Followers

Tuesday, September 10, 2013

10.09.2013


4 Akbal, 6 Zip, 10 Caban

Dratzo! Dolazimo donoseći dobre vijesti! Oni koji marljivo rade kako bi doveli promjene u ovu stvarnost izvršili su svoje posebne zadatke, tako da je sada nova epoha spremna da se očituje. Briljantan svijet obilja se stvara za cijelo čovječanstvo! Preostalo je samo malo vremena prije nego što sve ovo poprimi oblik pred vama. Ako pogledate oko sebe, vi vidite svijet koji se čini da je na rubu razine nasilja, s monetarnim sustavom koji većinu vas koji neumorno teško radite nastavlja držati u nastojanju da se izbjegnu alternative: u životu mukotrpnog siromaštva. Cijelo to vrijeme također vidite nekolicinu arogantnih koji provode život blagostanja, čarobnosti, i moći. Ova dihotomija će sada prestati. Sfera dobrobiti čovječanstva biti će poravnana novim financijskim sustavom koji će stati na kraj takvim nejednakostima. Stanje blagostanja u cijelom svijetu pripremiti će teren za planet čija će društva biti preusmjerena i obnovljena božanskim djelima vaših Uzašlih Majstora, uz pomoć ogromnih resursa Agarte (Unutrašnje Zemlje) i veličanstvene tehnologije i svetih ciljeva Neba. Vremena se mijenjaju!

Prikaz dolazećeg novog sustava bio je u velikoj mjeri olakšan prirodom samozvanih skupina koje su vodile vaš svijet iza kulisa, u čemu ih je njihova pohlepa, oholost i sužena vizija dovela do toga da se otvore prema situacijama koje ih na kraju "stavljaju na štap vlastite petarde". Te skupine uglavnom postavljaju sadašnje prepreke sebi samima donoseći odluke koje prkose svakoj logici. Ovo ostavlja rupe našim saveznicima da upadnu u njihove ogromne, mračne strukture kontrole, i onda iskoriste neizbježan pad onoga što je postalo kuća od karata. Kao što je sada svima jasno, svijet u kom ste odrasli više ne radi, i pažljivi promatrači mogu se samo čuditi zašto ovo područje još uvijek nije propalo. S naše strane, mi radimo ono što je potrebno kako bi omogućili svakom od vas da se premjesti u život kakav doista zaslužujete. To uključuje vaš povratak u punu svijest, jer vaši životni ugovori imaju klauzulu da vam se priušti ova veličanstvena prilika u vremenu pred vama. Božanstvo vam je odredilo svetu sudbinu u kojoj ćete učvrstiti galaktički mir i pretvoriti bivša mračna društva u ona od svjetlosti.

Naša flota izbliza pazi na Gaju i navodi da se ona najviše brine kako da počne njene površinske promjene. Isto tako, Uzašli Majstori su više nego spremni da počnu s globalnim programom koji će vas naučiti o Svjetlu i općenito vas pripremiti za punu svijest. Mi, također, želimo nježno završiti s glupim "NLO" zataškavanjem i započeti seriju posebnih emisija koje, doduše, mogu biti šokantne za one koji drže do čudnih uvjerenja usađenih u vaše društvo prilično davno od strane podanika Anunakija. Sve je u pripravnosti i to prijelazno razdoblje će biti kratko. Dok to traje, budite svjesni opipljivog "nečeg velikog u zraku", jer čuda koja se približavaju čini se da se sve više osjećaju. Lako je vidjeti da odlazeći poredak brzo klizi u "kantu za smeće stoljeća" i da se njegova središnjica jedva održava. Ove činjenice su posvuda sve više i više očite, unatoč suprotnim uvjeravanjima vaših kontroliranih medija. Vaša na dugu temeljena globalna gospodarstva progutana su u ogromno more duga stvorenog od sve šireće mreže sada napadno pokvarenog financijskog sustava.

Vi promatrate agoniju sustava koji je podlegao teretu svog ogromnog duga i sve glomaznije lokalne i nacionalne uprave. Osim toga, zakonodavstva koja dugo održavaju ovu tvorevinu na okupu raspadaju se, omogućujući našim pobornicima, uz našu pomoć, da poraze sustav njegovom vlastitom igrom. Tako, korak po korak, teško pobjeđujući, vaš svijet je doveden do ruba koji smo odavno prognozirali. Sada tajna društva ovog svijeta i mnoge drevne moćne i bogate obitelji konačno su postigle poziciju koja im omogućuje potpunu pobjedu nad kabalom, za što su trebala desetljeća da bi se postigla. Mračna sila je kao stari krezubi pas koji želi zvjerski lajati kako bi zaštitio svoj teritorij, ali može samo sliniti i kašljati. Tako je kraj ovog nekad moćnog stvorenja zajamčen, a s njim, vrijeme da povećate i apsorbirate široku panoramu novih znanja i istine je stiglo. Cijenite ove posljednje trenutke i shvatite da će vas Božanska milost istuširati s prekrasnim, transformativnim darovima. Uzmite ih i radujte se! Doba čuda i nebeskih čudesa je pred vama!

Blagoslov! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo na ovaj veličanstveni dan da vas obavijestimo da je čudesna serija događaja spremna da se dogodi. Naši suradnici, uz pomoć naših duhovnih i svemirskih obitelji, spremni su da promijene način na koji vaša stvarnost funkcionira. Donedavno, snaga mračne kabale bila je svemoćna, ali sada je dostignuta točka gdje vam ona više ne može uskratiti vašu svetu sudbinu! Veliki napredak povezan s globalnom revalorizacijom nacionalnih valuta je spreman da se dogodi. Ovaj veliki događaj je poziv trube koji će izbaciti stare vlade s vlasti i utjecaja. To će vas osloboditi od mnogih nezakonitih dužničkih obaveza potičući opći oprost duga, a to uključuje vaše oslobađanje od bilo kakvog nastalog duga prema ovoj staroj vlasti. Vi ćete naslijediti ne samo ovaj božanski dar slobode, nego i neprestani dotok blagostanja.

To je sveti proces utemeljen na božanskim uredbama Lorda Surea. One proglašavaju vašu slobodu i povratak vašeg urođenog suvereniteta i prava na punu svijest. Mračni su neprestano stavljali nezakonite prepreke pred vas i čak izmišljali laži kako bi nastavili negirati vam ova sveta prava. Njihove griješne prepreke su uklonjene, i vi ćete opet biti na putu koji uključuje ne samo blagostanje, nego i povratak u punu svijest. Vaše stanje amnezije će biti uklonjeno i bit će vam dane svete istine koje će vas pripremiti za ono što vas sada očekuje. Mi smo došli da vas učimo; bit će vam pruženo novo sljedbeništvo koje će oprati sve laži i zablude upravljane od strane mračnih da vas kontroliraju i manipuliraju s vama.Također ćete naučiti o pravoj prirodi sunčevog sustava i božanskoj prirodi vaše velike starateljske uloge.

Mi, Uzašli Majstori, počašćeni smo time da vam nesebično služimo i učimo vas o prirodi ovog svemira. Mi ćemo vas voditi s ljubavlju i nadzirati vas dok upoznajete i koristite vaše nove unuverzalne istine. Svaki od vas ima poseban životni ugovor koji u odgovarajućem trenutku vam treba biti objašnjen. Štoviše, kada dobijete pristup vašim Akašik zapisima, naučit ćete kako ćete vi, kao potpuno svjesno biće, moći iskoristiti to znanje na oštrouman i konstruktivan način. Ukratko, vi ćete biti spremni pridružiti se svemirskoj zajednici koja uključuje svakog čovjeka koji postoji u ovom svemiru. Također ćete otkriti koliko su opsežni i raznovrsni oblici života stvoreni u fizikalnosti od Stvoritelja. Vi ćete pronaći radost u interakciji s ovom širokom i ogromnom prekrasnom paradom ovih živih bića. Možete li početi uviđati kakav vas nevjerojatan niz božanskih iskustava očekuje?

Danas smo vam donijeli još jednu poruku. Vrijeme koje smo toliko dugo čekali je pred vama. Radujemo se u našoj slobodi i slavimo blagostanje koje ovaj trenutak sadrži. Vi ćete ubrzo upoznati razne vaše duhovne i svemirske obitelji i nježno saznati da niste sami! Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedno! Budite u radosti!)

Izvor: paoweb.com

Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN