Followers

Tuesday, February 5, 2013

5. veljače 2013


5. veljače 2013

8 Cimi, 14 Yax, 9 Eb


Selamat Jarin! Vratili smo se i donosimo s nama dobre vijesti! Vrijeme za veliki trenutak stiže! Glavni elementi mračne kabale sada su u pritvoru i oni koji su zaduženi za planiranje visoko profilne serije suđenja postavljaju datume za službeno izvještavanje o ovim značajnim događajima, koji sačinjavaju uistinu vrh ogromne sante leda. Dugo čekanje na najave bliži se kraju, a mi gledamo kako mračni kabalisti počinju shvaćati da se trenutak njihovog užasa počinje manifestirati. Za produženje šarade koja se sada odigrava, oni su smislili fiktivnu sliku američkog domaćeg gospodarstva koje se „nekako“ diže kao feniks iz pepela posljednjih nekoliko godina. Doista to čeka izvođenje završnog udarca. Svjetska gospodarstva su zaglibljena u kolektivnom dugu koji je mnogo puta veći od svjetskog bruto nacionalnog dohotka. Katastrofa vaših svjetskih ličnosti ne može tako lako biti pometena pod tepih, što objašnjava zašto je Španjolska brzo potonula a i Njemačka nije jako daleko od toga. Kabala je odavno tretirala svijet kao svoje osobne „ostrige“ i prepuštala se velikom raskalašenom trošenju nevjerojatnih razmjera. Izlaz iz toga je globalni oprost duga.

Ovo rješenje je ono koje mračni odbijaju podržati. Oni strahuju od ogromnog gubitka moći i bogatstva ako se oprost duga službeno odobri, i tako ti veliki džinovi licemjerstva odbijaju dopustiti čak ni malo slobode i dostojanstva ljudima svijeta. Oni su se posvetili očuvanju nezakonitog nadničkog ropstva i duboke zaduženosti, jer to vas čvrsto drži pod njihovom kontrolom. Ovaj prkos, kao što je bilo i predviđeno, zapravo je velika blagodat: to je omogućilo mnogim našim zemaljskim saveznicima da osiguraju pravna sredstva za svrgavanje kabale s vlasti. Trenutačno smo zamijenili ono što mi zovemo surogat života-i-svjetla za one koje smo legalno zatočili, a sve će to biti otkriveno kada nove vlade preuzmu kormilo. Do tada odrađujemo naš dio kako bi se promjena provela na što lakši mogući način. Golemi dug treba biti javno izložen, a zatim potpuno oprošten, a prepirke oko bilo kog aspekta ovog globalnog uvjeta su sasvim apsurdne. Ovaj biznis nacionalnog duga nije ništa više od iluzije, kontrolni mehanizam, namjerno postavljen od mračnih za održavanje njihovog na dugu vođenog gospodarstva.

Pored raznih zamjena koje su najavljivale da se uobičajena poslovna šarada održava, mi smo bili zauzeti kovanjem radnog partnerstva između nas i onih koji će zamijeniti loše izvršitelje koji još uvijek imaju utjecaj u vašim globalnim vladama, koji vas svakodnevno prevarom ostavljaju bez novca i sredstava, i koji donose odluke koje nisu u njihovoj nadležnosti. Veliki opseg nezakonitih radnji koje se svakodnevno događaju je prilično zapanjujući, i mi ne možemo dočekati da pošaljemo ove hulje u izolaciju! Nasuprot tome, vaša nova vlast može vas prvo iznenaditi svojom transparentnošću i komunicirati s vama na koristan i pošten način što je više moguće. Vladu treba gledati kao jedan instrument koji jamči vaš suverenitet i blagostanje, umjesto da se drži isključivo posebnih interesa koji samo njoj služe. Nova transparentnost će se približiti nekom stupnju galaktičkog društva, i dok rastete u svijesti, vi ćete postati svjesniji kako vlada (dok postoji) iziskuje strog i savjestan nadzor dijela naroda. To je nešto što ćete morati pratiti dok se masovna slijetanja događaju.

Dok pretvarate stvarnost koju sada znate u jednu koja je sasvim drugačija, bilo bi korisno pažljivo promatrati svaku novu komponentu vašeg društva kako bi shvatili kako bi to moglo utjecati na vaš svijet u cjelini. Promjena će doći brzo nakon što razni dijelovi trenutno odlagani od Neba poteku. To vrijeme se brzo približava. Sveti sporazum  je bio napravljen s Anunakijima pred oko 13.000 godina i koji je točno odredio niz događaja koji će označiti kraj tog sporazuma i proglasiti rađanje nove epohe Svjetlosti za čovječanstvo. Ovi znakovi se pojavljuju i ubrzo će se spustiti nova stvarnost i promijeniti vaš svijet zauvijek. To je sveti zavjet Neba, a mi smo ovdje kao mentori ovog zavjeta i da osiguramo da se davno određene promjene pojave. Nebo vas premješta iz vašeg sadašnjeg stanja ograničene svijesti u vaše prirodno stanje pune svijesti. U vašem prirodnom stanju vi ćete naslijediti odgovornosti koje ćemo zajednički preuzeti da učinimo trajnim sadašnji galaktički mirovni sporazum.

Namaste! Mi smo vaši uzašli Majstori! Danas dolazimo u radosti! Mnogi od „prirodnih nebeskih događaja“ ranije spomenutih došli su i prošli. Samo još neki će se tek dogoditi a svi oni su vrlo blizu ostvarenja. Kad se oni dogode, dovest će vaš svijet bliže vašoj svetoj sudbini. Ove stvari su božanski vjesnici nove stvarnosti ispunjene Svjetlom, Ljubavi, i blagostanjem. Svugdje se Nebesa pripremaju da nas pozdrave s prikazom energije koja će označiti početak vaše nove epohe! Isto tako, mi pripremamo naše suradnike da objave raspored našeg dolaska i počnu kampanju koja će izazvati da se vaše sadašnje vlade promijene. Ovo će dovesti do vašeg oslobođenja i do formalnog proglašenja da će se svemirska obitelj uskoro spustiti na vaš predivan živi svijet. Agarčani koji su nam davno stavili svoje domove na raspolaganje, također se pripremaju da objave svoju prisutnost u unutrašnjim područjima vaše veličanstvene Majke Zemlje.

Ovaj planet je odavno bio podijeljen u dva zasebna područja: jedno koje postoji pod vašim nogama i koje je često slalo predstavnike da mirno žive među vama; drugo je na površini na kojoj vi živite. Agarčanski istraživači vašeg površinskog područja vračali su se kući s velikom količinom podataka koji su se koristili da bi saznali najprikladniji način da pripreme površinsko čovječanstvo za saznanje o postojanju Agarčana. Budući da su Agarčani također starosjedioci, oni također žele da doprinesu, u pravom trenutku i na najprikladniji način, otkrivanju ove informacije. Kad ove najave budu emitirane, mi, vaši Uzašli Majstori, ćemo koristiti naše dobre položaje da postavimo izravne snimke o vašim vjerskim običajima i tradicijama. Ove istine vam mogu pružiti priliku da saznate više o punoj svijesti i planu vašeg povratka u ovo prosvijetljeno i božansko stanje postojanja. U tom stanju imat ćete iskustva koja smo mi nekad imali kada smo dostigli status u kom sada uživamo kao besmrtnici duha.

U ovom uzvišenom stanju, ponovno ćete otkriti tko vi zapravo jeste i zašto ste došli, tako davno, na Majku Zemlju. Ovo znanje će biti temelj za sve što ćete ostvariti u božanskoj službi Velikom Jedinstvu,  i u tu svrhu smo se pripremili za naše uloge kao vaši nebeski supervizori. Dio ovog služenja je da vas vodi i pripremi nas, vaše svete savjetnike, da vas naučimo više o vašim dužnostima u galaktičkom društvu. Svjetlo „zna“ kako ćete vjerojatno odgovoriti u ovoj oblasti, i daje dnevne upute da se na najbolji način nadgleda početak novog svetog društva zemaljskog čovječanstva. Vi ćete se sastati s vašom Agarčanskom obitelji i mi ćemo zajedno provoditi naše početne dužnosti ovog novog društva dok širimo naš domet do naših sestrinskih planeta i počnemo spajati ove svjetove u novu zvjezdanu naciju. Mi smo spremni, i radosno naslućujemo našu zajedničku božansku sudbinu!

Danas smo govorili o onome što ste očekivali dok mijenjamo vaše društvo i pripremamo vas za punu svijest. Također smo se dotaknuli stvaranja vaše nove zvjezdane nacije. Veličanstvenost nebeskih domaćina bit će vidljiva i očitovana od svih! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi Jedno! Budi u Radosti!)


Kanal: Sheldan Nidle


Preveo s engleskog: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN