Followers

Tuesday, August 27, 2013

27.08.2013

27. kolovoz 2013

3 Muluc, 12 Uo, 10 Caban

Dratzo! Danas smo došli da vam kažemo puno toga! Vaš svijet nastavlja biti prikriveno bojno polje, s podanicima mračnih koji turobno vise, unatoč tome da teren svaki dan sve više osvajaju snage svjetla. Ova dugotrajna operacija je nešto obeshrabrujuće za one koji su se posvetili svjetlu i njegovoj neizbježnoj pobjedi. Mračni zadržavaju kontrolu nad većim dijelom međunarodnog monetarnog sustava  koji se na bilo koji način bavi s Federalnim Rezervama Sjedinjenih Američkih Država i brojnim bankarskim saveznicima, iako ovaj stisak više nije ono što je nekad bio. Međutim, Federalne Rezerve i njihova kriminalna, destruktivna praksa suočava se sa svojim neprijateljem: približava se ključni trenutak kada će to zlonamjerno i bankrotirano bankarsko bratstvo trebati izvršiti uplatu u stvarnim zlatnim polugama koje ono nema. Ova obaveza će dati snagama svjetla priliku da skinu s Federalnih Rezervi njihove ovlasti i prisile na javni stečaj i pravno preuzimanje ovog vrlo nezakonitog subjekta. Taj događaj će se uskoro očitovati. Pad Federalnih Rezervi signalizira smrt sadašnjeg de facto režima.

U skladu s tim, brojne agencije za provedbu zakona opkoljavaju razne dijelove vlade Sjedinjenih Američkih Država i nestrpljivo čekaju konačni niz dokumenata koji odobravaju uklanjanje onoga što se nekad smatralo da je doista svemoguć instrument mračnih. Pokretači i drmatori u gospodarstvu koji su odavno osiguravali sredstva za održavanje sadašnje vlade, ili napuštaju brod koji tone, ili se za to pripremaju, bacajući mračnu kabalu u sve dublji ponor očaja. Zagonetka za mračne je pronaći način da se spase od prijeteće katastrofe bez pokretanja događaja koji će srušiti njihovu elf-service platformu. Istinska krhkost američke vlade krije se iza pomno istkane tapiserije od mračnih kontroliranog medijskog spletkarenja, sa svrhom da prikažu "kao obični posao" u svim sektorima vlade i financija, ali iza te fasade nalazi se režim čiji članovi u vrhu imaju međunarodne uhidbene naloge koji vise nad njihovim glavama. Ove tjeralice sada samo trebaju potpise sudaca da bi stupile na snagu. I tako mi stojimo u stanju neizvjesnosti, znajući da je u tijeku proces koji će uskoro dozvoliti da se pojavi nova stvarnost.

Kao što možete vidjeti, vaš je svijet na rubu transformacije, koja ne samo da će dovesti do nove vlasti i uravnoteženje globalnih snaga; to je osmišljeno da posve preobrazi način kako vaša stvarnost funkcionira. Veliki prosperitetni stroj je sada spreman da se očituje, a nalazi se u srcu potpunog preoblikovanja vašeg globalnog bankarskog i monetarnog sustava. To, zauzvrat, mijenja samu osnovu globalnog upravljanja. Vi ćete biti svjedoci pada mračnih i nastanka de jure vlada koje će vratiti vaše rođenjem stečene slobode i prava. Ovi građanski i duhovni rekviziti uistinu donose ono što je bila namjera da se dogodi u revolucijama krajem 18-tog stoljeća; u stvari, vi proživljavate završetak revolucije koja je rođena u Engleskoj, a koja je sazrela u područjima i gradovima Američke kolonije. Ove plemenite ideje od tada su putovale svijetom i danas sazrijevaju u ovoj najpotrebnijoj "tihoj revoluciji" ranog 21. stoljeća. Ali kao što i priliči ovom mileniju istraživanja svemira, ova revolucija će se proširiti da uključi vašu diplomu za slijedeću tehničko-duhovnu razinu, počevši s uvođenjem vaših duhovnih i svemirskih obitelji.

To znači da karanten, koji je stavljen oko vas u vrijeme pada Atlantide završava, signalizirajući vaš povratak na razinu mudrosti vaših potpuno svjesnih predaka. Jako davno u Lemuriji, bilo je predviđeno da ćete vi postati skrbnička rasa za Gaju. Ali dogodilo se da je skovana zavjera da se organizira skretanje od ovog uzvišenog cilja i Anunakijima je bilo dopušteno, za određeno vrijeme, da zamjene takvu službu otmicom Gajine ljudske populacije i totalnim pustošenjem vašeg svijeta. Ova će situacija sada biti vraćena njenoj prvobitnoj namjeri. Naš je zadatak da vas ponovno ujedinimo s vašom Lemurijskom braćom koja su se preselila u unutrašnju Zemlju, a zajedno ćete poroditi novi svijet! To će popraviti mnoge štete do gotovo prastarih razina i u tom stanju on će se moći pripremiti za preoblikovanje njegove 3-D površine. Tada će njegovo voljeno površinsko čovječanstvo proći kroz obnovu vlastitog DNK, jer i vi ćete se promijeniti u svezi s tim. Tada ćete otići u vaša boravišta u unutrašnjoj Zemlji, koja udomljuju vaše svjetlosne komore, i vi i Gaja, zajedno, transformirat ćete se u vaše potpuno svjesno sebstvo!

blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo pred vas s nekim vrlo zanimljivim vijestima. Preliminarni pregovori između legalnih timova svjetla i njihovih mračnih pandana su završeni, i ta borba koja je u tijeku ulazi u vrlo kritičnu fazu. Dokumenti koji odobravaju uhićenja i uklanjanje osoblja iz vladinog vrha su izdani i potrebno ih je samo potpisati. To će se uskoro dogoditi. Posljednje očajničko taktiziranje kabale će propasti, pospješujući tako njihov poraz. Nove čvrste valute koje će biti izdane na njihovim su globalnim punktovima, tako da doba bezvrijednog novca i fiskalne  zlouporabe koju on potiče bliži se kraju. Ulazimo u vrijeme kada će blagostanje za sve biti pravilo, a stare navike će postati horor priče, koje nitko ne voli! Vidjet ćete obnovu svih vaših ukradenih prava i vraćanje vaših rođenjem stečenih sloboda koje su dugo bile grubo kršene ili izravno vam negirane! Proslavimo u ljubavi ovaj zasluženi, čudesni preokret događaja!

Naš primarni zadatak je da služimo čovječanstvu i  podučimo vas o skrivenom znanju i mudrosti koje su mračni tako dugo skrivali od vas. Prvi korak je početi seriju lekcija koje će vam pokazati kako se svatko od nas upoznao s izvornim istinama Kreacije. Te lekcije će izbrisati neistine i praznine koje se nalaze u vašim glavnim filozofskim tekstovima Anunakija i njihovih zemaljskih podanika. Ovaj prvi korak će vas upoznati s konceptom da je svaki od vas biće od svjetlosti. Svaka živa duša ima urođeno znanje o energijama koje čine njihovo oblikovanje. Tijekom mračnih eona, vi ste zastrašivani doktrinom koja vas je poticala da vašu urođenu moć dobrovoljno predate drugome. Sada ćete odbaciti ova svjetogrdna uvjerenja i naučiti kako razviti vaše od Boga dane sposobnosti i koristiti ih surađujući među sobom za rješavanje bilo kakvih problema koji bi se mogli pojaviti, prisjećajući se cijelo vrijeme da ste svi jedno; svatko, božanski aspekt žive iskre vječnog života!

Pripremite se, jer mnogo toga je spremno da se dogodi! Obilje događaja će iznenada izroniti iz svih smjerova i ti će događaji transformirati vaše živote na mnogo različitih načina. Dio koji nas, razumljivo, najviše zanima je znatan duhovni trening koji vam je potreban. To se jedino može odvijati u ozračju slobode i olakšanja, kada mi lako možemo provoditi i osigurati slobodnu i otvorenu nastavu i nadzor koji se traži. Vaši mentori iz Galaktičke Federacije također će dokazati da su vrlo korisni, ali postoje određena duhovna pitanja koja spadaju u naša posebna područja stručnosti. Naš je posao da vas premjestimo iz stoljeća dogme i čisto, duhovno blaženstvo božanske istine. Ugniježdeni u ovom nebeskom svjetlu, vi ste spremni za doba pune svijesti. Vi dišete u čistom zraku Neba i promatrate ljepotu super blistavosti Stvoritelja!

Danas smo vam pokušali dati uvid u ono što je teško opisati riječima. Posljednji užasni dani ogromnih izdaja mračnih bliže se kraju. Pogledajte oko sebe i opazite istinu o tome što će se dogoditi. Nova zora i novi dan pojavljuju se na horizontu. Iznad svega, budite ponosni na ono što ste, zajedno, postigli. Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedno! Budite u radosti!)

Izvor: paoweb.com

Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN