Followers

Tuesday, February 26, 2013

26. veljače 2013


26. veljače 2013 


3 Manik, 15 Zac, 9 Eb

Selamat Balik! Danas dolazimo s vrlo zanimljivim vijestima. Mračni nastavljaju u tunel-vizija modu očajnički pokušavajući na neki način doći do odgode onoga što znaju da je neizbježno. Nebo čeka da se pojavi posljednji nebeski znak, i nakon što se taj fenomen dogodi, mi očekujemo da ćemo djelovati brzo i stjerati mezimce mračnih na mjesto gdje oni ne mogu više napraviti štetu. To nas ostavlja u razdoblju prije nego se to dogodi, i tako da se mi dvostruko provjeravamo s mnogim našim saveznicima da budemo sigurni zbog onog što će se uskoro dogoditi da je sve spremno za pokretanje što je moguće brže. Naše osoblje za vezu vrši kratak spisak provjera i potvrđuje da su sve grupe  potpuno spremne. U stvari, mnoge od njih žele da ovaj datum dođe bolje prije nego kasnije, ali unatoč ove frustracije razne grupe unutar vaših glavnih vlada pokazuju veliko strpljenje s onim što im je bilo vrlo dugo za čekati. Naši brodovi svakodnevno se bave sve većim očajničkim globalnim nestašlucima mračnih, tako da smo zauzeti korektivnim radovima kako bi se suprotstavili štetama koje su ti grješnici zamisli da ostvare.

U međuvremenu, naša Agarčanska obitelj također je zauzeta dnevnim prilagodbama potrebnim za ažuriranje vaših brojnih svjetlosnih komora. Naš cilj je da budemo spremni da vas  trenutačno po obavijesti prebacimo u vaše svjetlosne komore koje se nalaze u Agarti čim nam Nebo da zeleno svjetlo. Do tog trenutka, nekoliko pripremnih aktivnosti trebaju provesti vaše nove vlade. To uključuje zapanjujući niz najava, nakon čega slijedi pokretanje politika koje će temeljito uzdrmati način vođenja vašeg svijeta. Što je najvažnije, dobit ćete formalno proglašenje razotkrivanja koje će nam omogućiti pokretanje niza poruka pripremajući vas za slijetanje za naš prvi kontakt. Ovo je nekoliko mirnih trenutaka na vašem svijetu prije nego što vrijeme uzbuđenja počne, jer proces transformacije vašeg svijeta, koji uključuje kraj dugogodišnjih „NLO“ zataškavanja, uistinu će zazvečati kroz vašu sadašnju stvarnost. Sada, Nebo uspostavlja posljednju etapu vašeg putovanja u punu svijest koja će zahtijevati usluge osobnih mentora za svakog od vas. To je netko kome možete u potpunosti vjerovati da će vas podučiti mnogim istinama koje su suprotne onome što su vam govorili od ranog djetinjstva.

Vitalni dio vašeg promoviranja u duhovnu zrelost je da jasno shvatite kako su vas Anunaki i njihovi dobro obučeni podanici varali tisućljećima. Oni su koristili vaše tadašnje stanje smrtnosti za stvaranje prigušujuće mreže straha kako bi vas držali kontroliranim i povodljivim. Ova povodljivost im je omogućavala široku osnovu upravljanja nad vama i vođenja vašeg svijet a na način koji im se sviđa. Ova mračna konstrukcija sada završava, a na njeno mjesto vi ćete moći po prvi put u 13 tisućljeća stvoriti svijet koji vam se sviđa. Ali ne zaboravite da će to biti samo prijelazna faza, u kom vremenu ćete biti potpuno informirani o tome što možete očekivati i kako se prilagoditi punoj svijesti. To je ogroman korak! Kako ta privremena faza uzima sve više maha, vi ćete također preuzimati sve više odgovornosti. Za to ćete također morati biti spremni, jer ona će vas brzo premjestiti u jedan prosvijetljeni način življenja koji će vam omogućiti da doživite pravu prirodu svog bića i da dobijete jasnije razumijevanje o tome gdje ste započeli. Bezumne tvorevine ograničene svijesti dolaze do najugodnijeg završetka!

Ovo dizanje u jedan najuzvišeniji način života je ono što predstavlja slijedeći kratki period. Također, ova poboljšana sredina bit će mnogo povoljnija za apsorbiranje onoga što ćemo vas naučiti. Vaši Uzašli Majstori započet će seriju učenja koja razjašnjavaju samu prirodu duše i kako ona cvjeta kad je izložena svjetlu. Naš doprinos će biti da vam objasnimo o punoj svijesti jer vam mora biti sasvim jasno što leži pred vama. Postati potpuno svjesno biće je užitak koji je iznad svega što možete zamisliti u ovom trenutku.  Zajedno, uzašli Majstori i mi pripremit ćemo vas za novi život; svjetlosne komore su samo završni potez. Vi ste duhovno orijentirano biće, i mi moramo integrirati vaše fizičke s vašim emocionalnim i mentalnim dijelovima, a to je ono što te komore rade. Svaki od vas zahtjeva jedinstvene prilagodbe vrlo složene prirode. Ovaj zadatak će biti zajednički napor, a onda ćete doći pod vodstvo vaših Uzašlih Majstora koji su imenovani od strane Neba da vas vode u prvoj seriji misija za dovođenje trajnog mira u ovoj galaksiji.

Blagoslovi! Vraćamo se s dobrim vijestima! Veliki događaj u nebesima se približava. Ovo je vrlo poseban fenomen i njegov dolazak predstavlja početak novog dana za sve na ovoj najbožanstvenijoj kugli. Kad ovaj događaj krene svojim tokom, vi ćete biti oslobođeni zagušljivih štetnih isparavanja mračnih. Imat ćete nove vlade, blagostanje, i što je najvažnije, vašu slobodu. Vaše nove vlade će napraviti seriju najava koje će promijeniti svijet, a tada ćemo moći započeti naše novo služenje čovječanstvu. Nova stvarnost rođena tog dana će ubrzati transformaciju koja će ponovno uvesti svetost u vaše živote, dopuštajući vam da svjedočite vremenu divota i čudesa. To će biti kada se pojave anđeli i glas Kreacije se bude ponovno čuo po cijeloj zemlji. I to će biti kada vi, napokon, izađete iz vaše duge amnezije i sjetite se tko i što vi uistinu jeste.

Jedan aspekt vaše nove službe je da naučite o božanskoj prirodi fizikalnosti i omogućite si da zapamtite sva posebna znanja koja ste zaboravili kada ste bili premješteni iz pune u ograničenu svijest. Vaš dražestan povratak u vaše prirodno stanje slavit će se diljem Neba i ispunit će proročanstvo stvoreno eonima prije od blagoslovljenog arhanđela Mihaela. Ono objašnjava da je vrijeme tame bilo zadesilo ovo područje, iz čijeg duhovnog zatvora ćete se osloboditi nekih 13.000 godina kasnije velikim djelima Neba. To vrijeme je sada! To je trenutak oslobođenja i radosti! Mračni i njihovi podanici će biti pometeni i novi dan sviće na Zemlji. Radujte se, moje sestre i braćo! Uskoro, veliki rog oslobođenja će zazvučati; Nebesko svjetlo će zasjati, i vrijeme za prava čuda će početi!

Vaše oslobođenje označava početak nove službe za sve. Moramo vas mnogo toga naučiti a vi morate mnogo učiti. Prekid ovog dugog boravka u amneziji može značiti izvjesnu zabrinutost za mnoge od vas, jer potpuno ostvarenje onoga u što ste vjerovali, i što ste učinili u ime tih vjerovanja, vjerojatno da će izazvati izvjesnu tjeskobu. Stoga, mi uzašli Majstori ćemo poduzeti veliki val oprosta i milosti i to provesti u svim zemljama diljem Zemlje i u kutovima svih srdaca koja pate. Uvlačenjem ovog iscjeljujućeg svjetla u vas i dopuštajući mu da izmiri strahote natovarene na vas od strane mračnih. A onda od vašeg srca srcu neka idu s ljubavlju. Dopustite novom svjetlu radosti i jedinstva da obuhvati sve vas, jer u ovom čudu dolazi sveti način da pružite posljednje korake na povratku natrag u čudo koje je puna svijest. Aleluja! Aleluja!

Danas smo nastavili naše tjedne poruke vama. Došli smo do posebne točke kada se velika čuda mogu konačno ostvariti. Došli smo do ključne faze ovog dugog putovanja koje je počelo za nas onda kada smo bili upućeni da se pripremimo za masovni prvi kontakt. Sada nastupa radost skorašnjeg nastupa i zajedničkog hodanja prema vašoj svetoj destinaciji! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi Jedno! Budi u Radosti!)


Kanal: Sheldan Nidle


Preveo s engleskog: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN