Followers

Tuesday, August 20, 2013

20.08.2013

Sheldan Nidle - 20. kolovoza 2013

9 Ik, 5 Uo, 10 Caban

Selamat Balik! Vratili smo se! Vaš svijet je zadubljen u završnu fazu sukoba koji je počeo kada su Anunaki ostavili svoje mračne podanike na planetu da se sami brinu za sebe, i pridružili su se Svjetlu. Ovaj nagli prekid izazvao je masovni kaos među raznim skupinama moćne elite na vašem svijetu koji traje već gotovo pola desetljeća. Pojava druge Bushove administracije privremeno je dala prednost prozapadnim klikama mračnih podanika preko svojih azijskih kolega, ali sada se plima preokrenula i oni koji su posjedovali moć davno prije hegemonije Zapada zauzimaju svoja bivša mjesta u vlasti. Međutim, ovaj put njihov se fokus premjestio od međusobnih razmatranja na širu arenu: osnivanje novog financijskog i monetarnog sustava za cijeli planet, uključujući i nove globalne vlade. Razni akti poput NESARA su prototipovi onoga što je planirano. Namjera koja stoji iza takvih masovnih promjena je transformacija vašeg područja u sklopu priprema za naš dolazak, tako da nakon što budemo ovdje, moći ćemo ubrzati vaše putovanje u punu svijest. Prva stavka ovog dnevnog reda je da vas se oslobodi od bilo koje vrste ropstva, a tu su mnogi oblici koji vas trenutno opterećuju.

Najotvoreniji oblici ropstva su vaši pravni i financijski sustavi, tako da će oni biti prvi koji će biti otklonjeni. Vraćanje vašeg rođenjem stečenog suvereniteta je dominantno u našim akcijama. Počevši s materijalnim aspektima, biti će oprost kompletnog duga, opće blagostanje, kraj nezakonitog oporezivanja, i zvanično proglašenje novog oblika upravljanja od strane vlada. Tek tada bi vam trebala biti vraćena vaša prirodna, od Stvoritelja dana prava. Nakon što vaši životi budu ispunjeni blagostanjem, a pitanje preživljavanja bude prohujalo, moći ćete prepoznati duboku potrebu unutar vas za odgovorima na mnoge stvari, uključujući i ono što vam imamo za ponuditi. Ima toliko toga što trebate naučiti, a vaši osobni mentori i mi radosno očekujemo iskrene i otvorene rasprave među nama. Kako budemo odgovarali na vaša pitanja, ona će voditi do novih pitanja, i tako će se ogromne nove perspektive otvoriti pred vama. Poput gladnih mušterija koje ulaze u trgovinu gastronomsskih specijaliteta, toliko različitih, egzotičnih stvari duhovne "hrane" odjednom će vam biti dostupno! I doista, to će zahtijevati ovu činjeničnu hranu kako bi se omogućilo da u potpunosti razumijete ono što je Nebo planiralo za vas, uključujući prirodu i beskrajna čudesa pune svijesti.

Bili smo zamoljeni da promijenimo vaš okoliš i da vas ponovno transformiramo u vaše prirodno stanje. Vaše je pravo da budete obuhvaćeni svim znanjem koje možete apsorbirati prije nego što vas ova sveta operacija ugura u najbožanskiju matricu. Od vašeg početka na Vega prije više milijuna godina, cijeli kozmos je otvoren za vas u vašem prirodnom stanju postojanja, i sada će vam ovaj sveti dar biti vraćen. Kao suvereno biće, možete početi zavirivati u izuzetno stanje koje Nebo želi za vas, i tako mi dolazimo ne samo da vas transformiramo, nego i da vam budemo mentori. 

Imajte na umu da je ono što vam se događa jedinstvena pojava: normalno, takva razdioba nije dostupna onima koji su bili zapetljani tako duboko i toliko dugo, u teškoj agoniji ograničene svijesti. Međutim, vaša jedinstvena matrica i povijest nalažu taj dar a također i naš angažman. Toliko je toga za ispričati u tako kratkom roku, a mi smo sasvim spremni nositi se sa svim izazovima koje ovo sažeto vrijeme donosi. U tom smislu mi smo zauzeti postavljanjem sredstava kako bi vam dali potrebne informacije.

Vrijeme koje dolazi bit će ispunjeno proslavom potpuno zaslužene pobjede mnogih saveza uključenih u svjetlo. Iznad svega, jako se veselimo konačnom susretu s vama! Uspostavili smo veze s raznim božanskim bratovštinama u svjetlu, a vaši osobni mentori su posebno obučeni da blisko surađuju s vašim Uzašlim Majstorima. Vaši mentori će biti u mogućnosti da se brzo povežu s mnogim redovima Uzašlih Majstora kako bi dobili odgovore koje od njih budete tražili. Ovaj pristup informacijama je samo jedna od mnogih veza za koje će vaši mentori biti zainteresirani, jer mi smo spremni da vas opskrbimo punim izvješćem o svemu što trebate kako biste se pripremili za punu svijest. Neodrživi zabranjeni dijalog s nama logično će biti na prvom mjestu, dalje, proces vaše transformacije natrag u vaš izvorni božanski uzorak koji će se dogoditi u Agarti, nakon čega će uslijediti temeljita izobrazba u svojstvu pune svijesti. Tada ćete biti spremni da doživite prelazak na druge planete u sunčevom sustavu, ako to želite, i da uspostavite svoju vlastitu zvjezdanu naciju.

Blagoslovi, draga srca! Mi smo vaši Uzašli Majstori i došli smo da vam donesemo mnogo dobrih vijesti! Oni koji su naporno radili kako bi zbacili mračne s vlasti, postigli su drugu pravnu pobjedu: svi glavni podanici kabale su pod prijetnjom predstojećeg pritvora. Nadalje, glavni ugovori koji se odnose na uvođenje novog monetarnog sustava su gotovi, i uskoro će biti potpisani dokumenti koji će utvrditi postupak zamjene svjetske bezvrijedne valute s novim čvrstim valutama. Ovi ugovori će biti provedeni nakon što potrebni potpisi budu u ruci. Svaka zemlja će dobiti dio poluga (zlata, srebra - op.p.) koje se danas čuvaju u golemim tajnim spremištima i to će biti zajamčeni uvjet za njihove nove čvrste valute. Drugo pitanje koje je trebalo riješiti je datum kada će to biti učinjeno, a to je sada odlučeno; međutim, datum će ostati u tajnosti sve dok ovi poslovi ne budu završeni. 

U ovom trenutku, mi Uzašli Majstori, završavamo pripreme za podučavanje čovječanstva o istinama koje su dugo bile čuvana tajna iza fasade vaših brojnih filozofija. Ovi upitni sustavi razmišljanja bili su ozakonjenje raznih aktivnosti i politika koje su igrale vaše glavne vlade. Tajne istine, međutim, zapravo su ključ za način na koji vaša stvarnost djeluje i vrijeme je da se ponovno upoznate s njima. Naša je misija da pripremimo svakog od vas za sveto putovanje u punu svijest, a prvi korak je promjena vlasti, nakon čega slijedi razotkrivanje i otkrivanje niza tajnih tehnologija. U tom ozračju razotkrivanja i otkrivanja, mi slobodno možemo početi naša globalna učenja, od kojih će neka razbiti osnovne pojmove za koje se vaše velike filozofije zalažu. U našim učenjima će se naći božanske istine koje će uspostaviti vašu slobodnu stvarnost!

Naša misija je da ponovno uspostavimo svete veze između ove stvarnosti i Neba. Svaki od nas je poduzeo put svetog uzašašća kako bi bio sposoban učiti vas i voditi u ovom trenutku, i spremni smo da vam pomognemo u vašoj ogromnoj transformaciji. Proces vašeg povratka u punu svijest nije samo po sebi sveto uzašašće, nego vas također izlaže ogromnoj količini podataka koji se odnose na načine Neba. Kao nova potpuno svjesna bića vi ćete biti u stanju iskoristiti goleme razine predanosti i fokusiranja u sebe, a vi ćete uvidjeti da je to lako postići sa specijalističkim obukama koje ćete dobiti. Nebo je stvorilo pravila za škole pune svijesti u kojima će svi sudjelovati kada napuste svoje svjetlosne komore. Svi koji steknu punu svijest proći će njenim dvoranama i biti će ispunjeni strahopoštovanjem i oduševljenjem za čuda koja će tamo otkriti. Sve vas to očekuje!

Danas smo došli s novim informacijama o stvarima koje se događaju. Mračni će biti gurnuti do samih rubova ogromne izgrađene tvrđave iz koje su vladali. To je dio procesa koji će vam uskoro donijeti slobodu, blagostanje, i sveta prava koja svi vi tako milostivo zaslužujete. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedno! Budite u sreći!)

Izvor: paoweb.com

Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN