore da vas vode na početku. Vi ćete učiti kroz praksu i nadamo se da društvena „pravila“ koja ćemo vam uskoro predstaviti, vrlo brzo će se smatrati kao optimalno korisna. To je čudno ali uzbudljivo i izazovno vrijeme za vas, jer mnogo toga se očekuje od vas. Nije laka stvar staviti postrani ono što ste naučili od svojih roditelja i vršnjaka. Vaši mentori će biti s ljubavlju na vašoj strani da vam pomognu „ukorijeniti“ društvo koje će biti jako različito od onoga kojeg poznajete.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo na ovaj dan da proslavimo blagoslove koje praznici donose i da se radujemo zbog činjenice da će veliki dar biti dan čovječanstvu. Prije mnogo tisućljeća na vašem planetu, vi ste svjedočili onome što ste bili u stanju stvoriti prije nego su došli Anunaki i, u nastupu bijesa, uništili vaše zlatne gradove pune znanstvenih čudesa. To je bilo samo oko 8.000 godina ranije. Od tada ste bili u luđačkoj košulji sa samo najminimalnijom tehnologijom da bi osvijetlili vaš iscrpljujući put. Mračni vladari su se uvijek plašili onoga što ste vi bili sposobni, i vaše neraskidive vjernosti svjetlu i duboko zakopanih sjećanja na veličanstvenost Stvoritelja. Konačno, sveti trenutak je stigao kada istina o vašem postojanju može biti otkrivena. Stvoritelj je pozvao mnoštvo iz cijele ove galaksije da dođe i da ruku u ogromnoj transformaciji vaših života. Svjetlo velike važnosti je bljesnulo kroz njihove redove i vaše oslobođenje je osigurano!

Želimo da vam bude sasvim jasno da je ovaj put odlučeno od Stvoritelja kao trenutak kada će se vaše oslobođenje od hirova mračnih konačno dogoditi! Ovaj potpuni preokret u vašim poslovima je zbog neprestanih blagoslova Neba. Ono što vi vidite u svijetu oko vas su znakovi da su šamani i proroci kroz stoljeća predvidjeli ovaj zlatni trenutak. To je kada možete vratiti svoju slobodu i početi dobivati mnoge svete istine odavno vam uskraćene. Mi, Uzašli Majstori, smo održali ove istine na životu u našim učenjima, i na taj način, pripremili čovječanstvo za ovaj veliki pomak u svijesti. Vi ste bili upoznavani svaki dan o tome što ste sposobni i o nevjerojatnoj moći koju kao kolektiv posjedujete. Naša je uloga da koristimo resurse koji su nam dani da provedemo ovaj blagoslovljeni zadatak i pridružimo se Nebeskim oslobodiocima da manifestiramo novi dan za sve koji žive ovdje!

Vaša dragocjena srca su otvorena i spremna da prime najveći blagotvorni dar. Dopustite nam da iskoristimo ovo vrijeme da pronesemo poruku slobode, blagostanja, i povratka božanske istine. Neka sve laži i beskrajne manipulacije mračnih odmah prestanu i da može veliki protok svete svjetlosti od stvoritelja dovesti sve nas u radosti do nove stvarnosti i nove suverenosti danoj svima. Ovo je trenutak koji smo dugo čekali i on je na kraju došao do ostvarenja. Ubrzo ćemo se očitovati među vama i podučiti mnoge svete istine dane nam od domaćina Serafima koji svakodnevno izlijeva svoje sveto Svjetlo iz AEON-a. To svjetlo jača svakim danom, a ogleda se u sjajnosti našeg Sunca. Ova velika Svjetlost razara moć mračnih i daje pravu potporu onima koji slijede svete zakone Svjetlosti!

Danas smo nastavili s našim porukama. One su namijenjene da vam pruže osnovno shvaćanje o tome što se događa oko vas. Svitanje nove stvarnosti je došlo i s njom, trenuci kada ćete upoznati svoje duhovne i svemirske obitelji. To je doista vrlo posebno vrijeme za biti utjelovljen na zemaljskom planu! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi Jedno! Budi u Radosti!)


Kanal: Sheldan Nidle


Preveo s engleskog: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN