Followers

Tuesday, October 8, 2013

08.10.2013

8. listopada 2013

6 Batz, 14 Tzotz, 10 Caban

Selamat Balik! Došli smo razgovarati s vama o mnogo stvari. Oni koji su milenijima kontrolirali vaše područje su nemoćni i uznemireni zbog činjenice da se vrijeme za njihovu predaju brzo približava. Primamo ovu vijest s radošću, a ipak shvaćamo kako to nerealno izgleda onima koji su, poput njihovih bivših gospodara Anunakija, razmišljali samo o pobjedi, i brzo postaju stranka koju treba poraziti. Sada su pred kapitulacijom i uistinu se suočavaju s činjenicom da im njihova snaga izmiče iz ruku. Nastojnici vaše nove vlasti smjeraju da njihov odlazak bude planiran tako da se podudara s priznanjem šteti nastaloj u mnogim područjima zbog njihove trapave vladavine, kao što su namještanja u domeni financija, vlasti, i globalnoj ekonomiji. Vaš pravni sustav će pružiti epitaf za ovo razdoblje vaše povijesti. Mračna kabala će biti svjedok novog razdoblja, u kojem svaki od vas ponovno stiče slobodu i osobni suverenitet koji su vaše prirodno pravo. U to vrijeme ćete se također susresti s vašim duhovnim i svemirskim obiteljima, i doba radosti i blagostanja za čovječanstvo će biti rođeno!

Često smo razgovarali o tome što će vam pružiti nova vlast. Za nas, jedna od najvažnijih točaka je, naravno, završetak prikrivanja koje nas je spriječilo od onoga što je odavno trebalo biti, licem u lice komunikacija sa svakim od vas. Primarna svrha našeg prisustva ovdje je da budemo vaši mentori dok se ne vratite u punu svijest, a to će formalno početi kada se dogodi masovno slijetanje. Ova operacija prvog kontakta na Gaji je, od početka, misija dobrodošlice kući. Gotovo prije 900.000 godina, vaši preci su došli na Zemlju da se nasele na zemlji koju znate kao Lemurija. Ovo je bio dio sporazuma između Gaje i čovječanstva i ova sveta misija treba biti priznata i poštovana s vaše strane. Mi ćemo osigurati prototipove koji vam mogu pomoći u obavljanju ovog božanskog zadatka. Vi ćete također imati Agarčane koji će vam pomagati u uspješnom ostvarenju ove misije. Što se tiče vaše zvjezdane nacije, Nebo će dopustiti Elohimu da vrati vaš Sunčev sustav u njegovo izvorno stanje, tako da može biti spreman da ga koristite kao matičnu bazu. Vaša zvjezdana nacija ima veličanstvenu sudbinu!

Članstvo u ovoj zvjezdanoj naciji će se dobrodušno proširiti na vas od strane Agarčana, a protokoli za to će biti objašnjeni od strane glavnog Agarčanskog vijeća. Vi ćete biti dobrodošli u Unutrašnju Zemlju i biti ćete u mogućnosti pregledati dugu povijest koja vam je bila uskraćena od strane vaših bivših vladara. Uzašli Majstori su spremni podučavati seriju specijalnih lekcija koje će vam pomoći da povućete zastor vaše nametnute amnezije. Mnogo toga će se dogoditi da će vas odvesti do točke gdje se možete vratiti u prirodno ljudsko stanje svijesti. Nakon što budete u punoj svijesti, možete pripremiti cijeli Sunčev sustav za njegovu buduću ulogu kao glavno mjesto za konferencije koje će prikazati nove uloge bivših sinova Anchara i gdje će galaksije biti pozvane u veliku uniju da šire svjetlo kroz ovaj dio fizikalnosti. U svjetlu ove čudesne sudbine, radujemo se onome što se sada ovdje događa. Znajte da s najvećom milošću ispunjena serija značajnih događaja će povećati moć svjetla i omogućiti božanskom planu da razvije svoj nevjerojatan poredak oko nas. 

Predstojeća vremena su kraj vremena vaše stare stvarnosti. Vaše društvo se pretvara u galaktičko društvo. To će se postići prekrasnom simetrijom koja se sada odvija oko vašeg svijeta. Kroz serije nevjerojatnih interkonekcija formirana je ogromna mreža koja je u velikoj mjeri nepoznata većini vas. Dok se ona i dalje razvija i širi, mi činimo sve što možemo da organiziramo te raspršene komponente i međusobno ih povežemo. Ne prođe dan da se neki dio ove mreže ne otkrije i spoji na ovu sverastuću mrežu. Kao djeca koja istražuju sjajni novi svijet, to širenje ne pozna granice. Njen kapacitet i domet se ubrzavaju, a to ukazuje da je vaša nova stvarnost doista neizbježna. Ova osnovna mreža ima svoj vlastiti život i ne može biti zaustavljena. Riječ je o susretanju s novim strukturama koje su izgradili naši saveznici i daljnje rastapanje će sve to dovesti na drugu razinu. To će biti točka u kojoj će se ova tiha revolucija prepoznati. Nova epoha za čovječanstvo se očituje pred vaši očima!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo u stanju krajnjeg veselja! Ovo područje, na koje smo dugo pazili, spremno ja za seriju velikih kretanja koja će gurnuti mračne s njihovog prijestolja u neprilici. Oni koji su, arogancijom i pohlepom, kontrolirali ovu zemlju, biti će u očajanju dok se nova vlast penje na njihovo bivše prijestolje. Ova snaga svjetla donijeti će prosperitet, mir, i slobodu za sve. Mi smo u stanju slavlja dok čekamo najavu koja će, detaljno, javno proglasiti ovo oslobođenje. To će biti vrijeme velikog ushićenja, jer svi financijski dugovi se brišu i svi porezi se ukidaju. Razni programi prosperiteta, koji će svima podijeliti veliko bogatstvo, pratiti će nova valuta sa čvrstom podlogom. Strahote prošlosti će izblijediti, i biti će zamijenjene božanskim uredbama koje svima dopuštaju da saznaju o svojim pravim korijenima i povijesti. Naš je zadatak da vas obavijestimo o tome, kao i o mnogim drugim stvarima.

Dolazimo s jednostavnom, blistavom ljubavi koja će prožimati svaki veličanstveni događaj, a koji će postaviti ton za zbogom tim lažnim vjerovanjima koji su od vas skrivala prisutnost naše Agarčanske obitelji. U tijelu Gaje je čarobni 5D svijet, koji nas je skrivao i čuvao od razuzdanih aktivnosti mračnih. Ubrzo ćete saznati o tim vašim odnosima, o onima koji su podnijeli teret za održavanje svjetla suočenog s lažima, iskrivljavanjima, i nasiljima mračnih. Junačka hrabrost vaše obitelji iz Unutrašnje Zemlje biti će nagrađena božanskom milošću koja će nam osigurati dugo željenu pobjedu. Zajedno, ostvarit ćemo novo područje koje afirmira sveto samoodređenje svakog pojedinca. To će omogućiti Gaji da počne preustroj koji će ujediniti njeno sada odvojeno unutarnje i vanjsko.

Ovaj sveti događaj će dozvoliti svjetlu da povrati nadzor nad vašim najdragocjenijim planetom i ovim impozantnim Sunčevim sustavom. Gledamo na ono što će se dogoditi u punom ostavrenju svog opsega. Trinaest tisućljeća ste patili dok su mračni pljačkali vaš svijet. Skorašnje uzašašće će nagraditi čovječanstvo Zemlje za sve ono što ste pretrpjeli. Kroz dugu paradu generacija, vaši životi su bili svedeni na iskušenje naizgled beskrajnih patnji i borbi, koje su kulminirale neizbježnom smrću. Ti strahovi su vas zaokupljali: sada, oni će se raspršiti! Jedan blagoslovljeni trenutak će vas osloboditi od tih jada i gurnuti vas na rub pune svijesti. Nebo je ubrzalo fizičke promjene koje su potrebne prije nego što možete završiti ove složene procese u vašim osobnim svjetlosnim komorama. Vi ste na pragu nove epohe bez presedana!

Danas smo nastavili naše tjedne razgovore. Informirali smo vas o događajima koji se dešavaju oko vašeg svijeta. Približava se vrijeme za najdublje transformacije. U ovoj novoj stvarnosti, vi ćete biti gurnuti u novu svijest koja će vas pripremiti za susret s vašim duhovnim, svemirskim i iz Unutrašnje Zemlje obiteljima. U tom stanju pune svijesti, vi ćete ostvariti najpovoljniju sudbinu! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)

Izvor: www.paoweb.com

Preveo: Fredi 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN