Followers

Wednesday, September 4, 2013

03.09.2013



Sheldan Nidle - 3. rujna 2013

10 Cib, 19 Uo, 10 Caban

Selamat Balik! Danas dolazimo da vam kažemo puno toga! Kao što znate, u tijeku su razni događaji koji će dovesti do vaše velike pobjede. Tražena papirologija i potpisi koji su spominjani prošlog tjedna bili su također proslijeđeni. Naši saveznici upravljaju različitim situacijama na svjetskoj sceni, a mi smo zamolili našu flotu za praćenje da zaustavi pokušaje mračnih da isforsiraju izbijanje velikog požara. Postizanje bilo čega značajnog na vašem svijetu je vrlo izazovno zbog prepreka bačenih od strane vaših kulturnih uvjerenja i administrativnih običaja tamo postavljenih od strane mračnih, pored drugih rijetkih komplikacija stvorenih od strane raznih vaših globalnih društava. Ipak, ove potencijalne prepreke su svladane uz pomoć vrlo detaljnog plana kojeg su izradili naši saveznici i naši konzularni časnici za vezu, i ova kreativna rješenja sada se provode i u potpunosti se očekuje da rezultiraju sveobuhvatnim uspjehom. U međuvremenu, vaš sadašnji ekonomski sustav prolazi kroz tranziciju koja uključuje završetak financijskog sloma pokrenutog od mračne kabale prije desetak godina. U stvari, to će sada biti u prirodi "lakog udara" vaših sustava, te će ući u novo ekonomsko doba za sve.

Ovo novo ekonomsko doba će doživjeti kraj vašeg samoodrživog dužničkog ropstva. Na njegovo mjesto će doći globalni oprost duga koji neki na Zapadu zovu ekonomski jubilej. Novac će se tada temeljiti na istinskoj vrijednosnoj ljestvici. Cijene dobara i usluga će smanjiti inflaciju na pred-hiperinflacione razine kako bi točnije odražavale njihovu pravu vrijednost u vašem društvu. Međutim, ova uspostava vrijednosti će biti samo privremena, jer, kada nove tehnologije budu zaživjele, one, zajedno s novim obiljem, na kraju će učiniti takve valute besmislenim. Svako kućanstvo će primiti "kućni svjetlosni procesor" koji će biti u stanju da stvori upravo sve što vam je potrebno, dovodeći do naglog kraja diktiranja troškova proizvodnje i zahtijeva potrošaća koji trenutno provodi vaš globalni ekonomski sustav. U ovom trenutku, vaše ekonomske teorije i koncepti postaju zastarjeli; nakazne infrastrukture vaše industrijske baze mogu biti uklonjene; i, što je najvažnije, devastacije ekosustava Gaje koju su izazvale ekonomije temeljene na fosilnim gorivima mogu prestati s radom. 

Nakon što se više nećete trebati brinuti o osnovnim dobrima i uslugama, slobodni ste skrenuti svoju pozornost potpuno na stvaranje i funkcioniranje vašeg društva. Bit ćete oslobođeni stresnih prijekih potreba za preživljavanjem koje mračni muzu do kraja kako bi vas kontrolirali, dovodeći vas do apatije ropstva. Apatija je proizvod starog poretka i nestat će iz vašeg razmišljanja, kada nova stvarnost zaživi. Vaša nova stvarnost, koja se pojavljuje oko vas, treba vaš entuzijastičan angažman i doprinos. To će biti plodno tlo iz kog će nastati vaše galaktičko društvo, i gdje svaki član kreativno doprinosi cjelini. To je prirodan proces za koji je Nebo jednostavno osiguralo božanski nacrt. Svako društvo ima taj predložak i modificira ga prema odgovarajućoj sklonosti. Kao rezultat toga, svaka zvjezdana nacija postaje razlog za slavlje dok njeni članovi koriste svoje zajedničke, kreativne talente za stvaranje galaktičkog društva koje "radi". Kada dođete do ove točke, upoznat ćemo vas sa svim verzijama cjelokupne opreme s kojom ćete stvarati vašu vlastitu jedinstvenu prilagodbu. Možemo vidjeti da je ovo veliki plan za isporuku nečeg doista prekrasnog!

Ova nova stvarnost, naravno, potpuno je svjesna. Treba se sastojati od individualaca koji prihvaćaju čuda pune svijesti i razumiju socijalna pravila ponašanja implicitno u takvom nevjerojatnom stanju postojanja. Ulazite u stvarnost koja je toliko različita od one u kojoj živite.  Svugdje, ona odražava svoju jedinstvenu formu jedinstva i utiskuje svoje individualno obilježje načina na koji ona funkcionira. Nakon što budemo mogli otvoreno kontaktirati sa vama, možemo vas pripremiti za ono što ćete primiti. Sve što danas znate pomaknut će se prema gore i biti će potpuno prepravljeno. U galaktičkom društvu, svatko je potpuno poznat a njihova posebnost obilježena; tajne su nemoguće. Uživamo biti otvoreni jedni prema drugima i učeći o životu jedni od drugih, i mi se radujemo u čudesima našeg velikog kolektiva. Mi pjevušimo, pjevamo, i plešemo da to izrazimo. Mi doista možemo vidjeti kako naša ljubav utječe na svakog od nas i možemo razumjeti kako ona utječe na cijeli veličanstveni svemir. To je neopisivi svijet u koji ćete uskoro prijeći, uz sve to što se tako veličanstveno implicira.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo donoseći dobre vijesti! Svijet tame u kom boravite gubi svoju moć nad vama. Glavni podupirači njegove upravljačke strukture se skupljaju, sve više devalvirajući financijski sustav koji je uhvaćen u krizi ne može pobjeći. Novi, na povjerenju temeljeni monetarni sustav počinje mijenjati sadašnji bezvrijedni na dugu utemeljen sustav, a ovaj potonji nema šanse za prevladavanje ogromnog duga koji je nagomilao. Nebo, u svojoj milosti, omogućuje da ovaj okrutni, na inflaciji stvoreni sustav jednostavno nestane. Već je nekoliko bankarskih pravila na mjestu, a to će ubrzati smrt starog sustava. Pozdravljamo one događaje koji će zbaciti ovo zlo s vlasti i iz vašeg novog svijeta, i mi veličamo i hvalimo transformacije koje su spremne da se očituju i koje će vas osloboditi od odvratnog dužničkog ropstva, vraćajući vašu osobnu suverenost vama. Nebo orkestrira događajima koji će za uvijek promijeniti vaš svijet!

Ove promjene zahtijevaju od vas da naučite o određenim istinama koje su mračni držali u tajnosti od vas. Što je najvažnije, svrha iza učenja Majstora je da vam pokažu prekrasnu moć koju posjedujete, koja vam stavlja na vas božansku odgovornost prema Gaji i svim aspektima ovog svetog živog svemira. Naše lekcije će mnogo dublje kopati nego vaše filozofije po "vječnim misterijama". "Smrt" nema smisla za uzašlo biće svjetlosti; mi se krećemo po potrebi između svjetova fizičkih i onih od duha. Na tim putovanjima smo saznali o samoj suštini života i njegov odnos prema neizrecivoj mudrosti Stvoritelja. Otkrit ćete, kao i mi, prirodu vaše vlastite božanske službe Kreaciji, i dok vaša mudrost raste, vi ćete ju koristiti da donesete božanski plan i pomognete bićima koja čine čudesnu proliferaciju koja je život.

Za nas, božanska služba je veliko zadovoljstvo, a širenje nšeg znanja je velika radost. Svaki element što mi radimo ima svoj duplikat u načinima drugih, od kojih se Stvoritelj isprepliće ekstatičkim uzorkom. Na temelji našeg poimanja ovoga mi dijelimo našu mudrost sa vama i vodimo vas u prebacivanju ovog područja potpuno u svjetlo. Naša mudrost dolazi od Vrhovnog Izvora svih stvari. Kada postignete to stanje jedinstva, vi ste u stanju doživjeti radost koja dolazi iz vlastite biti u cjelini, a vaše cijelo biće je potopljeno u osjećaj ushićenja i pomisli na to što ćete ostvariti. To je stanje blaženstva koje je Stvoritelj tako s puno ljubavi odredio za vas, a slijedeće razdoblje vaših života će biti fokusirano na postajanje jednog od tog neopisivog stanja postojanja! To će biti povezano s avanturom upoznavanja vaših duhovnih i svemirskih obitelji.

Dananji dan smo proveli s našim porukama o onome što se događa oko vas. Veliki pomak se događa u svijetu, i u cijelom ovom sunčevom sustavu. To je multidimenzionalni "udar" koji je vaš povratak u vaše prirodno stanje: potpuno svjesno biće! Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedno! Budite u radosti!)

Izvor: paoweb.com

Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN