Followers

Tuesday, August 6, 2013

06.08.2013

6. kolovoza 2013

8 Lamat, 11 Pop, 10 Caban

Dratzo! Vratili smo se i imamo više toga za razgovarati! Na kraju vaše Gregorijanske godine 2012, velika doza nebeske svjetlosti raspršila se po vašem području, a onda 29. srpnja ove godine, trostruki taj iznos dodan je vašem svijetu uz pomoć astroloških poravnanja na taj datum. Ovo je postavljanje energija za ono što će se uskoro dogoditi. Dugi stisak tame na vašem voljenom planetu je pri kraju i došlo je vrijeme da se radujete zbog promjena koje će zvanično prebaciti vašu stvarnost u svjetlo koje će zauzeti svoje mjesto. Prvi čin u ovoj kavalkadi događaja je, naravno, raspodjela raznih fondova koji će obilježiti prijelaz vašeg globalnog monetarnog ustroja od nepoštenih papirnatih valuta, tako da se sklone nekontrolirane spekulacije, do onih s podlogom od dragocjenih metala. Ove nove istinski vrijedne valute pokrenut će globalnu revalorizaciju,  i doista, prve od njih su spremne za distribuciju. Nadalje, prvi krug prosperitetnih isplata također je spreman za pokretanje. Ove financijske prilagodbe učinkovito će otjerati stare interese s vlasti i omogućiti inauguraciju na zakonu utemeljenih de jure vlasti. Kao što znate, to su samo prvi potezi za ono što će se dogoditi.

Pojavljivanje vašeg novog financijskog i bankarskog sustava će donijeti opći oprost duga i nedugo nakon toga, razotkrivanje naše dobronamjerne prisutnosti. Vaše nove vlade će nam omogućiti da vam budemo službeno predstavljeni. Namjeravamo tada napraviti seriju najava informirajući vas o svemu u svezi predstojećeg masovnog slijetanja te vas upoznati s vašim Uzašlim Majstorima koji su spremni za početak njihovih svetih učenja svuda po svijetu. Takav razvoj događaja će predstavljati velike promjene u pogledu na vaše globalno društvo, pretvarajući sadašnju agresivnu konkurenciju među vašim nacionalnim državama u prijateljsku suradnju. Neizbježno, ono što vam Uzašli Majstori i mi imamo reći, potpuno će preukrenuti vašu stvarnost! Vaša sortirana dijeta od laži kojom su vas mračni hranili eonima bit će u potpunosti izložena i transformirana kad Uzašli Majstori stave istinu pred vas. Kad ovaj novi svijet istine poprimi oblik, stari iskrivljeni načini postojanja i percipiranja će se ispraviti u zdravo i vjerno razumijevanje i prihvaćanje slijedeće faze vašeg putovanja: susret s vašim galaktičkim mentorima.

Nakon što se masovno slijetanje dogodi, bit će vam predstavljeni vaši mentori. U tom trenutku, potpuni i otvoren dijalog između nas može konačno početi. Kao što možete i zamisliti, imat ćemo mnogo toga za reći jedni drugima. Dominantna tema ubrzo će postati vaš povratak u punu svijest, jer je to glavni razlog naše prisutnosti ovdje. Mnogo toga ćete trebati apsorbirati i trebat će vam vremena da probavite sve nove informacije. Trebat ćete naučiti da ne razmišljate s vašim umom nego sasrcem, koje je mjesto gdje se može saznati istina. Posljednja faza vašeg putovanja u punu svijest zahtijeva da u potpunosti promijenite način razmišljanja i osjećanja, i da potpuno promijenite način na koji vidite sebe, duhovno i emocionalno. To će biti veliki izazov za koji znamo da ga možete nadići, dok kopate duboko unutar sebe kako bi iznijeli van ljubav koja je vaša bit. Jednom kad upregnete ovaj izvor ljubavi u sebi, to će vas kolektivno pokrenuti prema mnogim vašim budućim trijumfima, a kad dođe trenutak, vi ćete biti više nego spremni i voljni prigrliti vašu preobrazbu u punu svijest kad zakoračite u svoje individualne žive svjetlosne komore. Zatim, kao bića svjetlosti, vi ćete se pridružiti nama kako bi rado preuzeli vašu božansku službu za fizikalnost, a ponajviše, za Stvoritelja.

Nakon što počnu, stvari će se brzo kretati. Vaš prisilni karanten od pune svijesti će završiti i svečanost dobrodošlice kući će se održati, gdje vi ponovno udružujete snage s vašim duhovnim i svemirskim obiteljima. Ovo veliko ponovno ujedinjenje otvorit će vaš pristup Unutrašnjoj Zemlji, jer ćete se opet ponovno ujediniti s onima koji vjerno predstavljaju vaše pretke. Njihova povijest više neće biti upletena u "mit" nego će postati živa saga koja se tiče vašeg porijekla i zašto ste ovdje. Kad budete absorbirali sve to, vi ćete ponovno biti cjeloviti i sposobni da se nosite s vašim životnim ugovorom. Gradeći vašu zvjezdanu naciju naići ćete na otvorena vrata ne samo drugih vodenih svjetova ovog sunčevog sustava nego i u udaljenim zonama ove galaksije kao dio vaše božanske službe za fizikalnost. Vi ćete biti dočekani od strane drugih živih bića i pomoći im da postignu punu svijest kao što ste vi učinili. Doista, vi ćete biti vrlo korisni u pomaganju iskivanja nove zavičajne galaksije za sve nas! To će biti najbolja vremena! Vrijeme je za velike avanture i istraživanja dok zajedno manifestiramo Stvoriteljev božanski plan.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo k vama s novim stvarima! Energije koje se šalju u ovo blagoslovljeno područje od svjetla približavaju se svom vrhuncu, i brojni učinci ovog golemog povećanja svjetlosti postaju očiti. Tama je izgubila svoju bitku za opstanak i mi pripremamo mnoga učenja koja ćemo vam dati. Svatko od nas će vam pokazati mudrost koju ćete trebati da bi nastavili podizati vašu razinu svijesti. Ova moralna usmjerenja će vas voditi dok se sve više približavate danu kada ćete konačno biti spremni za vaše individualne žive svjetlosne komore. Mi ćemo biti uz vas na svakom koraku puta dok prolazite ovu čudesnu transformaciju, i nakon završne etikete vašeg treninga za punu svijest, to će biti naša kontinuirana misija nadziranja i uvođenja vas u prirodu vaše božanske službe Nebu. U stavri, ovi aspekti koje opisujemo su samo dio našeg služenja Gaji i svakom od vas, jer cijela nova epoha za čovječanstvo će se tada ostvariti. Haleluja! Haleluja!

Naša uloga u ovoj misiji je da bdijemo nad čovječanstvom i osiguramo moralne smjernice. Mi odgovaramo na pozive u pomoć od strane ljudskog kolektiva. Mi liječimo vaše rane i prenosimo poruke za spas čovječanstva. Sada naši zadaci uključuju uspješno premiještanje svih vas u područje rastuće svijesti gdje možete postati svjesni vašeg duhovnog srčanog centra. Mi radosno promatramo nastajanje koristi od tih aktivnosti, i kako Nebo sada primijenjuje svoje ogromne energije za transformiranje vaše stvarnosti u svjetlo, to daje našim porukama i pomoći vama više povjerenja. Ovo je vrijeme rastuće duhovnosti i to je trenutak koji smo dugo očekivali. Upravo sada smo zauzeti okončanjem duge tiranije tame, tako da novi financijski sustav i nove vlade mogu biti veličanstveno najavljene i naši planovi prosperiteta zajedno s općim svjetskim jubilejom. Nova epoha je stigla!

Nova epoha za čovječanstvo će uključiti ponovno ujedinjenje s vašom braćom u svemiru, Unutrašnjoj Zemlji, i u duhu. Bit će posve jasno da nikad niste bili sami! Vi ste dio jednog ogromnog lanca ljudskog života kojim Stvoritelj širi život kroz ovaj skoro beskrajan prostor poznat kao fizikalnost. Ovdje se nalaze milijarde beztjelesnih bića. U tom beskraju visoko svjesnog života mi sjedimo i živimo u ljubavi i svjetlu. Sada dolazimo kao potpuno svjesna bića da sprovodimo u radosti božanski plan za fizikalnost. Mi smo dobrovoljno dogovorili da ćemo obavljati ove poslove, koji nam daju veliku radost dok nam ispunjavaju srca dubokom čežnjom. Svi osjećaju našu veliku ljubav dok ljubazno komuniciramo jedni s drugima; naši životi su ispunjeni s nebeskim blaženstvom, i svaki dan mi primamo priznanja za ono što ostvarimo. To je uistinu čudesan način življenja, i dugo čeznemo da to podijelimo sa vama!

Danas smo pregledali neke nedavne događaje i što sadrži naša budućnost. Dolazimo u vaš svijet kako bi vam donijeli veliki dar pune svijesti i radost koju to daje cijeloj fizikalnosti. Vi ćete biti radosno primljeni u to stanje blaženstva ne samo od nas, nego od cijele Kreacije! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedno! Budite u radosti!)


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN